Kyse on lopulta asioiden tärkeysjärjestyksestä

22.jpg


Suomen
hallitus ei meinaa lopettaa turvapaikka hakemusten käsittelemistä edes hybridioperaatiossa. Sisäministeri on sanonut, että ainakin yksi raja-asema on jätettävä auki turvapaikkahakemuksia varten. Asia tuli lopullisesti selväksi opposition välikysymystä seuranneessa eduskuntakeskustelussa. Hallitus väittää ettei lainsäädäntömme mahdollista, eikä se olisi tarpeellista, vaikka vihamielinen valtio alkaisi työntämään turvapaikanhakijoita rajoillemme.

Hybridiosaamiskeskuksen Jukka Savolainen kertoi A-studiossa, että ainoa keino pysäyttää hybridioperaatio on rajojen kiinni laittaminen. Eivätkä Kreikka,Puola,Latvia ja Liettuakaan noudata kaikkia lakeja ja sopimuksia pysäyttäessään siirtolaisvirtoja ja silti ne saavat sen tehtyä. On vaikea uskoa, että hallituksen ministerit olisivat, niin tyhmiä ettei se ymmärtäisi näitä asioita. On paljon loogisempaa, että niille turvapaikanhakijoiden oikeudet ovat paljon tärkeämpiä kuin suomalaisten turvallisuus.

Aiheesta on syytä puhua, sillä iltalehti sai muutama vuosi sitten Julkisen sanan neuvostolta langettavan päätöksen, kun Ohisalon avustaja kanteli lehden otsikosta: ”Turvapaikanhaku menee kaiken muun edelleEi Ohisalo sanatarkasti noin sanonut, mutta minäkin ymmärsin hänen tarkoittavan tuota haastattelussa. Nyt me näemme, että hän todella ajattelee noin, jos ei suostuisi laittamaan rajoja kiinni edes hybridivaikuttamisen aikana. Vihreiden hallitsema Julkisen sanan neuvosto siis yritti selvästi puolustaa vihreää sisäministeriä.

Varsinkin vihreät ovat koko ajan lisäämässä turvapaikanhakijoiden oikeuksia ja näin nakertamassa turvapaikkajärjestelmän uskottavuutta. He ovat vaatimassa jopa tuhansille laittomasti maassa oleville oleskelulupaa. Näin ollen Suomea tehdään koko ajan houkuttelevampaa haittamaahanmuutolle. Nykyisin jopa valtamedia on alkanut uutisoimaan maahanmuuton ongelmista. Nuorisojengeistä on uutisoitu koko syksy ja viime päivinä on kerrottu taksiraiskausten lisääntymisestä. Vihreidenkin täytyy ymmärtää ainakin jotain haittamaahanmuuton ongelmista, mutta maahanmuuttajien oikeudet menevät selvästi suomalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin edelle.

Myös suhtautuminen kiihottaminen kansanryhmään vastaan lakipykälään kertoo siitä, miten asettaa asiat tärkeysjärjestykseen. Lakipykälä hyvin tulkinnanvarainen ja siksi kansalaisen on mahdotonta tietää, minkä asioiden sanominen on laitonta ja minkä ei. Jos eri oikeusasteissa tuomarit päätyvät erilaisiin tulkintoihin siitä mikä on kiihottamista kansanryhmää vastaan ja poliisi ja valtakunnansyyttäjä ovat myös asiasta erimielisiä, miten kansalainen voisi tietää mikä sitä on? Ja koska kansalaiset ovat epävarmoja siitä, mikä sitä on, se johtaa ennakkosensuuriin, joka on ongelmallista sananvapauden kannalta.

Sebastian Tynkkysen tuomio on ehkä paras esimerkki, miksi lakipykälä on ongelmallinen. Hän sai siis tuomion kun jakoi Facebookissa kansalaisen kertomuksia turvapaikanhakijoiden seksuaalirikoksista Oulusta. Tunnekuohuissa kirjoituksissa ei varmasti ollut kaikkein korrekteinta kieltä, mutta on vaikea uskoa, että kansalaiset itsekkään uskoivat niiden rikkovan lakia. Kynnys puhua ulkomaalaisten seksuaalirikoksista on muutenkin rasistileiman pelossa korkealla ja luonnollisesti se nousee, kun niiden kertomisesta tulee tuomioita.

