Helsingissä iso rokotevastainen mielenosoitus

Helsingin keskustassa pidettiin tänään koronarokotteiden vastainen manifesti, joka keräsi poliisin mukaan reilu tuhat enkelihippiä isolle kirkolle osoittelemaan mieltään.

 

Eduskuntatalon portailla pidetty mielenilmaisu oli järjestäjien mukaan osa maailmanlaajuista World Wide Demonstration-nimistä liikehdintää, joka Suomessa kulki nimellä Vapauden puolesta. Järjestäjien laatimassa konseptissa oli puhumassa useita tunnettuja “hyvinvointi”-henkilöitä ja muita joogalentäjiä. Puheiden aiheet rönsyilivät d-vitamiinista suolihuuhteluun. Välillä vastusteltiin koronarokotteita.

Yleisesti kaikkien puhujien taustalla näytti olevan pääteema eli se, että he itse olivat saaneet suuren valaistuksen ja KAIKKI MUUT IHMISET ovat lampaita ja propagandaa imeviä maatuskoja, jotka eivät ymmärrä yhtään mistään mitään. Eräs nuori nainen kertoi valaistumisestaan: ihminen on vastuussa itse itsestään.

Väkijoukossa oli kylttejä, joissa vaadittiin mm. hevosille annettavaa mato- ja loislääkettä Ivermektiiniä heti kauppoihin. Siis vaikka koronaa ei ole olemassa, niin koronaa voidaan vähentää Ivermektiinillä.

Joukkio käveli eduskuntatalolta Espan puistoon, jossa rukoiltiin taivaan isältä apua; voimaa ja vahvuutta oltiin vailla.

Suomen oloihin mukana oli paljon osallistujia.