Lopettaminen peruttu, pikainen comeback kiristyksen takia

Viikonlopun aikana sain useita puheluita ja meilejä, joissa suurin piirtein pakotettiin jatkamaan toimintaa. Saarakin oli sitä mieltä, että saan muuttaa autotalliin asumaan homeisten puukäsityö-työkalujeni sekaan, jos hommaa ei jatketa.

Autotalliin muutto nyt ei ole niin iso uhkaus, että sen takia jatkaisin, sillä onhan kesä tulossa ja miehen paras paikka on autotallissa. No vitsit sikseen. Muutama tyyppi sai ylipuhuttua, että lopulta lupasin jatkaa toimintaa jonnekin elokuun puoliväliin, jonne asti sivulla on ostettuna nettiaikaa. Arvioin sen jälkeen uudestaan, että mitä sitten. Mutta näillä puheilla elokuuhun asti.

Pakko myöntää myös sekin, että kun mietin lopettamispäätöstä, että kelle minä näitä juttuja kirjoitan, niin hoksasin vasta jälkikäteen, että itsellenihän minä näitä tyhmiä juttujani kirjoitan. Siinä samalla saan jotain vapaa-ajan tekemistä eli leikkiä zöörnälistiä. Ja jos joku sitten lukee juttuja, niin siitä vaan.

Mutta ainakin sinne elokuuhun asti vielä.

Aika aikaansa kutakin, sanoi entinen mies

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
14.2.2022 02:20

Mahtava uutinen. Pt-media on kuulunut jokaiseen päivääni jo paavotajukangas.com ajoista lähtien. Viikonloppuna tuntui kuin joku läheinen olisi kuollut. Harkitsen vakavasti pientä kannustuspalkkiota hyvän päätöksen johdosta 👍

Säärleekkiä
Säärleekkiä
14.2.2022 14:00
Vastaa...  ernesti_loosonen

Paavo on samanlainen kuin Puuttini- haluaa vain rakkautta❣️🥰🥰🥰

Ettämitä
Ettämitä
14.2.2022 03:14

Niinpä. Ei loppua tule ainakaan juttujen puutteesta, meno vaan kiihtyy ihmeellisesti samaan tahtiin kuin Ruotsiin lonnii lisää elätettäviä muukalaisia.

Musut aina ensin
Musut aina ensin
14.2.2022 13:29
Vastaa...  Ettämitä

Ukrainasta alkaa kohta tulla porukkaa ja koska Ukrainassa on 500.000-1.000.000 muslimia (kukaan ei tiedä tarkkaa lukumäärää) valikoidaan heidät varmasti ensikädessä Ruotsiin ja Suomeen.

”Enligt officiella uppskattningar finns en halv miljon muslimer i Ukraina, men muslimska källor anger högre siffror. Krimtatarerna är nästan uteslutande muslimer. Sedan Ryssland annekterade Krimhalvön har anhängare till Jehovas vittnen frihetsberövats där. Samfundet är sedan 2017 förbjudet i Ryssland.” (Utrikespolitiska institutet)

Minä
Minä
14.2.2022 03:14

Tervetuoloa takaisin. Nyt maailma iloitsee 🙂

Petri
Petri
14.2.2022 04:01

Aivan mahtavaa Paavo!

Ernst Seifenmacher
Ernst Seifenmacher
14.2.2022 05:51

Sangen suuri helpotus tästä uutisesta tuli,ja peruin heti suunnitelmani muuttaa suuren luolan perukoille järsimään nauriiita. Kiitos antamastasi jatko-ajasta Paavo Tajukangas !

K. Lehto
K. Lehto
14.2.2022 12:07

Jos vedät internetin sinne luolan perukoille, voit toteuttaa parhaat puolet kummastakin suunnitelmasta.

