Nuorukaista kidutettiin 6 tuntia, tuomittiin kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan

Ruotsalaista 21-vuotiasta nuorukaista nöyryytettiin maahanmuuttajaporukan toimesta yli kuuden tunnin ajan. Lopulta uhri itse tuomittiin kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Malmön pelastuslaitos sai elokuun alkupuolella pelastustehtävän Malmössä sijaitsevaan kanavaan, josta noukittiin puolikuollut ja väsynyt pahoinpidelty ja läpimärkä 21-vuotias malmöläinen Kenny Friberg.

Selvisi, että Fribergiä oli pidetty kuusi tuntia panttivankina ja sinä aikana nuorukaista oltiin pahoinpidelty ja nöyryytetty eri tavoilla. Pojan suuhun työnnettiin pistooli ja tämä uhattiin ampua. Lisäksi tekijät työnsivät colapullon pojan takapuoleen. Pojalta vietiin tapahtuman aikana myös omaisuutta ja yritettiin kiristää rahaa tm. arvo-omaisuutta. Erilaista pahoinpitelyä tapahtui koko ajan tuon kuuden tunnin aikana.

Koko teon aikana uusruotsalaiset kuvasivat tapahtumia ja niitä jaettiin sitä mukaa sosiaaliseen mediaan.

Kuuden tunnin kidutuksen jälkeen Kenny onnistui pakenemaan ja pääsi juoksemaan karkuun. Kun uusruotsalaiset seurasivat perässä, niin Kenny näki ainoaksi vaihtoehdoksi hypätä kanavaan. Se olikin hänen pelastuksensa.

Teosta otettiin kiinni muutama uusruotsalainen, joista kaksi pääsi kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Kun tapahtuma meni käräjille ja oikeudessa näytettiin todistusaineistona uusruotsalaisten filmaamia filmejä, niin tekijät nauroivat oikeussalissa ivallisesti uhrin suuntaan. Kukaan oikeussalissa ei puuttunut tekijöiden käytökseen, lähinnä kai se olisi ollut tuomarin tehtävä, mutta hän antoi tekijöiden jatkaa ivallista käytöstä.

Tässä vaiheessa Fribergillä kiehahti ja hän nousi seisomaan ja teki ns. hitler-tervehdyksen ja sanoi pari kertaa ”Sieg heil”. Friberg kertoo Kvällspostenille, että hänelle tuli mieleen siinä tilanteessa, että se on nopein ja ainoa tapa yrittää loukata heitä, sillä hän halusi loukata tekijöitä, koska he olivat loukanneet häntä.

Uusruotsalaiset kilahtivat ja vasta nyt muut puuttuivat peliin. Oikeussaliin hälytettiin vartijat pidättelemään miesten raivoa.

Kun oikeus oli ohi, niin Friberg kutsuttiin vielä samana päivänä kuulusteluun epäiltynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hänet tuomittiin tästä teosta ja sai siitä sakkoja.

Fribergiä vainonneista kolmesta uusruotsalaisesta yksi vapautettiin syytteistä näytön puutteen vuoksi. Mies on kuitenkin vangittu uusista rikoksista. Toinen tekijöistä odottaa edelleen tuomiota, sillä hänet on nyt vangittu murhan yrityksestä puukottaessaan toista nuorukaista. Kolmannen kohdalla syytteet laskettiin alas, sillä hänet ammuttiin kuoliaaksi ennen kuin oikeus ehti julkistaa tuomion.

 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vokkibisnes

Kun Koraani on sallittu, niin siihen asti en tuomitse. Paludan on ihan oikeassa. Onko päättäjillä Koraani hyllyssä? Tuskin. Ovat vain idiootteja. Kansainväliset sopimukset My ass. Raha yms puhuu.

Minä

Suvakki vetoaa kansainvälisiiin sopimuksiin, mutta vain niihin, jotka edesauttavat hänen pyrkimyksiään edes vääristellen, ja jos sellaista ei jossain tapauksessa ole, suvakki keksii sellaisen omasta päästään, tai luultavammin propagandatoimiston ohjeistuksesta.

ernesti_loosonen

”Kolmannen kohdalla syytteet laskettiin alas, sillä hänet ammuttiin kuoliaaksi ennen kuin oikeus ehti julkistaa tuomion.”
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Unelma Painajainen

Kun oikeuslaitoskin on totaalimädätetty ja kantiksia vastaan, niin minkäs siinä teet. 😡

Kaitsu

Kuulostaa oikein tyypillisen svedustanilaiselta nykymeiningiltä.
Näinhän se yleensäkin menee, että kun tekijöillä on suojaväri ja suojauskonto (kultti), niin voi oikeastaan tehdä ihan mitä vaan saamatta siitä ansaitsemaansa rangaistusta.

