Nuorukaisilla sotatoimi Tukholmassa, yksi ammuttiin reikiä täyteen

Tukholmassa oli taas viime yönä hurja meno. Yksi henkilö sai ampumaosumaa sen verran paljon, että voi kirjaimellisesti sanoa, että jorkki ammuttiin seulaksi.

Uusruotsalaisten nuorukaisten pistoolisota laitettiin pystyyn puolen yön jälkeen Skarpnäckissä. Paikalla oli kolmattakymmentä nuorukaista, ja useimmilla aseet.

Alko hurja ammuskelu. Taistelussa oli kolme rintamalinjaa eli jokaisen poolin piti ampua kahteen suuntaan. Mutta voi voi, sihti oli kyllä tälläkin kertaa viilattu aivan vikaan. Vain yksi henkilö sai osumaa, mutta huonon osumatarkkuuden tässä tapauksessa pelasti useita osumia.

Poliisin mukaan henkilö on vakavasti loukkaantunut.

Poliisi oli kuitenkin muuten liekeissä yön aikana. Kaiken kaikkiaan kahdeksan poikaa ja yksi tyttö on otettu kiinni epäiltynä sotatoimesta.

Huhun mukaan Tukholman eteläisessä on tällä hetkellä kovaa kuohuntaa uusruotsalaisten gangsterien parissa. Useat viime aikaiset ammuskelut ovat aiheuttaneet vähän saman reaktion kuin apinatarhassa, josta yhtäkkiä poistetaan johtajauros. Apinoiden kesken alkaa hillitön taistelu johtajauroksen paikasta.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kake

Maassa eletään niinkun sen valtaapitävät määräävät, eli ruotsissa Lähi-Idän ja Somalian tyyliin. Retorinen kysymys, entä suomessa? Venäläisiä muka pelätään, mutta eihän ne ole tänne tulleet kuin ennen koronnaa ja EU-pakotteita korkeintaan ostoksille.

Pää olkapää peppu

No sanotaanko näin. Venäläisiä ei kaivata. Yksi työkaveri oli joskus. Oli niin Putin fani, että oksat pois. Esim kuuluisa juustojuttu. Siitäkin veti juttua tyyliin kiitos Putin. Joku desantti se oli tms. Silti sai tuosta noin vaan kansalaisuuden. Ja nyt ollaan antamassa kansalaisuutta tuhansille muslimeille. Jotka todistetusti ovat joitain stnan armeijataustaisia rikollisia tms. Sotilas poliiseja yms. Kun näitä mulqvisteja päästettiin tänne, siitähän näistäkin nykyään vittuillaan. Kuten joku viisas sanoi/kirjoitti. Koko Rasmus olisi turha, jos näitä vihollisia ei olisi täällä.

Suomi Finland

Perustetaan oma Facebook ryhmä rasisteerauksen vastainen Rasizzmus.

Qroquius Kad

Ei taida säilyä kovin kauaa sellainen.

Jeppe

Ihanaa värinää, ihanaa. Millon saadaan Suomeen?

Sami

Jokaisessa sodassa sankareille jaetaan urhoollisuusmitalleja kovien taisteluiden jälkeen.

Joko Kallekustaa jakoi Tukholman taistelun sankareille ylennykset ja urhoollisuusmitallit?

Suomi Finland

Veteraanistatusta pukkaa. Ja vammautuneet luokiteltaneen sotainvalideiksi.

Sam Colt

Meillä on Kaunialan sotavammasairaala jo tyhjenemässä toisen maailmansodan jäljiltä. Voisimme myydä osaamista ja palveluita kuningaskunnalle, jonka sotilaiden ainoat vammat ovat maksakirroosi ja delirium.

General Mukkba

Pari sataa mustaa ruotsalaista nähneet enemmän sotaa kuin ruotsalaiset muutamaan sataan vuoteen. Huumoria.

General Mukkba

Siinä Gripen koneille edes jotain tekemistä. Näyttävät formaatio ylilennot muslimi sotasankareidensa kunniaksi!

Nestori Lundahl

Hyvä nyt kuitenkin että eivät ihmisiä ampuneet.

Suomi Finland

Meno muistuttaa tosiaankin jonkinlaista eläintarhaa tai pikemminkin hullujenhuonetta.

Kuvainnollisesti siis. Aidot hullut ja eläimetkin ovat useimmiten säyseämpiä toisiaan kohtaan.

Waltsu

Kyllä se pitäisi ampumakoulutus järjestää noille. Eihän niiden keskinäisestä sodankäynnistä noin mitään tule.

jorma

Tukholmassa lämpimät kelit, plussan puolella. Jouluksi ennustettu pakkasta. Saisikohan tämä edes kavereita viilenemään. Joulurauha kun taitaa olla niille tuntematon käsite.

Qroquius Kad

Kyllä medelsvenssonien maksamat Canada Goose -untuvatakit pitävät pallerot mukavan lämpöisinä rikastamaan vääräuskoisten tylsää joulukultuuria.

Kompetenssisadetta?