HenkkaR
HenkkaR
15.2.2022 00:25
Vastaa...  K. Lehto

Jep, nyt tuossa olisikin ideaa.. Van jos ei PT-Media olisi jatkanut niin olisi netin vetely ollut tarpeetonta, eikä toisaalta silloin netin vetämisen hankaluus olisi enää ollut syy olla muuttamatta luolan perukoille 😉

Murmeli
Murmeli
14.2.2022 07:16

Jo ajattelin kun, että mistäs sitä sitten uutiset lukee. Vuosia olen päivittäin lukenut.
Jos olisi mennyt koronahöpötykseksi kirjoitukset ja salaliittoteorioiden maalailemiseksi, olisi jäänyt lukematta. Niitä sivuja kyllä riittää, joka niitä haluaa.
Harvoin tulee kommentointia, mutta vakituinen lukija ollut ainakin 5 vuotta

Henkilö K
Henkilö K
14.2.2022 07:49

Mukavaa Paavo. Ainakaan uutisaiheista ei ole pulaa. Harva media näistä tapahtumien todellisista taustoista uutisoi. Tutkivaa journalismia parhaimmillaan.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
14.2.2022 07:52

No, Luojan kiitos, Pate, että jatkat! Päästään tässä taas päiväjärjestykseen normaalisti:
Aamupuuro, Väkevä kahvi (ja jos on troppia(!) ja Pate. Siinä se.

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
14.2.2022 08:22

Olipa hyvä uutinen, että jatkat. Kiitos siitä. Kiitos myös niille, jotkat suostuttelivat Paavoa jatkamaan.

Pirtsakka
Pirtsakka
14.2.2022 10:12
Vastaa...  U. Kamutapsa

Kaiken takana on nainen:) Paavo olisi joutunut samaan asemaan kuin venäläiset kohtalotoverinsa: autotalliin istuskelemaan ja korjailemaan Audinsa vikoja (sori, eihän siinä vikoja voi olla…). Lohtuna puteli. Ehkä kuitenkin pitemmän päälle vähän ankeeta?

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
14.2.2022 10:50
Vastaa...  Pirtsakka

Autotallit voivat olla jänniä paikkoja. Oma autotalliverstaani on linnani. Vakuutusmyyjä totesi taannoin vakuutusta uusiessani jotain tähän tapaan: hänen miehensä haluaisi puuhastelutallin, mutta hän ei anna, koska miestä ei sen jälkeen näkyisi kotona…

Pirtsakka
Pirtsakka
14.2.2022 16:40
Vastaa...  U. Kamutapsa

Taisi olla oikeassa, siis siinä ettei miestä enää näkyisi kotona. Vaikka onhan se autotallikin ”kotona”, ainakin suomalaisilla. Venäjällähän ne saattavat olla kaukanakin kotoa, semmoisia ulkoapäin vähän rujon näköisiä, epämääräiseen riviin rakennettuja peltihökkelin kaltaisia kapistuksia, mutta sisältäpäin ovat usein milteipä kodin tavoin sisustettuja. Monissa on vielä perunakellarikin lattian alla. Tosin ei ole tiedossa, onko siellä perunoita vai mitä.

Tulevaisuutta
Tulevaisuutta
14.2.2022 08:36

Ja minä kun jo olin valmitautunut että lempeänä kesäiltana tavattaessamme istuisime alas ja tarjoaisin oluet jos toisetkin ja puhuttaisiin menneistä. Mutta kai en oluet voisi tarjota nytkin tavattaessa…

Muuten, puutöistä… Oletkos koskaan rakentanut viulua?

Pirtsakka
Pirtsakka
14.2.2022 13:53
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ihan oikeastiko kanteleen? Sellaisenko 5-kielisen vai ison 38-kielisen? Anteeksi uteliaisuuteni, mutta soitatko itse kanteletta eli teitkö itsellesi vai jollekin toiselle? Minua kun kovasti kiehtoo kantele, mutta täytyy sanoa kuin entinen mies ”voi kun olis viulu” ja kun sai viulun, sanoi ”voi kun osais soittaa”. Miun mummoin nääs soitti, ja harmittaa edelleenkin etten silloin nassikkana opetellut. Nätisti soittikin.

Tulevaisuutta
Tulevaisuutta
14.2.2022 14:40
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Meinasin laittaa viulun tilalle kantelen mutta sitten mietin että kotipaikassa varmaan rakennetaan kannel ala-asteen veistotunneilla, siinä missä jääkiekkomaila Tampereella.