Miten on mahdollista, että vihervasemmiston mukaan sananvapautta uhkaa sen jos kunnallisvaaliehdokasta ei saa sanoa rasistiksi tai natsipelleksi, mutta he näe kiihottamispykälän uhkaavan mitenkään sananvapautta? Kyllä heidän täytyy ymmärtää kiihottamispykälänkin ongelmallisuus sananvapaudelle, mutta heitä kiinnostaa enemmän niiden maahanmuuttajaryhmien oikeudet joihinkiihottaminenkohdistuu.

Se voi lisätä vihaa maahanmuuttajia kohtaan jos kerrotaan heidän tekemistään seksuaalirikoksista, mutta on vaikea ymmärtää miten se lisäisi jotenkin enemmän vihaa heitä kohtaan, jos niistä kerrottaisiin vähän epäkorrektimmin? Miten se muuttaisi itse viestin sisältöä? Kuitenkin kaikki puolueet ainakin ääneen sanovat, että mistä tahansa maahanmuuton ongelmista saa puhua jos esittää asiansa korrektisti. Ehkä varsinkin sellaisilla puolueilla, jotka kiihkeimmin ajavat haittamaahanmuuttoa on syytäkin toivoa, että asiat lakaistaisiin maton alle? Mitä tulee itse väkivaltakaan yllyttämiseen, sen haluaisivat myös persut kieltää. Mikäli kiihottamispykälään jätettäisiin pelkkä väkivaltaan yllyttäminen sitä olisi huomattavasti helpommin tulkita.

47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sellaista
Sellaista
26.11.2021 23:00

Hallituksemme mielestä tärkeintä on pelastaa maailman ilmasto veronmaksajien kustannuksella, joku joutava translaki ja vihaiset puheet, ”äärioikeistoa” unohtamatta.. Sitten lisää maahanmuuttoa ja lisää velkaa. Myös oma kansa ensin ajattelu on vahingollista demareiden mielestä. Tässä siis vihervasemmiston tärkeysjärjestys.

Rellinen
Rellinen
27.11.2021 00:12

Hybridisotaahan se on ollut syntymästään saakka nämä läntistä maailmaa riivaavat monikulttuurisuusprojektit. Alusta lähtien. Ryssänkommareiden pieraisemaa räkimistä länkkäreiden niskaan.

Puolueeton
Puolueeton
27.11.2021 11:17
Vastaa...  Rellinen

Rellinen lukee valtamediaa ja Ylen-katsoo
Monikulttuurisuus on maailmaan syntynyt siihen aikaan, kun tieto levisi hitaasti. Kulttuurit toimivat yleensä hyvin syntymämaassaan.
Kun liikkumiseen syntyi välineitä, kulttuurit alkoivat sotia toisiaan vastaa, ja nyt liikkumisen edelleen parantuessa, köyhistä kulttuureista on tulijoita rahakkaisiin maihin migranttien omien etujen tähden. Täysin älytöntä panna tätä ryssien syyksi maissa, jotka kutsuvat migrantteja pakolaisiksi, kun vika on yksinomaa lännessä.
Nykyvenäjältä ei pakolaisia ole tulossa eikä myöskään Kiinasta. Kiinalasia tulee runsain määrin, mutta nykyään taitavista kiinalaisista on enimmäkseen hyötyä länsimaissa. Pakolasia tulee juuri niistä maista, missä Yhdysvallat ja Nato on pannut asiat sekaisin.

