Kiovaa ei ole saatu vallattua yrityksistä huolimatta

Kiovaa ei ole saatu vallattua yrityksistä huolimatta

Kiovan luoteissuunnalta on, tai oli tulossa suuri kolonna kohti Kiovaa, mutta sen kohtalo on hieman epäselvä. On tullut joitakin viitteitä, että ainakin osa kolonnasta on tuhottu. Joka tapauksessa kaupunkiin asti se ei ole päässyt.

Sitä ei ole tiedetty, että mikä tuon kolonnan luonne on, mutta luultavasti sekä sotakalustoa että huoltoa. Osa kolonnasta on tuhottu Borodyankassa Kiovasta noin 40 km luoteeseen.

 

Ilmeisesti tuo kolonna ei ollut mikään varsinainen ”hyökkäyskolonna”. Puhuttiin useiden kymmenien kilometrien jonosta. Ukrainalaisilla maanteillä se tarkoittaa käytännössä seisovaa jonoa, ei jouhevasti liikkuvaa letkaa. Eli seisovaa ruuhkaa.

Kiovaan ei vihollisella ole siis pääsyä. Jostain syystä venäläiset eivät käytä edes hävittäjiä Kiovaan etenevien joukkojen tukena.

 

Eillisen ja tämän päivän aikana suuria joukkoja venäläisiä sotilaita on antautunut. Tässä yhtä osastoa viedään tsaijulle.

 

– – –

Ruotsissa lähes jokainen kauppa on alkanut boikotoimaan venäläisiä tuotteita. Juttelin eilen ICA-lähikauppiaan kanssa ja hän kertoi, että joitakin led-lamppuja, joita on myynnissä, ovat heillä ainoita venäläisiä tuotteita ja ne tullaan vetämään pois myynnistä.

 

Subscribe
Notify of
guest
77 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Binlaadenit

Venäjä, venäläiset ja venäläiset tavarat eivät koskaan ole olleet erityisen suosittuja Ruotsissa.

Kaikki Ruotsin puolueet äänestivät eilen Ukrainan auttamisen puolesta paitsi kommarit eli Vänsterpartiet. Mutta jopa hekin alkoivat muuttaa mielensä kun puolueen entinen puheenjohtaja Sjöstedt twittrasi että Ukrainaa täytyy auttaa.

Koskahan Puu-tin keksii että Suomi aikoo piirittää Putingradin?

Tai että Suomessa ja Ruotsissa olevia venäläisiä natsistellaan ja hänen pitää siksi hyökätä tänne?

Last edited 2 vuotta sitten by Binlaadenit
Nahkurin orsille

Kyllä siellä dosentti Bäckman on ulissut jo pitkään kuinka venäläisiä kohdellaan kaltoin Suomessa lapsista lähtien, ja kohta varmaan Valta kuuluu Kremlille edustajat liittyvät samaan laulukuoroon.

Jari

Kyllä Affe tajuaa että maat voidaan valloittaa myöskin lastenrattaiden avulla
http://affes.wordpress.com

Kukot Kuu-ukoiksi

Voitaisiin lainata Elon Muskin ja Richard Bransonin raketteja ja lähettää niillä Kremlin papat vaikka kuuta kiertämään, turvallisen matkan päässä maapallosta 🌍

Syväitkää!

Vahtera kirjoitti kuten asia on. Suomessa on paljon sellaista, mihin putin voisi vedota hulluudessaan. Eli venäläisten turvallisuus. Eli omistukset jne. Minusta on ollut idioottimaista myöntää Suomen passia näille arveluttaville maille. Lue venäjä sekä muslimit. Molemmat tulevat ideologiasta, mikä perustuu väkivaltaan sekä alistamiseen. Niin se vain on. Suomi kuuluu kaikille. Suomen edun laittaminen etusijalle on vahingollista. Näin puhuvat idiootit, sokaistuneet oman edun tavoittelijat. Kuten Halonen. Hiljaa on ollut. Putinia kehui, kuinka on niin hyvä ystävä. Miinakieltoineen.

