Päivän sana: integraatiostailaus – ei enää apeita verhoja

Kuvitteellinen kuva stailauksesta.
Moni tietää varmaan mitä tarkoittaa asunnon stailaus. Style se kai englanniksi on ja tarkoittaa jotain sellaista, että asunnonvärimaailmasovitetaan yhteen, sohvalle laitetaan nättejä tyynyjä, jotka ovat verhojen kanssa balanssissa jne.

Niin ikään matot ovat oikeanlaiset, valaisimet valaisevat oikein, taulut ovat harmoniassa muun interiöörin kanssa ja suihkuverho on oikean sävyinen. Tv:ssä oli ainakin ennen vanhaan paljon tällaisia stailaus-ohjelmia, joissa eteeriset naiset silmät puoliavoinna katsoivat huonetta ja bäng, sitten pajahti se feng tsui päähän.

Nyt näissä turvapaikka-aktivistien ryhmissä on taas keksitty uutta: integraatiostailaus! Ryhmä sisustusalan asiantuntijoita on luvannut stailata afgaaneille annetut asunnot. Kun on nätti koti; tyynyt nätisti sohvalla ja matot harmoniassa verhojen kanssa, niin mikäpä siinä on integroitua.

Ja miksipä ei olisi. Mieluummin kai sitä asustaa huoneistossa, jossa verhot ovat sävy sävyyn mattojen kanssa. Ei johdu huono integraatio ainakaan: APEISTA VERHOISTA!

Nyt meillä on siis integraatiopurjehdusta. Ei riitä vuotava jolla, pitää olla elämyspurjevene 1800-luvun tyyliin. Sitten meillä on integraatiopolkupyöräily. Ei riitä vanha jopo, vaan pitää olla 150 vaihteinen hybridipyörä.

Nyt viimeksi ollaan sitten saatu integraatiostailausta. Kukapa sitä nyt huoneistossa, jossa on apeat verhot ja epäsävyisät matot.

18 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Termiittiterroristit
Termiittiterroristit
22.9.2021 10:05

”Pakolaiset” ovat tuhonneet saamiansa asuntoja ainakin 220 miljoonan kruunun edestä. Vesikraanoja, pesualtaita ja lämpöpattereita on revitty irti, lattioita tuhottu perustaa myöten ja koko kämppiä on poltettu poroksi. Asuntoja vuokranneet ovat vuodesta 2018 vaatineet korvauksia Migriltä mutta Migri viittaa kintaalla:

Hyviä esimerkkikuvia ”yksintulleiden” kiitollisuudesta näkyy artikkelissa:

https://www.hemhyra.se/reportage/migrationsverket-kravs-pa-220-miljoner-for-forstorda-bostader-bjarke-slass-i-domstol-for-ersattning/

juhaII
juhaII
21.9.2021 23:29

Unohtivat vain sen, että parin päivän jälkeen ollaan taas lähtötilanteessa, sillä ”mikä on kalan kaunis, ei ole ihmisen kaunis”!

”Entinen” järjestys on itsellenikin tutumpi kuin jälkimmäinen, jossa on juotava vain ”Sillanpää kahvia”!!!!

IntegraatioliputuS
IntegraatioliputuS
21.9.2021 17:03

Sossut haluavat että kunkun, Sylvian etc syntymäpäiviä ei enää liputeta. Sen sijaan EU- parlamenttivaalipäivästä tehdään uusi liputuspäivä. Sossut haluavat myös vähentää kunkun määrärahoja.

Miksi ihmeessä Kalifaatille ole omaa lippupäivää? Ruotsin almanakassa on jo musliminimien nimipäiviä ja kaikenmaailman Eidalfidrit tarkkaan merkittynä 🏴‍☠️ Integraatio, my ass.

Into
Into
21.9.2021 13:20

Groomaava, puukottava ja Scanialla ihmisten päälle ajava ”rikkaus” ei muutu tyynyn kuoseja vaihtamalla. Todellinen ratkaisu on ottaa nolla turvapaikanhakijaa.

jorma
jorma
21.9.2021 13:01

Eikö riittäisi, kun stailaisi kotiin vuohen ja kamelin ja vähän hiekkaa lattialle ja hieman öljyä.

