Hikinen sunnuntai Pääkaupunkiseudulla

Pääkapunkiseudun ympäristössä on sinipukuisilla ollut kiirettä. Vantaalla ja Kirkkonummella on ollut jonkinlaisia piiritystilanteita, joita kuitenkaan ei toistaiseksi avata tarkemmin.

Kirkkonummen keskustan kupeessa oli menossa puolen päivän aikaan suuri poliisioperaatio. Paikalla oli vahvasti aseistautuneita ja mellakkavarustuksiin pukeutuneita poliiseja sekä poliisin panssariajoneuvoja. Useita katuja keskustan ympäristöstä suljettiin. Tällä hetkellä operaatio on kuitenkin ohi.

Poliisi ei kerro asiasta tällä hetkellä enempää. Alamaailmasta ei ole kuulunut tarkempia tietoja, että mistä voisi olla kysymys.

 

Myös Vantaalla oli iso poliisioperaatio samanlaisin varustuksin. Koivukylässä iltapäivällä suoritettu operaatio on ohi. Poliisi ei ole avannut tästäkään mitään tarkempia tietoja.

Pt-median tietojen mukaan poliisi meni yksityisasuntoon isolla joukolla sen takia, että siellä odotettiin olevan laittomia aseita ja asunnossa olleilla henkilöillä oli kapasiteettia mahdollisesti käyttää aseita.

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
p.grandell

jos olisi ollut pottunokkia, kyllä olisi kerrottu, eli yön-timoja tai karvaranteita…

Ruotsin tie

Sillä lailla, taas näyttöä tästä Ruotsin tiestä. Samanlaisia tilanteita ollut sielläkin myös, eli vihreä siirtymä näkyy Suomessa jo hyvin. Onnea vain Helsinkiin taas.

Suomi Finland

Elokapinan asesiipi asialla? Vaiko kansainvälinen pöhinä?

GCM velvoittaa...

Liekö kyse ennakkoluuloista, sillä näistä asuntopiirityksistä tulee nykyään ensimmäisenä mieleen migrimatujen Kelakämpät.

Typerät vääräuskoise

Siellä oli leipäjonoissa asioivia vihapuhujia. Itsekkin olen joutunut käymään täällä hyvinvointi valtiossa. Töitä on painettu teini -iästä lähtien. Eli turha vittuila. 90 luvun lama, kun vanhemmilla ei ollut rahaa. Kesätöihin lapset, jotta saatiin ruokaa. Perheelle. Ja nämä kidutusta ja vainoa paenneet, ovat kaupoissa. Kärryt täynnä. Siis kirjaimellisesti täynnä. Vittumaisen ylimielinen paremman uskon olotila päällä. Ja kuinka ollakaan. Auto. Tila-auto. Ja sitten rivarikämppään. Tiedän kun olen seurannut.

mike lake

Et taida olla ainut jota lievästi sanottuna harmittaa kyseinen tilanne.

Ruotsin tie

Muistakaa äänestää jatkossakin SDP, Vihreät, Keskusta, Vasemmistoliitto ja Kokoomus. Näin tämä nykyinen meno ja hyvinvointivaltion romuttuminen jatkuu varmasti.

Kuula

Kaikki vaalit on fiksattuja.

Ruotsin tie

Mahdollista sekin on. Kummallisesti Keskustallakin oli mukamas ”kannatusta” kuntavaaleissa. Ihan samanlainen vihervasemmisto-puolue koko Keskusta nykyään, ole millään tavalla maaseudun asialla. Tästä voimme kiittää myös Saarikkoa, joka kannattaa samaa agendaa mitä SDP ja Vihreät.

ZzZ

Eipä ole pitkäaika kun tälläkin kommenttipalstalla mollattiin PS:ää…

Jupi

Vapaa kommentointi. Ps ja vkk olisi aika hyvä hallituspohja

Oloneuvos

Veikkaanpa että ainakin muutama satatuhatta on samaa mieltä kanssasi.

Pålle

Hetkinen hei, eihän tää ole ruotsissa.
Miten meillä muka voi käydä tällästä, ei voi pitää paikkaansa..

juhaII

Niin. Poliisien palveluvalikoimaan kuuluvat myös ”kotikäynnit”, jotka ilahduttavat meitä umpimielisiä suomalaisia.