Tanska karkoittaa terroririkoksesta tuomitun Tanskan kansalaisen

Tanskassa oikeus antoi mielenkiintoisen tuomion. 29-vuotias mies tuomittiin terrorismirikoksesta kuuden vuoden vankeuteen ja sen jälkeen karkotettavaksi Tanskasta – vaikka mies on Tanskan kansalainen.

29-vuotias Adam Touhou on ainakin vuodesta 2013 alkaen värvännyt Tanskan maaperällä nuoria muslimeja isikseen Syyriaan. Niin ikään Touhou on ollut yhteydessä useaan otteeseen isiksestä palanneisiin henkilöihin ja kehottanut heitä palaamaan takaisin Syyriaan. Touhou on mm. Facebookissa yrittänyt värvätä porukkaa.

Touhou on kiistänyt syyllisyytensä koko prosessin ajan. Kööpenhaminan käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että teot olivat tulleet toteennäytetyksi ja tuomiona kuusi vuotta vankeutta ja elinikäinen karkotus. Karkotus siitäkin huolimatta, että Touhou on syntynyt ja kasvanut Tanskassa. Samalla hän menettää Tanskan kansalaisuutensa. Politiken.dk:sta ei tule esille, että mihin maahan Touhou karkotetaan.

Käräjäoikeuden päätöksen taustalla on aiempi oikeuden tuomio vuodelta 2018, jossa 30-vuotiaan miehen tuomioksi vahvistettiin kolme vuotta vankeutta ja elinikäinen karkotus Tanskasta. Tässäkin tapauksessa henkilö oli syntynyt ja kasvanut Tanskassa. Mies oli osallistunut 29-vuotiaan värväämänä isikseen, mutta palannut sotahommista takaisin Tanskaan.

 

14 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Wale
Ali Wale
18.9.2021 21:41

Siinä sitten on oikein Touho-ankka.

Valtsu
Valtsu
18.9.2021 15:49

Hienoa nähdä, että kyllä niistä laeista tilaa löytyy, kunhan tahtotila on oikea.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.9.2021 13:32

Touhu-Aatamilla on täytynyt olla syntyperäisen(?) Tanskan kansalaisuutensa lisäksi vanhempiensa alkuperäisen kotimaan kansalaisuus.
Muuten on mahdotonta kuvitella, miten Tanska olisi voinut tehdä hänestä ensin kansalaisuudettoman ja sen jälkeen karkottaa johonkin maahan, jonka kansalainen hän ei olisi.

Niinpä kannatan nyt ja vastaisuudessa, että Suomen kansalaisuus pitäisi myöntää vain kaksoiskansalaisuutena, ja alkuperäinen säilytettävä, nimenomaan tällaisen varalta.
Se vähentäisi myös maahantunkemisen houkuttelevuutta:
paperittomalle ei heruisi koskaan kansalaisuutta, ellei passia löydy!

Touhuissa kutisee
Touhuissa kutisee
18.9.2021 11:41

Nimestä päätellen Touhu on afrikaano. Sai hienon mahdollisuuden Tanskassa ja pilasi sen.
Ei kiitoksia vaan kenkää, aivan oikein. Muut Pohjolan raukkaparkamaat seuratkoon Tanskan esimerkkiä, Tanskalla on järkeä. Esim. siinä kun haltuunottivat asylturistien omaisuutta.

Touhut seis
Touhut seis
18.9.2021 11:33

Touhu-serkku painukoot kotimaahansa touhuamaan. Kerrankin järkevä päätös. Ei kansalaisuus ole mikään ihmisoikeus mitä saa väärinkäyttää rajattomiin.
Paitsi Ruotsissa tietenkin, än så länge, sosviherkepun vallitessa.

Ruotsissa Migri lähettää hylsyn saaneet taksilla Sigtunan kunnantalolle avustuksia ruinaamaan: https://www.expressen.se/nyheter/taxi-bestalld-av-migrationsverket-har-stannat-utanfor-kommunhuset/

Suomi Finland
Suomi Finland
18.9.2021 09:27

Krista Kiuru tuumasi haastattelussa, että hän vastaa suomalaisten terveydestä, ei koko maailman terveydestä, kun haastattelussa kysyttiin WHO:n antamasta kritiikistä kolmannen koronarokotteen antamisesta, kun kaikki ihmiset eivät maailmalla ole saaneet vielä ensimmäistäkään rokotusta.

Tämä olisi muidenkin ministerien hyvä muistaa. Suomen turvallisuustilanteen heikentäminen vastuuttomalla siirtolaispolitiikalla on rikos.

Ei kiitos mantaqalle ja IS:lle. Emme kaipaa jengejä, klaaneja emmekä terroristeja.

Risto Koponen
Risto Koponen
18.9.2021 04:04

parempi olisi maasta karkoittamisen sijaan laittaa paskakasa lapioimaan maata. Esimerkiksi asentamaan salaojaputkea vaikkapa saunarakennuksen ympärille. Voin sataprosenttisesti luvata ettei kyseinen paskakasa tämänjälkeen jatkossa aiheuta vaaraa Tanskalle tai tanskalaisille, erityisesti mikäli laitetaan Nordista Motstånd rörelsen miehet auttamaan paskakasaa lapiotyössä

Kanvees
Kanvees
18.9.2021 08:58
Vastaa...  Risto Koponen

Kyllä karkotus on oikea ratkaisu. Koska vaikka hän nyt jostain kumman syystä onnistuisikin tekemään v-mäisiä lapiotöitä asiallisesti hän saattaisi saada lapsia jonkun toisen muslimin kanssa. Muslimipopulaation estäminen on yksi tärkeä asia. Sterilointi ja lapiotyöt olisivat jo sitten ratkaisuna asiallinen.

matti mainio
matti mainio
18.9.2021 02:04

Näistä ei koskaan ole takeita, etteikö ilmesty Suomen rajalle ja jolloin hänet otetaan Suomeen täydelle ylöspidolle. Tai johonkin muuhun Euroopan maahan. Onhan näitä tapauksia ollut.

Holkeri
Holkeri
18.9.2021 09:40
Vastaa...  matti mainio

Kaikki jotka näitä Paavon juttuja lukevat, pidetään mielessä että aina ja tarkkaavaisesti ollaan estämässä haitallista maahanmuuttoa. Ei mitään kommentteja että pian ei uskalla edes kaupassa käymään tai otetaan viimeiset ulinat ennen kuin ollaan hävitty tunkeutujille.

Astav Gudolf
Astav Gudolf
18.9.2021 00:35

Karkotetaan varmaan muslimihelvettiin nimeltä Malmö.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
18.9.2021 11:30
Vastaa...  Astav Gudolf

Koht sillään maailmassa on uus musuvaltio, nimeltään Ranska. Diplomaattisuhteita irtisanoo ihan urakalla.

juhaII
juhaII
18.9.2021 00:03

Oikea päätös. Kunhan ei tule bumerangina takaisin islamilaisen hallinnon ”sorrosta” …mukamas!

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
17.9.2021 22:12

paljon on kehari ennättänyt touhouttamaan mutta lopulta isien maa kutsuu, siellä on keharin hyvä viettää loppuelämänsä

Last edited 1 month ago by ernesti_loosonen