Jotainhan sen tuomarin on kuitenkin tehtävä, joten tuomaripa tekeekin uhrista syyllisen ja oikeus on voittanut taas, kuten Hassisen Kone ja kauan sitten niin osuvasti riimitteli.

Suomi Finland

Ei hiisi mitä taas tuli luettua.

Suomi Finland

Ehdottaisin, että tuomarit tutustuisivat omakohtaisesti kidutukseen. Heille voisi järjestää gansterien sessioista ekskursion. Tämän jälkeen he voisivat paremmin samaistua kidutetun 21- vuotiaan asemaan. Varsinkin, jos eivät vaivaudu sulkemaan itse gansterien suita.

One down two to go.

Waltsu

”Yrjöperskeleen” blogissaan toisinaan esittämät kuvitteelliset dystopiakuvaukset alkavat olla laimeata tavaraa todellisuuden rinnalla.

Uskomatonta touhua

Puh. Ei tähän auttaisi muu kuin heittää hiiteen kaikki matut ja suvakit. Ainut vaan, että miten sen käytännössä saisi toteutettua.

juhaII

Tässä jälleen löytö nimeltä: ”Ruotsin tähti!!!”

Oikeuden munattomuutta ja umpiruotsalaista suvakki-vässykkämäisyyttä ettei puuttunut Facebookin automaatti identifikaation mukaan ”kädellisten” ali-inhimilliseen ilakointiin.

Ruotsalainen poika teki sen ainoan oikean teon, jonka voi kiehahtanut mies tehdä tuossa ”sakokaikvossa”, jona vasemmisto ”humanitääriseksi suurvallaksi” irvokkaan omahyväisesti nimittää.
Ja vielä jotkut happamat kerma naamat ihmettelevät kunka, miten ja miksi kansallissosialismi nostaa päätään Euroopassa etenkin v. 2015 jälkeen?

Ruotsi on sosiaalidemokraattisen kuspäisyyden viemärioja, perusteella. Millaisen kohtelun sai 90-vuotiaana kuollut viimeinen ruotsalaisvapaaehtoinen Suomen jatkosodassa taistellut urhea sotilas. Hänet sossut häpäisivät solvaten natsiksi!

Sami

Tämä nyt vain oli yksi tuhansista ja kymmenistä tuhansista yksittäistapauksista. Punavihreä multikultti uskonlahko ei välitä, eikä väitä edes yrittävänsä ratkaista multikulttisen punavihreän poliittisen uskonlahkonsa aiheuttamia ongelmia. Punavihreä uskonlahko on valtansa saavuttanut, eikä välitä muiden kärsimyksistä, eivätkä millaisen hinnan tavallinen kansa joutuu heidän valta-asemastaan maksamaan. Mutta pitää kuitenkin muistaa, ettei ruotsissakaan kukaan pakottanut äänestämään punavihreitä liberaaleja kymmenien vuosien ajan 😉

Minä

Ovat vaan media ja poliitikot salanneet viimeisen päälle ongelmia ja puhuneet kauniita kuvia jostain paratiisinomaisesta multikultista. Kansaa on siis jymäytetty pahan kerran, mutta nyt ongelma on jo niin suuri, että sitä ei pysty salaamaan, joten koettavat selitellä miten päin vain ja lisäksi huitoa leimakirveillä parhaansa mukaan.

Kuinkahan paljon ruotsalaisten tulee kärsiä ennen kuin nousevat todelliseen vastarintaan. Vai olisiko pelko ja alistuminen jo sitä luokkaa, että ei enää nousta, vaan taivutaan ”kohtalolle”.

Moonman

Mielenkiintoista, että uusruotsalaiset naureskelivat kaikelle siihen asti, kunnes ”sieg heil” ja se meni pahasti ihon alle, vaikka sanojana oli maanrakoon nöyryytetty mies. Kannattaa näköjään tehdä niin jos haluaa pyyhkiä virneen kamelinnaamasta. Kumpa kaikki ruotsalaiset tekisivät ja roskaväki saisi täristä pelosta ghetoissaan.

outoa kyllä

Mietin kanssa että keitä nämä uus-ruotsalaiset rodullisesti olivat kun noin kiehehti. Että oliko niillä enää esinahkaa?

Kukavaan
Minä

Tuon kolmannen kohdalla kohtalo hoiti ongelman edullisesti. Nuo kaksi aiheuttavat kuluja vankiloissa.

