Tukholmassa kovaa menoa perjantaina, kaksi ammuttiin autoon

Perjantai-iltana on ollut taas ruudinsavua ilmassa Tukholman alueella. Tarkoitus oli suorittaa tuplamurha, mutta tällä kertaa toinen jäi toistaiseksi henkiin.

Ampuminen sattui Tukholman luoteispuolella Kälvestan omakotitaloalueella. Kälvestasta on matkaa Vällingbyhyn ja Tenstaan molempiin pari kilometriä. Tapahtuma alkoi klo 21.00 aikaan, kun 22- ja 17-vuotiaat nuorukaiset pysäköivät autonsa parkkipaikalle.

Sen jälkeen kuului bang, bang ja bang. Alueen asukkaat soittelivat poliisiin ja paikan päällä sitten selvisi, että nuorukaiset oli ammuttu autoon. 22-vuotias eli auton kuljettaja oli jo hengetön ja 17-vuotias kiikun kaakun. Toistaiseksi hänen kerrotaan olevan hengissä, mutta luultavasti henki lähtee lähipäivien aikana. 22-vuotias oli saanut useita osumia päähän ja 17-vuotiaallakin kerrotaan olevan päässä enemmän lyijyä kuin aivomassaa.

Itse tapahtuman kulusta ei ole tarkempaa tietoa.

Teko ei ollut mikään random-ampuminen kohti sivullisia, vaan kohteet olivat Järfällasta, eli läheltä ampumispaikkaa, ja molemmat tunnettuja pikku gangsterita. Nimien perusteella kotoisin Lähi-Idästä.

Alamaailman kirjeenvaihtajan mukaan toisella kohteista oli suurenpuoleisia kokaiinivelkoja. Kohteita ei kuitenkaan ammuttu velkojen takia, sillä yleensä kun puhutaan isommista summista, niin velallinen vaikka pakotetaan hakemaan rahaa mummoiltaan. Vasta sen jälkeen hengenlähtö on odotettavaa.

Juuri tämä tekee asian mielenkiintoiseksi. Koska toinen kohteista oli velkaa ison summan rahaa, niin nyt velka on siirtynyt ampujalle tai ampujille. Siihen tietenkin lisätään alamaailman tavallinen korko, joka on tässä tapauksessa vähän enempi kuin pikalainan muutama prosentti. Puhutaan siis sadoista prosenteista.

Melko reilua, vai mitä. Käyt roiskaisemassa vihamiehesi hengiltä, joka sattuu olemaan velkaa jollekin toiselle poolille. Nyt velka siirtyy sinulle. Joka tapauksessa jutun tiimoilta voidaa taas odotta Järvaan kiireistä loppukuuta ruumisarkkuliike Monoselle, Ruotsissa Mononen tietenkin on  likbolag Andersson.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Ensimmäinen lähti tapaamaan Allahia ensiksi, toinen jäi henkiin toistaiseksi;
miten käy kolmannelle?

Qroquius Kad

Miksi olisi surrealistista?

Ajattele vaikkapa jalkaasi silloin, ajattele sitten että olisit saanut siihen sen jälkeen vaikean infektion, johon antibiootit eivät enää tehoa ja jalka olisi nyt amputoitava.

Niin tuolle asuinalueellekin on käynyt. Kuten koko Ruotsin yhteiskunnalle.

Oboy

Joo se on hyvin merkillistä että kun 2dl maitoa lisätään 1dl kaakaojauhetta, tai ruotsin tapauksessa kakkaa, niin sekä väri, koostumus että maku muuttuu.
Nää on merkillisiä juttuja.

Anonyymi

Tällaisesta kehityksestä Suomessakin Halla-aho varoitti jo yli kymmenen vuotta sitten, mutta sai osakseen vaan pilkkaa ja rasistin arvonimen. Nyt kun tilanne alkaa eskaloitua, ollaan yllättyneitä ja yritetään edelleen kaikin voimin kieltää se ja estää mediaa julkaisemasta juttuja esim. nuorisojengeistä tai white flightista. Kaikki kritiikki on rasismia. Tämä sananvapauden mallimaa on sen irvikuva, kun poliitikot päättävät, mitä saa sanoa ilman että joutuu käräjätupaan.

Suomi Finland

Unohdat, että Ruotsi lähtee hakemaan Bostonin ihmettä. Ja vot: gansteritouhut loppuvat kuin seinään ja sitten saamme ihailla Ruotsin ihmettä.

Kukat ja mehiläiset vaan pörrää sen jälkeen. Siitä tulikin mieleen Pt-Median chatti…!

