On se kumma, jos ei ahdista!

Taas koitti arki rentouttavan, tosin myös kovin työntäyteisen viikonlopun jälkeen jonka vietin mökillä. Selkää särkee, reisiä jomottaa ja perse on kipeä vaikkei rahaa ole tullutkaan.

Pääni tosin voi hyvin, se taitaa johtua siitä, että on edes hetken ollut irti normaaleista arkirutiineista. Mökillä kas kun en katsele telkkaria, tietokonetta, puhelinta, kelloa enkä lue edes lehtiä.

Paluu pinttyneisiin arkirutiineihin alkaa jo ennen maanantai- aamua, se alkaa välittömästi sunnuntai-iltana mökiltä palattuani.

Ensin pitää ottaa lehdet pöydälle ja katsoa kuolinilmoitukset ja pohtia liittyvätkö jotkut kuolinilmoitukset aikaisemmin jostain lukemaani kolariin, tapaturmaan tai muuhun hirvittävään tapahtumaan. Tämän jälkeen pitää tietenkin päästä nettiin katsomaan mitä keltainen lehdistö uutisoi. Avattuani sivun yllätys ei ole suuri, sillä sieltä tulevat silmille päivän koronaluvut, uutiset ilmastonmuutoksesta, kuolonkolareista, hukkuneista, kadonneista, tapetuista, murhatuista jne.

Jatkan sivujen tutkiskelua, Norjassa on ollut liian sateetonta joka tulee johtamaan sähkölaskujen huomattaviin korotuksiin. Vastaavanlaisia korotuksia tulossa sinne ja tänne niin, ettei laskuissa pysy ja tietenkin veron kiristyksiä.

Vielä ei ahdista riittävästi, on pakko lukea lisää.

Tietysti pitää myös lukea ”Mitä jos uutiset”. Mitä jos supertulivuori purkaantuu ja kun se purkaantuu. Mitä jos meteoriitti tai joku muu murikka osuu maapalloon ja kun se osuu. Mitä jos merenpinta nousee ja kun se nousee.

Ei ahdista vielä tarpeeksi, on pakko jatkaa terveysosioon. Onko sinulla nämä viisi oiretta, jos on, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin. Tänään oli hyvä päivä eikä kohdalle osunut oireista kuin neljä viidestä, että ei syytä huoleen.

Pakko jatkaa lukemista ihmissuhdeosioon, tai miksi sitä sanotaan. Näin erotat narsistin; asutko narsistin kanssa, onko pomosi narsisti, onko ystäväpiirissäsi narsisti jne.

Tässä hieman esimakua millä saan taas ladattua itseni täyteen latinkiin alkavaan työviikkoon.

Edellinen lause oli vitsi, todellisuudessa ahdistaa ja vituttaa niin paljon, etten sitä pysty sanoiksi laittamaan.

Meinasin jo kokonaan unohtaa mainita kun näitä sivuja olen lueskellut, että totta kai olen katsonut kelloa milloin telkkarin uutislähetykset alkaa. Jospa siellä tulisi joku uutinen, joka minulta on jäänyt huomaamatta.

Alkaa olla myöhä, pistän kellon soimaan kolmelta. Ennen kuin kello soi ehtii vielä hieman katsella painajaisia. Ennen kuin vaivun uneen on kuitenkin aika pohtia hieman lukemiani uutisia.

Miksi ilmasto aktivistit eivät ole lainkaan huolestuneita jäätiköiden alla mahdollisista metaanikaasuista, mitä jos ne vapautuu, mitä silloin tapahtuu? Onko meillä sen jälkeen enää otsonikerrosta?

Mieltäni mietityttää myös sellainen asia,että jos ei tämä kaikki lukemani minua ahdista riittävästi,niin olenko narsisti tai muuten vain tunneköyhä ihminen.

 

Artikkelin kirjoitti:

– Mike Lake –

 

 

7 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Antti Tifa
Antti Tifa
21.9.2021 11:49

Painosyrjintä on maailman kamalin asia. Ylipainoisia syrjitään deittimarkkinoilla.
Miksi laiheliinit ja normot eivät suostu tapailemaan sairaalloisen ylipainoisia ?
Tähän on saatava muutos kiintiöillä tai jotain.
Kuulin, että transsuja ym. perverssejä kans syrjitään normojen taholta eikä suostuta tapaamisiin tai tarjoamaan illallisia ym.
Ahistaa näitten puolesta aivan sootanasti. Olenkin nyt puolesta-ahdistuja.

juhaII
juhaII
20.9.2021 23:05

Sellaista se elämä on. ”Valkoista privelitsiä” eli paluuta arkisiin puurtoihin!

nimellinen
nimellinen
20.9.2021 21:43

Niin sulaahan jäätikkö kun on kesäaikaa ja lämmintä ilmaa virtaa, talvisin sitten taas jäätyy lisää. Mitä luulisitten käyvän jos jäätikkö kokoajan vain jäätyisi eikä ikinä sulaisi?

Uutiset
Uutiset
20.9.2021 21:57
Vastaa...  nimellinen

Oletteko huomannut että ilmastopaniikki uutiset ovat kadonneet, kun syksy tuli ja kelit viileni. Kesällä niitä riitti joka päivälle. Mitähän sitten jos tulee tavallinen talvi taas ja kovat pakkaset. Siinä sitä on sulattelua vihervasemmistolla, että mitä nyt ilmastopanikoitaisiin.

Uutiset
Uutiset
20.9.2021 21:37

Aina kun uutisissa on jotain Suomen vihervasemmistohallituksen hankkeista kuten vihreä siirtymä, patteriautoista, veronkorotuksista yms… ja muista typeryyksistä, niin kyllä siinä verenpaine ja ahdistus kasvaa välittömästi.

Samoin Sanna Marin, Maria Ohisalon ja Annika Saarikon kuvasta.

Tosin fakta on myös että valtamedian uutisista on roskaa 99%, kuten ilmastouutiset hyvänä esimerkkinä.

Huru-ukko
Huru-ukko
20.9.2021 19:30

Ei ne kuule ne pelkästään jäätikön alla olevat metaanit mitään, nyt on löydetty bakteerejajotka tuottavat metaania myös happipitoisissa vesissä. Niin se tiede kehittyy ja lisää ahdistusta.
Että hyvää alkanutta ahdistunutta viikkoa vaan.

ro1
ro1
20.9.2021 23:11
Vastaa...  Huru-ukko

Kiitosta VUAN Huru !Ennen ei oo koskaan ahistanna, mutta kun luin sinun kommentin,jopa lähti lapasesta,nyt ahistaa niin etten suata muata se suataapi olla sinunvika että alkoahistaa,voipi olla minuniin oon herkällä piällä(rapula melkein yllätti)50 vuoven putken jälkeen,ei kuitenaan katkenna