Käsittämätöntä, että uhri saa tuomion pienestä takaisinvittuilusta, mutta tekijät saavat oikeudessa vapaasti pilkata sen kuin ehtivät.

Tämä on tätä nykyaikaa, jolloin jos ihonväri on vaaleaa tummempi, ei pilkasta saa edes mainintaa. Kukapa tuossakaan kiihottui muu kuin tuomari ja rikoksen tekijät. Ei se kiihottanut mitään kansanryhmää vastaan tuossa tilanteessa. Eikä oikein muutoinkaan, ellei tosiaan mainitse jotain kansanryhmää. Aatu-sedän tervehdys ei yksin sano mitään kansanryhmää vastaan olevaa. Oikeus tuomitsi oikeuden itsensä kehittämien mielikuvien perusteella.

Kanvees

Hutisalon sydänystävät vauhdissa.

Uhrin pitää KIITTÄÄ!

Uhrin olisi pitänyt vain kiittää saamastaan kohtelusta ja maksaa rääkkääjilleen lahjuksia.
Nyt hänen elämänsä on piloilla ja häntä tullaan vainoamaan seuraavat 80 vuotta.

Kukavaan

Mennäänpä vaihtoehtoisen historia puolelle.

Jos uhrilla olisi ollut julkeutta, hän todellakin olisi kiittänyt. Olisi tullut haastattelukutsuja valtamediaan. Sen kanavilla ja sivuilla olisi voinut 24/7 haukkua ruotsalaisia rasisteiksi. Hänestä olisi tullut Gretan veroinen julkkis. Valtion rahaa olisi tullut uhrille ovista ja ikkunoista tukemaan rasisminvastaista työtä. Uhri olisi julistettu ihmisoikeuksien suurvallan, Ruotsin pelastajaksi.

Kulissien takana uhri olisi voinut laskea saamiaan rahoja ja suunnitella mielettömyyden rajan takana olevia puheita, julkilausumia ja kirjoituksia. Eikä naisistakaan olisi ollut pulaa.

Suomi Finland

Kunhan aivopesua jatketaan pari vuosikymmentä, niin ehkä tämmöinen onkin tulevaisuutta.

Pohjolan tulevaisuus

Sossukonttorista Korkeimpaan oikeuteen asti tätä pohjasakkaa hyysätään >sylkäys<

Norrtäljen vankilan matuperäiset murhamiehet valittavat ruoasta: ”Meidät näännytetään nälkään ja töitäkin on pakko tehdä!”
https://www.expressen.se/nyheter/fangarnas-larm-straffas–i-fangelset-far-inte-mat/

Anna-Maria Korhonen

Ainoa, mikä tulee mieleen tuosta on, ettei Ruotsin oikeuslaitos ole Ruotsin, vaan alisteinen jollekin poliittiselle agendalle, joka ylittää Ruotsin rajat.

Qroquius Kad

Kunpa olisikin. Vaan eipä ole mitenkään oletettavaa.
Kyllä svedut tekevät sen ihan itse.

Jones

Taisi mennä harakoille tuo Hitler-tervehdys. Se on nimittäin alunperin Adolf Hitlerin ihailemien Iranin-arjalaisten tervehdys, ja kotoisin siis Lähi-Idästä. Kyllä heitä naurattaa kun tietävät tämän tosiasian, jota meille ei kerrota määrätyistä syistä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa

Veljet keskenään

Ja natsit nimenomaan suosivat muslimeja. Silloinen muslimimaailman johtaja Jerusalemin suurmufti asui Berliinissä hienostoalueen huvilassa todellisena kunniavieraana. SS-joukoissa, joissa kristinusko ja papit organisaatiossa olivat kiellettyjä, muodostettiin muslimidivisioonia, joissa toimivat mullahit ja imaami, kuten 13. Waffen-SS-vuoristodivisioona Handschar.
Arabiterroristien tekemän Münchenin olympialaisten v. 1972 terrori-iskun logistiikkapalvelut järjestivät natsit.

Suomi Finland

Jäi epäselväksi, miten tuo ruotsalaispoika kiihotti kansanryhmää vastaan oikeussalissa, jossa oli varmaan aika vähän porukkaa joilla kiihotus voi käydä ylenpalttiseksi? Joko tuomarit hoksasivat itse haluavansa listiä nuo matut tai sitten matut tunsivat Sieg Heilin jälkeen suurta tarvetta tehdä itsemurha.

a-b-c

Kiinassa nämä tekijät olisi jo teloitettu, länsimaat ansaitsevat romahtaa