Olemmeko me tätä tilanneet?

Sananvapauden vahvana kannattajana en olisi voinut kuvitellakaan 30 vuotta sitten missä jamassa olemme vuonna 2021. Tällä hetkellä meillä pieni vähemmistö latelee meille mitä saa puhua ja mitä ajatella. Eihän tätä nyt jumaliste voi uskoa todeksi, että meillä on olemassa sanoja joita ei voi eikä sovi sanoa ettei koko maailma tai ainakin prosentin tuhannesosa siitä loukkaantuisi.

Osa meistä ihmisistä tuntuu olevan niin herkkä hipiäisiä, että kaikki sanat loukkaavat, jotka eivät imartele. Millainen puhe sitten on hyväksyttävää, siitä ei kyllä ota selvää sitten saimaan sällikään.

Meillä vihapuhe, joka on rangaistavaa, kuka sen sitten määrittelee mikä on vihapuhetta ja millä perustein. En tiedä ja tuskin tekään, mutta meidän valtakunnansyyttäjä tietää. Hän myös suuressa viisaudessaan pystyy erottelemaan viha puheen ja vihaisen puheen, mitä tästä voimme päätellä, että ensin tulee Jumala ja sitten Toiviainen ei kun anteeksi toisin päin.

Teistä varmaan suurin osa on nähnyt tämän Ylen ohjelman, jossa Valtaoja oli keskustelemassa, tai siis yritti keskustella yhden suvakin ja suvakki-toimittajan kanssa. Miten meidän joukossa voi elää ihmisiä joidenka maailma menee aivan sekaisin, jos joku lausuu n-sanan. Muistan hyvin, kun olin nuori, niin tuota sanaa viljeltiin vähän väliä, mutta ei, niin tai, ainakaan minun mielestäni loukkaavassa merkityksessä. Olipa sitä joskus sellainenkin leikki, että kuka pelkää m-miestä. Oli pakko sensuroida etten kokisi Tynkkysen tai Räsäsen kohtaloa. Muistaako ketään teistä sellaista klassikko elokuvaa, kuin kymmenen pientä n-poikaa? Nykyään elokuva muistaakseni tunnetaan nimellä; kukaan heistä ei selviytynyt tai jotain tuohon suuntaan.

Tästä ohjelmasta vielä olen pohtinut, oliko ohjelmaan osallistuminen Valtaojalta tarkoin mietitty provokaatio. Mielestäni noin viisas mies kyllä tiesi, mitä tuleman pitää. Ei hän sinne sattumalta eksynyt. Onhan hän monesti kieltäytynyt keskustelemasta esimerkiksi Matti Leisolan kanssa.

Niin se vaan aika ja ajat muuttuvat omassa tiimalasissa hiekka vähenee, mutta tiedä sitä olisinko niin halukas katselemaan tätä maailmaa viidenkymmenen vuoden päästä jos se tähän suuntaan on menossa. Olen hyvin surullinen, että meillä huutaa jo nyt satatuhatta tai jopa paljon enemmän ihmisiä nälkäänsä, mutta heidän äänensä ei kuulu minnekään tai paremminkin heitä ei haluta kuulla ja heidän hätäänsä.

Mutta auta perkele kun joku maailmanparantaja loukkaantuu jostain sanasta, niin siitä riittää kerrottavaa jokaisessa lehdessä ja tiedotus välineessä. En tiedä olenko jo elänyt liian pitkään kun tämä maailman meno alkaa vituttaa päivä päivältä enemmän?

En ole kerta kaikkiaan valmis hyväksymään sitä ideologiaa joka nyt meille yritetään pakko syöttää. Oletteko te rakkaat lukijat koskaan ajatelleet mihin tämä kaikki tulee johtamaan, jos me nöyrästi tottelemme mitä meille vihervasemmisto pakko syöttää.

Emme enää voi ylen katsoa tätä ituhippi-porukkaa vaikkei heitä nyt olisi kovinkaan paljon, mutta helvetin äänekkäitä ovat.

