Joakim Lamotten haastattelema mies kertoo: Ruotsi ei ole enää Ruotsi

En jaksa tehdä suomenkielistä tekstiä oheiseen filminpätkään. Tein lyhyen tiivistelmän, josta asia tulee ilmi. Ruotsalaisen Joakim Lamotten haastattelema maahanmuuttaja, joka muutti Ruotsiin jo 1950–luvulla.

Videon alla tekstiä suomeksi.

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=673530313620117

 

– Olen itse maahanmuuttaja, tulin Ruotsiin vuonna 1956 neljä vuotiaana. Ruotsi ei ole enää sellainen kuin se oli ennen.

Mitä tarkoitat?

– Tänne tulee porukkaa, jotka väittävät olevansa paossa sotaa, vainoa ja kidutusta. Mutta sitten ollaan mukana täysillä jengirikollisuudessa. Kun puhutan jengirikollisuudesta, niin valitettavasti 100 % siitä porukasta on maahanmuuttajia. Tällä hetkellä vain maahanmuuttajat pyörittävät jengirikollisuutta.

Eikö henkilöitä, jotka ovat paossa, pitäisi auttaa?

– Jos ihminen väittää, että on paossa vainoa ja kidutusta, niin miksi sellainen ihminen tekee murhia ja tappoja? Seuraava askel on murha-aseet ja joka päivä saadaan lukea uusista ampumisista. Ei tämä ole enää mikään Ruotsi, tämä ei ole se maa, johon tulin 50-luvulla.

– Pahinta on se, että valtamedia jättää kertomatta näistä kaikista asioista. Koskaan ei puhuta mitä ja ketkä tässä kaikessa on takana.

Mitä haluaisit sanoa Ruotsin johdolle?

– Karkottakaa heti tällaiset henkilöt. Näin ei saa tehdä (rikoksia ei saa tehdä). Jos henkilö saapuu maahan pakolaisena ja väittää olevansa pakolainen, niin ei näin voi käyttäytyä. Näin minä ajattelen.

 

Miestä haastateltiin Lundin joukkotappelun tiimoilta.