Vuoteen 2030 mennessä ulkomaalaisten miesten osuus yli 50 % useissa kymmenissä kunnissa

Affen tilastoblogissa on päivitetty muutamia taulukoita, joita kannattaa taas kerran nostaa esille. Vuoteen 2030 mennessä useissa kymmenissä kunnissa 15-44-vuotiaiden ulkomaalaisten miesten osuus on yli 50 %.

Affen tilastot.

Alla kuvassa siinä järjestyksessä kuin maahanmuuton suurimmat kunnat ovat. Botkyrka ykkösenä, sitten Södertälje ja Sigtuna. Neljäntenä oleva Burlöv on Malmön naapurikunta.

Kaupungit, jotka on merkitty sinisellä, niissä maahanmuuttajien osuus on pohjoismaista ja useimmat kunnat ovat joko Norjan tai Suomen rajanaapureita, paitsi esim. Surahammar, joka on perinteinen suomalais-kaupunki.

Kuten jo nyt näkyy, niin kuluvana vuonna ainakin 14 kunnassa tämä 15-44-vuotiaiden miesten osuus on yli 50 % ja Botkyrkassakin pitkästi yli 70 %.

Ulkomaalaisiksi miehiksi tässä on laskettu ne, jotka ovat syntyneet ulkomailla, tai syntyneet Ruotsissa kun molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla tai toinen vanhempi on syntynyt ulkomailla. Klikkaa kuva isommaksi.

 

Kehitys on mennyt siis jo pitkästi yli sen, että sen suuntaa voisi korjata mitenkään. Vaikka maahanmuutto lopetettaisiin täysin kokonaan tästä päivästä alkaen, niin esimerkiksi näiden parinkymmenen suurimman maahanmuuttajakaupungin ulkomaalaisen väestön osuus jatkaisi kasvamista edelleen.

Tanskasta, kuten esimerkiksi Saksastakaan ei ole saatavilla vastaavia lukuja. Saksan luvut ovat luultavasti kuitenkin aivan vastaavia kuin Ruotsissa, mahdollisesti pahempiakin. Tanska ja Hollanti ovat luultavasti jotain samaa luokkaa.

Suomella ja Norjalla voisi olla mahdollisuus vielä muuttaa suuntaa, mutta luultavasti sellaista ei tapahdu, vaan molemmat maat jatkavat samaa suuntaa kuin Ruotsi ja Tanska, mutta vain hitaammalla tahdilla.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Lycka till Sverige! Kuka viimeisenä sammuttaa valot?

Ei hätää

Matut kivittää valot sammuksiin.

MattiS

Hyvin sanottu!

Sossuloordi

Onhan se makeeta kun 50% on kiimasta hulluja naisten hakkaamista harrastavaa äijää. Ja miettikää sitä PARTAVEDEN LÖYHKÄÄ. Ai ETTÄ!

Gyntter

Väestö vaihtuu, mutta väestövaihdosta puhuminen on viharikos ja viimeistään Toiviainen vihakiimassaan nostaa syytteen asiassa.

Onnea monikuttuuriseen onnelaan!!! Väestöstä on kohta yli 50% ”huippuosaajia”, joten kantaruotsalaiset voi vaihtaa vapaalle, kun huippuväki tuottaa niin paljon rahaa systeemiin (mm. kaarnalaiva- ja törkeen hyvän safkan ravintolabusineksessä)

Khmm

Kaarnalaivan vuolijaa ja törkeen hyvän safkan laittajaa ja autonfiksaajaa toki tulee sekä naisvankilan pitäjää, mutta:

tulee ihan akateemisille aloille myös tosi pätevää sakkia, niin kauan ainakin kun on vakaa yhteiskunta ja jotain massia varaa maksaa. En nyt muista yhtään epäpätevää ulkomailta tullutta kollegaa. Mitä se sitten kertoo omasta pätevyydestäni, mutta noi o.

Tulitikkutyttö

Yksi iranilainen shaahia pakoon lähtenyt hyvät paperit ostanut hemmo teki minusta ja kymmenistä muista aikanaan rasistin. Ei vain osannut.

T

Kansanmurha. Ruotsalaisten. Suuret ikäluokat tuhosivat sen minkä ”The Greatest Generation” heille jätti.

Sossuloordi

Onhan se juu todella sääli ja suorastaan harmillista että Palmelle kävi köpelösti.

ernesti_loosonen

Olisi pitänyt käydä jo huomattavasti paljon aikaisemmin.

Minä

Palme oli se henkilö, joka päätti, että tehdään Ruotsista monikulttuurinen.

Anonyym

On se varmaan ollu aika kaheli se Palme…

Palamen jäläkeen

Juu mutta Palmen tekemiset eivät olleet mitään verrattuna siihen mitä tuli Palmen jälkeen.

https://www.svt.se/nyheter/video/32515767-sju-ar-av-loften-som-aldrig-genomforts-hor-jimmie-akesson-sd

62 miljoonaa

Niin eli väestön vaihto on totisinta totta. Mikä nyt on tiedetty. Paitsi valtamediassa tai poliitikkojen osalta. Eli niiden, jotka valehtelevat. Ja ajavat agendaa.

Sossuloordi

Eikun tässä on vaan käynyt niin että väestönvaihdoksen ilmoituskynnys on madaltunut!

