Kiitos kaikille tukijoille, homma jatkuu taas

Kiitos kaikille tukijoille ja lukijoille. Pt-media on taas ostanut ”nettiaikaa” vuodeksi.

Rahaa tuli päivässä kasaan viisi-kuusi tonnia kruunuina, eli euroissa joku viisi-kuusi sataa. Katson, että tämä on sellainen suosion osoitus, että hommaa kannattaa jatkaa. Tai siis pitääkin jatkaa.

Joten, kuten laulussa sanotaan, että sitä saa mitä tilaa, niin nyt on taas on tulossa vuodeksi monikulttuurisesta ihanuudesta juttuja.

Kiitos kaikille, terveisin Pate

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mike lake

Hieno homma !!.

mike lake

On tosi yllättävää jos pitää paikkansa,ettei Paavon sensuuripeukalo ole ollut nappulalla kun kommentit ovat pysyneet asiaalisina.
Jos asia on näin kiitos kuuluu fiksulle lukiakunnalle.

Kalevi

Kait sitä on vähän masokisti, kun haluaa maksaa siitä että lukee karmeita asioita. No eipä niistä muut paljon uutisoi, että jaksamista Paavolle.

Suomi Finland

No jos silmät ummistetaan ja korvat pidetään kiinni ja ajatellaan vaan positiivisesti, niin seurauksena on se, että muutaman vuosikymmenien päästä verisessä sisällissodassa kiitellään sellaisesta varmaan lämpimästi.

Eli maan tapahtumia pitää kyllä seurata jatkuvasti ja katsoa mitä maailmalla tapahtuu.

Suomi Finland

Miehet ja miksei luonteikkaat naisetkin pitää huolen siitä, että maassa on hyvä asua. Myös niiden suomalaisten hiirulaisten, jotka eivät kestä mitään negatiivista.

Eli vaikka Pt-Median uutisointi on aniharvoin positiivista ja vitutuskäyrä nousee tappiin, niin sekin on pakko kestää, jottei liiallisen ihmisrakas suvaitsevaisto pääse hitaasti myrkyttämään yhteiskunnasta ääri-islamilaisten ja gansterien temmellyskenttää. Unohtamatta pikkutyttöjä rakastavia aikuisia ulkomaalaismiehiä.

Ruotsissa on nyt joku 3- vuotias pikkulapsi karkotettavana. Miksei saman tien pistetä jotain ryöstöjä tehtailevaa räppijorkkia lapsen asemesta kotimatkalle? Räppijorkilla on ollut mahdollisuutensa ja ehkäpä olisi aika luovuttaa se mahdollisuus sille 3- vuotiaalle.

Arttu

Täytyy Paavo sanoa, että vaikka et vielä ole herännyt tämän koronakusetuksen todellisuuteen, niin nämä sun Svea-mamman -jutut on kyllä ihan parhautta!! KUKAAN ei 500v. päästä arkistoja penkoessa voi uskoa, että 2000-luvulla Ruotsista tehtiin muslimimaa…..

mike lake

Arttu en tiedä ymmärsinkö oikein,mutta olisit halukas keskustelemaan koronasta?.
Minäkin haluaisin keskustella evoluutioteoriasta,mutta näin netin välityksellä näistä aiheista tuskin saadaan aikaan hedelmällistä keskustelua.

Jermu Jääkäri

On kyä niin paskaa – enkä tässä voi edes käyttää termiä satiiri, koska tää on vaan luokatonta – jauhantaa, että ei kannata. Ota rahat ja pidä hauskaa viikonloppu, ja lopeta. Ihan oikeesti. Lopeta. Mä oon lukenut montaa eri juttua ja jopa Paska-Ankka on äärimmäisen laadukasta tähän skeidaan verrattuna.

mike lake

Ja juuri kun pääsin sanomasta,että täällä on asiallista ja fiksua porukkaa.

mike lake

Jäi vielä sanomatta,että tyhmien ja humalaisten kanssa keskustelu on turhaa.Siinä ei mene kuin omat hermot.

Kukavaan

Pt-media on suomalaisille tärkeä ikkuna läntiseen naapuriimme. Valtamedia on tähän asti pistänyt verhot eteen ja ikkunaluukutkin kiinni.

On hyvä, että Pt-media kertoo mitä naapurissa todella tapahtuu. Ei kaikesta, mutta ainakin osasta. Ei tule niin suurena yllätyksenä, kun Ruotsin todellisuus väistämättä paljastuu.