Viime viikolla murhatun gangsterin isä yritettiin murhata viime yönä

Joulun alla viime keskiviikkona Tukholmassa murhatun gangsterin isä yritettiin ajaa autolla hengiltä viime yönä. Murhaamisen meininki on tällä hetkellä siis kovanpuoleista.

Viime keskiviikkona murhattiin Tukholman Fridhemsplanilla kurditaustainen gangsteri. Mies ammuttiin hotellin aulabaarissa useilla päähän osuneilla laukauksilla hengiltä.

Asiasta tarkemmin:

Gangsteri hengiltä keskellä Tukholmaa hotellin aulabaarissa

 

Poliisi epäilee nyt, että viime viikolla ammutun gangsterin isä yritettiin murhata viime yönä ajamalla autolla tämän päälle. Tapahtumat alkoivat klo 23.30 aikaan kun mies oli kävelemässä Österbergassa ja auto ajoi tahallaan hänen päälle. Mies vietiin sairaalaan, mutta hengenvaaraa ei ole.

Poliisi tutkii tapahtumaa murhan yrityksenä ja teosta otettiin myöhemmin yöllä kiinni kaksi 25-vuotiasta miestä epäiltynä teosta.

Karwan perheestä yritetään nyt tosissaan päästä eloon. Viisi veljestä on ammuttu hengiltä ja nyt yritettiin murhata perheen isä.

 

Mielenkiintoinen detaljee on se, että kun yksi veljeksistä ammuttiin viime viikolla päivällä, niin Österbergassa pidettiin isot juhlat. Raketteja ammuttiin ja kaikilla oli hauskaa. Uusruotsalaiset toisin sanoen juhlivat kun yksi saatiin hengiltä. Alla videonpätkää, joka on kuvattu Österbergassa. Videolla olevat tekstit ovat “Vapautus #Österberga” ja “Kuollut huoranpenikka”.

Melko mukavaa porukkaa.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Skeguli

Karwa? Muuuahahahahahahahahahahaaaaaaa!!!
KARWA!!!!!!

ÄÄÄÄähhhhhäääähähähähähähähähähhhhhäääääääääääää!!!!!

Julma juha

Karwakäsi kebab, karwakäsi roiskeläppä.. Heh,

Suomi Finland

Joo. Mukavan oloista sakkia.

Pysykööt Ruotsissa. Niin Karwat kuin niiden ajajatkin.

No no...

Saas nähdä mihin toimii ryhtyy nyt isän ja poikien klaani. Pissalaurit varmaan odottavat jo vuoroaan näyttää kykeneväisyytensä tekemään murhia ja valtaamaan uusia alueita perheilleen.

Tässähän pitää käydä ostamassa poppareita ja soitella Ruotsin Obersdoriin.

Daavidin poika

On tämä vain niin outoa, esim tämä Karwan perhe on saanut aikoinaan pakolaisen statuksen Ruotsissa. Nyt kuitenkin sitten he elävät jotain mafiajohtaja elämää. Jos tämäkin perhe olisi aikoinaan mennyt rehelliseen työelämään, niin “ehkä” koko perhe olisi vielä kasassa.

Kyllä kaikki tälläiset tapaukset ajaa varmaan riikinruotsalaiset noloon tilanteeseen, tarkoitan sitä, että riikinruotsalaiset ovat aina kokeneet itsensä “yli-ihmisenä” meitä muita pohjois-eurooppalaisia kohtaan.

Olen myös joskus miettinyt sitä, että löytyykö enää Ruotsin suurimmista kaupungeista hymyilevää riikinruotsalaista kaikkien näiden murha tapahtumien jälkeen. Minua kuitenkin lohduttaa sanonta, sitä saa mitä tilaat.

Qroquius Kad

Eivätkös ne ruotsalaiset ole sellaisia tyhjännaurajia? Kai he tästäkin saavat aikaan jotain Hejsan hoppsan -henkistä fjanttailua ja skoijailua.

CvK

“riikinruotsalaiset ovat aina kokeneet itsensä ”yli-ihmisenä” meitä muita pohjois-eurooppalaisia kohtaan.”

