Kommareilla äänekäs mielenosoitus Helsingissä

Kommunistit olivat eilen paikalla Helsingissä punalippujensa kanssa. Äänekkäitä iskulauseita huudettiin ja Puna-Neuvostoliittoa kannustettiin. Videolta lyhyt kattaus mistä oli kyse. Filminpätkä leikattu pidemmältä Partisaanin videolta.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Avohoito..
Aina fasisteista huutavat mutta mitä eri asioita seuraa niin itsehän he fasisteja ovat, on kaikenmaailman kirjaroviot, sensuurit, mielipidevainot jne..

Minä

He ovat ainoita, jotka mhaluavat rajoittaa sanavapautta. Se on kaikille diktatuurihenkisille tyypillistä. Se on niitä totalitarismin ensimmäisten askelten ääniä.

mike lake

Mitään en elämässä enempää vihaa kuin tyhmiä ihmisiä ja halpaa hajuvettä.

Timppis

Koitappa dokaa sitä halpaahajuvettä niin ymmärrät näitä epeleitä paremmin,ehkä

Junkkari

Onks toi yks paleface? Ainakin liikkeet samanlaisia

Ilmari

Karjunta ainakin muistuttaa Palefacea.

GLGL

Taitavat tehdä “musiikki”videota. (Musiikki tarkoituksella heittomerkeissä).

Qroquius Kad

Nyt oli kyllä touhu jo niin tahattoman koomista, että pitää melkein kysyä oliko se sittenkään tahatonta, vai olivatko nuo oikeasti nuivia tarkoituksenaan saattaa antifantit naurunalaisiksi?

Oli miten oli, mutta viimemainittu vaikutus tuolla vain oli, ei muunlaista.

mike lake

Kuinka monta kaljaa pitäisi juoda,että noitakin ymmärtäis ???.

Timppis

Kyll sun maksa laukee ennen sitä

Tommy the Who

Kyllä nyt on avohoitolaitosten lomakäytänteitä tarkasteltava vakavasti. Nuo kuuluisivat ehdottomasti suljetulle osastolle ilman lomaoikeuksia. Sen verran päätöntä oli tuon videon touhu.

Minä

Kuka tietää, ehkä tämä oli suljetun osaston terapeuttinen retki kaupungille.

GLGL

Aikoinaan oli T&T-lehdessä pilapiirros, jossa juippi kertoi isästään, jolla oli tapana kuljeskella kaupungilla hölisten itsekseen. Oli antanut sille kännykän, eikä kukaan enää kiinnittänyt huomiota. Tässä lie sama tilanne. Joukolle käytökontrollihaasteellisia on annettu punaliput, joilla normalisoidaan outo käytös.

mike lake

Yritäppä noiden kanssa sitten luoda jonkun näköinen asiallinen keskustelu yhteys.

Catilina

Sääliä. Myötähäpeää.

Sakari Rajamäki

Tuo eka kommari näyttää ihan Dimitri Ollikaiselta.

Seppo Lehto

Mokoma “jätesäkki” tuli muutaman kerran yliopistolla häiritsemään ruokailuani n. 5 v sitten “natsitteluineen”. Onneksi tuli muut opiskelijat väliin jottei mokoma kommarien jätekasa päässyt pilaamaan ruokailuhetkeäni.

Sakari Rajamäki

Taitaa kaveri potea aika pahaa natsi/rasisti hysteriaa, Hänen mukaansa Ruotsin ja Tanskan demaritkin on fasisteja.

Qroquius Kad

Äärivasemmistolaiselle “fasisti” on blankosana, jota käytetään kaikesta mikä ei mahdu äärivasemmistolaisen maailmankuvaan. Ja sitähän riittää…

Daavidin poika

Mikä tarkoitus tuolla tempauksella oikein oli.? Älämölöä niin kuin Turkkilaisella torilla

Minä

Kyllä nyt on taas maailmaa parannettu.

Waltsu

Ei tunnu noilla ihmispoloisilla olevan minkäänlaista käsitystä historiasta, tai yleensä mistään muustakaan. “natsit vittuun” ja “kuolema fasisteille” huutelun lomassa kuului jopa huutoja ihmisoikeuksista, vapaudesta ja vastaavista käsitteistä, heiluttaen Neuvostoliiton lippua. Eivätkö nuo raukat todellakaan tiedä, millainen Neuvostoliitto oli…

KLK

Siinä kuului lähinnä vain yksi koko ajan toistettu lause: “Ei rauhaa fasisteille!”
Mutta ketkä ovat niitä “fasisteja”, joita siinä tarkoitettiin?
Pitäisikö sen olla itsemäärittelykysymys? Sellaistahan on vaadittu ainakin joillekin muille nimityksille.
Eli: Ovatko siis fasisteja ne ja vain ne, jotka itse määrittelevät olevansa fasisteja ja haluavat heistä käytettävän tuota nimitystä? Jos sellaisia vielä on?
Vuoden 1945 jälkeen sellaisia vain on ollut kovin vähän.

Trampas

Jotenkin putkahti mieleen Kummelin sketsi ladojen kokoontumisajosta järven jäällä, mutta tämä ryhmä epäonnistuu täydellisesti.
Lähinnä tämä herätti tosiaankin säälin tunteita.

