Arkiston helmiä: Husbyn autopalo 2016, jossa tuhoutui 50 autoa

Arkistosta tuli vastaan loppukesästä 2016 Husbyssä sytytetty autotallipalo, jossa tuhoutui 50-60 autoa. Palo oli tahallaan sytytetty tuhopoltto.

Teosta ei ole koskaan otettu ketään kiinni. Poliisin mukaan kaksikerroksisen autotallin sisätiloihin mentiin vääntämällä ovet auki ja tuleen sytytettiin yhtä aikaa useita autoja. Ahtaassa tilassa palo levisi kaikkiin tallissa oleviin autoihin. Myös koko rakennus tuhoutui purkukuntoon. Toisen kerroksen kattokin romahti. Romun määrä oli silmiähivelevää.

Tällaiset jättimäiset autopalot olivat melko yleisiä joskus 10-luvun puolivälin molemmin puolin. Kun tuolloin asuin Kistassa, niin vähintään kerran kuussa poltettiin joku iso autotallillinen autoja ja pienempiä paloja oli viikoittain. Nyt tilanne on selvästi rauhoittunut.

 

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam

Mohammed antoi oman työllistävän panoksensa muiden käyttöön. Rakennusliikkeet, poliisi, palokunta ja vakuutusyhtiöille. Haittamaahanmuuttaja on Haittamaahanmuuttaja ja konkreettinen sellainen

terhomatti.hämeenkor

Ootapa, Pate, kun kesä taas saa, niin eiköhän tule tuoreempaakin raportoitavaa. Ihan vaan veikkaan…Murjaanit tekee vain sitä, minkä osaavat.

[…] Arkiston helmiä: Husbyn autopalo 2016, jossa tuhoutui 50 autoa […]