Joakim Lamotten haastattelema mies kertoo: Ruotsi ei ole enää Ruotsi

En jaksa tehdä suomenkielistä tekstiä oheiseen filminpätkään. Tein lyhyen tiivistelmän, josta asia tulee ilmi. Ruotsalaisen Joakim Lamotten haastattelema maahanmuuttaja, joka muutti Ruotsiin jo 1950–luvulla.

Videon alla tekstiä suomeksi.

 

– Olen itse maahanmuuttaja, tulin Ruotsiin vuonna 1956 neljä vuotiaana. Ruotsi ei ole enää sellainen kuin se oli ennen.

Mitä tarkoitat?

– Tänne tulee porukkaa, jotka väittävät olevansa paossa sotaa, vainoa ja kidutusta. Mutta sitten ollaan mukana täysillä jengirikollisuudessa. Kun puhutan jengirikollisuudesta, niin valitettavasti 100 % siitä porukasta on maahanmuuttajia. Tällä hetkellä vain maahanmuuttajat pyörittävät jengirikollisuutta.

Eikö henkilöitä, jotka ovat paossa, pitäisi auttaa?

– Jos ihminen väittää, että on paossa vainoa ja kidutusta, niin miksi sellainen ihminen tekee murhia ja tappoja? Seuraava askel on murha-aseet ja joka päivä saadaan lukea uusista ampumisista. Ei tämä ole enää mikään Ruotsi, tämä ei ole se maa, johon tulin 50-luvulla.

– Pahinta on se, että valtamedia jättää kertomatta näistä kaikista asioista. Koskaan ei puhuta mitä ja ketkä tässä kaikessa on takana.

Mitä haluaisit sanoa Ruotsin johdolle?

– Karkottakaa heti tällaiset henkilöt. Näin ei saa tehdä (rikoksia ei saa tehdä). Jos henkilö saapuu maahan pakolaisena ja väittää olevansa pakolainen, niin ei näin voi käyttäytyä. Näin minä ajattelen.

 

Miestä haastateltiin Lundin joukkotappelun tiimoilta.

 

5 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Wale
Ali Wale
24.9.2021 16:46

Helsingin vesalassa on räiskitty ilotulitteita ja saatu rivitalo tuleen, on havaintoja ”nuorisosta”. Nämä ”nuoret” kyllä tiedetään. Nyt saadaan pelätä kodin turvallisuuden Kehitysmaalaiset osaavat jo tulenteon. Nyt täytyy sanoa, että mitään faktaa ei ole, mutta näitä nuorioporukoita kun pääkaupunkiseudulla on. Helsingin pamauskin oli joku ilotulitejuttu.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.9.2021 12:11

Ruotsi on sairastunut kuin alkoholisti, joka kieltää ongelman olemassaolon ja päättää päivänsä maksan tai jonkun muun elimen pettämiseen.

jorma
jorma
22.9.2021 22:23

Tämä haastatteluhan on tietenkin heti huomenna YLEnannon pääuutislähetyksessä. Tosin en ihan hengitystä pidättele sen suhteen…

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
22.9.2021 23:14
Vastaa...  jorma

Kyllä se on huomenna Pasilan trollitehtaan oksennuksissa: Svedujen karhuryhmä on yöllä ajanut panssariautolla tuo haastatellun talon sisään tuhoten talon. Samalla toiset hyökkää aseet tanassa sisään taloon ja ampuu kaveria pari-kolme kertaa hänen nukkuessa vielä sängyssään. Poliisikoirat repii kaveria jokusen minuutin. Sen jälkeen kaveri viedään sairaalan kautta poliisivankilaan odottamaan syytettä vihapuheesta ja kiihottamisesta.

Pasilan trollitehdas ylistää sveduja esimerkillisestä toiminnasta rasismia ja ääääääärioikeistoa vastaan. Tietysti jutussa lipsahtaa ilmastonmuutos ja sään äääääääääri-ilmiöt pari kertaa niin kuin kaikissa Pasilan trollitehtaan oksennuksissa nuo aivopesut on aina mukana. Seksuaalivähemmistöt ja tytöt&naiset kehitysmaissa on tietysti tarinassa mukana.

Ali Wale
Ali Wale
24.9.2021 16:48
Vastaa...  jorma

Yleä kun kuuntelee, niin ohjelma kuin ohjelma: maahanmuutto, tasa-arvo, transihmiset, ilmastonmuutos, homous, ja vielä kerran ilmastonmuutos, joka on juurisyy kaikkeen.