Poliisia ammuttiin Hämeenlinnassa

Perjantaina 24.09. noin klo 23.30 Hämeenlinnassa olleen tehtävän yhteydessä on ollut aseenkäyttötilanne, jossa on ammuttu poliisia ja poliisi on käyttänyt virka-asetta vaarallisen henkilön pysäyttämiseksi.

Tehtävä on yhä kesken. Tilanne on poliisin hallinnassa ja kenellekään ei aiheudu enää vaaraa. Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi kommentoida asiaa tänään enempää.

Tapauksesta on informoitu päivystävää syyttäjää, koska poliisi on tilanteessa käyttänyt virka-asetta.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran lauantain aikana.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fatwantarkistaja

Älä ammu poliisia.

X.

Niinpä.

Pöhlö oltava

Vain täysi pönttö ampuu poliisia, kova kolli voi voittaa ensimmäisen erän mutta noutaja tulee jatkossa varmasti.

Pena

Onko Hämeenlinna lähtenyt myös Ruotsin tielle. Poliisi joutui myös jo tulitaisteluun. Vaarallista alkaa olla meno.

Huumeongelma

Ei ihan sinänsä. Toki sielä on nyt laumoittain ei-suomalaisia kun HAMK:ista tehtiin kansainvälinen yliopisto kirjaamalla niitä sisään opiskelijoiksi. Näin saatiin HAM:ille lisää sekä valtiolta opiskelijoiden kappalemäärään perustuvaa laitoskohtaista tukea. Mutta saadaan myös EU:lta kansainvälisen opiskelijavaihdon tukea. Ja sekin perustuu opiskelijoiden kappalemäärään. Taso vähän laskee mutta Oy saa rahaa.

Se perimmäinen syy lienee kuitenkin se että -70 luvun keskikalja- ja huumesukupolvien jälkeläiset käyttävät ja myyvät huumeita sielä oikein urakalla. Hämeenlinna oli vielä 10 vuotta sitten Suomen huumekeskus. Nyttemmin se on siirtynyt Forssaan mutta omat käyttäjät asuvat yhä Hämeenlinnassa.

Stubido1

Siellähän just oli se toppohuuli raiskausyrttäjä joka aiemmin yritti samaa kantiksen keskussairaalassa hoitsun vermeissä.

Hommanmaksaja

Oliko värisevä espoolaismies?

Oloneuvos

Onkohan viikatemies tällä kertaa ollut vittumaisella tuulella?

murre riepunen

Syyttäjä aloittaa tutkinnan poliisin toimista, tulituksen kohteeksi joutunut poliisi meni hittolainen ampumaan takaisin, aikomuksena pysäyttää laittomuuksiin epäilty koltiainen.
Mutta..mutta, eikös poliisin pääasiallinen työ ole pidättää pahuuden kaltevalla pinnalla hortoilevat konnat! Syyttäjä tutkikoon konnien tekemisiä.

Sami

Unohtiko poliisi helistää avaimia ampujan pysäyttämiseksi? 🙁

Tero

Kyllä. Ja ne pitää olla Iloqin avaimet. Tosi helpolla olisi selvinnyt kun olisi tämän käsittänyt

Tero

Kyllä tuska ja turvattomuus ovat suurta Suomessa. Nyt vaan Hutisalo maalittamaan taas poliisia kun ampui, ihan kuin elokapinassa.

Vihreä Voima

Juuri tämän takia tarvitsemme vähemmän poliiseja. Hehän ampuvat ihmisiä!!!!!! SYYTTÖMIÄ, TÖISSÄKÄYVIÄ IHMISIÄ!!!!!! RASISTIT!!!!
Muistakaa äänestää vasemmistoa!!!!!!!!! POLIISILTA ASEET POIS!!!!!!!!

Pena

Muistakaa siis äänestää ne samat SDP, vihreät, Vasemmistoliitto, Keskusta ja Kokoomus.

Silloin saamme paremman Suomen, jossa poliisilta leikataan 40-miljoonaa, sekä maahanmuuttoon löytyy 70-miljoonaa, kiitos vihreän sisä- ja ulkoministerin

ernesti_loosonen

Mitä vähemmän poliiseja on sitä vähemmän heitä voidaan ampua. Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää? Olenko minä Hutisalon kanssa ainoa, joka asian ymmärtää? 🤪

Poliisi on meidän

Onko se matu joka on ampunut suomalaista poliisia jonka suomalaiset veronmaksajat ovat palkanneet ja maksaneet?

Ampuja, perhe, klaani, heimo saa maksaa korvaukset.

Matut voivat muuttaa kuuhun Kuu-ukon luokse, tai La Palmalle tai sinne uudelle saarelle joka on löytynyt Grönlannin takaa.