Rellinen
Rellinen
27.11.2021 16:46
Vastaa...  Puolueeton

Neuvostotiedustelun länteen ripuloima paska-aate ja länsimaiden tuhoamiseen tähtäävä syöpäkasvain se monikultttuurisuuden pakkosyöttö on. Ja tätä totuutta ei tasan tarkkaan ylen tai muun valtamedian tuotannossa kerrota.
Väestön pakkosiirtojen kautta ne kansalliset erityispiirteet neukkulassakin tuhottiin, isovenäläisen ryssää molittavan neuvostoihmisen tieltä.
Länsimaissa ryssänkommareiden ja heidän perillistensä harjoittaman mokuttamisen päätarkoitus ja motivaattori on silkka ilkeys, kosto, katkeruus, kauna, kateus ja pahuus. Siitä voidaan edelleenkin osoittaa syyttävällä sormella venäjän hallintoa.

X
X
27.11.2021 02:33
Nih
Nih
27.11.2021 03:35

Onhan se käsittämätöntä että tällä mikkihiiri puolueella on Suomen turvallisuudesta vastaava ministeri salkku. Kun kuuntelee esim. iiris suomelaa, mene kylmät väreet ja kiitän luojaani ettei tuosta naivista lapsellisesta tytön heitukasta tullut ministeriä. Ja kun kuuntelee vihreiden ministerien vastauksia yleensä turvapaikkasopimusten kyseenalaistamisesta tähän maailman aikaan, menee iho kananlihalle. Vihreän puolueen mielestä vaikka rajoilla olisi miljoona läpsyttelijää, heidät pitäisi ottaa ilman muuta turvapaikka prosessiin ja sisään maahan koska turvapaikkaoikeus menee kaiken edelle ja on kuulemma universaali ja pyhä jota ei horjuta mikään. Puolueessa on paljon valkoihoisia miehiä vihaavia ja suomalaista elämäntapaa vihaavia lesboja ja ruskeita/mustia woke narttuja.

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
27.11.2021 07:58
Vastaa...  Nih

Olen myös ihmetellyt samaa: miten vähemmistö vie enemmistöä kuin mätää kukkoa? Minä kuulun ilmeisesti enemmistön sisäiseen vähemmistöön, koska en halua nykymenoa. Ajattelen myös omien ja muidenkin pottunokkien lasten tulevaisuutta.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
27.11.2021 08:35
Vastaa...  U. Kamutapsa

Pitää muistaa, että vasemmistoliitto on vihreiden kanssa lähes samalla tasolla, eikä RKP:kaan jää kauas. Koska vihereät ovat selvästi nykyajan moraalinvartioita. Kun he heiluttelevat hallituksessa ihmisoikeus/rasismikorttia, sillä on vaikutusta muihin puolueisiin. Vassariälykkö Dimitri Gurpanov on ihan suoraan sanonut, että heidän taktiikkana on vinkua rasismista nimenomaan kokoomukselle. Ja se näkyy kyllä ihan käytännössä. Taktiikka myös selvästi toimii, slllä se saa kokoomuslaiset nöyristelemään jatkuvasti esimerkkinä Kantasuomalais-sanan poisto maahanmuutto-ohjelmasta. Jos rasismi/ihmisoikeus ulina toimii kokoomukseen, miksei se toisimisi vielä suvakimpiin demareihin?

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
27.11.2021 09:43
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Kiitos ansiokkaasta kirjoituksestasi, ja vastauksestasi vaatimattomaan kommenttiini. Minulla on mielessäni (en tarkoita imuriani) eräs kysymys, jonka kysyn sinulta tuonnempana.

Oloneuvos
Oloneuvos
27.11.2021 08:03
Vastaa...  Nih

Eihän tässä mitään olla edes vielä nähty eikä kuultu, ajatelkaapa seuraava hallituskausi menee melkein samalla koalitiolla. Saarikko vaihtuu Orpoon.

Vihtu kerpele
Vihtu kerpele
27.11.2021 16:19
Vastaa...  Oloneuvos

Orpolla on jo kone laivue valmiina kuskaamaan sitä ”työvoimaa”Ajatelkaa noita kestävyysvajeen paikkaajia yöllä sänkysi vieressä kun joudut laitoshoitoon, puntissa pullotta tätä outoa hoivaajaa. Huolehtikaa ettette joudu noiden armoille kun askel lyhentyy.

