Sunnuntain aikana ainakin kaksi hengiltä ampumisissa Tukholmassa

Uusruotsalaiset ovat taas viimeisten muutaman päivän aikana tappaneet toisiaan siihen tahtiin, että hautaustoimistot ovat hakeneet töihin lisää ruumisauton kuljettajia.

Sunnuntai-iltana ammuttiin Tukholman Skarpnäckissä hengiltä parikymppinen nuorukainen. Tapahtuma-aika joskus puoli yhdentoista aikaan illalla.

Pt-median Skarpnäckin kirjeenvaihtaja kertoo, että kuuli neljä tai viisi laukausta, joiden arveli tulevan jostain paikallisen koulun suunnalta. Kohde toimitettiin viimeisellä helikopterilennolla Karoliiniseen sairaalaan, mutta kuolema ei tässä tapauksessa neuvotellut enää asioista.

Samoilla suunnilla Farstassa ammuttiin niin ikään sunnuntaina parikymppinen nuorukainen. Poliisin mukaan polvitönkköä ja tekonivelhommia satavarmasti. Toistaiseksi kuitenkin vielä hengissä.

Ampumien tapahtu Farstassa sijaitsevan Ica-päivittäistavarakaupan eteisessä tai aivan ulko-oven tuntumassa. Paikalla oli toisin sanoen paljon sivullisia.

Perjantaina ammuttiin Kalmarissa reilu parikymppisen nuorukainen hengiltä. Sivulliset löysivät pensaaseen kontanneen nuorukaisen kuolleena ja poliisin mukaan viimeksi mainittu johtui useista luodin rei´iästä pitkin nuorukaisen kehoa.

Västeråsissa taas löydettiin sunnuntai aamuna 35-vuotias mies hengettömänä huoneistosta. Poliisin mukaan olosuhteet viittaavat tappoon tai murhaan, joten tutkintaa pystyyn.

 

Paletin mielenkiintoisin tapahtua on Tukholman naapurista Nackan Fisksätrasta, eli paikallisittain Fiskiksestä, jossa viime keskiviikkona ammuttiin parikymppinen nuorukainen hengiltä. Vaikka kaikissa aikaisemmin mainituissa ampumistapauksissa on myös kyse jengiriidoista, niin nyt tässä Fiskiksen tapauksessa tullaan saamaan vielä monta jännää tapahtumaa.

Poliisi sai iltatuimaan soittoja, että Fisksätrasta kuuluu ammuntaa, useita laukauksia. Kun poliisi saapui pelipaikoille, niin sieltä löydettiinkin hieman huonokuntoinen nuorukainen. Hän kuoli hetken päästä sairaalassa.

Selvisi, että kuollut nuorukainen oli kotoisin parin sadan kilometrin päästä Örebrosta, josta oli lähtenyt Tukholmaan ammuttavaksi. Nuorukainen kuuluu Örebron maahanmuuttajagheton Vivallan gangsterieliittiin.

Nyt on siis selvää, että Örebron ja Fisksätran gangstereilla on tulossa kiivas lyijyntäyteinen kesä.

Mainittakoot sivudetaljeena, että ammuttu nuorukainen odotteli vankilaan pääsyä. Sovitettavana oli pieni muodollinen puolentoista vuoden vankeus, mutta jota nyt sitten ei tarvitse sovittaa, koska kuolleille ei ole vankipaikkoja.

Tapahtumasta on kuusi kiinniottoa, ja kaikkia tekijöitä vaadittiin tänään vangittavaksi Tukholman käräjäoikeudessa. Osa tekijöistä oli kongolaisia.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Sossuluukun jono pienenee. Eiköhän nuo käyneet sielläkin, vaikka uraputkellaan varmaan tienasivat paremin. Kuinkas niiden neitsyiden kanssa on, kun tuolla tavalla toinen toisiaan lähettelevät paratiisiin.

Qroquius Kad

Neitsyitä lienee paratiisissa loputon määrä, kun kerran neitsyyskin palautuu jokaisen poraamisen jälkeen.
Melkoisen suurella varmuudella nuo nostavat myös kaikki sossumassit;
ovathan ne heidän silmissään Allahin Hyvää, jota tämä suo heille vääräuskoisten käsien kautta.

Kesä tulee

Kevät ampuen tulevi.

Kuten hyvn huomioit, tämä ammuskelu on jo isomman alueen kinastelua. Eli, ehkäpä kesällä päästään jo hyvinkin suuren mittakaavan jengisotiin elitilasta.

Ilahduttavinta tässä on se että osumatarkkuus alkaa olla hyvä. Aiemmin löydettiin vain haavoittuneita mutta nyt löydetään poikkeuksetta kuolleita tai kuolevia. Se lämmittää vanhan mieltä ja antaa toivoa tulevaisudesta.

Name*

Nyt ollaan tekemässä kaikkien aikojen ennätystä: tänä vuonna on jo ammuttu 10 vaikka vuotta on kulunut vasta 1,5 kk. Paavo voisi aloittaa vedonlyönnin tästä aiheesta eli esim. montako jordgubbea 30.6 ja montako 31.12.

Gyntter

Hieno uutinen heti viikon alkuun! Lisäksi ISOT onnittelut humaanitääriseen suurvaltaan onnistuneesta kotoutuksesta: Nyt ei enää räiskitä turhaan taivaalle vaan osumia tulee ja tulokset on hyviä.

Vassari_kontentti

Pyssyt paukkuu iloisesti. Saa Stefu Lööperin tanssahtelemaan kevyesti.

Vainparasonkyllinhyvää

Mononen on käynyt vanhanaikaiseksi ja liian hitaaksi. Nyt pitää olla HELIKOPTERI jotta kehitysmaagangsterit saataisiin mahdollisimman nopeasti hoitoon.

Mutta kun esim. saaristolaiset tarvitsevat helikopteria tulee ”EIOOTA”. Möjan saarella asuva sydänkohtauksen saanut paikallispoliitikko kuoli kun häntä ei haettu helikopterilla vaan rääkättiin tuntitolkulla sairaalaan ensin mönkijällä, sitten venellä ja lopuksi ambulanssilla Nynäshamnin(!) kautta SöSiin.

Make's perfect sense

Farstassa oli tarjolla ruotsalaisittain suurta rikosdraamaa jo 1991. Tuolloin siellä hillu joku neljä naista raiskaillut “Farstamannen“, joka myöhempien DNA todisteiden perusteella jakautui kahdeksi farstamanneksi.

Farsta taisi silti olla parempi 1991 kuin tänään.

timo

2 per päivä ei auta kun 20 samanlaista tulee rajan yli joka päivä.

Kukavaan

Samnytt julkaisi 2022-03-01 pikku-uutisen, jonka mukaan Söderhamnissa on ammuttu yksi 25-vuotias kuoliaaksi ja 20-vuotias on viety sairalaan. Söderhamn on Gävlestä noin 80 kilometriä pohjoiseen.

https://samnytt.se/en-dod-och-en-svart-skadad-efter-skjutning/

Söderhamnin kunnan sivuilla olikin sopivasti uutinen edeltävänä päivänä kunnan turvallisuuden helmikuun tilannekuvasta. Uutisen kuvituksessa neljä nuorta naista kävelee poispäin kamerasta. Kolme blondia ja yksi huivipää.

https://www.soderhamn.se/sidor/arkiv/nyhetsarkiv/nyheter/2022-02-28-trygghetsarbetet-i-soderhamn-ny-lagesbild-for-februari.html