Muslimien vihakampanja Ruotsia vastaan, jopa terrorismiin kehotettu

Ruotsin eri viranomaiset ovat heränneet pohtimaan Facebookissa ja moskeijoissa Ruotsin vastaan nopeasti noussutta liikehdintää. Jotkut ääri-islamistit ovat jopa kehottaneet terrori-iskuihin ruotsalaisia viranomaisia vastaan.

Facebookissa on useita suuria muslimien ryhmiä, joissa levitetään salaliittoteorioita, joiden mukaan ruotsalaiset viranomaiset kidnappaavat muslimilapsia. Teorian mukaan ruotsalaiset viranomaiset toimivat näin siksi, että Ruotsi käy sotaa islamia vastaan.

Asiasta tarkemmin:

Muslimien äänensävyt ruotsalaisia kohtaan kovenevat

 

Lauantaina pidettiin Tukholmassa Ruotsin riksdagenin eli eduskunnan edessä mielenosoitus, johon osallistui satakunta islamistia. Sanoma oli melko jyrkkä: Ruotsi käy kuulemma sotaa islamia vastaan ja siitä rangaistaan.

Sosiaalisen median keskustelupalstoilla kiihotus on ihan avointa. Muutamat tunnetut islamistit ja imaamit kiihottavat ihan suoraan jopa väkivaltaisiin iskuihin viranomaisia vastaan. Kommenttikentissä puhutaan suoraan terrori-iskuista.

Nyt useat viranomaiset ovat kertoneet, että heitä kohtaan on jatkunut jo pitkään systemaattisia erilaisia kampanjoita, joissa on pahimmillaan jopa käyty päälle. Lisäksi johtavat imaamit levittävät suoraan Ruotsi-vastaista propagandaa, joka perustuu juuri tähän väitteeseen, että Ruotsi kidnappaa muslimilapsia.

Tätä sanomaa levitetään myös arabian kielisiin maihin, joissa julkaisut ovat saaneet miljoonia katselu- ja lukukertoja.

Koska nyt tilanne on saanut lisää kierroksia, niin viranomaiset ovat alkaneet selvitellä millaisia keinoja ja vastatoimenpiteitä pitäisi keksiä. Tarkkaan ei kuitenkaan avata, että millaisiin toimiin on päädytty.

Asiasta kirjoittaa mm. Sverigesradio.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Confusioze

Tukirahoja heille suoltavia virastoja kohtaan heillä ei näyttäisi olevan mitään vihanpitoa.
Hämmentävää.

Hienompaa pyllistystä

Tottakai on jatkuvaa, suurta vihanpitoa koska rahaa tulee AINA liian vähän, asunnot ovat AINA liian ahtaita ja poliisi on AINA liian rasistinen vaikka tarjoaisi seitsemän sortin pikkuleipiä ja lahjakortteja.

Konkkanokkia liikaa on

Moniko muslimi on astunut esille ja puolustanut Ruotsia ja kertonut että kidnappausjutut ovat pelkkää paskaa?
Kuten aina: ei yksikään. Päinvastoin, nauttivat siitä kun Ruotsia uhkaillaan.

Ja entäs mikä tämä juutalainen Tinderhuijari sitten on? Ei liene musu mutta istunut Suomessa vangittuna. Miten naiset voi syytää rahojaan, miljoonia, mokomalle konkkanokalle? Uskomatonta.

https://www.expressen.se/nyheter/ayleens-hamnd-pa-tinderbedragaren/

pöh

Tarkkaan ei kuitenkaan avata, että millaisiin toimiin on päädytty.”

Veikkaan että samaa kuin ennenkin, lisää rahaa ”kotoutumiseen” ja vihapuheen vastaiseen työhön..

Suomi Finland

Kaffetta, pullaa ja pitsaa tietysti. Ja kebabbia.

Ja ongelma on vihapuheessa tietysti kantaihmisissä, jotka hermostuvat muslimien aiheuttamasta potentiaalisesta vaarasta. Muslimien puhe on vain monimuotoisuutta, jota yhteiskunnassa tarvitaan.

Kukavaan

Pullien määrää pitää lisätä. Ainakin kaksi pullaa per kahvitus. Auttaisikohan berliinin munkki ja mantelimassatäytteinen laskiaispulla.

Scania-kuskeja voisi rauhoitella sacher-kakulla. Jos pistää samantien poskeensa käpykakun, niin suoraan vapauteen runsain diskorahoin.

Sami

Enään ei taida auttaa jonkun sivullisen ”äärikoikeistolaisen” ohikulkijan julkinen syyttäminen ja tuomitseminen hatusta vedetyillä syytteillä.

Vihaiset muslimit eivät ole kiinnostuneita kansallismielisistä ruotsalaisista, vaan ruotsalaisista pikkuvirkamiehistä.