Pelastin muuten maakuntakirjastosta monta kanteleen piirustusta. Kävelin sinne kerran ja mietin että onkohan täälä yhtää kuvatusta kanteleesta. Joku työntekijä sitten niitä maksioita sieltä kaiveli ja totesi että nämä on jo niin huonokuntoisia että ne hävitetään kohta. Kysyin että kai ne nyt edes digitalisoidaan skannaerilla. Vastaus oli että ei. Otin koko nipun ja kävelin kopiokoneliikkeeseen ja sanoin että ”kolme sarjaa kiitos”.

Kuvat on tallessa mutta nyttemmin olen jämähtänyt näihin viuluihin.

Heikki
Heikki
14.2.2022 08:52

Hienoo Paavo,jatka vielä vuosia.

Tehdäänkehitysmaayhd
Tehdäänkehitysmaayhd
14.2.2022 08:52

Olishan se ollut paska juttu , jos interneetzin paras huumorisivusto olisi loppunut. Tuli mullekin hetkeksi huono huumori.

Pirtsakka
Pirtsakka
14.2.2022 09:04

Hienoa! Upeeta! Mahtavaa! Nyt loppui jo ylistävien sanojen vokabulääri, niin intopinkeänä otin loistavan uutisen vastaan 🙂 Saara on oikeassa, niinhän ne naiset aina…Terveiset Saaralle, joka teki MIEHEN työn! Vaikka olin jo uhittelemassa, että Paavolle tulee kuitenkin ikävä palstaansa…

Matti Hyyryläinen
Matti Hyyryläinen
14.2.2022 09:47

Onnittelen hyvästä ja nopeasta uudelleenarvioinnista..lopputulema kiitettävä.
Kannattaa aina ennen suuria päätöksiä..varsinkin jos on kyse jonkun asian lopettamisesta..pitää kunnon tuumaustauko..vaikka loma..muutama viikko taukoa elvyttää aivotoimintaa ja palauttaa intoa tekemiseen.
Ja Paavolle lähtee tänään ei toimintatonni mutta jonkin verran euroja kiitoksena jatkamisesta.
PS..saisimmeko aikaan yhdessä tekemällä jonkinlaista sirkusta ja mielenhuvitusta jos ehdottaisimme kansalaisvaltuuskuntana Paavo Tajukankaan nimittämistä Suomen Ruotsin Kunniakonsuliksi..miten se tulee tehdä jotta asiasta koituva julkisuus olisi mahdollisimman päräyttävää..tavoite on tietenkin että Paavosta tulee Kunniakonsuli ja lisääntyneet lukijamäärät (joiden joukosta Paavolle löytyy ruotsinmaalle apureita).

Poliittinen Peluri
Poliittinen Peluri
14.2.2022 10:08

Aina kun on tarve kertoa mihin jamaan Ruotsi on joutunut hallitsemattoman /suunnitelmallisen maahanmuuton seurauksena, linkkaan ptmedian. PT on ollut jo vuosia todistamassa paikan päällä Ruotsin tuhoa.

T
T
14.2.2022 10:24

Ehdotus: Jos sivuston ylläpito, ym vievät liikaa aikaa niin miten olisi jos kirjoittaisit juttuja harvemmin. Monokulttuurikin on vain kerran viikossa.

TeeJee
TeeJee
14.2.2022 10:33

Kiitos kun jatkat! Iso hali sulle!

K J
K J
14.2.2022 10:33

Aivan mahtava uutinen vieläpä näin ystävänpäiväksi. Totuushan on että toit Ruotsin tapahtumat suomalaisten ihmisten lähettyville, kun he eivät muualta sitä meinanneet saada. Kiitämme ja kumarramme.

Tuli varmasti todella paljon pyyntöjä että jatkaisit. Joitain voi ärsyttää tämä, vaikka julkaisussasi on käytetty hillittyä kieltä muihin vaihtoehtomedioihin verrattuna.

Antti Tifa
Antti Tifa
14.2.2022 11:33

Mikä Onnen ja Ilon Uutinen. Tuppaa näinä päivinä tällaiset olemaan harvassa.
Kiitos Paavo, kiitos kiristäjät.

40d66840d8635ff5.jpg
Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.2.2022 11:36

Kyllähän tässä viikonloppu kului aika alavireisissä tunnelmissa miettien, kuinka kauan sitä avaa PT-median vain siinä toivossa, että jospa kuitenkin…
No, nyt siihen tuli vastaus.