Qroquius Kad

No niinpä kerkesin jo unohtaa, mutta Internet ei unohda:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008399623.html

Eli ensin tarjotaan pullahaleja vierihoidolla ja rintaruokinnalla.
Sitten valjastetaankin kaikki yhteiskunnan voimat puuttumaan asiaan Oikein Tosi Kovasti lässyttäen ja pullahalaten.
Lopuksi rikosten polulta pois haluaville tarjotaan pullahaleja, vierihoitoa ja rintaruokintaa sekä varmaankin vielä jotain muuta, koska rassukat ovat niin peloissaan ja itkevät äitiä öisin.
Pakkohan heidän on saada varamami vierelleen!

Jostain ihmeen syystä minua jäi vaivaamaan käsitys, että Bostonissa taidettiin tehdä jotain aivan muuta.

Tilo

Se on nyt paljon rikkaampi lähiö ja on paljon enemmän tapahtumia.

Karma Kameleontti

Joka leikkiin ryhtyy leikin kestäköön.

Bisnis

Mitäs kummallista tuossa nyt on, pankit harrastavat samaa. Kun velkaantunut ei pysty maksamaan niin takuumies/nainen/transu joutuu maksamaan.

Suomi Finland

Miten velka siirtyy, jos ampujat eivät kuuluta henkilöllisyyttään kenellekään? Älytöntähän se olisi pistää mitään tietoa liikkeelle siitä, että on murhannut jonkun.

Ei kai nuo alamaailmankaan tyypit tiedä kaikesta kaikkea. Näyttäisi siltä, että murhaaja ei tiennyt kohteen olevan velkaa jollekin. Tai sitten pitää olla tosi vittuuntunut, jos ei välitä tuollaisista pikku yksityiskohdista.

Suomi Finland

No saa olla kyllä varuillaan, ettei listi sellaista tyyppiä, joka on velkaa enemmän kuin itse pystyy maksamaan.

Qroquius Kad

Tietääkseni meillä Suomessakin ainakin MC-jengit ovat myyneet, tai paremminkin ostaneet velkoja, joita ovat sitten perineet rankemmanpuoleisten korkojen kera.

Hell’s Angels MC:llä oli viime vuosituhannen lopulla jopa Suomen yritysrekisteriin merkitty (en tiedä millä nimellä) laillinen perintäfirma, joka olikin todella tehokas:
se peri saatavat monelta velalliselta, jotka sekä vouti että käräjäoikeus olivat todenneet varattomiksi!

Vaan eipä mikään ole kuin ennen:

siellä Ruotsissa klaanijengit lienevät ajaneet jo MC-jengit lähes pois alalta? Ei mene täälläkään kovin paljon paremmin, jos HA ja kumppanit joutuvat juoksemaan pakoon jonkun Mantaqan edessä.

Ja joutuvathan ne.

Suomi Finland

Ei näy olevan edes pensaikkoa, mihin jorkki voisi ryömiä vuotamaan.

Roskasakki oli oikea

Kyllä olette vielä kusessa pääkaupunki seutu. Sanokaa sanoneen. Niinkuin ollaankin sanottu. Me rasistit. Myöhästä esittää jotain muuta. Kysyisin siltä oletetulta kirjailijalta nimimerkillä Tervo ,joka haukkui roska sakiksi niitä, jotka arvostelivat/ arvostelelevat nykymenoa. Haloska & , Tervo. Minttu sekä Ville.

Jouni S.

Rasistiksi nimitteleminen on ollut vihervas-poliitikkojen vakiovastaus niille, jotka ovat näistä ongelmista puhuneet. Se on helppoa, ei vaadi korkeaa älyä, eikä juuri mitään muutakaan, jonkinlaista puhe- tai kirjoituskykyä jollain kielellä ainoastaan.
Juurisyihin puuttuminen onkin jo huomattavasti vaikeampaa. Se ilmenee tänäänkin, kun hybridivaikuttaminen on tapetilla. Mitään päätöksiä tai edes tarvittavien toimenpiteiden aloitusta ei tapahdu, odotellaan vain ja selitetellään.. Rajat pitäisi voida ja pitää sulkea, jotta peli saadaan loppumaan. Selkeä viesti, että ei kannata edes tulla rajalle ja varsinkaan riehumaan, se pysyy kiinni.
Ongelmana ovat vain nykypäättäjät, jotka ovat EU-komission ja WEF:in puudeleita. Eivät Suomen kansan edustajia, vaan rintamakarkureita.

Wittgenstein

Sitä minä vaan, notta, jotta näillä inehmoilla ei siellä pääkopassa sitä lyijyä tarvitse olla sitäkään vertaa kuin muinaisten roomalaisten vesijohtovedessä, niin jo on enemmän lyijyä kuin aivomassaa.

Vassari_kontentti

Paneskelevalla koulunjohtajasomppulla menee paremmin.

Last edited 2 vuotta sitten by Vassari_kontentti
Lucky Luke

BANG BANG Lucky luke!!! BANG BANG Lucky Luke!!! HAHAAHAHAH

Hyvä tulee

Tässähän alkaa tuo kulinprosentti per ammuttu luoti kasvamaan. On kasvanut huomattavasti viime kesästä. Ehkä tässä viimein saadaan se avoin sotatoimi klaanien kesken jotta kantikset jää rauhaan.

