Sollentunan toissa öinen kranaatti-isku väärään asuntoon

Räjähdys tapahtui tämän näköisessä miljöössä.
Toissa yönä Sollentunan Rotebrossa asuntoon heitetty käsikranaatti heitettiin väärään huoneistoon. Poliisin mukaan tekijät erehtyivät huoneistosta eikä asunnossa asuneilla henkilöillä ole mitään yhteyksiä alamaailmaan.

Maanantaiyönä Sollentunassa heitettiin käsikranaatti rivitalon ikkunasta sisälle. Huoneistossa oli tapahtuma-aikaan äiti ja kaksi lasta. Poliisin mukaan suojelusenkelit oivat matkassa, sillä henkilöt selvisivät hengissä. Perhe vietiin kuitenkin sairaalaan, äiti sai pieniä vammoja ja lapset luonnollisesti ovat shokissa.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että perheellä ei ollut mitään tekemistä alamaailman kanssa eikä vanhemmilla ollut mitään yhteyksiä esimerkiksi meneillään olleisiin oikeusjuttuihin, jolloin motiivi voisi olla todistajan pelottelu.

Poliisin arvion mukaan tekijät erehtyivät asunnosta. Toistaiseksi, kun ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta, niin tapahtuman motiivia ei tiedetä.

Alamaailmassa on joitakin arveluja mistä voisi olla kyse. Alueella asuu yksi pikku gangsteri, joka voisi olla ollut iskun kohde. Mutta tekijöiden surkea kartanlukutaito johti väärään huoneistoon. Tähän vahinkoon viittaisi se, että ko. gangsteri asuu ikään kuin samassa kohdassa kuin nyt räjähtänyt huoneisto, mutta yhden taloryppään verran kauempana.