Gyntter

MaTu-business on miljardien rahan tuloa ao. toimijoille, joissa puolueet ja poltiikot itse sekä heidän perheen jäsenet ovat keskeisiä toimijoita.Sen vuoksi valtioiden tilauslennot rahtaavat kehitysmaalaisia tänne pohjolaan.

Sairasta ja täysin h

Ei taas voi sanoo kuin voi helevetin helevetti.

62 miljoonaa

Ei tässä mitään sairasta ole. Tämä on valinta.

Minä

Näin pyyhitään ruotsalaiset pois maailmankartalta.

Mr.Reese

Siinä ei batikhäxat ehdi seisomaan, jos aikovat pitää tuon määrän epätasapainoa tyytyväisenä.

Ingen Gripen

Pohjola balkanisoituu kunta kerrallaan.
Ja lopulta täällä varmaankin alkaa ikioma ”bosnian sota”.

Moonman

Ovatko keharit parempia kuin kantikset, koska heistä tulee enemmistö? eivät ole, vaan kulttuurittomia, tyhmiä ja raakoja. Mutta heitä ei ole aivopesty mihinkään tasa-arvo ja lgbt-hömpötykseen, jonka ansiosta he pystyvät lisääntymään holtittomasti. Tulevaisuutta tai jälkikasvuakaan ei ajatella, koska he elävät ”nopeasti” eli saavat paljon jälkeläisiä mutta kuolevat aikaisin. Pohjoismaalaisia taas ei tulla luokittelemaan uhanalaiseksi vähemmistöksi, vaikka heitä olisi 5% väestöstä jäljellä. Mutta siinä kohtaa on jo sellaiset kalifaatit tulilla ettei ole enää ketään jäljellä piirtämään tilastoja ja diagrammeja.

Anonyym

Onkos siellä arvailtu rosenttiosuuksia eli syntyperistä. Mikä on slaavien osuus vaikkapa? Onhan siinä nyt eroa, onko Östersjön tuntumasta vai Välimeren takaa.

Näin on

Turha inistä. Tämä muffinssi skandinavia ei tule näille pärjäämään. Kun täällä suomessa, sekä Ruotsissa homot sekä bride pellet ovat so hot , niin tulee päivä, kun saavat Koraanin mukaan. Sanokaa sanoneen. Skandi nuori on nykyään itkevä vässykkä. Ei pärjää noille mullaheille.

Jatkuu

Varmasti jatkuu tämä kehitys Suomessakin, mikäli äänestävät jatkossakin SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, Keskusta ja Kokoomus, ensi eduskuntavaaleissakin hallitukseen.

Pera Pervo

Aivovuoto pysäytettävä! Tällä menolla kehitysmaiden parhaat spesialistit alalta kuin alalta muuttavat länsimaihin. Muistaakseni (muistaisinpa myös missä) jopa itse Emma Kari loihe lausumahan 2015 jotensakin näin: ”Todella hyvältä näyttää! Suurella osalla tulijoista on korkeakoulututkinto.” Ja loppu onkin historiaa. Muistakaa vaikka lähes uudeksi Nokiaksi noussut kaarnaveneteollisuutemme.

Parasta kehitysapua olisikin päästää tänne maailman rasistisimpaan maahan erehtyneet poloiset takaisin kotiinsa. Totta: Bussit ja taksit pysähtyisivät, pizzauunit sekä ilmavan riisin kattilat kylmenisivät, eikä julkisia tiloja siivoaisi enää kukaan. Sen uhallakin meidän on kannettava vastuumme ja ymmärrettävä, että näitä osaavia tummia käsiä tarvitaan kipeästi heidän kotimaissaan. Tankataan kone yhdessä!

juhaII

Onpa värikylläinen esitys. Mitäpä tuosta enempää haastamaan. Ai, niin. Anteeksi, että olen valkoinen!

Nääs oikeutusministeristön uusi suositus jniille, jotka ovat ”kipuna kiivaana” maailman perseessä!!!

Antti Tifa

Tehkää svedupellet niille suuremmat vihamoskeijat joissa hautoa ”rispektiä” ja jihadia entisiä isäntiä vastaan. Kertarytinä on parempi kuin vuosikymmenten kitinä.

Grästorp

Katsotaanpa taulukon viimeistä kuntaa GRÄSTORP:

hyvältä näyttää mutta kun googlaa tarkemmin ei näytäkkään. Pienessä kunnassa puhutaan arabiaa, tigrinjaa, somaliaa, persiaa, thaita, kiinaa, venäjää, serbiaa ja albaania. Omaa moskeijaa ei vielä ole mutta niitä löytyy naapurikunnista Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan jne. On siis vain ajan kysymys milloin Grästorppikin muuttuu puukko-ja pyssytantereeksi ja paskalääväksi.

Pelle Hemppainen

Äänestämällä ei noista enää eroon pääse. Kyselisin ehdotuksia, mutta sellaisia esittävillä on ongelma: Toimivat ratkaisut tuomittaisiin vihapuheeksi ja kansanryhmää vastaan kiihottamiseksi.

Qroquius Kad

Suurempi ongelma on, ettei niillä toimiviksi esitetyillä ratkaisuilla ole toteuttajaa muualla kuin voimafantasioissa.

Mr X

Aina kun paukkuu-ongelma,sandaalipaviaanit siellä.
Kuka ihme haluaa näitä eurooppaan-pohjoismaihin ?
Total vieraslaji,eivät kuulu tänne.

Qroquius Kad

Vihreiden, Vasemmistoliiton, SDP:n, Kepulien ja KaKon jäsenet ja äänestäjät.