Suomi Finland

Ei kai kukaan silti ole russofobinen?? Sehän olisi kauheata.

Reijo Ruotsalainen

Sen ilmiön nimi on russonausea. Ja se on terveen järjen merkki.

Latvianukko
Reijo Ruotsalainen

Peli kovenee… NATO:n hävittäjä ja helikopteri ammuttu alas? https://liveuamap.com/en/2022/2-march-romanian-media-reporting-that-a-romanian-mig21-disappeared

Henkilö K

Heja Sverige.
comment image

PS. ei kannata uskoa kaikkea mitä näkee.. varjo puuttuu

Pännä Pärkkele

Nyt Ruotsi ja Suomi NATOon ja äkkiä, käyttäkäämme tätä kaaostilannetta hyväksemme!
Johan Puuäijä meitä on jo uhannut aseiden lähettämisestä joten antaa palaa.

Onhan se melko pöljää jos päästävät Ukrainan jäseneksi mutta Ruotsi ja Suomi lilluvat edelleenkin ulkopuolella ja sanovat JOOMUTKU, JOOMUTKU, JOOMUTKU…

Mites muuten Suomen lukuisat PUUJUMALAN kannattajat aikovat käyttäytyä kun Suomeen tulee ukrainalaisia pakolaisia? Menevätkö auttamaan vai sylkemään?

Itäraja on hyvin pitkä

Suomessa asuu 84.000 venäjänkielistä, kertoo Aftonbladet tänään. Kohta tulee Putte-setä pelastamaan heidät… olkaa valmiina.

luke

Tuo Putinin irvokkaalla kuvalla tehty polttopullo on Urainalaisilta mainoi keksintö haluaisin sellaisen voisi vaikka Alko valmistaa votkalla täytettynä menekki olisi taattu tuotto ukrainalle nauttisin sen kunniaksi kun putini on syösty sinne minne kuuluu.

X

Joo, Putinin tulinen erikois sekoitus.

Gyntter

Kiovan luoteissuunnalta on, tai oli tulossa suuri kolonna kohti Kiovaa, mutta sen kohtalo on hieman epäselvä. On tullut joitakin viitteitä, että ainakin osa kolonnasta on tuhottu. Joka tapauksessa kaupunkiin asti se ei ole päässyt.**********************************

Toivon syvästi, että tuo kolonna on antautunut ukrainalaisille ja näyttää Puutiaiselle, että ei kiinnosta sinun sotasekoilut. Jos eivät ole antautuneet sitten toivon syvästi, että kolonna on ohjattu ukrainalaisten toimesta tuonelan maille ajelemaan silputtuina kilon paloihin.

Parasta tietysti olisi, jos jokainen kolonna kääntyisi Moskovaan, piirittäisi Kremlin ja laittaisi Puutiaisen sätkimään ripaskaa hamppukrakassa punaisen torin lyhtypylvääseen.

rastuit

..väkivaltafantasiaa..

Ei ole Paavon linjaa

Gyntter

Ehkä olet oikeassa… Korjataan ainakin nämä kohdat:

  • Jos eivät ole antautuneet sitten toivon syvästi, että kolonna on ohjattu ukrainalaisten toimesta tuonelan maille ajelemaan.
  • Parasta tietysti olisi, jos jokainen kolonna kääntyisi Moskovaan, piirittäisi Kremlin ja laittaisi Puutiaisen matkoihinsa / toiseen ulottuvuuteen.
Suomi Finland

Se on Putinin linja.

Mutta turpaan tuli jo. Kaikki nauraa Putinille. Kääkkä voi viimeiseksi ’valtiomies’ teokseen karkottaa itse itsensä Siperiaan.

