Ruotsin Convoy ei kerännyt kansaa torille

Ruotsin Convoy ei kerännyt kansaa torille

Ympäri Ruotsia pidettiin tänään Convoy-mielenosoituksia, mutta mitään suuria väkimääriä ei saatu kasaan oikein missään.

Tukholmassa Vanhaan kaupunkiin Mynttorgille kokoontui 100-200 ihmistä. Puheita pidettiin ja lippuja liehuteltiin. Siinä se. Pari kolme tuntia sitkeimmät jaksoivat olla mukana. Malmössä ja Göteborgissa väkimäärä oli suurin piirtein sama.

Tukholman kokoontumisessa ei ollut yhtään autoa, saati sitten rekkaa. Tosin Vanhaan kaupunkiin ei saa edes ajaa autolla kuin vain harvoille kaduille.

Ammattiautoilijoilla on ollut yksittäisiä mielenilmaisuja kalliin polttoaineen takia, dieselin hinta on tällä hetkellä 21,40 kruunua, eli noin 2,20 euroa. Jotkut yksittäiset rekkakuskit ovat pysäyttäneet autonsa mielenosoituksen vuoksi esimerkiksi moottoritielle. Suurilla väylillä yksikin auto, joka tukkii kaistan, aiheuttaa suuria ruuhkia. Mutta mitään suurta suosiota tällaiset teiden tukkimiset eivät ole aiheuttaneet.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Parempi näin kuin Helsingissä, missä joutoväki kokoontui kadulle ryyppäämään, oksentamaan, kusemaan ja paskantamaan.
Onneksi suuri osa myönsikin tulleensa vain pitämään hauskaa Kaljakellunnan talviversion muodossa. – Vaan onpa sitä liikennettä muuten tukittu Suomessakin ja oikein massiivisella rekkamäärällä:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008624383.html

Tuossa sitä on tosi lähtökohta ilmastonlämpenemishysterialle!

pöh

Tässä koko hommassa on kyse taas kerran siitä että media koittaa leimata tavalliset ihmiset jotta ihmiset ei tukisi ja kehtaisi osallistua mielenosoituksiin.
Jos pääkaupungissa on mikä tahansa mielenilmaus, niin tottakai sinne eksyy kaikenmaailman hörhöjä, kun niitä on muutenkin kaupunki täynnä.
Esimerkiksi isänmaallisuus ei ole sama asia kuin natsi, vaikka esimerkiksi itsenäisyyspäivänä niin aina annetaan ymmärtää.
Sen sijaan vasemmistolaisuus on tänä päivänä pitkälti sama kun maanpetturuus.

Fixit!

Juurikin näin!

Jussi
Lucky Luke

Onneks suomalaiset tulevat luovuttaja hölmöläisinä perässä ja lujaa!? Hieman yritystä kuitenkin vielä on pistää kampoihin kaljan voimalla…sekin oli paska puhetta!! Muutama imi kaljaa niin valemedia repii otsikot siitä ei mistään muusta. Perinteistä!!! Hölmöläiset imevät senkin jutun takaraivoonsa kuin tinneripöntön!

Puosuvaari

Järjestäjät olivat saaneet virkavallalta tiedon (=uhkauksen) tuntuvista rangaistuksista ja koko tapahtuma peruttiin jo etukäteen – siksi ehken Ruotsissa virkavalta pääsi selättämään kapinallisia..
Eli Suomelle voitto tässäkin finaalissa…

Se selittää homman

Ruotsalaisilla on matut, joiden palvelemiseen menee kaikki aika

Lallukka

Sitä on siält sohvalt niin vaikee nousta ja sanoa ”eteenpäin, sanoi mummo lumessa!”

Daavidin poika

Eiköhän se riitä Ruotsalaisille kun muslimit tehtailee kaikenlaisia mellakoita omien etujensa saavuttamiseksi. Muka lapsi kidnappauksia.

Moonman

Mitäpä koronatyranniaa vastaan ruotsissa olisi osoitettu mieltä? Eihän siellä ole lukittu yhteiskuntaa tai jaettu ihmisiä passilla ja rokotuksilla