Nuorukaisilla sotatoimi Tukholmassa, yksi ammuttiin reikiä täyteen

Tukholmassa oli taas viime yönä hurja meno. Yksi henkilö sai ampumaosumaa sen verran paljon, että voi kirjaimellisesti sanoa, että jorkki ammuttiin seulaksi.

Uusruotsalaisten nuorukaisten pistoolisota laitettiin pystyyn puolen yön jälkeen Skarpnäckissä. Paikalla oli kolmattakymmentä nuorukaista, ja useimmilla aseet.

Alko hurja ammuskelu. Taistelussa oli kolme rintamalinjaa eli jokaisen poolin piti ampua kahteen suuntaan. Mutta voi voi, sihti oli kyllä tälläkin kertaa viilattu aivan vikaan. Vain yksi henkilö sai osumaa, mutta huonon osumatarkkuuden tässä tapauksessa pelasti useita osumia.

Poliisin mukaan henkilö on vakavasti loukkaantunut.

Poliisi oli kuitenkin muuten liekeissä yön aikana. Kaiken kaikkiaan kahdeksan poikaa ja yksi tyttö on otettu kiinni epäiltynä sotatoimesta.

Huhun mukaan Tukholman eteläisessä on tällä hetkellä kovaa kuohuntaa uusruotsalaisten gangsterien parissa. Useat viime aikaiset ammuskelut ovat aiheuttaneet vähän saman reaktion kuin apinatarhassa, josta yhtäkkiä poistetaan johtajauros. Apinoiden kesken alkaa hillitön taistelu johtajauroksen paikasta.