Asiaa tutkinut
Asiaa tutkinut
27.11.2021 09:17

Kiihoittaminen kansanryhmää vastaan-pykälä on ehtää 30-luvun ryssäkommunismia. Jos tätä pykälää kannattaa, niin silloin on puolensa valinnut.

Vaikka meillä on vihreä sisäministeri, niin vakavampi asia on se, että sisäministeriön kansliapäälikkönä on pitkän linjan kommunisti ja vihreiden puoluekirjan omaava Kirsi Pimiä.

Pimiän rinnalla nämä Ohisalot, Suomelat, Karit ovat täysin mitättömiä pikkutyttöjä.

Kaitsu
Kaitsu
27.11.2021 10:33

Vihreiden kannatus on n 10%:n luokkaa ja silti tää aivovammaisten huligaanien sakki pitää koko maata panttivankinaan tuon matukiimansa kanssa.

Ensimmäinen ja suurin virhe hallitusta muodostettaessa oli nimittää viherpiiperö sisäministeriksi jo se teko täyttää maanpetturuuden tunnusmerkit.
Niin kauan, kun maassa on vihervasemmistolainen ja matut pelastuksena kaikkeen mahdolliseen näkevä hamehallitus, niin asialle ei yksinkertaisesti edes haluta tehdä yhtään mitään, oli tilanne sitten miten pahasti päin helvettiä hyvänsä.

Jos tilanne riistäytyy tarpeeksi pahaksi, niin ainut toivo on, että armeijan johto pistää sisäministerin perässähiihtäjineen putkaan ja hoitaa rajavalvonnan sotilasvoimin ja läpi päässeiden läpsyjenmetsästyksen.asian vaatimin voimatoimin.

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
27.11.2021 11:02

Olipa sattuva otsikko osuvine kuvateksteineen. Ruotsissa tämä vihreän pikkuruisen vähemmistöpuolueen asema tuhosi paitsi Moderaattien (ns. Reinfeldtin ”avaa sydämesi -hallitus”) myös vastikään sosiaalidemokraattien hallituksen ja siinä sivussa koko Ruotsin – yksityistä elinkeinoelämää lukuunottamatta – tuusannuuskaksi. Viimeisen ns. feministisen hallituksen aikaansaannoksia ovat Ruotsin nostaminen EU:n kärkeen murhissa, puukotuksissa ja jopa koko maailman huipulle raiskaustilastoissa. Sitä tuo kiima tekee.

mike lake
mike lake
27.11.2021 11:04

Ei vihreä ideologia ja maalaisjärki sovi samaan pakettiin.
Netistä löytyy videoita joissa entiset vihreät kertovat milloin ja mistä tuli mitta täyteen tähän sairaaseen ideologiaan.
Ikää kun karttuu niin myös usein järkikin,mutta valitettavasti tämä ei päde kaikkien kohdalla.

jorma
jorma
27.11.2021 11:22

Hyvin absurdia, että joukko, joka kuuluisi maanpetoksen suunnittelemisesta valtakunnanoikeuteen, istuu ministerinaitiossa.

J.Å. ainoa Järkevä
J.Å. ainoa Järkevä
27.11.2021 12:39

Tässä teille järkevä poliitikko. Sääli ettei ole käännöstä mutta ehkä joku voisi sen tehdä? Jimmie puhuu asioista jotka ovat Suomessakin ongelma:

https://m.youtube.com/watch?v=Om1l-0jadSQ

Qroquius Kad
Qroquius Kad
27.11.2021 13:03

Mutta mitäs tämä on?
Pekka Haaviston mielestä Valko-Venäjän kautta EU:n alueelle pyrkivät eivät luultavasti ole pakolaisia eli täytä YK:n pakolaissopimuksen pakolaismääritystä:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008435778.html

Pekka kertoo Uutissuomalaiselle keskustelleensa YK:n pakolaiskomissaarin Filippo Grandin kanssa, ja Grandin mukaan tulijat eivät ole välittömästi sotaa tai poliittista vainoa pakenevia.

