Hovioikeus vahvisti Adrianan murhaan liittyen kolmelle vuosituomiot

AK47.
Svean hovioikeus vahvisti Adrianan murhaan liittyen mielenkiintoisen tuomion. Kolmen miestä tuomittiin muutamasta vuodesta viiteen vuoteen vankeutta ampuma-aserikoksista, joista yksi pystyttiin yhdistämään Adrianan tapaukseen.

Homman tausta on se, että muutama päivä ennen Adrianan murhaa Tukholman räppipiireissä levisi räppijollotus, jonka videolla oltiin kovia jätkiä. Aseita esiteltiin ja uho oli kovempaa kuin Isontalon Antilla.

Videolla ammuttiin oikeilla aseilla, joista yksi oli AK47. Poliisi kiinnostui tapahtumasta ja selvitti filmin kuvauspaikan. Sieltä käytiin Adrianan murhan jälkeen haravoimassa paikkoja. Kävi tuuri ja paikalta löydettiinkin hylsyjä. Hylsyjen teknisessä tutkinnassa selvisi, että murhapaikalta löydetyt AK47 hylsyt ja luodit pystyttiin yhdistämään nyt videointipaikalta löytyneisiin hylsyihin.

Räppivideolla oli siis Adrianan murha-ase, mutta ase ja henkilö, joka piteli asetta murhahetkellä, olivat hukassa. Sitten kävi taas tuurinpuolta. Poliisi teki Tukholman Brommassa kotietsinnän erään gangsterin tiloihin ja piirongin alalaatikosta löytyi AK47. Tekninen tutkinta selvitti, että kyseessä oli nyt sama ase, jolla Adriana oli ammuttu. Ja jota oltiin esitelty räppivideolla.

Oikeuden mukaan videolla esiintyvät kolme miestä tunnistettiin, ja koska kyseessä oli siis oikeita aseita, heidät tuomittiin törkeistä ampuma-aserikoksista 2,5 vuodesta viiteen vuoteen vankeutta.

Itse nämä jengin jäsenet ovat kotoisin Västeråsista ja Tukholmasta ja pyörittävät ”Vårbyn mafiaa”. Mukana on useita kymmeniä uusruotsalaisia, joille kenenkään henki ei ole minkään arvoinen.

 

Päätekijä, joka vangittiin tässä kuussa, odottaa edelleen oikeudenkäyntiä, eli henkilö, joka piteli murhapaikalla asetta.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
16.12.2021 20:20

No ei se Ruotsin poliisi ihan turhanpäiväinen tyhjäke ole!

pöh
pöh
16.12.2021 20:36

Joo varmaan muistivat polvisteilla räppäreille..

Timppis
Timppis
16.12.2021 20:55

Sattupa somasti,ei räppäritkään älyllä loista.aihetodisteita leviteltiin ympäri nettiä ja savuava-asekin unohdettiin hävittää.jorkit niin sanotusti kuivavaskoivat itsensä

Moonman
Moonman
16.12.2021 21:07

mutta ”hyvinvointivaltion” oikeuslaitos viimeistään on, kun taas jaellaan jotain parin vuoden tuomioita vaikka kyseessä on kaikinpuolin parantumatonta porukkaa, jotka kuoleman pikajuna olisi poiminut kyytiin ennenpitkää jokatapauksessa

Jeppe
Jeppe
16.12.2021 21:03

Rankan on ankarat tuomiot, tuleeko pullahaleja ja lämmintä sympatiaa selliin. Pitsat on of course.
Rankkaa olla kansta sveduissa.