ARTIKKELIA KORJATTU VIRHEEN VUOKSI!!

HUOM!! Artikkeli meni uuteen uskoon, koska tein virheen. En tarkistanut taustoja tarpeeksi hyvin. Väitin, että naisella ei ole mitään yhteyksiä Viroon, mutta hän opiskelee Virossa. Näin ollen on syytä poistaa alkuperäinen teksti ja pahoitella virheellistä juttua.

Pahoittelen eetteriin päässyttä virhettä.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nih

Jahaa

Sami

No nythän asia muuttui entistä mielenkiintoisemmaksi.

Virolaiset ovat siis päästäneet kyseisen henkilön yliopistoonsa opiskelemaan. Sensijaan että joku Nelli Viikeri olisi kiitollinen opiskelupaikastaan, tämä haukkuu suomen televisiossa virolaiset rasisteiksi, aika törkeää!

Joko siellä virolaisessa yliopistossa tiedetään millainen pahantahtoinen käärme on madellut keskuuteensa?

Onko röyhkeys ja kiittämättömyys lajityypillistä käytöstä pahantahtoiselle käärmeelle?

Sami

Juu, nou hätä.

Yhtään hehtaaria ikimetsää ei tuhoutunut, hiilidioksidipäästöt eivät lisääntyneet, luonnon monimuotoisuus ei vähentynyt, kantaväestön itsensä syyllistäminen pysyi ennallaan, toimimattomiksi osoittautuneet kotouttamistoimet jatkuvat edelleen, veronmaksajien kärsivällisyys/auttamishalu veronkorotuksineen ei vähentynyt, kansalaisten usko monikulttuurisuuden unelmaan ei vähentynyt, suuren yleisön usko suomalaisten resursseihin koko maailman pelastamiseksi ei horjunut mitenkään.

Kaikki on edelleen aivan ennallaan 🙂

juhaII

No, tekevälle sattuu ja eikä ”paremmissa lehdissä” edes virheitä korjata kun ovat tarkoituksella sellaisia!