Antti Tifa
Antti Tifa
21.9.2021 12:04

Afghaaneille pitää olla myös itämainen lentävä matto. Alle 15 000 eurolla sellaista ei saa joten laitapa kello soimaan pari tuntia aikaisemmin että veroistasi riittää rahat sellaisen hankintaan. Muuten ei integraatio onnistu.

Suomi Finland
Suomi Finland
21.9.2021 11:28

Nämä integraatiovedätykset ovat siitä kummallisia, että eikö noi suvakit tajua, ettei tuota integraatiojuttua voi noin vain lopettaa. Kyllähän se kehari ihmettelee ensi kesänä, että miksei taas lähdettäisi purjehtimaan. Ja miksei samantien vähän isommalla veneellä, kun sellaisia noissa laitureissa näyttäisi olevan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
21.9.2021 12:40
Vastaa...  Suomi Finland

Totta kai tajuavat eikä heillä ole aikomustakaan lopettaa niin kauan kuin kantaruotsalaisten veronmaksajien kruunuja sataa rasisminvastaisen kansalaistoiminnan tukemiseen.

Good Old Times
Good Old Times
21.9.2021 10:37

Kantikset voivat yhä huonommin kehisten levittäytyessä, mm lapset ja nuoret menettävät uskonsa tulevaisuuteen.
Ainoa tapa päästä vanhaan hyvään aikaan ei ole matun kodin stailaus vaan matun kotimaahan veivaus.

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
21.9.2021 07:19

Kiva istua stailatussa kämpässä sohvalla ja odotella, kun ’kässäri’ kilahtaa ikkunasta sisään. Mananmajoilla saattaa päästä jogurttijoen puolellle pelehtimään neitsykäisten kanssa kun portinvartija katsoo, että kaveri tulee integraatiostailatusta kämpästä ts. on pyhän sodan veteraani ja onnistunut kusettamaan valkoisia vääräuskoisia ansiokkaasti.

Last edited 1 month ago by HyvaJatkaa
Pena
Pena
21.9.2021 02:22

Itse olen mies ja pyöräilen moottoripyörällä, en munamankelilla. Tosimies ajaa moottoripyörällä. Tosin uutisen sisustus menee hukkaan, koska asunto varmaan menee remonttiin pikapuoliin, kuten on Suomessakin käynyt, jostain syystä.

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
21.9.2021 07:22
Vastaa...  Pena

Ei TOSImies tarvitse moottoria liikkumiseen.

Rullattu
Rullattu
21.9.2021 07:57
Vastaa...  HyvaJatkaa

Tosimies tekee kaikkea päinvastoin mitä suomen tissihallitus käskee.

Pena
Pena
21.9.2021 09:15
Vastaa...  Rullattu

Marinilla ole edes ole sellaisiakaan. Tosimies ajaa aina moottoriajoneuvolla. Millä muulla maaseudulla voit oikeasti liikkua, varsinkin talvella ?…hyvajatkaa tulee näyttämään miten onnistuu, vaikka 20km kauppareissu lumipyryssä polkupyörällä. Taikka työmatka metsäkonekuskilla. Ai et, jotenkin tiesin.

Sami
Sami
21.9.2021 00:53

Kotimaahan jääneen vaimon ikävää voisi lievittää seinälle nostetulla lampaantaljalla. 🙂

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
21.9.2021 05:08
Vastaa...  Sami

elävä vuohi lemmikkinä voisi olla kova sana jos ei aina onnistu vikittelemään lapsia raiskattaviksi

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
21.9.2021 08:30
Vastaa...  Sami

Jos vaimo jotekin onnistui ’keplottelemaan’ itsensä pohjolaan veronmaksajien kustantaman loppuelämän sponssin piiriin, niin muijalle voi tarjota RedBull:t parvekkeella…

pöh
pöh
21.9.2021 00:28

Täällä on sohva jostain viimevuosituhannelta jossa on jouset menny, kylläkin hyvästä syystä, ja verhotkin on kyllä aika apeat, pitäsköhän sitä lähtee kadulle riehumaan, jos ne vaikka siitä paranis?