Vitt...Stadilainen

Tuosta tulee mieleen tämä mies: https://fi.wikipedia.org/wiki/Pavel_Astahov

Voisiko noilla kidnappaushuhuilla olla sama lähde, idässä? Ajankohta voisi sopia Ruotsin maalittamiseen..?

Toinen vaihtoehto, tai kimmoke ylläolevalle lienee Ruotsin lastensuojelun puuttuminen peliin kun muslimien kasvatusmenetelmät menevät liian perinteisiksi ja lapsia lähetetään milloin minnekin kehitysmaahan koulutettaviksi?

Suomi Finland

Eihän ne nyt voi ymmärtää, miksi lasta ei saa Ruotsissa hakata miten huvittaa. Sehän on jo puuttumista profeetan antamaan esikuvaan ja pyhäinhäväistys.

Olle-Per Swenssonni

Hei Paavo,

Rauhanuskovaisten pyllistelykuvassa herrain selkäpuolilla näkyy takkien erityisiä kohoumia.Parilla uskovaisella on ristiselän kohdalla jokin vaakasuorassa oleva n.30x10cm, ehkä pyöristelty esine. Ainakin yhdellä on kaksi maxiporkkanan oloista esinettä pystyasennossa, pituudet 30&50cm. Mahtavatko jotenkin liittyä tämän ”uskonnon” levittämiseen?

Onkohan vastaavaa kuvamateriaalia saatavilla jossain, olisikin mielenkiintoista katsoa vastaavuuksia!

Kiitos aina niin mielenkiintoisesti, helskyvää kieltä käyttävistä kirjoituksistasi! Asiat ovat vakavia, mutta onneksi paatos puuttuu!

Last edited 2 vuotta sitten by Olle-Per Swenssonni
Sami

Maailmassa on suunnilleen 1,2 mijardia muslimia puolustamassa toinen toisiaan.

Ruotsalaisilla pikkupyrökraateilla taitaa loppua halal-makkara, pizza ja pullakahvit kesken ennenkuin nuo 1,2 miljardia vihaajaa on lepytetty 😀

Meillä on unelma

Lisää tuohon 1,2 miljardiin hyödylliset idiootit. Niitä on paljon. Monissa länsimaissa.

Antti Tifa

Tehokkaana vastatoimena Ruotsi sallii moskeijoiden huudattaa rukouskutsua viisi kertaa päivässä kuten muissakin islamilaisissa valtioissa.
Ensimmäinen mölinä on 04.30 ja pikkufiatin kokoisista ämyreistä repivällä volyymilla.
Loppuu se musulmaanien valitus kuin seinään ja parku sorrosta ja vainosta vaikenee. Näin toimii todellinen liberaali, ihmisoikeuksilla kyllästetty länsimaa. Insh’allah !

kanander

Joko Ruotsi on sallinut?

Kaitsu

Ruotsi on yksi maailman turvallisimpia maita. Näinhän se Stupido loihe lausumaan joku vuosi sitten.
Olisi mielenkiintoista saada em järjenjättiläiseltä päivitetty lausunto ihan vaikka viimevuotta koskien. Vieläkö olisi mielipide sama, vai tulisiko tyypillisen Stupidomainen vastaus, josta ei tolkkua saisi itse pirukaan.

Sinänsä mielenkiintoista, että muslimeille kyllä loisimapaikka kelpaa ja täysitlöspito kaikilla herkuilla, mutta silti pitää ruokkivaa kättä purra, ku pahainen rakki.

Idiootti se on

Pepsodent mannekiinilla oli invaasion aikana bisnekset. Mikä on näytetty toteen. Löytyy kyllä Internet syövereistä. On juuri sellainen norsunluu tornista huuteleva idiootti. Kun ei koske itseään joku matu helvetti, istuen joissain kabineteissa vuosikerta viskiä juoden. Asuen turvamiesten ympäröivänä. Muistamme Belgian terrori iskun, mikä on unohtunut. Käteinen viestitti kavereidensa kera, että olemme turvassa. Bunkkerissa kymmenien turvamiesten ympäröivänä. Ja tuohon stubidon kommentoin vielä. Kyllähän se vitutti. Kun näki kuvia lasten ruumiista. Tukholman Scania iskusta. Jne joukkoraiskaukset muunmuassa. No potkuthan se saikin, pääministerin virasta.

j.pee

Ruotsi ,ei voi asialle,enää yhtään mitään,valtio on jo menetetty.
Muslimit ottavat vallan maassa,10-20 vuoden sisällä kokonaan

Last edited 2 vuotta sitten by j.pee
Niillä on aika

No ollaan positiivisia. 2030- 2050 on ruotsi muslimi kalifaatti. Mutta sanotaanko 10 vuoden sisään, on ruotsin valtiopäivillä päättämässä aika moni afrikkalainen tai lähi – itäläinen. Siitähän se lähtee. Pikkuhiljaa.