Puolueeton

Venäjälle on tullut kunnolla turpaan ainakin infosodassa, jonka tähden Kiovan TV-antenni ammuttiin hajalle.
KIneettisen sodan menosta ja kestosta Ukrainassa en tiedä mitään. Hitlerin salamasota Puolassa kesti 1.9-6.10.39. Venäjällä on ongelma, pitää valttää siviiliuhreja, joten kaupunkien valtaus kestää kauan. Ei voi tehdä kuten USA, pommitetaan kaupunki muusiksi.

Suomi Finland

Venäjän olisi kannattanut jäädä kotiin, niin ongelmaa ei olisi.

rellinen

Usa taisi viimeksi pommittaa muusiksi kaupungin tapaisia vietnamin sodassa. Se siitä ”puolueettomuudesta”. Ryssä löyhkää.

Mustamakkara

Parempi kun ei kommentoi USA juttuihin mitään. USA sitä ja USA tätä. Ryssä nyt vaan on ryssä ja siellä on vallassa vaarallinen verenhimoinen diktaattori.

Tyrsky

”Venäjä on likainen rikollisvaltio”

En kiistä, tietenkään, mutta voisitko jo pikku hiljaa sovitella sitä ajatusta, että sodan aiheuttajataho saattaakin olla se, jonka tarkoitus käydä kristittyä maailmaa vastaan?

Kuka hyötyy -periaate on ihan toimiva juttu. Sovella.

Qroquius Kad

Eli juutalaiset, vapaamuurarit, juutalaiset, illuminaatit, juutalaiset, reptiliaanit, juutalaiset, homokaasuttajat, juutalaiset, kemikaalivanojen vetäjät, juutalaiset ja ehkä myös juutalaiset, vaikka en olekaan täysin varma heidän osallisuudestaan.

Eu Tappaa siviilit

Ruotsi ja Tanska lähettää kertasinkoja Ukrainaan

jaetaanko ne siviileille

ivano palpoon

kertoo että ukrainan hallitus tekee rikoksen

kun aseistaa siviili rivi kansalaisia

ei sotilaita

täten venäjä voi pommittaa koko ukrainaa ja vedota siihen
että ne ukrainan siviilit muuttuivat sotilaiksi aseineen

ei ole mitään ukrainan siviilejä on vain aseistautuneita sotilaita

ilmeisesti suomen poliitikot EU ei tajua tätä pointtia

ivan puopolo

https://www.youtube.com/watch?v=DP2JRA6K270

Moonman

On myös tullut ilmi juttuja, joiden mukaan aseistetut siviilit ovat muodostaneet ryöstelyjengejä ja ampuvat toisiaan.

Joissain maissa kansalaisille annetaan rynkyt kotiin säilytettäväksi konfliktin varalta.
Suomessa oli aikoinaan se hinttarin näköinen calle puolustusministerinä joka loihe lausumaan että ”suomalaiset eivät ole tarpeeksi vastuullisia aseiden kotona säilytykseen” (mutta suomenruotsalaiset varmaankin olisivat?)

Qroquius Kad

Kumma juttu, että samaan aikaan Suomessa on yksityisomistuksessa 1,6 miljoonaa metsästys- ja harrastusasetta eikä täällä siltikään ole kaduilla Ruotsin meininki.
Päinvastoin ampuma-aseilla tehdään vain pieni osa väkivaltarikoksista ja niistäkin suurin osa laittomilla aseilla.

Mutta silti RK-62 on suomalaiselle reserviläiselle aiv-van liian vaarallinen kapine kotisäilytykseen.