Grandin pätevyydessä on lievää vaikeampia puutteita tai sitten valtavalemedia on vääristellyt hänen sanojaan, koska sota ei ole mikään pakolaisuuden peruste;
vain henkilökohtainen vaino.

Vaan muistetaanpa tämä seuraavan kerran, kun hilpeä Ohisalo vaatii turvapaikanhakuoikeuksia! Paitsi ettei sitä enää muisteta, ja Pekka kiistää sanoneensa mitään tällaista…

Suomi Finland
Suomi Finland
27.11.2021 16:31
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Ehdotan, että turvapaikkahakemukset otetaan vastaan, kunhan hakijat itse jäävät rajan paremmalle puolelle. Silloin se yksi auki oleva asema ei haittaa.

Sitten vaan parin vuoden päästä palautetaan hylättynä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
27.11.2021 16:35
Vastaa...  Suomi Finland

Parin vuoden? MIksei heti?

Kuten YK-pakolaiskomissaarikin valtamedian mukaan todistaa, nämä eivät ole pakolaisia.
Niinpä heidän hakemuksiaan ei siis tarvitse nuohota vuosikausia, vaan ne voidaan lykätä saman tien takaisin perusteettomina.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.11.2021 16:44
Vastaa...  Qroquius Kad

Jos palvelu on liian hyvää, se rohkaisee pian yrittämään uudelleen.

Lisäksi sitä hakemuksen käsittelyä ei varmaankaan voi naapurissa odotella, vaan kyllä se hakija odottelee kiltisti kotimaassaan.

Kun joutuu odottelemaan viranomaispäätöstä riittävän kauan, sen päätöksen saaminen ei parin vuoden päästä enää tunnu kovin tärkeältä ja ahin asian edistämisen kiihko on laimentunut.

Kenties kotimaassa olisi ehditty jo kehittää raketti tai pari ja muutama lääketieteellinen huippututkimus.

Mutta opiksi
Mutta opiksi
27.11.2021 20:50
Vastaa...  Qroquius Kad

vastaisen varalle, käsittelyyn voi kuluttaa sen kaksi vuotta ja sen ajan he asuvat Suomen ulkopuolella vaikka teltoissa, voipi olla että kiinnostusta uusintaan ei sitten synny ja työskentelevät mielellään kotikonnuillaan pakkasella teltassa-asumisen sijaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
27.11.2021 20:57
Vastaa...  Mutta opiksi

Voipi olla.
Toisaalta voi olla niinkin, että käsittelyn kestäminen kaksi vuotta kertoo heille asian olevan alati vakavassa harkinnassa, ja kannustaa heitä keksimään uusia tapoja päästä Suomeen.

Voisin olettaa, että kun asyylivonkaus palaa samantien bumerangina leimattuna ”Hylätty perusteettomana”, se on kannustin sille leirittäjämaalle palauttaa asyylinvonkaajat vauhdilla sinne mistä tulivatkin;
eihän heillä todistettavasti olekaan turvapaikantarvetta.

Jortonki
Jortonki
27.11.2021 21:35
Vastaa...  Suomi Finland

Ehdotan avoimena olevaksi rajanylityspaikaksi Märketin saarta. Se on jaettu tasan Suomen ja Ruotsin kesken. Siellä voi vapaaasti hakea turhapaikkaa kummasta tahansa maasta, mutta pois ei pääse millään.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
27.11.2021 13:07

Tiina Wiik sanoi hyvin, että vihreiden ajama politiikka johtaa samaan lopputulokseen kuin mikä on EU-maiden vihollisen Valko-Venäjän diktaattori Lukasenkon tavoite. Ja kuten kirjoitin alla ei vassarit ja RKP jää vihreistä kauas taakse. Toiseks persuja ei demarit päästäneet hallitukseen koska arvopohja, mutta vihreiden arvopohja kelpasi. En ole muutenkaan koskaan kuullut demareiden arvostelevan vihreiden arvopohjaa, tai oikeastaan muidenkaan puolueiden persuja lukuunottamatta.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.11.2021 16:27
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Vihreiden arvot on täysi pohjakosketus.

