Useita ammuskeluja viimeisen vuorokauden aikana

Sunnuntain ja maanantain aikana ilma oli sakeaa lyijystä. Muutama ammuskelu siellä sun täällä. Raatokärpäset eivät kuitenkaan ole huuutaneet hoosiannaa.

Sunnuntai-iltana nuorukainen käveli Sollentunan Turebergin terveyskeskukseen hajanaisen polven kanssa. Henkilö toimitettiin edelleen Karoliiniseen. Poliisi tutkii asiaa, mutta hieman vaikeanpuoleista on, nimittäin uhri ei ole nähnyt mitään, kuullut mitään eikä tiedä mistä luodit ovat ilmestyneet jalkaan.

Ampumapaikka on kuitenkin viereinen Malmvägenin hyvin ongelmallinen maahanmuuttajaghetto.

Malmössä maanantaina aivan sama homma ja sama kaava. Nuorukainen klenkkasi päivystykseen polvitönkön kanssa. Tässäkin murhan yritystä epäillään, mutta tutkipa asiaa, kun kohde ei tiedä mistään mitään.

Husbyssä maanantai-ilta päätettiin siihen, että harjoitettiin pistooliammuntaa keskellä toria. Kaksi poistui paikalta sähköpotkulaudoilla, yksi konttasi pensaaseen odottamaan kyytiä sairaalaan.

Potilas Saarisella muutama luodinreikä, kertoo hengitysvaikeuksista. Annetaan ensi apuun pepantteenia ja sitten viedään sairaalaan operoitavaksi. Lyijy viedään metallikierrätykseen.

Haningen Jorbrossa ammuskeltiin maanantai-iltana. Kohteella on edessään aika polven tekonivelleikkaukseen, tai mahdollisesti kävelykeppikävelyä loppu ikä. Joka tapauksessa ammutulla polvella ei ainakaan harrasteta enää 110 metrin aitoja eikä hiihtoa. Tosin kohde, ja luultavasti ampujatkin, tulevat maasta, jossa hiihtoa ei ylipäätään harrasteta ollenkaan.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Yrittäjillä pyyhkii hyvin, ainakin luotiliivien valmistajilla.

Rullattu

Tekonivelien valmistajilla kanssa…

pöh

Afrikkalaiset ja lähi-itäläiset ampuu toisiaam niin kaikki voittaa

Oloneuvos

Omituinen kuvituskuva uutisessa joka käsittelee ampumisia.

Oloneuvos

Juu no niinhän se on kun tarkemmin ajattelee.

Vesa

Olipa oikein sellainen hyvän mielen juttu: nauroin puolihysteerisesti. Hyvin ne vetää, ja niin sinäkin, Paavo.

Kari Ilmarinen

Ruotsissa valtamedia on useaan otteeseen ihan vakavasti kirjoitellut kuinka lääkärien taito ampumahaavojen käsittelyssä on huikeasti parantunut näiden kliinisten harjoittelumahdollisuuksien vuoksi. Ehkä sittenkin tässä haitallisessa maahanmuutossa on niitä myöhemmin tulevia voittoja kuten hitsari-pääministeri Löfven lupasi.
Tai sitten ei.
Kivempi olisi elää maassa missä ammuskelut eivät kuuluisi päivittäiseen rutiiniin – edes teho-osastoilla..

Qroquius Kad

Traumakirurgia ja protestiikka ovat kautta aikojen ottaneet edistysharppauksia sotien aikana.
Keljumpaa on, että syvän rauhan aikana täytyy elää kuin sodassa, mutta minkäs sille voi jos sellaista on haluttu.

Totuus ilmi

Terve Paavo. Jostain syystä tökkii minun yhteydet vaihtoehto medioihin. Foliohattuja on jo laitettu. Vai olisiko syynä se, että kirjoitan asioista suoraan. Ilman paskapuhetta.

Alpo

Hollituvan väki otettaessa näyttävään saliin, ei sali ole enää siisti, vaan hollituvan väki muuttaa salin yleiskuvaa rumak

Suomi Finland

Rasistinen teknologia ja lääketiede eivät ole vieläkään kyenneet valmistamaan 110 metrin aitoihin soveltuvaa tekoniveltä.

Mihinkäs sitten ammutaan, kun tuollaiset saadaan tarjolle? Aivoihin tietty. Niitä on enää vaikeampaa korjailla edes tekovehkeillä, kun niihin ilmestyy reikä.

Mutta erittäin pitkälle kehitetyistä antirasistisista tekonivelistä Ruotsi saa vielä hyvän vietituotteen. Eli pelkkää voittoa tulossa tästäkin.

Qroquius Kad

Onhan siellä jalkojen välissä sellaiset elimet, joita on vaikeammanpuoleista korvata protestiikalla ja joihin ampuminen sattuu sekä jalkojen että korvien välissä.

juhaII

EI “pojasta polvi parannut!”

Paseerauskeppi

Ei hätää! Kyllä kävelykeppikävelijäkin voi räpätä ja huitoa uhkaavasti kepillään ja hepillään ja sanoa ”Jou!”.

Qroquius Kad

Keppikin saattaa olla tällainen:

https://www.bukowskis.com/fi/lots/1326724-kavelykeppi-miekka-1900-luvun-alkupuoli

Eiköhän tuolla katu-uskottavuutta irronne.

Investointi

Pitäis vissiin ruveta ostamaan rullatuoli-tekojalka-tekonivelvalmistajien osakkeita?

Ketään

Ma ole olu ahkerra.

emävale ja tilasto

Sen jälkeen kun saksalaislehti teki jutun ruotsin turvattomuudesta niin suomenkin valtamedia on hieman aihetta käsitellyt. On kuitenkin muistettu mainita että suomessa tapetaan enemmän ihmisiä kuin ruotsissa. On siinä silti vivahde-ero tappaako Make Kaken leipäveitsellä juopporemmin illanistujaisissa vai viuhuuko luodit keskellä kaupunkia teinien tappaessa toisiaan. Olisi kiva tietää tilasto kuinka paljon ampumisesta aiheutuneita hälytyksiä poliisille tulee ruotsissa vuosittain. Antaisi ehkä kattavamman kuvan siitä kuinka vaarallista siellä on kunnon kansalaisen liikkua tätä nykyä.