Ruotsalainen ex

Olen täällä aikaisemminkin inissyt siitä, että olen ollut liitossa ja asunut ruotsalaisen kanssa. Täällä tuntuu olevan ajatuksia, että svedut aliarvioivat suomalaisia jne. Että jävlä Finn. No. Olette oikeassa. Jos minulta kysytään. kyllä ne arvostavat suomea. Kyllä. Mutta. Ja se on se mutta. Kun otin silloisten appivanhempien kanssa puheeksi venäjän, niin naureskelivat. Kun sanoin, että NL kaatui, mutta se uhka on siellä ja tulee olemaan. Totesin sen, että ruotsalaiset ovat ns huolettoman luottavaisia. Me suomalaiset olemme stoalaisia, koska tiedämme kuka on uhkaava naapurimme. Se ero oli hämmentävä.

Jari

Juttelitteko myöskin kalergi suunitelmasta(väestönvaihto)

Etupiiri idästä sekä länn

Siis tämä ruotsalainen mussukka oli 90 luvulla loppuen 2001. Jolloin hän tuli kaapista, eli rupesi lesboksi. Sateenkaari femininistiksi. Ja kaikki alkoi, kun meni hgin yliopistoon. Siellä alkoi irstailut. tietäisitte vain . Sekä feministinen sekoilu. Olen kyllä hänen kanssaan väleissä. Mutta on kova nainen. kunnioitettava. Mutta nyt on ollut hiljaa. Kun lähetin viestin, että lesbot eturintamaan! Tasa-arvo. Kun naiset ovat epäilleet Suomen sotilasvala a. Eli eikö munaa riitäkkään? Kysyin piruuttani, että jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, mitä tekisit? Hän vastasi, ettei tiedä, koska ei osaa ajatella tilannetta. Aha. Mutta sen he tekivät selväksi, että Suomi on puskuri. Ja korostavat ruotsalaisia, että olivat viisaita.

Moonman

Ruotsalaisilla on aina ollut tuo isoveli-kompleksi. Voi elellä huolettomasti kun alusmaa Suomi on puskurina inhoja slaaveja vastaan. Mutta onhan se totta, että suomalaiset eivät pääse eroon alamais-asenteestaan millään. Nyt ei enää vaan kumarreta ruotsiin vaan brysseliin. Mutta jos suomalaisten muijien päät sekotetaan yliopistossa lgbt-lesboiksi, niin ruotsalaiset indoktrinoituvat puolessa siitä ajasta ja ovat tuplasti hullumpia, niin ei ehkä olisi kannattanut appivanhempien myhäillä.

Tyrsky

Sehän on kevyttä kenttälukemistoa, kuten nämäkin:
https://christiansfortruth.com/wp-content/uploads/2019/10/Germany-Must-Perish.pdf

Eikä sitten unohdeta tätä: Hooton plan.

rellinen

Taitaapi länsitovereiden ”aseapu” ukrainalle valua ryssän taskuun. Tarkoituksellisesti ”apua”, liian myöhään, liian vähän. Ettei isännän puuhaselut liiaksi häiriintyisi.

Kane

Onneksi nämä eivät tajua että venäläiset olisivat voineet pommittaa ukrainan takaisin kiviajalle jo ensimmäisen päivän aikana, jos niin haluasivat tehdä.

Tunarit

ensin koronan upea hoitaminen Euroopassa ja sitten ukraina

Vain yksi kysymys

eivätkö ihmiset tajua vieläkään
millaisia poliittisia idiootteja he äänestävät valtaan
lännessä sekä idässä

Tyrsky

Kuolleet äänestivät kuollutta, ainakin Amerikassa.

Suomi Finland

Siinä sitä olisi etupiiriä kerrakseen. Demokratiaa ei sillä kukistettaisi. Päinvastoin. Diktaattorit kaatuvat liikaan väkivaltaan.

Köne

Vain ydinpommeilla, muuta aseistusta heillä ei ole riittävästi. Tai kai niillä pommeja on, muttei koneita niitä kuljettamaan.

Suomi Finland

”Viime vuonna Fasel ikuistettiin halailemassa Valko-Venäjän itsevaltaisen presidentin Aljaksandr Lukashenkan kanssa.”
Rene Fasel kommentoi Venäjän jääkiekkomaajoukkueen pannaa – Jääkiekko – Ilta-Sanomat (is.fi)

Terva ja höyhenet odottaa Faselia.