Osui ja upposi.

Outoa logiikkaa
Outoa logiikkaa
27.11.2021 14:42

Jos päänsärkyä poteva hakkaisi päätään kiviseinään sitä pidettäisiin outona.

Kun Vihreät kiljuvat intersektionaalisen feminismin perään ja samalla haluavat lisätä islamistien maahanmuuttoa, voi noita asioita verrata toisiinsa.

Kummassakin tapauksessa tahdonvastaisen hoidon perusteet täyttyvät.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
27.11.2021 15:22
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Eiväthän intersektifemput tietenkään ole koskaan suoneet ajatuksen puolikastaan sille, mitä heidän yksipuolisesti liittolaisiksiin julistamat afro- ja lähi-itäläismiehet ajattelevat heidän kotkotuksistaan.

Olen vakuuttunut siitä, ettei sen intersektifemipyramidin laella ole se vammainen lesbotransnaiskuukeri tai mikä virallisesti lieneekään.
Ei, siellä on länsimainen intersektionaalinen feministi Hänen Naiseudellisessa Korkeudessaan.

Miten hän sinne nousisi ja miten siellä pysyisi, ei kiinnosta häntä vähääkään niin kauan kuin Valkoinen Heteromies elättää ja suojelee häntä saamatta vastineeksi muuta kuin vittuilua ilman sanan kantaosaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.11.2021 16:24
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Kylläpä oli taas Sakarilta epäsensitiivistä tekstiä.

Musiikkia korville.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
27.11.2021 18:13
Vastaa...  Outoa logiikkaa

Tohon kyllä varmaan vihreillä vastaus, että lisätään enemmän resursseja kotoutukseen niin islamistitkin alkavat wokettamaan.

Allah aist wi tuh
Allah aist wi tuh
27.11.2021 14:52

Hybridi teillä on pers’silimissänne. Kaikki vaan tänne Afrikasta ja idästä. Kerta rytinä on parempi kuin ainainen kitinä.

Antti Tifa
Antti Tifa
27.11.2021 15:59

Tuore sisäministeri Mikkonen lausui, ettei kehitysmaalaisten kaikki laajamittainen invaasio olisi hybridivaikuttamista. Eli kun tulijoita olisi sillain oma-aloitteisesti tulossa paremman elintason piiriin, se ei olisi hybridiä jollei joku valtio masinoisi selkeästi maan rajoille tuloa.
Uuteen lakiin, kun se joskus tulee, jää porsaanreikä ja silloin on myös porsaita.
Eikä väliä kuinka paljon. Kaikille laadukkaat vastaanottopalvelut taikasanalla eikä maasta tarvitse poistua jollei itse halua. Riikka Purra eduskunnassa 24.11. > https://www.youtube.com/watch?v=2FzVuXLMcB0

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
27.11.2021 16:33
Vastaa...  Antti Tifa

Katsoin videon. Aika kuvaavaa oli kun kamera siirtyi hetkeksi kuvaamaan kansaedustajia. Kuvassa Sakari Puisto ja Harkimo kuuntelivat Purran puhetta, mutta vihreiden Jenna Pitko vain räpläsi kännyykkä. Hän tuskin kiinnostaa kun joku tuo esiin maahanmuuton ongelmia, mutta jos mamut ei pääse Suomeen hän alkaisii vaahtoamaan kansaenvälisistä sopimuksista. Kuin sattumaa vastaavasti Pitko vain rämpläsi kännykkää kun Oulun valtuustossa puhuttiin turvapaikanhakijoiden tekemistä seksuaalirikoksista.

