Sotapakolainen Mahmoud: ”Vituttaa, kun ei ole saanut ruotsalaista pinppaa”

Sotapakolaiset polttivat asumuksensa tahallaan.
Moni muistaa syksyn 2016, kun sotapakolaiset yrittivät väkisin polttaa heille tarjotun ns. moduuliasuntolan Etelä-Tukholmassa. Kun tarkistelin mitä sinne päin nykyään kuuluu, niin tuli vastaan siltä syksyltä eräs aivan mainio juttu, joka on pakko kirjoittaa ulos.

Fagesrsjön historiahan oli se, että kymmenet sotapakolaiset olivat hyvin hyvin pettyneitä heille tarjottuun moduuliasuntolaan. Huoneet vastasivat hyvätasoista hotellihuonetta ja käytävillä oli yhteiskeittiö. Se ei riittänyt. Miehet olivat kuvitelleet, että ruotsalaiset veronmaksajat sponsoroivat kunniakansalaisille talon ja muut emmeet, kuten vaimon ja mitä sitä mies nyt tarvitsee.

Kun sotapakolaisille valkeni, että ei tule taloa, ei tule blondia selänpesijää, niin monilla etelämaalainen veri kiehahti. Moduuliasuntola yritettiin polttaa kaksi kertaa, kolmannella kerralla se sitten onnistui. Media ja aktivistit tietenkin huusivat hoosiannaa, miten rasistit ovat hiippailleet nurkilla ja tuikanneet asuntolan tuleen.

Sittenpä se pikkuhiljaa selvisi, että viimeisin palo sytytettiin talon sisältä. Sitä ennen toinen aikaisempi palo yritettiin sytyttää ajastetulla palopommilla. Yhteistilojen keittiön uuniin laitettiin kannullinen öljyä ja uuni täysille.

 

Ennen kuin tämä palorypäs alkoi iltojen pimetessä, niin valtamediat toivat esille kuinka sotapakolaisilla oli vaikeaa. Sverigesradio esimerkiksi kertoi 25-vuotiaasta Mahmoudista, joka oli hyvin hyvin pettynyt.

Mahmoud oli paennut sotaa, vainoa ja kidutusta Syyriasta. Vai oliko paennut?

Mahmoud nimittäin kertoilee Sverigesradion toimittajalle, että on äärettömän pettynyt siihen, että Ruotsi ei ole täyttänyt hänen odotuksiaan. Mahmoudia vituttaa kybällä se, että joutuu jakamaan keittiön kymmenen muun miehen kanssa ja joutuu asumaan hotellihuonetta muistuttavassa asumuksessa.

– Odotin saavani Ruotsista oman yksityisen talon. Mutta mitä sain, sain tällaisen komeron, koko paikka muistuttaa pakolaisleiriä, Mahmoud kertoo vihaisena.

Niin ikään Mahmoudia vituttaa, kun ei ole käynyt flaksi pinperon suhteen.

”Mahmoudia vituttaa, kun ei ole käynyt flaksi pinperon suhteen.”

 

– Olen 25-vuotias eikä minulla ole ollut vielä ikinä tyttöystävää. Olen edelleen neitsyt. Etsin koko ajan tyttöystävää ja vaimoa. Mutta se on mahdotonta, kun joudun asumaan ja elämään tällaisessa kusisessa huoneessa.

Mahmoudia ei kiinnosta yhtään se, että moni ottaisi tuollaisen asunnon vastaan hyvin mielellään.

– Minä itken öisin, koska en ole saanut sitä mitä odotin Ruotsissa saavani. Tulin Ruotsiin suurin odotuksin. Mutta kun olen asunut täällä vuoden ja kahdeksan kuukautta, niin olen menettämässä pikku hiljaa toivoni.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonyymi

Mikäpä se estää miestä lähtemästä sinne mistä on tullutkin?

Sellaista

Voi ei, miten tässä nyt näin kävikin. Puurokin oli varmaan pahaa ja kaikkea. Melkoista myös kun ei ole vaimoa vielä 25-vuotiaana, toivokin menee joka päivä.

Minusta myös brunette, tai mustahiuksinen nainen on kauniimpi kuin blondi.

Hyvät perätkin

Heidän omat mustahiuksiset naiset ovat todella kauniita, mikähän siinä onkin että heitä kiinnostavat blondit ja meitä vaaleita miehiä kiinnostavat tummat naiset.

Sellaista

Tiedän itse yhden paikallisen nätin nuoren naisen, jolla on mustat hiukset. Hän on myös muodokas lisäksi. Ajaa kyllä BMW autolla, mutta ei kai se nyt niin haittaa, kaunis hän kuitenkin on.

Sellaista

Lisään vielä sen verran että hän on sitten ihan kantasuomalainen nainen kenestä tässä kirjoittelin, ettei joku nyt käsittänyt väärin.