Niin kuin meidän pressa puhui tolkun ihmisistä, hän varmaankin tarkoitti meitä eikä heitä joiden ideologia ajaa järjen ja tolkun ohi, että heilahtaa. Itseäni harmittaa suunnattomasti se, ettei näiden idioottien kanssa pysty keskustelemaan mistään asiasta. Niin kuin jo monesti aikaisemmin olen sanonut, ettei tyhmien ja humalaisten ihmisten kanssa kannata yrittää keskustella siinä ei mene kuin omat hermot.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Wesson

Ebrahimi teki itsestään 110% idiootin. Valtaojan naamasta näki, että hämmennys- ja vitutusmittari oli varmaan punaisella mutta silti pysyi rauhallisena ja perusteli kommenttejaan. Ebrahimin selittely meni täysin sekoiluksi, kun (ehkä) tajusi mitä mitä tuli tehtyä. Valtaojakin totesi, ettei ymmärrä mitään neidin selittelyistä. Minua vituttaa vieläkin Valtaojan puolesta ja hän taisikin todeta jälkeenpäin, ettei välttämättä lähde enää Ylen toimittajien ohjelmiin. Viisas valinta.

Pirtsakka

Niin veetuttaa minuakin. Neitonen Renaz on sentään 33-vuotias (joku nääs yritti laittaa puolustukseksi sen, että ei ole vielä nähnyt elämää), mutta tuon ikäisen ihmisen pitää tuntea tietyt käyttäytymissäännöt. Huonosti kasvatetulta kuitenkin näyttäytyy. Ja että 33-vuotias ei olisi nähnyt elämää tuntuu oudolta, jos vertaa meikäläisiin, jotka tuohon ikään olivat paitsi valmistuneet, myös tehneet töitä jo toistakymmentä vuotta. Pilalle hemmoteltu likkalapsihan tuo on, mutta ei tosin ainoa, useampi kantasuomalainen neitokainen kuuluu samaan kastiin. Niin se karisee gloria suomalaisten naisten päältä. Valtaojalle toivotan kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuudessa, on ihminen, jonka tasolle harva meistä yltää.

Puolueeton

Kyllä tässä näkyi kulttuurierotkin. Pikapuhenopeus, äänen käyttö ja riehuminen (elekieli) ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin.
Vaikka jotenkin suomalainen kulttuuri on muuttunut siirtolaisten toimestä, jotka ovat päässeet eduskuntaan. Puheripulia tehostetaan pään ja käsien liikkeillä. Tämän huomaa hyvin, kun seuraa keskustelijoita.

X

Suomalainen rahvas on nöyrä ja (liian) hyväntahtoinen, varsinkin kun tulee joku ”tempperamenttinen”(röyhkeä) vastaan. Hän on tottunut saamaan mielettömällä vaahtoamisella tahtonsa läpi, kuin lapsi. Nämä ns.turvapaikanhakija maahanmuuttajat kyllä osaavat vetää löysät pois eduista niin kauan kuin heidän annetaan, kuten lapset. Pyritään pääsemään kantaväestön niskan päälle syyllistämällä sitä aiheetta, sitä narua vedetään niin kauan kuin tulee löysää. Kun ollaan oikein röyhkeitä niin tullaan tänne jostain aavikon laidalta keräämään säälipisteitä ja sitä kautta pyrkimään valtaan, saamaan naama televisioon esimerkiksi. Tarvittaessa vaikka keksitään rasismi kokemuksiaan kuten eräs Somalialaiset juuret omaava tyyppi.

Pirtsakka

Joo, se onkin hauskaa seurattavaa, varsinkin kun puhujat nyökyttelevät jatkuvasti kuin vahvistaakseen sanomaansa. Tulee aivan kanojen nokkiminen mieleen. Kukko puolestaan kulkee arvokkaana ja harvakseltaan nokkaisee jyvänsä.

Timppis

Ja se että on ruskeat silmät ja ruskea ryppyreikä ei tee ihmisestä ruskeata,niinkuin neitokainen väitti olevansa ruskea.hyvin kalponenhan tuo on.

Pasi T

Nuoruus on sellainen asia, jolla yritetään monissa muissakin yhteyksissä perustella maahanmuuttajien huonoa käytöstä, ja jopa rikoksia.

esimerkiksi, kun Hussein al-Taee jäi kiinni rasistisesta vihapuheesta, hän yritti perustella sitä ”nuoruuden erehdyksellä” , vaikka oli arveluttavia kommentteja kirjoittaessaan melkein kolmekymmenvuotias.
Onko maahanmuuttajien henkinen kehitys ratkaisevasti hitaampaa kuin syntyperäisillä suomalaisilla ?

pöh

Sanoin täälläkin jo vuosi sitten että ”äärivasemmisto” kaappaa vallan koko maailmassa, kuten tapahtui USA:ssa.
Toki se vasemmisto on vain hyödyllisiä idiootteja globalisteille joita hallitsee se promilen osa maailman rikkaimmista.
Jos joku oikeasti uskoo esimerkiksi että Biden sai ääniä enemmän kuin kukaan koskaan, niin kannattaisi uskoa enemmän omiin silmiinsä kuin CNN jota Suomen mediakin pelkästään kopioi USA uutisissaan.