Ohmygod

Mistä olet niin varma ampujan ”taustasta”?

ernesti_loosonen

Tuskin on poliisilla varaa ampua kunniakansalaisia. Jos ei muuten tule syytettä niin valtakunnansyyttelijältä viimeistään.

ernesti_loosonen

Kävin miettimään tuota termiä ”kunniakansalainen”. Onko se peräisin siitä, että ko. kehitysmaalaiset harrastavat kunniaväkivaltaa ja tekevät kunniamurhia?

Qroquius Kad

Paremminkin siitä, että poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliitti alkavat suhtautua heihin suomalaisina välittömästi heidän laskettuaan sandaalinsa maamme kamaralle.
Itsehän he eivät todellakaan koe olevansa suomalaisia, vaan ylivertaisia hallitsijoita.

Ja voiko heitä oikeastaan siitä moittia?
Niin minäkin luulisin, jos johonkin maahan saavuttuani ministerit tulisivat tarjoamaan minulle kotiaan ja tyttäriään kysyen paljonko rahaa ja muuta mukavaa he voisivat minulle lahjoittaa siitä ilosta, että olen saapunut.

Nih

Huolestuttava suunta. Poliisin auktoriteetti on murenemassa ja asiaa ei auta että nykyinen sisäministeri kyseenalaistaa poliisin toimia jos ne kohdiustuu vihreiden ideologiaa vastaan. Veikkaan että seuraava ”elokapina” saa lisää kierroksia sisäministerin viime kannanotoista häirikoiden puolustamisessa ja poliisin toimien arvostelussa. Pamppua ja pippuria, johan tokenee. Vittujako näitä hyystään. Myös poliisien kimppuun käydään ainakin pääkaupunkiseudulla herkemmin tulevaisuudessa ja syy on liian ”humaani” ote ja kun mallia on otettu suoraan Ruotsista.

Qroquius Kad

Katsos kun sen poliisinkin pääelinkeino on syöminen, ja se vaikeutuu olennaisesti, jos menettää virkamerkkinsä ja tulee vielä suljetuksi pois yksityiseltä turvallisuusalalta.
Ja niin siinä käy, ellei tottele sisäministeriltä Poliisihallituksen kautta tulevia käskyjä silitellä hippivirheiden päitä ja kurmuuttaa kansallismielisiä.

Asian voisi korjata kevään 2023 eduskuntavaaleissa, mutta eiväthän suomalaiset niin tee, vaan äänestävät saman tuhotyttöpoppoon takaisin tai jättävät äänestämättä ja sen jälkeen raivoavat netissä.

Mutta jos tämä on oikeasti noin vaikea asia ymmärtää, niin ei kai sitten voi mitään.

Daavidin poika

Erittäin ikävä tapaus. On tämä kyllä järkyttävää, että kansalaisten turvallisuuden takaajia aletaan ampumaan omalle työpaikalle. Tässä on hyvä esimerkki nykyisestä Suomalaisesta politiikasta. Minulla on ainakin hyvä ymmärrys siihen miten ammutun poliisin ympärillä olevat sukulaiset, ja ystävät reagoi tähän murhayritys asiaan.
En enää ole ostanut valtamedian sanomalehtejä vuosiin koska niissä vähätellään totuutta missä mennään.Mutta näitä lööppejä tulee luettua ohi mennessä.
Oli muistaakseni alkuviikosta kun oli taas lööppi, että Marinin hallitus aikoo vähentää Poliisi voimien bensiinin kulutusta liittyen Poliisi ajoneuvoihin. Miten suunnitelma voi toimia, esim ylälapissa missä Polisille voi tulla ajokilometrejä jopa 600km päivässä. Kuitenkin lentokerosiiniin löytyy rahaa Afganistan / Suom

Lisää rahaa poliisei

Poliisi saa Suomessa aivan liian pientä palkkaa ja heitä on liian vähän, tosin tapos-kolehmaisia ja björkkejä voisi poliisista vähentää.

Työ menee myös kokoajan vaarallisemmaksi tuonti kulttuurin ja vihreiden huumehäröilyn takia.

Poliisi vapisee

Poliisi ei saa edes mopoteinejä pitämään villat äänenvaimentimissa, miten poliisi pystyisi hallitsemaan kovaa rikollisuutta.

Poliisilta on nyhdetty määrärahat sekä valtuudet toimia, koko ajan joutuu miettimään koska lähtee virka taikka joutuu käräjille vastaamaan kun on ”väärällä” tavalla valvonut lakia.

Mopojakin joutuu ihan itse yöllä rikkomaan että edes joskus on hiljaista.

Paluulippuja jakoon

Rikostelevat ulkkistaustaiset pitäisi kaikki palauttaa lähtömaihinsa ja romanit pitäisi passittaa Somaliaan, voisivat siellä kalastaa ja ottaa aurinkoa.