Travis

lahi-idan naiset ovat varmaankin niin susirumia etta ihan mielellaan pukeutuvat jatesakkiin

Kaitsu

Kyllä on Mahmoudilla kova kohtalo😂😂.Vähemmästäkin sitä nyt vitutuskäyrä pomppaa ulkoavaruuden rajoille asti.

Toisaalta jos tuo rättipää olis pysyny siellä aavikolla ja nussinu omia vuohiaan ja niihin kyllästyttyään käyny naapurin vuohia nusasemassa, niin tiedä kuinka onnellinen rättipää olis ollukaan.

Piti sitten kuitenkin lähtee tutustuun länsimaiseen hapatukseen ja karvaan maunhan se pirulainen rättipään suuhun jätti.

Valtsu

Mahmoudin reaktio on kyllä kuvaava: vihataan Ruotsia, koska omat ja ihmissalakuljettajien tarjoamat haaveet eivät täyttyneet.

jorma

Tätä se elämä on Mahmoudseni. Mitäs luulet, että minulle tarjottaisiin Aleppossa, jos lähtisin sinne onneani onkimaan? Ns. Stalinin kravatti tai paikallinen Mora.

pöh

Oi että käy mahmoudia sääliksi, toisaalta jos ois tyttöystävän saanut niin siltä puuttusi varmaan jo pää.

Joku voisi tietysti ajatella niinkin, että kymmeniä vuosia raskasta työtä tehneet ja veroja maksaneet asuu esimerkiksi autossa.
Ei tule ilmaaiseksi asuntoa tai sitä pimperoakaan.

mike lake

Ei muuta kuin lautalla Suomeen,niin johan alkaa piparia irtoamaan tortusta puhumattakaan,
Suomen lakihan jo kieltää jättämästä ladattua asetta heitteille.

Hyvin muotoiltu

Täällä tosiaan riittää kiimaisia paksukaisia jonoiksi asti, munajuhlat luvassa.

Trollenberg

En saa piparia koska heitin muijan veneen laidan yli. Voi kyynel.

Nyyh Nyyh

Siinä malliesimerkki muslimikasvatuksesta. Naiset ovat omaisuutta, orjia. Ei miesten tarvitse olla minkään näköisiä eikä osata mitään sosiaalisia taitoja, eikä varsinkaan olla mukavia tahi ystävällisiä tai edes minimaalisen verran kunnioittavia. Pillu on miehen oikeus. Pillu otetaan vaikka väkisin. On siinä arabialaisella ihmeellä orpo olo kun ei ihan mene suunnitelmien mukaan.. Nooh, onhan ruotsissa paljon lammas ja hevostiloja joissa voi öisin käydä emergency-rakastelemassa. Lehmähuoriakin näkee melkein joka maantien varressa, että ei hätä ole tämän näköinen hei!

Sami

Saudi Arabian valtion yliopiston tiedemies ryhmä oli tutkinut naisen luita ja todennut, että nainen kuuluu nisäkkäiden eliöryhmään, ei vielä ihminen. 🙂

”SAUDI ARABIA: PANEL OF SCIENTISTS ADMITS WOMEN ARE MAMMALS, YET ‘NOT HUMAN’”

https://worldnewsdailyreport.com/saudi-arabia-panel-of-scientists-admits-women-are-mammals-yet-not-human/

Last edited 2 vuotta sitten by Sami
Kilttimies

olen menettämässä pikku hiljaa toivoni.

👍👍👍

Travis

Toivo on iso mies, ilmeisesti tasapuolinen suhde ei toimi ja nyt ruikutetaan pimpin Peraan…jos on karvat sheivattu niin koraani antaa hommailla ilman kuolemantuomiota

Mr X

Ei muuta kun kamelin selkään ja kotimaataan kohti !

juhaII

Hätää kärsivät kärsivät Ruotsissa vielä enemmän. Normijärjellä varustettu ”hätää kärsivä” lähtisi takaisin sinne mistä on tullutkin.

Kotimatka tuntuu aina lyhyemmältä kuin matka vieraille maille, jossa kohtelu on ala-arvoista!

Fatwantarkistaja

Toivottavasti nyt on jo talo, auto, vene, kesämökki ja pimppaa ikkunoista, ovista ja liesituulettimesta. En mä ehkä kestä enää lukea näin lohduttomia kertomuksia.

Uhriutuisia

Kehikselle ei taida kelvata se pimppa jota saisi. Pitäisi olla ehtaa ja nuorta, mieluummin mahtavilla puskureilla ja ampiaisvyötäröllä varustettuna. Ei siinä ”kehopositiiviset varttuneemmat veteaanit” kelpaa, kaveritkin naurais.