Puolueeton

Mahdollisesti sama ilmiö esiintyi Suomen eduskuntavaaleissa minimitoissa. Sopivasti lasketut ja hyjätyt äänet tekivät demareista ykköspuolueen.
Seuraavissa vaaleissa globalistit saavat jälleen enemmistön, ellei vaalien laskutapaa valvota tarkoin ja äänestysliput taltioida ja jokaisella äänestäjällä ole mahdollisuus tarkistaa lippunsa, johon pitää voida kirjoittaa oma koodi tarkistusta varten. Kansalaisilla tulee olla oikeus laskea vaalitulos uudelleen.
Suomessa ääniä on muutama miljoona ja äänestysalueet pieniä, tarkistus on tavattoman helppo siitä johtuen, jos se vain sallitaan. Todennäköisesti kuitenkin noudatetaan tiukkaa vaalisalaisuutta.

Qroquius Kad

Tähän on itse asiassa kehitetty menetelmä:

https://yrjoperskeles.blogspot.com/2015/11/lotjonen-ja-aanestajan-kuluttajansuoja.html

Päältä katsoen vaikuttaisi täysin käyttökelpoiselta, ja siksi ei voi koskaan tulla Suomessa käyttöön.

mummeli

Pienenä oli kiva lukea Valtaojan avaruuskirjoja. Minun näkemykseni ovat kuitenkin hieman poikkeavat mitä tulee nenäpäivään, kehitysapuun ja vihervassurointiin. Siispä Esko voi niiltäosin sössöttää jatkossakin kanssasisariensa kanssa, ei tavi tulla typeryyksiään minulle selittämään.

Vallankumous syö lapsensa, tosin lapset syövät sitä ennen vaarinsa.

Tyrsky

”Oletteko te rakkaat lukijat koskaan ajatelleet mihin tämä kaikki tulee johtamaan, jos me nöyrästi tottelemme mitä meille vihervasemmisto pakko syöttää.”

Toki:
https://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4pily%C3%B6ntij%C3%A4nnite

Tiesit tämän kyllä itsekin, kuten tuossa heti perään näytit:
”Emme enää voi ylen katsoa tätä ituhippi-porukkaa”

Noiden hörhöjen toiminta on koordinoitua, mutta kuten hörhöjen kohdalla niin usein, näitä viisaampien toimesta. Siksi ei tule erehtyä tuijottamaan hörhöjen motiiveihin, vaan katsoa kuka näitä käyttää hyväkseen.

Leikitään lisää sanoilla:
Sytyttääkö?

terhomatti.hämeenkor

En nähnyt (lue: en viitsinyt katsoa !) Valtaojaohjelmaa, mutta ilokseni totean, että hän käyttäytyi sangen järkevästi !

Minä

Ja tämä ”ituhippien” intersektionaalinen feminismi on vain osa siitä, mitä kaikkea touhutaan yhteiskunnan perustojen järkyttämiseksi.

Pakkosyöttöä tulee medialta solkenaan, siis pitää katsoa ketkä mediat omistavat ja mitä liitoksia niillä on maailman eliittiin.

Onhan tuo pääministeritärkin Schwab-kerhon jäsenenä, uraputken varmistamiseksi. Siitä se ura nykytilanteessa lähtee nousuun, kunhan on uskollinen kerholle.

Känselöinti paskaa

Kyllä on tajuttu jo ajat sitten. Paskaa tulee tuutista ja paska on jo lentänyt ns tuulettimeen. Norjassa pyörii mainos, missä joulupukki on homo. Kyllä se täälläkin vielä. Tämä htgkjhu mikä se nyt olikaan, idioottimainen woke sekoilu on naurettavaa. Vähemmistö sekopäät huutaa pilliin, niin piripäät yms hyppää. Työssäkäyvä kantis, joka MAKSAA tämän vittuilun, on alistettu/syyllistetty. Uskomatonta. Mene järveen suvakkihörhö.

ymmärrän

Jos hetken tutustuu mieheen ja hänen ajatuksiinsa,Valtaoja on suvakeimasta päästä, silti liian vähän.
Vallankumous syö lapsensa.
Tulee vanha järjestelmä mieleen, älä lopeta ensimmäisenä taputtamista…

Vittuuntunut Stadila

On ollut viihdyttävää seurata tässä vuosien mittaan kun yhä useampi vanhan liiton vasemmistosuvakki on joutunut näiden hyökkäysten kohteeksi yhtään ymmärtämättä mistä niissä on kyse.