Sittenkin oli siis tehtävissä yhtä ja toista, toisin kuin uskoin kun jopa minun vähäpätöistä persoonaani pyydettiin saamaan P.T.Kangas pyörtämään päätökseni.
Enhän minä sellaiseen pysty, mutta onhan tämä nyt oikein onnen ja ilon päivä, että jotkut pystyivät.

Äläkä enää ihmettele, kenelle näitä kirjoitat.
Sinä kirjoitat niitä meille, sekä uskollisille ja että satunnaisille lukijoillesi!

K. Lehto
K. Lehto
14.2.2022 12:04

Hyvä mediahan tämä on ja Paavo olet hyvä journalisti, vaikka mielipide-eroa juuri COVID huijauksen suhteen on. Tästä huolimatta, myös COVID asioiden tiimoiltakin juuri PT media on ollut se, mitä kautta helpoiten on löytynyt esim. mielenosoituksiin liittyvät live-streamit.

MattiS
MattiS
14.2.2022 13:11

Minulla on vain muutamia sivuja kirjanmerkeissä, PT-media on yksi niistä. Hyvä että jatkuu! 👏🏻

Nahkapää
Nahkapää
14.2.2022 13:22

Hienoa. Kiitos!

GLGL
GLGL
14.2.2022 13:32

Suomi antoi köniin sveduille lätkässä ja PT-media on takaisin. Maapallolla on vielä toivoa.
Kyllä tästä pitää jollakin tavalla ostaa lukuaikaa. Yritetään kaikki supportoida legendaarista PT-meidaa kukin mahdollisuuksiensa mukaan.

Make's perfect sense
Make's perfect sense
14.2.2022 13:59

Saarakin oli sitä mieltä, että saan muuttaa autotalliin asumaan homeisten puukäsityö-työkalujeni sekaan, jos hommaa ei jatketa

Ihmeiden Saara, taivaalla lensi tippui Tukholmaan. Matulaisleiriin. Sai kulttuurikammon ja pian PT-mediaan ilmestyi näkynä saippuakuplassa. Niinpä Liettuaan heittelin taas liiroja, jotta Paavon firma ois tappioton.

Toki Cliftersin tuotannossa on toinenkin nyt mieleen tuleva biisi 🙂

Akateeminen
Akateeminen
14.2.2022 16:02

Hieno juttu tuo päätöksen peruuttaminen. Olet poikkeuksellinen journalisti! Kiitos kirjoituksista ja analyyseistä. Oikein kateeksi käy kun kynä pysyy kädessä ja on vielä iskevää sanootavaa yhteiskunnan kehittymisestä. Pidän erityisesti sarkastisesti ja elämää jalat maassa tarkastelevasta tyylistä. Kun tapaa ihmisiä eri yhteiskuntaluokista niin menohan saattaa näyttää varsin värikkäältä verrattuna poliittisen broilerin kaveripiirin tavoitteisiin tai osaamiseen.
Erityiskiitos matkaselli-jutuista. Toisille vaan tapahtuu ennemmin ja elämä on elettäväksi tehty.

Irmeli
Irmeli
14.2.2022 18:06

Hyvä että jatkat, kiitos.

Sami
Sami
14.2.2022 21:51

Hei, olipas mahtavaa, että pysyt vielä. Aika satunnaisesti olen käynyt mutta kahlaan sitten kerralla enemmän. Ei kukaan kirjoita noin, välillä pirskahtaa ”kiljut näytölle”.

basso balalaikka
basso balalaikka
14.2.2022 22:50

Hej! en yleensä koskaan kannata (muun kuin ruuvien)”kiristystä”, mutta jos sellaisella saatiin lisäaikaa Paavon terävän kynän tuotosten seuraamiseen, annan armon käydä oikeudesta, ja kiitän ”kiristäjää”.
Kiitoksia Paavo kun olet sinäkin armelias, ja annat meille vielä lisäaikaa ettemme joutuisi liika nopeasti kärvistelemään valtamedian kynsissä.

sims ala bim
sims ala bim
15.2.2022 11:52

LOISTAVAA! Puoli existenssiä pelastettu. Syyrakkien ja afrakkien existenssistä ei niin väliä.
Mitenkähän tuo on: jos tunnustan olevani 3/4-rasisti, saisinko syytteen?