-potilas Norrtäljessä sai väärän veriryhmää, kuoli
-Värnamon ensiavussa räjähti happipullo
-Uppsalakuppilassa ammuttiin järjestysmiestä jalkaan
-Farsta-poliisin autotallissa sytytettiin tulipalo
-Göteborgissa ajettiin pyöräkuormaaja NKn tavaratalon näyteikkunasta sisään ja varastettiin tavaraa

X

Tärkeintä on muistaa että kun joku tai kaikki lähitienoon vääräuskoiset pyrkii sun kimppuun hengenpäästö mielessä ettei käytä liian kovia otteita heitä vastaan. Ovat kuitenkin alaikäisiä lapsukaisia.

X

Kauheeta rasismia kun pitää ammuskella paskoilla pyssyillä. Kanta Sweduilla on kuitenkin kiikarit ja Aimpointit. Poikien pyssyillä pitää aina vetää koko lippaallinen että hiljenee, sittenkin saattaa vielä sätkiä.

Gyntter

Ilmava riisi on ”So last season!” Ilmavat jorkit on nykypäivää. Reikiä riittävästi, niin jorkinkin läpi tuuli kulkee ja jorkki on trendeissä edelläkävijä.

Hienoa toimintaa humanitäärisessä suurvallassa!!!

Gyntter

Vanha ei termejä osaa/muista… Ilmava jorkkihan on ”trend setter” nykykielellä.

Toisaalta voihan kyseessä olla vaan ihan nykypäivän päästökaupasta. Pyssyjorkki lunasti ”ilmavan jorkin” päästökiintiöt ja voi nyt ”turautella” vapaasti, kun päästökiintiöt on riittävät. Pyssyjorkki saattoi olla myös äääääriviherkomukka ja poisti yhden päästölähteen naapuristosta…

Valio

Uusi trendi: Emmental-Somali

Dan Wesson

Aletaan olla tilanteessa, jossa Ruotsin poliisi tarvitsee käytännössä panssariajoneuvon päästäkseen tilanteeseen mukaan. Lisävarusteena ei olisi pahitteeksi MG3 tai 30mm Bushmaster.

Qroquius Kad

Joo, mutta siitä ei ole iloa, ellei Ruotsi saa hallitusta joka sallii tällaisen kaluston käytön.

Suomi Finland

Viruksia, saati sitten koronavirusta, ei ole oikeasti olemassa. Olen saanut haltuuni huippusalaisia asiakirjoja, jotka osoittavat, että ns ’sairastuneet’ ovat oikeasti valtiovallan palkkaamia näyttelijöitä ja kaikki tämä vaiva nähdään, koska sen takana on saatanllinen salajuoni. Tähän juoneen kuuluu lähes koko poliitinen eliitti, jonka pelotteluhalut kasvavat koko ajan. Joten jos seuraavan kuukauden aikana tunnet flunssan oireita, niin anna palaa vaan.

Eihän kukaan normaali ihminen halua antaa saatananpalvojille sitä iloa, että pelkää jotain olematonta virusta.

Virusko muka käy läpi koko kansan tammikuun loppuun mennessä? Ja katin kontit, kun koko virusta ei ole edes olemassa.

Qroquius Kad

Älä usko kaikkia joogahippien juoruja.

Kostaja

Olet saanut haltuusi huippusalaisia asiakirjoja =) Minä en ole rokotettu, enkä tule ikinä olemaan. Minulla ei ole kyllä sinunkaltaisesi pöljäkkeen kanssa mitään yhteistä, sinä ja kaltaisesi mulkvistirunkut saatte meidät perusjärkevät näyttämään yhtä vitun tyhmiltä kuin te imbesilliniljakkeet. Mene helvettiin siitä itseäsi nolaamasta.

Hallpo rankaisi

Tukholmalainen syyttäjä, joka mm 2017 kutsui Rinkebytä sotatoimialueeksi, on siiretty pois työtehtävistään suorasukaisuutensa takia:

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/frisprakig-aklagare-omplaceras

Wittgenstein

Apinat nuo erinomaisen intellektuellit kädelliset olennot, jotka ihmisen lisäksi ovat ainoita olentoja maapallolla, jotka kykenevät valmistamaan työkalulla työkalun kyetäkseen tuotoksellaaan suoriutumaan tavoitteekseen asettamastaan primääritehtävästä, loukkaantuisivat syvästi moisesta vertauksesta. Johtajan vaihdoksessa käytävä kamppailu on näytöspullistelua, jossa tavoite ei ole surmata kilpailijoita (toisin kuin näillä artikkelin vähemmän älyllisillä kädellisillä). Vaan osoittaa voimaa. Kuolemaan tai edes vakavaan vammautumiseen johtavat tapaturmat ovat hyvin harvinaisia. Jos apinayhteisössä pyrkimys olisi surmata kilpailijat; onnistumisprosentti näillä erinomaisen älyllisillä kädellisillä olisi varmasti parempi kuin näillä artikkelissa mainituilla vähemmän älyllisillä kädellisillä.

Lasse

Ruotsi hankki itselleen vartavasten sodan kun ei ole saanut nauttia sodan ihanuudesta pitkään aikaan.