Poliisi hajoitti Elokapinan, show jatkuu eduskuntatalon nurmikolla

Poliisi hajotti hetki sitten Helsingissä Elokapina-liikkeen kokoontumisen ja kymmeniä ihmisiä otettiin kiinni. Mielenosoittajia oli kaiken kaikkiaan muutama sata.

View post on imgur.com

Elokapinan iltapäivällä aloittamassa ”syyskapinassa” mielenosoittajat saapuivat eduskuntatalon eteen Mannerheimintielle, jonne linnoittauduttiin siten, että väylä oli kokonaan poikki. Kun oltiin saavuttu pelipaikoille, niin aktivistit pitivät puheita ja huusivat iskulauseita kera laulun.

Ilmastoaktivistit eivät suostuneet poistumaan paikalta muualle, joten poliisi antoi muutaman tunnin shown jälkeen käskyn ihmisiä hajaantumaan ja poistumaan paikalta. Käsky annettiin monta kertaa.

 

Pienen odottelun jälkeen poliisi alkoi ohjata aktivisteja kiinniotettuina bussiin. Jotkut jouduttiin kantamaan, mutta suurin osa käveli omin jaloin.

Tapahtuma eteni yleisesti rauhallisesti eikä aikaisempien mielenilmausten hetsisyydestä ollut tietoakaan.

Tilanne jatkuu tätä kirjoitettaessa ja poliisi kantaa viimeisiä bussiin ja putkaan vietäväksi. Eduskuntatalon ja Mannerheimintien välisellä nurmikolla on paljon porukkaa.

 

Lisäys: Kannattaa seurata Sebastian Tynkkysen Youtube-kanavaa, josta löytyy päivänpolttavia asioita ilman latvakakkosta öyhötystä.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

niin sanottuja hyödyllisiä idiootteja, oikeasti eivät edes tiedä minkä takia siellä ”kapinoivat”
Joku media voisi tehdä jutun siitä ”elokapinasta”, perustajansakin mukaan ilmastolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä, vaan haluavat kaataa demokratiat ja yhteiskunnat.

Joppos123

Jos oikeasti mentäisiin laittomaan tilaan ja aitoon anarkiaan/korpilakiin niin manskulla riekkuville pissiksille ja huumehörhöille tulisi plöröt housuun.
Ne eivät sellaisissa olosuhteissa eläisi viikkoa pidenpää ennenkuin joku lasauttaisi kuulan kalloon.

U. Kamutapsa

Minä en a-tarvikkeita moisiin tuhlaisi, koska muitakin keinoja on. Olet toki oikeassa noiden elinajanodotteen suhteen. Olen pohtinut jo vuosia sitten anarkistien paradoksia.

Sellaista

Tynkkynen haastatteli yhtä näistä ja oli kaveri pihalla kuin lumiukko, eikä käsittänyt taikka ymmärtänyt yhtään mistään mitään. Menevät tuonne vain mölyämään, vaikka mitään ei ymmärretä. Meno oli kuin Kummellissa:”Antakaa määkin huudan, määkin olen kännissä”.

antigeeli

Jonkun kansainvälisen hybridisodankäynnin yksikön värväämää rent a mob porukkaa.

Qroquius Kad

Todennäköisemmin ovat vain niin tuhannen huumepäissään, ettei aivotoiminnasta ole paljoakaan käytettävissä.

Sellaista

En ihmettelisi yhtään, jos asia näin olisi. Aivan älyvapaata ja huutamista koko mielenilmaus, että asia voi olla noinkin. Yhtään järkevää argumenttia tai muuta ei noiden suusta tullut, pelkkää samaa ”ilmastohätätila”, meuhkaamista ilman mitään tolkkua.

Qroquius Kad

Raivostuttaako EgoNapinan nulikoiden partisaanileikki valtiovallan suojeluksessa? Se on merkki alamaismentaliteetista, sanovat ylioppineet:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008298578.html

Joten ei kun vastamiekkaria pystyyn…Hetkinen, ei muuten passaakaan.
Kas, sehän on natsismia ja fasismia, ja sellaisella ei ole lain suojaa, sanoi valtakunnanfreisler Raija Toivioretkeläinen:

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008297950.html

Tähän loppu meitin oikeudet, sanoi Lahtinen.

Pelle Hemppainen

”Ilmastonmuutoksen kieltäjiksi, natseiksi ja fasisteiksi luonnehditut ihmisryhmät eivät ole yhteiskunnallisen suojan tarpeessa olevia vähemmistöryhmiä”
— valtakunnansyyttäjä —

Siinäkin tapauksessa, että sikäli kuin jokin mainituista ryhmistä on totuuskäsityksissään oikeassa ja/tai agendoissaan moraalisesti ja loogisesti oikealla asialla ja siis vastoin valtavirtaista narratiivia, Toiviainen maalittaa ne silti.

Ainakin hän kokee asemansa vahvaksi, kun noin härskisti uskaltaa ottaa lain omiin käsiinsä ja käytännössä usuttaa Polpoa kimppuun. Taitaa jo Taponenkin maiskutella.

jorma

Jos patriootit yrittäis vastaavaa miekkaria, niin mellakkapoliiseja olisi kilometrin rivi estämässä lähentymisyritykset Arkadianmäelle. Koppiautoja kolminumeroinen luku.