Bling Bling

Mainittakoon, että Turkki on viime yönä sulkenut Bosporin ja Dardanellin muilta kuin NATOn sotalaivoilta ja kotitukikohtaaan palaavilta venäläisaluksilta. Venäjä ei saa enää Mustallemerelle lisää maihinnousukalustoa, jos sulku pitää.

Catilina

Kiova ja Harkova nyt vaan ovat sivuosissa. Pääsotanäyttämö on etelässä, josta ei jostain syystä uutisia tule.

Rami

Mariupolin kaupunki, kaikki natsi-sotilaineen saarrettu.
Donetskin ja Luhanskin alueet saarrettu pihtiotteeseen.
Venäjä etenee markinaalisella voimalla, siviilejä säästäen.
Täällä keskustelussa on aika lapsellinen käsitys Venäjän voimankäytön mahdollisuuksista!

Suomi Finland

ryssänpojat tämän häviää. Kyllä niillä voimaa on, muttei tarpeeksi.

ryssät ne tässä natseja on. putler itse valtakunnankansleri.

Nahkurin orsille

Ryssät on jo hävinneet tuon sodan. Vaikka saisivat Ukrainan nimellisesti haltuun, vastarinta tulee jatkumaan loputtomiin asti, ja Venäjä tullaan laittamaan taloudellisesti polvilleen, ja sen sotakoneiston kehittäminen loppuu. Kuinka meni noin niinkuin Putin-fanin mielestä ?

Hullu se on

Ryssä teki virheen. Toivotaan, ettei diktaattori pelasta kasvojaan käyttämällä sitä viimeistä idioottimaista keinoa. eli tuo ne lopulliset tuhon aseet käyttöön. Joka tapauksessa, venäjän pelastaa vain sen omat kansalaiset.

Hullu se on

Sekä maailman. Piti sanomani.

Henkilö K

Venäjän armeija pyytää ystävällisesti siviilejä siirtymään kauemmaksi, kun tuhoavat Kiovan propagandapäämajan

https://southfront.org/russia-to-respond-to-kievs-information-war-with-high-precision-weapons/

Mr.Reese

Milloin Paavo raportoi taas Ruotsin sotatantereesta? Yöllä Söderhamnissa yks monosen kyytiin ja toinen lasarettiin.

Qroquius Kad

Nyt on Euroopassa oikea sota.
Sen rinnalla jotkut paskanväristen katuammuskelut ovat nakkikioskinahinoita.

Suomi Finland

Niihin ehtii hyvin palata myöhemmin. Brittikenraali epäilee, että se on kolme päivää ja Nato pistää ryssänpojat lihamurekkeeksi.

Mustamakkara

Jalkaväkimiinoista luopuminen oli paha virhe, sanovat Gustav Hägglund ja Pauli Järvenpää. Niinpä niin. Tuomioja ja Tavja.

Mustamakkara

KENRAALI Gustav Hägglund muistelee, että sopimukseen liittyminen ei perustunut realiteetteihin, vaan vallalla oli tuolloin ”kummallista idealismia”.
Mitenkähän tämä ei yllätä. Meillehän on sanottu, että tulee korvaavia järjestelmiä, jotka peittoavat miinat mennen tullen. Taisi olla paskapuhetta. Ne eivät kuulostaneet kovin edullisilta. Ja jos vihollinen itse ei ansaa räjäytä, niin se voi jäädä kokonaan räjähtämättä ja vihollinen tulee läpi. Voi Tavja minkä teit.

