Yksi saatiin lopulta maanantain aikana hengiltä

Päivän aikana on ollut paljon yritystä murhata ihmisiä. Lopulta yksi saatiin hengiltä Järfällan ongelmallisella alueella Jakobsergissä eli paikallisittain Jakanissa.

Veritoimet laitettiin tulille klo 18.00 aikaan. Alueelta kuultiin laukauksia. Kun poliisi saapui paikalle, niin pienen haravoinnin jälkeen löydettiin yksi erittäin kuollut mies. Tällä kertaa henkilö ei ollut kontannut pensaaseen vaan hänet löydettiin kuolleena auton etupenkiltä.

Jakobsbergissä oli illan mittaan iso poliisioperaatio. Kymmeniä partioita teknisen tutkinnan lisäksi. Jopa ratsupoliisit määrättiin partioimaan aluetta.

Huhun mukaan kohde oli eräs paikallinen uusruotsalainen, kuuluu gangsteripiiriin.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Ei tarvitse näillä jannuilla murehtia eläkkeestä ja eläkkeelle pääsystä.

X

Eipä tarvitse täälläkään, eläkeikä taitaa mennä tällä hetkellä sadan vuoden tiimoilla.
Koskee tietty ainoastaan kantaväestöä.

U. Kamutapsa

Juu, tai sitten ”paremmalla” väestöllä eläke alkaa, kun lapsilisät loppuu.

Last edited 1 vuosi sitten by U. Kamutapsa
Sam Colt

Ruotsalaisella politiikalla koko eläkejärjestelmä sortuu seuraavassa sukupolvessa.
Onko joku kuullut islamilaisesta kansaneläkkeestä?

Jeppe

Onko pojille annettu ampumakoulutusta vai oliko ns. hutilaukaus?

Qroquius Kad

Kenties sama ilmiö, että jos tuhat apinaa paukuttaa kirjoituskoneita tuhat vuotta, ne tulevat kirjoittaneeksi Shakespearen kootut teokset.

Suomi Finland

2022 saldo alkaa vähitellen kertyä.

Monikulttuuri voi tarkoittaa tänä vuonna runsaasti sarjatulta kaduilla, partureissa ja baareissa.

Aistit herkistyvät

Nykyään poliisilla on kova kiire toitottaa heti että kyseessä on ”kriminellien välinen välienselvittely” ettei kukaan vain kerkiäisi ruveta epäröimään ja pälyilemään. Vaan niinhän me jo teemme. Silmät pitää olla niskassakin nykyään, ainakin Ruotsissa.

Daavidin poika

Ei näköjään lähtenyt tuonkaan jorkin vuosi 2022 hääppösesti käyntiin. Ja tietenkin valtamedian mukaan maailman kiltein. Onko tämä nyt sitten vuoden ensinmäinen murha Ruotsin rikospoliisin lokikirjaan.?

Tack!

Järfällan kunnassa taitaa muutenkin alkaa tapahtua entistä enemmän. Siellä on kunnan toimesta asennettu ihmeellinen punainen, hämyinen katuvalo kulkuteille koska yöeläimet häiriintyvät tavallisesta katuvalosta.

Pullotuspuntti-Ahmetti kiittää!

Matut vievät rahat

Keharien touhujen setvimiseen riittää loputtomasti rahaa mutta kun 71- vuotias toispuolihalvaantunut Bosse sai hätkät asunnostaan pissanhajun takia kunta ei halunnut auttaa häntä vaan suositteli hotellinvaraussivua ”booking.com”:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/z7QGW4/bosse-fick-inget-aldreboende–hanvisades-till-bookingcom