Adrianan murhasta ratkaiseva kiinniotto

Adrianan murhapaikka Hallundassa.
Tukholman poliisi on tehnyt kiinnioton koskien toissa kesänä murhatun 12-vuotiaan Adrianan tapauksessa. Aftonbladetin mukaan mies on otettu kiinni DNA-hitin perusteella.

Mies otettiin tiistaiaamuna kiinni poliisin erikoisjoukkojen toimesta Botkyrkassa sijaitsevasta asunnosta. Ennen nyt saatua DNA-näyttöä ketään ei ole pystytty yhdistämään siihen, että kuka laukaisi aseen, jonka seurauksena Adriana kuoli.

Aftonbladetin mukaan poliisin tekninen tutkinta on nyt pystynyt yhdistämään DNA:n perusteella kiinniotetun ”esineeseen”, joka voidaan yhdistää ampumistapaukseen. Mahdollisesti tämä esine voisi olla hylsy.

Kiinniotettua epäillään murhasta ja 16 murhan yrityksestä.

Aiemmin syksyllä käräjäoikeus tuomitsi kolme miestä ampuma-aserikoksista, joka liittyy murhaan. Tunnetun räppärin videolla näkyi rynnäkkökivääri, revolveri ja AK47, joka pystyttiin yhdistämään Adrianan murhaan. Tässä istunnossa ei kuitenkaan käsitelty sitä, että kuka piti murha-asetta kun Adriana ammuttiin.

Poliisilla tapahtui tässä yhteydessä pieni onnenkantamoinen. Kun räppivideo levisi julkisuuteen ja AK:lla ammuttiin videolla oikeasti, niin poliisi teki paikalla teknistä tutkintaa ja sieltä löydettiin hylsyjä ja kuulia, jotka pystyttiin teknisellä tutkinnalla yhdistämään myös Adrianan ampumisessa käytettyyn murha-aseeseen.

Niin ikään räppivideolla näkyi Audi, joka pystyttiin yhdistämään murhapaikalta paenneeseen varastettuun Audiin.

Itse murha-aseen löytymisessä oli myös hyvää tuuria mukana. Ase löydettiin syksyllä erään kotietsinnän yhteydessä Brommasta.

 

12-vuotias tyttö kuoli yöllisessä ammuskelussa

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ruotsi kuuluu rikostutkinnan parhaaseen a-ryhmään.

Ei taidolla, ei kyvyillä, vaan tuurilla.

Ratkaisematta ovat ne keissit, joista se tuuri puuttui.

Suomi Finland

Toisaalta vakavasti puhuttuna ihan hyvä, että ymmärtävät ganstereiden olevan luku- ja kirjoitustaidottomia idiootteja ja käyttävät tätä hyväkseen.

Elinkautista vaan tytön murhassa mukana olleille.

Jupi

Sekin johtuu tuurista koska Suomi sattui saamaan kaikki koulutetut mamut ruotsin nenän edestä

Aarne Yksi

Jupi, ymmärtääköhän hillohaarat huumoria?

7,62x39 mm

Ei mikään räppivideo ole aiheuttanut rikospaikan tarkkaa tutkintaa kuten jutussa jotenkin väitetään. Nykyään kerätään kaikki mahdollinen rikospaikan ympäristöstä talteen analysoitavaksi. Asettahan ei tarvitse löytää, jos rikospaikalta löytyneestä hylsystä löytyy sormenjäljet tai DNA:ta. Noheva asianajaja tosin ei luovuta vaan rikospaikalta löytynyt hylsy johtuu aiemmin paikalla harrastetusta kulttuuriin kuuluvasta juhlinnasta tms.

Tuskasta tietämisen

Sehän kuulostaa samanlaiselta kuin Viiltäjä-Jackin persoonan selvittäminen lehtiartikkeleiden ja kirjojen perusteella kuten iltapäivälehdissä esitellyissä ”tutkimuksissa” taannoin tavattiin tehdä.
Agatha Christien kirjallisten rikollisten mestarijuonien, jotka todellisuudessa onnistuessaan vaatisivat epätodennäköistä sattumankauppaa, vaikutus on ollut posketon.

Audimannen

Eli tuomiota taposta / murhasta tuskin tulee kun asianajaja sanoo syytetyn joskus lipastaneensa rynkkyä huvittelumielessä ja dna on siitä tapahtumasta peräisin.
Ei taida näyttö riittää ja kukaan tuskin lavertelee. Ruotsalaismies kävelee oikeudesta pois vapaana miehenä.

Oliko videolla Paavon vanha Audi?

pöh

Ei tule saamaan mitään julisuutta.
Ihan sama kun USA:n joulukulkueeseen tehty terrori-isku vaiettiin samantien julkisuudessa.
Koska eihän musta voi olla rasisti vaikka olikin ihan omien sanojensakin mukaan.

jorma

Miehen nimi ei tälläkään kertaa taida olla Kalle eikä Håkan..

Valtsu

Onkin syytä olla hyvää tuuria, kun kukaan ei puhu poliisille.