Tuplamurha pieleen, jäi murhan yritykseksi

Transåsissa yritettiin viime vuoden ensimmäistä tuplamurhaa, mutta liekö puuterilumi eli kokaiini sekoittanut sihdin, sillä teko epäonnistui aivan täysin.

Transåsin poliisi sai puolen yön jälkeen soittoja, että kuuluu ammuntaa. Sitä taas eivät harjoittaneet paikalliset maidontuottajat vaan uusruotsalaiset gangsterit.

Poliisi haravoi keskustan aluetta ja lumikinoksesta löydettiinkin kaksi henkilöä vakavasti haavoittuneena. Ainakin toisella oli jaloissa useampia osumia ja verta – sitä tuli niin maan perusteellisesti.

Jorkit hoitoon ja rikostutkimukset pystyyn.

Poliisi otti myöhemmin kiinni viisikymppisen miehen epäiltynä teosta, mutta vaikuttaa, että häntä kohtaan ei enää ole epäilyjä. Asiaa tutkitaan kahtena murhan yrityksenä.

Tranås on pikku kylä Smålandissa, mutta huhujen mukaan sielläkin olisi tapahtunut uusruotsalaisten jonkinlaista jengiytymistä.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
7.1.2022 14:57

Ei taida enää sellaista Perähikiää löytyä, jossa ei olisi kehitysmaamuslimeita perseilemässä.

MISSÄ?
MISSÄ?
7.1.2022 16:23
Vastaa...  Valtsu

Täytynee mennä Takaliston Perähikiän takaosiin eikä sittenkään voi olla varma.
Tuttavani Tukholman ulkopuolella oli aivan kauhuissaan kun hänen lähellään olevaan pikkulukaaliin keskellä omakotialuetta oli yhtäkkiä tuotu 30 afgaaniäijää tutustumiskaffelle. Tutustumaan mihin? Asuntomurtomahdollisuuksiinko?

Niin, kertokaa nyt mistä löytyy paikka jossa ei ole yhtään ainoaa muselmaania eikä moskeidaa ainakaan 100km säteellä?

Pirtsakka
Pirtsakka
7.1.2022 17:40
Vastaa...  MISSÄ?

Jos, siis JOS sellainen paikka löytyy, muutan sinne välittömästi. Toisaalta, tilanne siinäkin paratiisipaikassa saattaa olla jo huomenna toinen. Kaikki maat, kaikki kaupungit, kaikki paikkakunnat, jopa kaikki piskuiset kyläpahasetkin on päätetty pilata siten, ettei meille itsellemme löydy enää minkäänlaista turvapaikkaa omassa maassamme. Toistan: omassa maassamme.
Minä en pidä monikulttuurisuudesta. Tai oikeammin: en voi sietää sitä.

black_danger_company
black_danger_company
7.1.2022 16:23

Tarkkuusammuntakurssille tuollaset hehtaarisihdit.

timo
timo
8.1.2022 05:33

Toivotan parempaa onnea seuraavalla kerralla.