Entäpä miten ovat kokeneet itsensä heitä kohtaan joiden ihossa on pigmenttiaineita luonnostaan hieman enemmän?

Vinkki: Gustav Badin, hän pääsi 1700-luvun lopulla ja 1800-luvun alussa hyvinkin pitkälle ihan kuninkaan hovissa. Ruotsissakin oli orjia, sitä ei voi valkopestä pois, kuten esim. mr Gustav Badin.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Gustav_Badin

Kannattaa verrata swedistanian kielistä wikipediasivua esim. Lontoon murteella kerrottuun.

Last edited 2 vuotta sitten by CvK
Qroquius Kad

Luettuani englannin- ja ruotsinkieliset wikiartikkelit Gustav Badinista huomaan hänet tuodun Ruotsiin orjana, jossa hänestä tehtiin pikapuoleen vapaa mies ja kohdeltiin kuin tummaihoisena valkoisena, sallien hänen luoda itselleen nousujohteisen ja menestyksekään uran.

Ei kuulosta kovin pahalta orjuutukselta.

Jeppe

Rupee oleen rispekti kohillaan. Taitaa olla sen verran kusipäistä porukkaa svedustaninkin mittapuun mukaan ettei harvennus riittäny, pitää tehä päätehakkuu.

Negr1 i Östberlin

”Karwiaismarja on karwainen marja mutt ei ole heilini karwainen juu”.

Östbergan matulääwässä asui hyvä ystäväni suunnilleen 1980-2000. Alue oli jo silloin kriminellien pesäpaikka vaikka pienemmässä mittakaavassa. Pihan kakarat (afrikaanon tai arabiaanon kanssa tehtyjä) tekivät murtoja ja muita rikoksia liukuhihnatyönä. Jengin kunkkuna oli afrikaano.

Anna-Maria Korhonen

Siinä karwakädet silittelevät toisiaan vastakarwaan. No on heitä myötäkarwaan siliteltykin.

Karwakehitys tyssää

Ruotsi meinaa nyt (kun pääsivät Miljööpuolueesta eroon) ruveta kiristämään kehitysavulla roistovaltioita jotka eivät ota ulosheitettyjä kansalaisiaan vastaan, kuten I-raakki, Somppula ja mitkäs ne kaksi muuta peemaata taas olivatkaan.

Sosset tekevät viisaasti jos/kun matkivat SD- politiikkaa mahdollisimman paljon. Se lienee ainoa tapa nostaa kannatusta kun kumbayalinja ei enää oikein pure.

kanander

Kurdien turvapaikanhaku meni reisille. Kotimaassa olisi perheen pojista varmaan kolme vielä hengissä. Ruotsalaisille on vain plussaa, kun ählyt ampuu toisiaan.

Karwat>Karwastaniin

Karwan Kriminelleistä Weljeksistä on vissiin jäljellä vain yksi ja se istuu Wankilassa juuri nyt. Kylläpä on hienon weljeskatraan pappa kasvattanut, yksikään ei ole kunniallinen ja rehellinen normaali työssäkäyvä ihminen.

Paljonkohan ovat ruotsalaiset veronmaksajat miinuksella tämänkin porukan suhteen?

Suomi Finland

Karwojen versio sketsistä perintöä odotellessa on hieman erilainen kuin Kummelissa.

Pojat puhdistaa piippuja tuvassa ja isä potkii kiviä pihalla.

Tosin ei taida ganstoilla olla plussan puolella tilit perintöä ajatellen.

Lallukka

Ruattalaisethan on raaempia kuin raaka-paska-arska-persereikä, elokuvassaan raaka keikka.
Paaljon raaempia.

Qroquius Kad

Se on tuo Ruotsin meno niin hurjaa, että toinen maailmansotakin alkaa näyttää sen rinnalla pelkältä ilotulitukselta.

Lallukka

Kyllä näi o! Ruatti on sodassa.

Juu

Isää käy sääliksi jos on tuolliasta juippia kasvattanut. Vai oliko kuvio mikä.