Kaitsu

Olisivat nyt hakeneet vielä sen Hutisalonkin siihen samaan bussiin.
Hutisalo, kun kerran niin hyvin tuntuu ymmärtävän näiden elinkelvottomien toilailuja, niin ihan tasapuolisuuden vuoksi olis pääpirukin pitäny saada kyyti jonnekin, mieluiten putkaan.

tuomas malinen

MISSÄ PAAVO JUUTALAISET JA VAPAAMUURARI MAANPETTURIT!!! Kerro minulle rakas paavo voi etkö ymmärrä ketkä on karkoitettu 109 eri maasta!

Sellaista

Ainakin 107-elokapinaa lähti valtion majoittamaan hotelliin tietojen mukaan. Onneksi olkoon heille.

Mariinin Sande

Onko malinen kännissä?

Qroquius Kad

Eiköhän hän ole tuollainen jatkuvasti.

tuomas malinen
Täyttä pelleilyä

Sulkisivat vaikka Kiinan aluksi ja jatkaisivat siitä muiden supersaastuttajien teollisuuden alasajoa, aivan turhaa estää tavallisia pulliaisia kulkemasta kadulla.

ernesti_loosonen

Eikös ne saman punavihertaustan omaavat valopäät vastustaneet terrorismin vastustamista muutama vuosi sitten?

Itsari on vaihtoehto

Jumalauta kun maassa riittää ituhippejä ja kommarikakaroita.. Yksikään ei oikeissa töissä, jokaisella mielialalääkepurkit taskussa ja OmaKela kirjainmerkki kalliin puhelimen selaimessa. Spotify Premium soittolista täynnä antikapitalistipunkkia. Sossun maksamat kämpät täynnä kissoja, kirppishuonekaluja, vinyylilevyjä, tyhjiä siideritölkkejä, Che Guevara julisteita ja sarjakuvalehtiä. Ihan vittu huonoja sketsejä jokainen. Oman elämän hallinta ihan päin vittua mutta pää täynnä vaatimuksia siitä miten muitten pitää elää. Naurettavaa porukkaa. Säälittävää porukkaa. Turhaa porukkaa.

Suomi Finland

Nämä voisivat suksia taivaallisen rauhan aukiolle kiusaamaan Xi Jingpingiä.

Voisivat päästä itupelloille töihin. Siinähän olisi unelma-ammatti.

Qroquius Kad

Eivät pääsisi maahan. Kiinassa kun ei ole avoimien ovien päiviä rajoilla.

Ei tarvitsisi ola meilläkään, mutta kun suomalaiset haluavat sellaisia äänestämällä noiden EgoNapinoitsijoiden suojelijat yhä uudestaan valtaan.

Toivo Suurinen

Saikohan kukaan Koronaa? Entä Malmössä?

Coronastatistik torsdagen 30 september
Totalt har 14 864 dödsfall med covid-19 rapporterats in, enligt Folkhälsomyndighetens statistik. Det är 8 fler fall än i går.

Ruotsin vanhat koronakraananvääntäjä-ukot Stefan, Anders ja Johan avasivat yhteiskunnan ajankohtana jolloin tartunta ja kuolinluvut ovat kääntyneet nousuun ja on huomattu että rokotteiden antama suoja on häipynyt ihmisistä kuin pieru Saharaan, niin Pfizerin kuin varsinkin Astrazenecan. Kylmempi ilma edesauttaa nyt mobattua coronavirusparkaa ryhdistäytymään uudelleen.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kraftig-nedgang-i-antikroppsnivaer-efter-sju-manader-for-dubbelvaccinerade

Daavidin poika

Korvani huomioivat sen, että Sebastian Tynkkynen huomautti muutamalle siitä että aikuiset lähettivät alaikäisiä istumaan ajoväylälle. Minusta on pöyristyttävän röyhkeää istuttaa alaikäisiä laittomiin tekoihin, ja vielä nämä aikuiset ovat lupautuneet maksamaan sakot alaikäisten laittomasta toiminnasta.

Nyt olisi asiallinen tilaisuus tehdä kansalaisaloite Ohisalo:n viralta pois asettamisesta.! Mielestäni Ohisalo leikkii kansalaisten turvallisuuden puolesta ministerinä. Tynkkynen mainitsi videolla, että Ohisalo:ta on kysytty elokapina asiasta useaan otteeseen, mutta Ohisalo on vain yksinkertaisesti kiertänyt omalla tavallaan kysymykset.
Suurin häviäjä tällä hetkellä tässä elokapina asiassa on on Poliisi. Poliisin täytyy nyt näyttää ministereille, mikä on se taho joka valvoo Suomen lakia.

Qroquius Kad

Miksei tehtäisi voodoo-taikaa hilpeää Huti-Maisaa vastaan? Yhtä suuri vaikutus silläkin olisi kuin kansalaisaloitteella.

U. Kamutapsa

Pitäisi saada hiussuortuva, jotta voisi edes yrittää puuhastella wangan.