Qroquius Kad

Olen antanut kertoa itselleni, että jalkaväkimiinojen valmistaminen on nopeaa ja helppoa, onnistuu mm. makeistehtaissa.
Tietysti paljon mukavampi olisi, että niitä olisi rutkasti valmiina varastoissa odottamassa tositilannetta.

rellinen

Kyseinen ”kummallinen idealismi” on maanpetoksellista, kremlistä johdettua myyräntyötä. Kuten mokutus ym. märätystyö jota nämä ”rauhantoverit” ovat etukeulassa länteen tunkeneet. Kummallista miten vaikeaa sekin totuus on julki sanoa kuten se on. Selkärangattoman vaikenemisen seurauksena myyräntyö toteutetaankin nykyisin, poliittisen poliisin rakentaman vaikuttajaverkoston kautta. Näin ryssä on tehnyt itsensä tarpeettomaksi.
Suomessa riittää zelenskyjä varmistamaan, että suomenkin armeija vielä ”yllätetään” housut kintuissa, kuten ukrainassa tai gruusiassa tapahtui.
Kovat ovat politrukeilla puheet venäjää vastaan mutta voipi olla, että sieltä kovimpien palopuhujien joukosta ne pahimmat ryssänkätyrit löytyy. Natokiimaa riittää mutta vain esittämisen asteella, kuten ukrainassakin.

Suomi Finland

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008651687.html
Valiokunnan varapuheenjohtaja Erkki Tuomioja (sd) sanoo pitävänsä Halla-ahon näkemystä ”järkyttävänä”.

”Hän haluaa kolmatta maailmansotaa. Ei missään nimessä. Tässä puolin ja toisin halutaan välttää Naton ja Venäjän yhteenottoa”, Tuomioja sanoo.

Myös valiokunnan jäsen, vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jussi Saramo arvostelee Halla-ahon näkemyksiä tiukkasanaisesti.

Erkki Tuomioja jälleen vauhdissa. On siinä sellainen kyyhkynen, ettei toista. Ihan niinkuin nato lähtisi heti Halla-ahon kehotuksesta ryssien kimppuun. Tuomioja eläkkeelle ja pitämään turpansa kiinni. Rauhanohjukset on vaan ryssillä.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Qroquius Kad

Minkäpä Edistyksen Erkki sille voi, että elää edelleen Kekkoslovakiassa Neuvostoliiton naapurissa.

Suomi Finland

Tuomioja toisin sanoen sanoo, että Ukrainan siviiliuhrit ovat rauhan säilyttämiseksi tarpeen. Eli ei pidä sekaantua, vaikka ryssät teurastaisivat 100.000 siviiliä.

Jortonki

vanha örkki on ollut aina isoäitinsä linjoilla, valmiina puolustamaan Venäjää ja sen kansallissosialismia.

X

Venäläistä sielunmaisemaa.
https://youtu.be/kF9KretXqJw

Suomi Finland

Vaikka voissa paistais…

X

Joo, on jutut aika syvällä.

ennakkoluuloinen

Nyt sohjoa pipoon kaikille ja voitte kehoittaa lähipiirillekkin, henkisen sekoilun muutos on havaittavissa muutamassa päivässä. On vaarana, että tietyt piirit alkavat lietsoa väkivaltaa Suomessa olevia venäläisiä kohtaan. Tilanteessa on irvokasta, että meillä on kymmeniä vuosia ollut porukkaa joka olisi ansainnut ”kyyditystä”, mutta ovat jatkuvasta pahanteosta huolimatta valtion suojeluksessa ja irvokkainta on, että kovimmat ”ryssän” vihaajat taitavat löytyä sittenkin isis-kiimaisten joukosta. Eli tarkatkaa itseänne ja mitä teille syötetään, sekä lähimmäistenne käytöstä.

