Huddingen lapsiampumisten pääepäilty vapautettiin syytteistä

Huddingessa viime kesänä vahingonlaukauksen kohteeksi joutuneen kahden lapsen asia ei oikein edennyt oikeudessa. Pääepäilty vapautettiin syytteistä.

Viime kesäkuussa Huddingen Flemingsbergin uusruotsalaisilla oli sotatila päällänsä. Porukkaa oli liikkeellä pistoolit ojossa. Kohtaaminen tapahtui rautatien kevyenliikenteen sillalla ja alkoi ampuminen.

Itse gangstereista kukaan ei loukkaantunut, mutta sen sijaan vieressä olleella leikkikentällä leikkimässä olleet lapsiperheet joutuivat hengenvaaraan. Kaksi lasta sai osumaa vahingonlaukauksista.

Päätekijäksi epäillylle miehelle vaadittiin vähintään 4, 5 vuoden vankeutta ruumiinvamman tuottamisesta ja ampuma-aserikoksesta. Oikeuden mukaan näyttö ei kuitenkaan riittänyt. Päätöksessä kerrotaan, että ei voida poissulkea, että joku muukin olisi pitänyt asetta, joiden luodit osuivat lapsiin. Lapsiin osui teknisen tutkimuksen mukaan molempiin yksi luoti, jotka olivat lähtöisin samasta aseesta.

Mielenkiintoinen sivuseikka on syyttäjän päätodistaja, joka ei yllättäen muistanut oikeudessa mitään. Henkilö vastaili kysymyksiin ympäripyöreästi, mutta yleisesti hän joko ollut nähnyt mitään tai ei muistanut tapahtumia.

Asian tiimoilta tuomittiin kuitenkin kolme muuta henkilöä 1,5 vuoden vankeuteen kukin pahoinpitelyistä, mutta näissä juttu koski itse joukkotappelua, ei lasten ammuskelua.

Ammuskelu tapahtui aivan Södertörnin käräjäoikeuden nurkalla, jossa sijaitsee myös poliisitalo ja poliisivankila.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gangstoja allovertheplace

”Ammuskelu tapahtui aivan Södertörnin käräjäoikeuden nurkalla, jossa sijaitsee myös poliisitalo ja poliisivankila.”

No, eikö poliisit ja tuomarit olisi voineet vaan avata ikkunat ja karjaista PERKELE! Ja ampua etäetäetälamauttimilla kaikki tainnoksiin. On se sääli ettei ole kunnon tekniikkaa vielä; tulisi paljon halvemmaksi kuin iänkaikkiset, iänikuiset oikeudenkäynnit joita venytetään in absurdum.

Normi meininki

Tottakai Kemu vapautettiin. Vitut uhreista.

K J

“Mielenkiintoinen sivuseikka on syyttäjän päätodistaja, joka ei yllättäen muistanut oikeudessa mitään. Henkilö vastaili kysymyksiin ympäripyöreästi, mutta yleisesti hän joko ollut nähnyt mitään tai ei muistanut tapahtumia.”

Siis en todellakaan olisi uskonut tätä päätöstä! Mitä vittua oikeasti?!

Miranda-lakia ja sen muunnoksia muissa maissa EI pitäisiä edes sallia tällaisille itsestäänselville asioille, ts. multitalenteille sekopäille! Ei hyvää päivää perkele!

Moktar

Taas pojat pää punaisen öyhöttävät. Nämä asiat täytyy tietää ja osata. Minä osaan. 😉
Pers’aukiset maahanmuuttokammoiset eivät vaan osaa. Suomi on onneksi oikeusvaltio, ei täällä voi tuollaista tapahtua. Ottakaa oppia minusta.https://keskustelu.suomi24.fi/t/17311320/mamujengit-laittaa-jo-polliisitkin-polvilleen#comment-112818357
Naurellaan yhdessä tunteroinen.;)

Kulti Multi Nej

Huddinge: Uhrit mustia, ampujat arabeja, tuomari arabi? (SVT Rapport)

Mielenkiintoiseksi on osoittautunut myös niin sanottu Kevin-murha Arvikassa parikymmentä vuotta sitten. Kahta kantispoikaa on syytetty murhasta kaikki nämä vuodet (ja pilattu heidän elämänsä) mutta mitä sanookaan Leif GW Expressenissä(GT) tänään: murhaaja on pakolaispoika joka on myös jäänyt kiinni 3-vuotiaan raiskauksesta melkein samassa paikassa:

“Här hänvisar Leif GW Persson till att det spelade in att det var valår och att regeringen inte ville ha ”en invandrardebatt”, eftersom 13-åringen ingick i en familj med politiska flyktingar.– Nio månader senare grips han på bar gärning när han våldtar en treåring ungefär 100 meter från platsen där Kevin försvann. För varje normal polis är det en varningss