Muhametin ainoaksi toiveeksi neitsyestä pääsemiseksi jäänee uhrautua pyhän sodan marttyyrinä. Ja siten päästä taivaisiin ja saada se 42 neitsyttä. Ainoa vaan että näiden uku/kirjoitustaito on vähän mitä on. Ja käännösvirheen vuoksi rypleistä tuli neitsyitä. Eli, saattaa Muhametti pettyä jälleen ettei saa taaskaan sitä mitä tuli hakemaan.

Menneitä totuuksia

”Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia”.
Kokoomusjohtaja Pettri Orpo

Minä

Olisiko kellään hyvää vinkkiä, että missä maassa saisi oman talon vaimoineen, autoineen ja ilmasella ruoalla?

Sami

Suomi 🙂

Mahmoud ei ymmärtänyt, että Suomen Ruotsiin lähettämä valtuuskunta oli tosissaan, pyytäessään Ruotsista niin paljon kehiksiä tänne kuin ikinä vain mahdollista.

Äänestäjien pyynnöstä Ruotsi sitten lähetti Tornioon 30000 kehistä.

Kehiksen elinkaarikustannus on miljoona euroa per nuppi, plus keskimäärin 4,5 perheenjäsentä perheen yhdistämisen kautta(+4,5 miljoonaa).

Onneksi Suomi on rikas maa ja meillä on varaa auttaa. Valitettavasti joskus veronmaksajat esittävät hankalia kysymyksiä joihin ei ole kiva etsiä vastauksia, ja siksi ne kysymysten esittäjät tuomitaan oikeudessa ”vihapuheesta”, tai mistä milloinkin, -mitä nyt vain satutaan keksimään. 🙂

netto veronmaksaja

”.. Valitettavasti joskus veronmaksajat esittävät hankalia kysymyksiä joihin ei ole kiva etsiä vastauksia, .. ”
Ja kun sen esittää, niin
.. ”Ohisalon esiintyminen on kuin madon kiemurtelua koukussa”

Tosi on.

Oman laskelmani mukaan olen myös päätynyt tähän samaan summaan miljoona euroa per nuppi.

Jones

Yksityisessä asunnossa olisi varmaan helpompi huumata pikkutyttöjä vaikkapa kokaiinilla. Tätä kikkaa etelän gigolot ovat käyttäneet kautta aikojen. Yhteisasuntolassa taitaa olla turvakamerat ja valvonta, joten huumaamiskeino ei onnistu.

rocky

Ja voi joutua jonottamaan.

På svenska

comment image

U. Kamutapsa

Uskomatonta mutta totta: elintasopakoloinen paljastaa selkeästi maahantulonsa motiivin, joko tyhmyyttään tai röyhkeyttään. Ei sanaakaan sodasta, vainosta ja kidutuksesta. Jos kerran toivo on mennyt, niin ei muuta kuin sandaalit kohti kotikontuja. Kukaan ei estä lähtemästä. Paitsi jos joku batiikkinoita kaappaa mahmoudin kellariinsa toyboyksi.

Last edited 2 vuotta sitten by U. Kamutapsa
Moonman

Ei kai sillä ole väliä, kyllä näille on opetettu että täällä voi sanoa tai tehdä mitä tahansa ilman seurauksia.
Kauhistuttavaa on, että afrikasta ja persestanioista olisi tulossa miljardeja miehiä joiden laskutaito ja ymmärrys maailmasta päätyvät siihen oletukseen, että alle 10-milj. väestömäärän pohjoismaat tarjoaisivat koko maailman irtolaisille omat talot ja vaimot.

U. Kamutapsa

Vielä kauhistuttavampaa on se, että sama laskutaidon ja ymmärryksen puute vaivaa myös virhevasemistoa. Elleivät sitten tee tuhojaan tietoisesti, ja silkkaa saatanallista pahuuttaan.

Moonman

Veikkaan että tietoisesti, ideologia ei kuitenkaan riitä selittämään sitä että ajavat kaiken uhalla jopa terroristien maahantuontia (esim. peppu-pekka ja isis-naiset). Heidän kuvioissaan on todellinen tulosvastuu. (eikä esim. jossain ”turvallinen oulu”-hankkeessa jossa tarkoituksena oli näyttää keskisormea suomalaisille ja nyhtää verorahat) Joku taho maksaa niille siitä siten, että jos tietty määrä kehitysmaalaisia saadaan tuotua, niin bonukset kilahtavat jonnekin veroparatiisi-tilille.

unto

Mikäköhän herraskainan tämä Mahmoudi on ollut kotomaassaan kun on noin kovat vaateet?

U. Kamutapsa

Vuohipaimenten eliittiin…

Hommanmaksaja

Antakaa nyt herran jumala Mahmoutille pimpslooraa, muutenhan se vaikka ostaa (saa) paluulipun, ja mites sitten kulttuuria rikastellaan ☹️☹️