Malmössä isonpuoleinen pommi kerrostalon ala-aulaan

Malmössä isonpuoleinen pommi kerrostalon ala-aulaan

Pommi-iskuissa on ollut pientä taukoa, mutta eilen saatiin taas jytkyä heti senkin edestä kun Rosengårdiin viriteltiin kunnon pommi.

Thomsonin tiellä kerrostalon ala-aulaan viritetty pommi räjäytti käytännössä koko alakerran ja ensimmäisen kerroksen huoneistoja remonttikuntoon. Räjähdysaika oli ilta kymmenen aikaan, joten talon asukkailla on varmasti ollut touhun täyteinen perjantai-ilta.

Skoonen aluelehdessä Sydsvenskanissa muuan kosovolainen kertoo, että tällaisia pommituksia ei tapahtunut koskaan Kosovossa.

Tietojen mukaan ketään ei loukkaantunut tapahtumassa. Poliisi tutkii asiaa yleisenä vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.