Kiitos kaikille tukijoille, homma jatkuu taas

Kiitos kaikille tukijoille ja lukijoille. Pt-media on taas ostanut ”nettiaikaa” vuodeksi.

Rahaa tuli päivässä kasaan viisi-kuusi tonnia kruunuina, eli euroissa joku viisi-kuusi sataa. Katson, että tämä on sellainen suosion osoitus, että hommaa kannattaa jatkaa. Tai siis pitääkin jatkaa.

Joten, kuten laulussa sanotaan, että sitä saa mitä tilaa, niin nyt on taas on tulossa vuodeksi monikulttuurisesta ihanuudesta juttuja.

Kiitos kaikille, terveisin Pate

12 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
25.9.2021 02:30

Pt-media on suomalaisille tärkeä ikkuna läntiseen naapuriimme. Valtamedia on tähän asti pistänyt verhot eteen ja ikkunaluukutkin kiinni.

On hyvä, että Pt-media kertoo mitä naapurissa todella tapahtuu. Ei kaikesta, mutta ainakin osasta. Ei tule niin suurena yllätyksenä, kun Ruotsin todellisuus väistämättä paljastuu.

Jermu Jääkäri
Jermu Jääkäri
23.9.2021 22:51

On kyä niin paskaa – enkä tässä voi edes käyttää termiä satiiri, koska tää on vaan luokatonta – jauhantaa, että ei kannata. Ota rahat ja pidä hauskaa viikonloppu, ja lopeta. Ihan oikeesti. Lopeta. Mä oon lukenut montaa eri juttua ja jopa Paska-Ankka on äärimmäisen laadukasta tähän skeidaan verrattuna.

mike lake
mike lake
23.9.2021 23:05
Vastaa...  Jermu Jääkäri

Ja juuri kun pääsin sanomasta,että täällä on asiallista ja fiksua porukkaa.

mike lake
mike lake
23.9.2021 23:20
Vastaa...  mike lake

Jäi vielä sanomatta,että tyhmien ja humalaisten kanssa keskustelu on turhaa.Siinä ei mene kuin omat hermot.

Arttu
Arttu
23.9.2021 21:03

Täytyy Paavo sanoa, että vaikka et vielä ole herännyt tämän koronakusetuksen todellisuuteen, niin nämä sun Svea-mamman -jutut on kyllä ihan parhautta!! KUKAAN ei 500v. päästä arkistoja penkoessa voi uskoa, että 2000-luvulla Ruotsista tehtiin muslimimaa…..

mike lake
mike lake
23.9.2021 22:51
Vastaa...  Arttu

Arttu en tiedä ymmärsinkö oikein,mutta olisit halukas keskustelemaan koronasta?.
Minäkin haluaisin keskustella evoluutioteoriasta,mutta näin netin välityksellä näistä aiheista tuskin saadaan aikaan hedelmällistä keskustelua.

Kalevi
Kalevi
23.9.2021 20:07

Kait sitä on vähän masokisti, kun haluaa maksaa siitä että lukee karmeita asioita. No eipä niistä muut paljon uutisoi, että jaksamista Paavolle.

Suomi Finland
Suomi Finland
24.9.2021 09:35
Vastaa...  Kalevi

No jos silmät ummistetaan ja korvat pidetään kiinni ja ajatellaan vaan positiivisesti, niin seurauksena on se, että muutaman vuosikymmenien päästä verisessä sisällissodassa kiitellään sellaisesta varmaan lämpimästi.

Eli maan tapahtumia pitää kyllä seurata jatkuvasti ja katsoa mitä maailmalla tapahtuu.

Suomi Finland
Suomi Finland
24.9.2021 18:04
Vastaa...  Suomi Finland

Miehet ja miksei luonteikkaat naisetkin pitää huolen siitä, että maassa on hyvä asua. Myös niiden suomalaisten hiirulaisten, jotka eivät kestä mitään negatiivista.

Eli vaikka Pt-Median uutisointi on aniharvoin positiivista ja vitutuskäyrä nousee tappiin, niin sekin on pakko kestää, jottei liiallisen ihmisrakas suvaitsevaisto pääse hitaasti myrkyttämään yhteiskunnasta ääri-islamilaisten ja gansterien temmellyskenttää. Unohtamatta pikkutyttöjä rakastavia aikuisia ulkomaalaismiehiä.

Ruotsissa on nyt joku 3- vuotias pikkulapsi karkotettavana. Miksei saman tien pistetä jotain ryöstöjä tehtailevaa räppijorkkia lapsen asemesta kotimatkalle? Räppijorkilla on ollut mahdollisuutensa ja ehkäpä olisi aika luovuttaa se mahdollisuus sille 3- vuotiaalle.

mike lake
mike lake
23.9.2021 19:14

On tosi yllättävää jos pitää paikkansa,ettei Paavon sensuuripeukalo ole ollut nappulalla kun kommentit ovat pysyneet asiaalisina.
Jos asia on näin kiitos kuuluu fiksulle lukiakunnalle.

mike lake
mike lake
23.9.2021 19:05

Hieno homma !!.