Ja kuitenkin pelin henki on ollut ihan selvä jo koko 2000-luvun ajan: ongelma on siinä, että he ovat _valkoihoisia_. Piste.

Mikään synnintunnustus ja hyvittäminen ei tätä asiaa muuta eikä sekopäitä rauhoita.

Näille kekkeruuseille pitää tehdä selväksi, että mihinkään näihin poliittisen korrektiuden sääntöihin ei tulla alistumaan pätkääkään. Ikinä.

Qroquius Kad

Mutta kun niihin alistutaan joka ainoa päivä, eikä mikään viittaa mihinkään muuhun.

Vittuuntunut Stadila

Niille alistutaan vain erittäin, erittäin pienessä valtamedian ylläpitämässä kuplassa pääosin suurempien (yliopisto-)kaupunkien piirissä.

Kaksi asiaa on tullut minulle päivänselväksi tässä 2000-luvun kuluessa:

1: Suvakit ovat vähemmistö ja normaalikansalaiset eivät suvakismia tunnusta, ainakin jos se määritellään heille todenmukaisesti. Asia on helppo todentaa vaikka baaripöydässä.

2: Päivittäin jatkuvalla vastarinnalla netissä ja muualla on ollut valtava merkitys tämän pakotuksen torjunnassa. Näille ei pidä missään antaa milliäkään periksi.

Sellaista

Pitää tosiaan paikkansa, ettei humalaisten ja tyhmien kanssa kannata keskustella tai väitellä. Hermot siinä menee oikeasti. Kyllä valitettavasti Suomalaiset tilasivat tätä äänestämällä SDP vaalivoittoon 2019. Eikä hyvältä näytä että nyt gallup-johdossa Kokoomus (Taantumus).

X
Antti Tifa

Unohtamatta sanojen kieltoja loukkaavina, olemme saaneet miehen, jolla on kuukautiset, hän voi synnyttää ja tarvitsee sukupuolineutraalin WC:n. Lapsille opetetaan mitä on skuirttaus, nyrkkinainti ja miten valmistetaan kondomista suoja anuksen nuolemiseen. Pian säädetään laki jossa lapsonen voi päättää mitä sukupuolta hän on mielestään ja veronmaksajat kustantavat hormonihoidot ja leikkaukset. Hyvinvointiyhteiskunta mahdollistaa nämä ”ihanat” uudet asiat mutta ei mahda leipäjonoille mitään.

Irmeli

En lakkaa ihmettelemästä että kun joku tummempi ihoinen tulee Suomeen, ja hän alkaa ruikuttaan että täällä on liikaa suomalaisia!!!! Eikö muka tiedä tullessaan että suomessa on suomalaisia ja että ollaan vaalea kansa. Eikö ne tiedä että jos tänne on tullut, täältä voi ihan vapaasti (mielellään) poistua. Maailmassa varsinkin Afrikassa on maita joissa ei tarvi kärsiä liiasta valkoisuudesta. En itse ikinä olisi maassa jossa mielestäni on kaikki päin helv###ä ruikuttamassa…menisin kotiin.

Qroquius Kad

Mitäpä ihmettelemistä siinä?

He tietävät, että kaikista mainituista asioista ruikuttamalla ja huutamalla saa osakseen suurta ihailua Solidaarisuuspokaalina. Mitä suurempi pokaali osaa olla, sitä enemmän arvostusta, ihailua ja maallista hyvää saa!

Mutta mistä he tietävät tuollaisesta käytöksestä palkittavan tällä tavalla, kun useimmissa maissa, kuten heidän omissaan siitä saa vain kalossinkuvan takapuoleensa toivotuksella, ettei ole takaisin tulemista?

Se on heille kerrottu.
Vaan ketkähän sen ovat kertoneet ja missä vaiheessa?
Suomeen tultuaan…vai ennen sitä?