Paavo mukana Hare Krisna-miakkarissa

Paljon on taas mieltä osoitettu niin Tukholmassa kuin Helsingissä. On pidetty vihaisia puheita, huudettu hoosiannaa ja lippuja liehutettu.

Itse ajattelin käydä Tukholman kylillä tsekkaamassa yhden mielenosoituksen nimeltään “Vapauden puolesta”. Paikan päällä oli niin tunkkainen tunnelma, että alkoi närästää. Päätin poistua takavasemmalle Vanhan kaupungin suuntaan jollekin terassille välikaljalle.

Sieltä löytyikin Hare Krisna-porukan hypnoosipeijaiset. Päätin seurata tapahtumaa.

Jxux

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Teofilos

Osuva kuvaus tuosta videosta hypnoosi.

Tiedätkö mitä hoosianna tarkoittaa? Se tarkoittaa “Herra auta”. Jeesus auttaa – se on hänen nimensäkin – mutta vain oikeassa mielessä rukoiltuna.

ernesti_loosonen

Eikös se Hoosi-Anna ollut Daavidin poika vai muistanko väärin? Eräässä laulussa ainakin veisataan, että “Hoosi-Anna Daavidin poika”. Nimen perustella kuulostaa kyllä tytöltä.

Last edited 2 vuotta sitten by ernesti_loosonen
Teofilos

Vanhassa testamentissa oli ennustettu: “Iloitse suuresti, tytär Siion, riemuitse, tytär Jerusalem, sillä sinun kuninkaasi tulee sinulle! Vanhurskas ja auttaja hän on, on nöyrä ja ratsastaa aasilla, aasintamman varsalla” (Sakarja 9:9).

Tämä profetia toteutui, kuin Jeesus ratsasti aasilla Jerusalemiin: “Ja kansanjoukot, jotka kulkivat hänen edellään ja jotka seurasivat, huusivat sanoen: ‘Hoosianna Daavidin Pojalle! Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen. Hoosianna korkeuksissa!'” (Matteus 21:9).

Jeesusta sanotaan Daavidin Pojaksi siksi, koska Jumala lupasi kuningas Daavidille, että hänen jälkeläisensä on saava valtaistuimen ikuisiksi ajoiksi. Tuo Daavidin jälkeläinen, eli Daavidin Poika, on tietysti Herra Jeesus.

mike lake

Hesan miekkaria yritin seurata ja kuunnella,mutta äänenlaatu oli sen verran huono,etten saannut puheista selvää jotenkin se kaikui.

Qroquius Kad

Porukalla on kuitenkin iloinen meininki toisin kuin monilla muilla, ja sillähän päästään jo…jonnekin. Ainakin fiiliksiin.

Tuosta lyhyenlännästä sinireppukaverista ei oikein saa selvää onko hän mukana jengissä vai vain meiningissä.
Jonkin Pyhän Hengen vaikutuksessa vaikuttaa kuitenkin olevan, tai sitten reppu on vain hirmuisen raskas…

Qroquius Kad

Meininki oli joka tapauksessa iloinen.
Sinulleko tuo videon alun punaiseen bleiseriin pukeutunut tyttö poseerasi?

Jabadabaduu

Ativan ja Acutard rauhoittaa!

Antti Tifa

Krishna tietoisuutta on sitten saatu. Hare Hare.

Qroquius Kad

Tuosta linkistä löytyy tekstiä enemmän kuin jaksaa lukea sellainen, jota ei vasinaisesti kiinnosta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Krishna-liike

Pikaisella läpiluvulla olennaisimmiksi osoittautuivat kaksi lausetta:

Toisin kuin yleensä ajatellaan, Krishna-liike ei ole uusi uskonto.

Tuttavallisen nimensä liike on saanut keskeisimmästä henkisestä harjoituksestaan, joka on Hare Krishna -mantran toistaminen.

Eipä tuossa sitten sen kummempaa, ellei kiinnosta oikeasti.

Ilmari

Ei niistä ole kuin mölyhaittaa. Hyötyä ei ole kenellekään.

Hörö Hörö

Hare Hare

Trampas

Hyvä meininki näytti olevan ja keli kuin morsian.

Moonman

Ne jotka jumalat haluavat tuhota, he ensin tekevät hulluiksi.

Wittgenstein

En hare, men herre gud den är Jänis på Svenska (and also in English and few other languages). Tämän kyseisen Jäniksen nimi on Krisna. Sitar rockin suurin nimi sitten Beatlesien myöhäistuotannon, hence the crowd.

Ha re Bra

Ai noita on vieläkin? Ennenmuinoin niillä oli eksoottisemmat kuteet, nyt näyttävät vain hurahtaneilta taviksilta. Niillä oli myös kehuttu vegetaarinen ravintola St. Eriksplanin tai Fridhemsplanin lähellä (mikä on tietenkin positiivista), en tiedä onko enää.

juhaII

The Beatles tähti George Harrison (1943-2001) kuului kyseiseen intialaiseen liikkeeseen.

nimellinen

Mutta eihän ruotsissa ole mitään koronarajoituksia tai koronapassi pelkoa? Siellä voi sitten seurailla vaikka hare krisnan marsseja. Italiassa ei pääse enää töihin jos koronapassi puuttuu, tämä vain esimerkkinä.
Suomessa ollaan aidosti huolissaan tuon passin läpimenemisestä ja siitä miten se voi eriarvoistaa ihmiset oikeuteen elää ainutkertainen elämänsä tasavertaisina, eli esim. ota rokote niin saat ostaa ja myydä, tehdä työtä ja maksaa laskusi. yms.

Sherlokki suvakko

Olen Paavoa pitäny kovinkin avarakatseisena tyyppinä, mutta… Toki on myönnettävä, että kolmas silmä avautuu nopeemmin muutaman tuopin jälkeen, siittä samaa mieltä olen.

Vitt...Stadilainen

“”Vihreillä on vain yksi silmä joka ei näe eteenpäin. Ja se silmä katsoo taaksepäin.””

-tuntematon ajattelija