Nahkurin orsille

Tervemenoa itärajan taakse keisarisi hellään huomaan.

ennakkoluuloinen

Ja se ”Sisälukutaito”…..huh, huh.

rellinen

Totuus on, että sieltä isis-kiimaisten joukosta ne ryssän kätyrit löytyy. Sen porukan ”venäjäviha” on pelkää venäjälle edullista propagandistista toimintaa. Propagandaa jonka nimimerkki ennakkoluuloinen on niellyt karvoineen ja kakkoineen naamaansa.
On myös varmaa, että juuri kyseisestä porukasta tulevat löytymään, venäjän tarpeiden niin vaatiessa ne innokkaimmat ”mainilan laukausten ampujat”.

ennakkoluuloinen

ensimmäinen lauseesi on juuri sitä mitä tarkoitin, mutta en ole niellyt mitään karvoissa tai ilman, vaan haluan varoittaa suvakkien kierosta kaksinaamaisuudesta. Sisälukutaitoa ja malttia lukemiseen, eli väännetään rautakangesta: meillä on porukka joka mielistelee ählyjä ja haluaa provota venakot meidän kimppuun.

Qroquius Kad

Mitä pelkäämistä venakoissa on;
kauniita, pitkäsäärisiä, naisellisia Naisia.
Niiden venakoiden karvaperse-Igoreissa sen sijaan on pelkäämistä aivan syystäkin.

Kyllä minä venakoita Suomeen ottaisin vallan mielelläni, kunhan jättävät jätkänsä Ryssän puolelle ja pysymään siellä.

Mikä teitä muuten venakoissa pelottaa, kun te näette niitä yhä uudestaan milloin hyökkäämässä Ukrainaan, milloin uhkamassa Suomea?
Eivät venakot ainakaan suomalista miestä uhkaa, päinvastoin he arvostavat suomalaista miestä ja pariutuvat heidän kanssan mielellään.

Te venakkojen pelkääjät olettekin sitten vissiin kaikki naisia?

ennakkoluuloinen

ja sisälukutaidot kohdillaan, venakolle helppo kaato:)

Qroquius Kad

Ei se sisälukutaito paljoa auta, jos ajattelet yhtä, kirjoitat toista ja tarkoitat kolmatta.
Katsos, kun me Y-kromosomilla kirotut emme osaa lukea teidän ajatuksianne, vaikka kuinka kovaa ajattelisitte.

Jos teillä on meille jotain asiaa, se pitää kirjoittaa niin kuin asia on, eikä ajatella kotona oikein kovaa sitä mitä tarkoitti.

ennakkoluuloinen

huomasin kyllä:)

Nih
Pirtsakka

Ihan pakko linkittää tämä vanha laulu tänne, kun siinä sentään on hippunen toivoa lopussa:
https://www.youtube.com/watch?v=Rt5BQMxgZ8o
Slava Ukraini.

Nahkurin orsille

Eräässä Espoon lounaspaikassa näytti olevan eilen lounaaksi revittyä Moskovan sikaa Kiovan kastikkeella. Arvostan suuresti! Valta kuulu Kremlille -edustajista, millaisiahan politrukin pestejä noille on luvattu vallatussa Ukrainassa, ja sitten myöhemmin Suomessa kun se aika koittaa. Mitä ei tule koskaan tapahtumaan, koska ryssä tulee poistumaan Ukrainan sodasta häntä koipien välissä häviäjänä, Venäjän talous täysin murskattuna. Ilmeisesti nuo perustrollit tekevät työnsä hymyssäsuin ihan vaan kaali, vodka ja ruplapalkalla, koska kunnioitus keisariaan kohtaan on niin suuri.

assgws

Pitääkös se paikkaansa, että ruotsi ei aio ottaa vastaan ukrainalaisia? Toisaalta tuskin kukaan niistä sinne haluaa koska ne olisi ruotsissa äärimmäisessä vaarassa. Ei niitä pystyttäisi mihinkään laittamaan ilman, että allahin sotilaat ei olisi kimpussa.

Tapiola

Järviradiossa kuulin erikoista Patmoksen keräysmainosta, eli Ukrainan juutalaisille kerätään rahaa turvalliseen paluuseen Israeliin. Vähän ihmettelen…. montaakina asiaa