Hyvää kannattaa odottaa.

juhaII

Ruotsin ”uutukaisen” hallituksen uusi pääministerin täytyy suunnata toimensa väistyvän Stefan Löfvenin kylmäpäisen analyysin pohjalta. Erityistoimia ruotsalaisia rikkaita kohtaan, jotka huumeiden viihdekäytöllä ovat aikaan saaneet sisällissotaa muistuttavan ampuma-ase rikosaallon Ruotsiin, jossa surutta ammutaan kualiaiksi niitä, jotka ovat lähteneet edm. pakoon järjestystä vailla olevista ihmisioike4uksia karkeasti rikkovista lähtömaistaan.

Tämä kaikki asettaa järjellä ajateltuna koko pakolaisjärjestelmän mielekkyyden romukoppaan perustuen yksinkertaisesti sille, että nk. turvapaikkamaa on itse asiassa monin verroin vaarallisempi kuin klaanijärjestelmään perustuva kotimaa, jossa sellainen on kuin ”Aitan polulla asteleva emäntä”.
Tietysti nk. ”omilla tappioilla” svedut -ei ole mitään väli

Anonyymi

Yhteenvetona voisi esittää, että kiittämättömyys on maailman palkka ja tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.

Daavidin poika

Ei se Ruotsin poliisin ”sluta skjuta” projekti ole ilmeisesti tuottanut hedelmää.? Vieläkö mahtaa Skånen poliisi, ja paikalliset gangsterit tapailla pizzan äärellä.? Vai ovatko paikalliset viranomaiset lyönyt pizza hankeen jäihin.?

Ruotsalaisten täytyy vain hyväksyä tuon luokan rikollinen toiminta, koska he tulevat elämään loppuelämän näitten gangsterien rinnalla.

Anonyymi

Jospa se menee niin kuin Lontoossakin, jossa jonkun terroriteon jälkeen kaupungin muslimitaustainen pormestari sanoi, että tähän täytyy vain tottua, tämä on uusi normaali. Onnea vain heillekin valitsemallaan tiellä!

Antisuomalainen

Katutaistelut on Ihan oikein ruotsalaisille ja pian myös suomalaisille, se on vain ajan kysymys, ohisalo & feministit hoitaa homman takuuvarmasti kotiin.

Kuhan ajattelin

Vapaata ideointia tilanteen ratkaisemiseksi.

Rakennetaan uusi, iso vankila. 20 kerrosta ja muutenkin ulkomuoto muistuttaa enempi kerrostaloa kuin vankilaa. Talon on täynnä sellejä. Henkilökuntaa on vain minimimäärä, vaikka 1 per sataa vankia kohti kerrallaan töissä. Vartiointi ja valvonta hoidetaan täysin sähköisin menetelmin, Jalkapanta molemmissa jaloissa tärkein.Suunnittelukilpailun tuloksena kehitetyt uudet jalkapannat ovat erittäin tehokkaita hillitsemään vääränlaista liikkumista.

Vankien välinen sosiaalinen kanssakäyminen on minimoitu, tämä hoidetaan myöskin automaattisesti lukoilla ja sähköpannoilla. Näin estetään jengien muodostuminen. Vangit syövät selleissään, mitään yhteisiä tiloja ei ole. Vankilan lääkäri ei saa määrätä mitään ns. kolmiolääkkeitä.

Kuhan ajattelin

Jalkapanta toimisi näin:

Jalkapanta on molemmissa säärissä ja ne voi irroittaa sellissä. Sellin ulkopuolelle ei pääse ilman pantoja, tämä varmistetaan mekaanisin ja sähköisin menetelmin. Ihmistä ei tarvita tarkistamaan.

Tila 1: Normaali, vanki voi liikkua. Sijainti päivittyy koko ajan 10 cm tarkkuudella automaattiseen valvomoon.
Tila 2: Vanki pitää pysäyttää. Annetaan pieni sähköisku toiseen pantaan. Vanki estää tilaan 3 siirtymisen asettamalla säären eli pannan vaakasuoraan asentoon. Eli siis seisoo yhdellä jalalla.
Tila 3: Kuin tila 2, mutta molempiin jalkoihin. Molemmat sääret vaakasuorassa estetään siirtyminen tilaan 4. Vanki on käytännössä polvillaan.
Tila 4: Kaiken liikkumisen lamauttava sähköisku. Tämä annetaan vain jos tilat 1-3 eivät riittäneet pysäyttämään vankia.

Last edited 2 vuotta sitten by Kuhan ajattelin
Anna-Maria Korhonen

Tämä on vähän off-topic, mutta Suomi seuraa perässä:

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4367485#kommentit