Trampas
jorma

Jos natsilippua ollaan kieltämässä, niin samaan syssyyn pitää kieltää NL:n lippu ja Antifan lippu.

Pieni korjaus

Onneksi ei ole olemassa “natsilippua”, on vain hakaistilippu jota Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue käytti lippunaan, nousevan auringon symboli joka tuo onnea.

On muuten outoa että juutalaiset lyhensivät nationalistipuolueen nimen lyhentämällä sen sanaksi “natzi”. Mutta kun puhutaan pianistista Askenazy niin se lausutaan “askenaasi”, eikä “askenatzi”.

Qroquius Kad

Se onkin lainasana, jonka alkuperä löytyy tuolta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/A%C5%A1kenasijuutalaiset

“Nationalsozialismus” puolestaan äännetään [natsionalzotsialismus], joten siitä se “natsi”.

juhaII

Olen täysin samaa mieltä.

Todettakoot vielä, että kommunismi ja sosialismi kaikissa muodoissaan on murhannut 4,5 krt enemmän viattomia ihmisiä kuin kansallissosialismi konsanaan.

Vielä ominaista on, että kommunismi on kansanmurhannut omia kansalaisiaan eli kohdistaneet vainoharhaisen vihansa heihin nimittämällä “kansanvihollisiksi” tai muuksi jo taiteeksi luettavan luovuudensa hedelminä. Hitler “lainasi” keskitysleirit Neukuista Leniniltä ja Stalinilta.

Tämä kaikki on pelkkää kylmää faktaa eikä pidä lukea allekirjoittaneen poliitiseksi mieltymykseksi.

Jokainen kyllä tuntee “Aatun” edesottamukset, vaikka Suomi osasikin omalta kannaltaan valita “pienemmän pahan”.

J. K. Paasikivi sanoi jatkosodan aattona. “Saksalaiset lähtevät,Suomesta mutta neuvostioliittolaiset EI!!!”

Anonyymi

Ei riitä 4,5 kertaa enemmän vainajia alkuunkaan. Luku on lähempänä 100 miljoonaa, sillä jo pelkästään N-liitossa tapettiin 20 miljoonaa ja Kiinassa 65 miljoonaa. Aatu oli lopulta aika pieni tekijä esim. Staliniin ja Maoon verrattuna, tosin seinähulluja kaikki.

juhaII

Kommarit ovat aina luulleet, että huutamalla iskulauseita voimistaa aatteen asiaa parhaiten.
Kuitenkin se vertautuu ainostaan pikku lasten melskaamiselle sadepäivänä sisätiloissa tai varsinkin kun kyläpaikassa pitäisi käyttäytyä iisisti.
Olenko väärässä, mutta suomalaisessa kulttuurissa yhteiskunnallinen keskustelu avaa kunkin poliittisen liikkeen perimmäisen ideologisen politiikan ja keinot, jolla yhteiskunnan asioita hoidetaan. Niin, että se olisi koko kansakunnan kannalta parasta ja sosiaalisesti ottaisi huomioon kaikki sosiaaliluokat.
Tärkein periaate on demokratia ja rehelliset vaalit ja ulkoparlamentaaristen keinojen käytön yksiselitteinen poissulkeminen kaikkien puolueiden yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttamisen toimintamalleista. Koskien erityisesti sossuja, kommareita ää-oikeist

ro1

Voihan suuri V! TULKEEPA KARJUMAAN TALLNNAAN! Niin saatte tuta,ei tule lämmintä kättä!Vaan lento maijaan,sitten alkaapi vanha NOKIALAINEN viuhumaan.EIKÄ näy jälkeäkään pariin päivään,Sitten iskee todellinen tuska,voi kestää viikkoja ,kun kroppa korjailee itseäänLihasten repeämät ei ole mikään salilla saatu pien kipu,riisku nahassa,mitä nukymiehet(nyhveröt väitää olevansa UUSMIEHIÄ, hellanlettas naisten kaa syvällisiä keskusteluja tunteista,ynnä muuta hinttarimeinikiä,aikansa kutakin kunnes nainen tajuaa,ettei hän itupillille enää hanuriaan jaa)Otaa siis RITOLAT ,ja lähtee etsimään junkkaria joka ei lässytä joutavia!panee kun panetaa ,nainen löytää sitä roskapaskaa romantiikka HERTTASARJOITA JOS VIITSII LUKEA,JA SAIPPUA (SONTA SARJOISTA)joita suomen YLENOKSENNUS JA BONNIERIN ILTAPSKA pullol

Huvittunut

Mitä HELVETTIÄ minä juuri katsoin? 😀

Totuus

Kommunistit olisi pitänyt hoidella 39-44, myös kotoiset.

Dena

Ymmärsin juuri kuinka suuri joukkovoima lähimetsässä olevassa juopporingissä(n.8-10 ja yksipuolikas) onkaan ainakin kommarit voitetaan kunhan jostain saa ne bussimatkarahat..

Joppos123

Pitääpä kysyä vaimolta kun hän tulee töistä, että puuttuuko niiltä muutama tyyppi suljetulta?
Käsittömätöntä touhua ja eivät nuo muuten ilman erinäisiä nappeja käy.