Sami
Sami
28.11.2021 03:13
Vastaa...  Antti Tifa

No eihän se ole Mikkosen vika, tai ansio, että juuri hän ja hänen puolueensa on vallan saanut ja saamansa valtaa käyttää, vaan Suomen kansan.

Demokratiassa äänestäjät saavat itse valita oman tulevaisuutensa ja kohtalonsa

Ed Falcon
Ed Falcon
27.11.2021 16:13

Hyvin kiertää edelleen tuo kehno meemi. Date created: 19/10/2019.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
27.11.2021 16:34
Vastaa...  Ed Falcon

No ainakin se kuvaa hyvin Ohisalon ajatuksia. Lisäksi en ainakaan itse keksisi tähän kirjoitukseen osuvampaa kuvaa.

Pakoloinen
Pakoloinen
27.11.2021 18:22

Onhan se outoa että vasemmistolla ei syty minkäänlaisia varoituslamppuja kun kuka tahansa mistä tahansa voi tulla rajalle väittämään olevansa pakolainen, ja asia on sitä myöten selvä: Tervetuloa, pakolainen. Meillä saat elää koko elämäsi ilmaiseksi emmekä me vaadi sinulta yhtään mitään. Ei meitä haittaa että valehtelit, pieni valkoinen valehan se vaan oli, sinä olet nyt meidän pakolainen ja sillä sipuli. Me keräämme pakolaisia, te olette meidän arvokkaita muumimukeja ja me rakastamme teitä yli kaiken sanotte tai teette mitä tahansa. Me olemme väärässä, sinä rakas PYHÄ pakolainen olet aina oikeassa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
27.11.2021 18:38
Vastaa...  Pakoloinen

Mikä siinä on outoa?
Tämä on suoraa jatkumoa vuodesta 1966, jolloin Rafael Paasio heitti asevelisosialistit SDPstä ohjaten puolueen kurssin pari piirua vasemmalle. Siitä alkoi puolueen naisistuminen, joka levisi nopeasti koko yhteiskuntaan.

Nyt kaikki tehdään estrogeenin ohjaamana ja tämä on seuraus.

Pakoloinen
Pakoloinen
28.11.2021 01:27
Vastaa...  Qroquius Kad

Se on outoa tämmöiselle normaalit aivot, arvot sekä TOLKUN omaavalle että tuommoisia ihmisiä edes on olemassa. Ja vielä oudompaa että heitä on päästetty tekemään päätöksiä näissä asioissa. Onko se oikein että turvapaikan myöntää henkilö joka uskoo sokeasti kaiken paskan mitä muukalainen hänelle valehtelee, henkilö joka on jäävi näissä asioissa? Tällä henkilöllä on liikaa valtaa, turvapaikka ei saa olla jonkun SADUN KERTOMISTAIDOSTA kiinni.

Sami
Sami
28.11.2021 02:44
Vastaa...  Pakoloinen

Demokratiassa vallan saa aina se, jota media ylistää.

Joka ainoassa yleisen äänioikeuden maassa maata johtaa taho joka oli vaalien aikana valtamedian johtaja, Suomessa HS:n omistava Vanguard group ja YLE:n johtajien ylipäällikkö Bildenberg -joka puolestaan on taas se sama Vanguard group.

Äänestäjät itse antoivat vallan maan ulkopuolelle, ja nyt on osalla kansasta paha mieli, mutta osa kansasta näkee nälkää, mutta pyytää samaa lisää

Last edited 2 months ago by Sami
Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
28.11.2021 10:46
Vastaa...  Pakoloinen

Ongelma on siinä, että näitä kurpitsavankkuri tarioita uskovat ihmiset ajattelevat lähinnä tunteella ja rationaalisuus puuttuu heiltä lähes tyystin.

Lallukka
Lallukka
28.11.2021 15:11

Ilkeän näköinen plonti.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
28.11.2021 18:35

Vihervasemmistolla on vielä tuoreessa muistissa vuosien 39 – 40 kirvelevä virhe. Kun rajat pistettiin kiinni, menetettiin miljoona ääntä.