Riku Laine

Heh, aivan mahtavaa kun vihervassarit kivenkovaan väittää että me ei olla oltu väärässä mutta se ei ole mahtavaa että heidän, ja kultamuniensa vuoksi myös viattomat joutuu kärsimään. Väittäkää vastaan.

Irmeli

Ja meidän ”aidon tiedon ja totuuden” lähettiläät kotimaiset mediat kilpaa kertovat millaiseksi on meno mennyt naapurissa, yle etunokassa, siellä sitten jopa jälkiviisaissakin ihmeteltäisiin asiaa ja mietitään keinoja miten moinen kehitys ei tapahtuisi täällä meillä…..ja sitten heräsin..

300 miljoonaa pois

Joo. Ylen suorastaan ideologinen toiminta on, no odotettua. Kun katsoo Ylen ohjelma karttaa, niin agenda on selvä. Ja ovat vaatimassa lisää rahaa, oliko 100 miljoonaa. Samaan aikaan, muualla leikataan, esim Tanska. Ylen rahoitus taitaa olla ylimitoitettu, verrattuna esim Ruotsiin tai Tanskaan. Näin olen ymmärtänyt. Joka tapauksessa, propaganda on selvästikin tullut silmille. jopa nuoret sen tajuavat.

Monoa

YLE on turha rahareikä. Vasemmistopropagandakoneisto jolla ei ole nykypäivä yhtään mitään funktiota enää. Uutiset? HAH. Netissä on uutiset ja sää, ne OIKEASSA olevat. Eikä meillä ole enää edes kapellimestari Ossi Runne, joten YLE voi oikeesti painua helvettiin. Niille triljoonille biljoonille euroille on kansalle parempaakin käyttöä. Pasilan antennin voitte vaikka suunnitelmienne mukaan muokata minareetiksi.

Irmeli

Sarkasmin ja huumorin ymmärtäminen, se näyttää joillekkin olevan vaikee laji…

Näin se menee

Siitä se kehityy pikkuhiljaa ja hups, Ruotsi on muslimien kokonaan.Nuo älykääpiöt ovat vain vitun tyhmiä kun yrittävät valtausta väkivallalla kun sen voisi tehdä sivistyneesti valtaamalla hallintoa ja lopulta valtiopäivät. Tekemällä kovaa propagandaa sosiaalisessa mediassa ja siten saisivat kehitysmaaliset äänestämään omiaan. Josain vaiheessa korkeissa päättäjissä alkaa olla muhamedia ja ahmedia, lait muuttuu jne.

Valtsu

Olisikohan kidnappaaminen yksinkertaisesti huostaanotto? Islamilaisissa maissa ei todellakaan tunneta sellaista asiaa kuin lasten fyysinen koskemattomuus, jolla taas Pohjoismaissa pääsee varmuudella sosiaalihuollon piiriin.

Valtsu

Ok, olisihan tuo pitänyt tajuta.

seuraaja

Jotkut tahot ovat pyrkimyksissään sinnikkäitä jos halutaan viedä operaatio maaliin.:D
Talvisota oli yhteisprojekti länsi+Stalin jotta saataisiin Neuvostoliiton joukot uhkaamaan Kiirunan malmikuljetuksia Saksaan. Ideana oli sitten Ruottin pyytää ”apua” Englanti+Ranska tuomaan joukot ja siten estämään lopulta malminkuljetukset. Homma epäonnistui ja Saksan ansiosta talvisota loppui kuin seinään, se virallisesta historiankirjoituksesta puuttuu yllättäen.

Noniin eli aiheeseen, naapurimaamme luisuu kohti sisällissotaa ja vieraanvallan joukot tulevat avuksi. Tällöin voidaan sano että saatiinpahan sekin operaatio maaliin, vaikka vain 80v myöhässä. 😀

Pahenee vain

Sitä saa mitä tilaa, da da daida dada daa…..

timo

Saattaa olla kosto mahdollisista huostaanotoista? Ja nyt tilaisuutta käytetään myös islamin ja jihadismin levittämiseen islamin doktriinin mukaisesti?
Länsimaisen standardin mukaan varmaan suurin osa musulapsista pitäisi ottaa huostaan jos viranomaiset tietäisivät mitä noissa perheissä tapahtuu.

Last edited 2 vuotta sitten by timo
Qroquius Kad

En tiedä miten asia on Ruotsissa, mutta Suomessa huostaanoton yleisin syy ei ole huonot kotiolot kuten yleisesti luullaan, vaan kolmessa neljäsosassa tapauksista lapsen peruskoulunkäyntinsä laiminlyönti.
Seuraavaksi taisi tulla käytös, jolla lapsi vaarantaa vakavasti oman kehityksensä yhteiskuntakelpoiseksi kansalaiseksi, eli taparikollisuus alaikäisenä.

Ne kotihelvetin keskeltä pelastettavat lapset edustavat todella pientä osaa huostatuista.
Valitettavasti.