Ilma on ollut lyijyntäyteistä myös Ruotsissa

Ilma on ollut lyijyntäyteistä myös Ruotsissa

Ukrainan varjoon on jäänyt uusruotsalaisten joukko-osasto, joka on parhaansa mukaan viime päivien aikana lahdannut, tai yrittänyt lahdata toisiaan. Raatoa on tullut ja ilma on sakeaa lyijystä.

Tukholman luoteispuolella Upplands Brossa oli eilen aamulla kello 10 aikaan täysi rohina päällänsä. Poliisi sai soittoja ampumisesta kerrostaloasunnossa. Rynnäkön jälkeen sieltä löydettiin vakavasti loukkaantunut 25-vuotias mies.

Poliisilla oli iso operaatio ja päivän mittaan kuusi henkilöä otettiin kuulusteluun. Ammuttu kohde oli itse epäiltynä tuplamurhasta Upplands Brossa 2019, mutta ei vissiin ollut päätekijä, koska ei ole saanut syytettä. Ammuttu on suomalaistaustainen (!).

Örebrossa on ollut ilma sakeaa. Eilen ammuttiin konetuliaseella kohti omakotitaloa. Ihmeen kaupalla kehenkään ei osunut, vaikka talossa oli asukkaita ampuhetkellä. Toissapäivänä samoilla kulmilla ammuttiin nuorukaiselle polvitönkkö.

Salemissa Tukholman eteläpuolella poliisi sai ilmoituksen pahoinpitelystä. Asunnosta löydettiin kuollut nainen. Kalmarissa yksi henkilö sairaalaan ampumisen takia toissapäivänä. Gävlessä löydettiin nainen vakavasti loukkaantuneena ulkoa. Nainen kuoli sairaalassa. Tekoa tutkitaan murhana.

Niin ikään Söderhamnissa löydettiin pihamaalta kuollut henkilö. Epäselvät olosuhteet ja poliisi tutkii asiaa murhana.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Ruotsissa Ukrainan pakolaiset tuntisivat olonsa kotoisaksi 🙂

K. Lehto

Jeaaa… paitsi ettei verraten harvempilukuiset katujengit Ruotsissa saa armeijalta aselahjoituksia. Ruotsin katujengit joutuu hankkimaan rahansa itse pimeiltä markkinoilta. Kaiken kaikkiaan aika paljon rauhallisempi ja tasapainoisempi maa kuin Ukraina.

Lallukka

Jep, oli sen verta tummempi hipiäinen tuossa teeveessäkin, se “pakolaisfamily”potretti, mitä sieltä tänne kohta pukkaa kuin sieniä sateella.
Ja niitähän maailmaan mahtuu ja kaikenlaisia poliitikkoja se vehnäkin elättää.?

Hehe

Tarkoittaako Pt-media ”polvitönkkömediaa”?

Puti*tönkkö

Polvitönkkö ja Päätönkkö. Miten olisi PtPt-media?

K. Lehto

Tämä on tietenkin hyvä asia. Mitä me tekisimmekään jos ilmassa olisi vain myrkyllistä hiilidioksidia? Hyvä että vähän lyijyäkin vai mitä ruotsalaiset?

Mustamakkara

Ne oli siis hetkisen äimistyneitä Ukrainan invaasiosta, mutta nyt niillä on tarve näyttää, ettei Putlerkaan pysty pistämään paremmaksi.

Sam Colt

Odotamme tietoja siitä, että Ukrainassa paniikissa siviileille jaetut aseet tulevat Ruotsin vapaussoturien käyttöön.

Suomessa ehkä tehtäisiin niin, että ensin muodostettaisiin ja harjoitettaisiin kurinalainen plutoona ja vasta sitten se aseistettaisiin.

Vähän Hämäläinen

Onpas ollut paljon tapahtumia, menin jo laskuissa sekaisin. Vai että yksi olisi ollut suomalaistaustainen, no, se selitti tapahtuma-ajan: Aamulla jo kymmeneltä hereillä.

Jeppe

No perkele, aamulöysi

Lallukka

Siellä on jengi vaan kotoutunut asteen pidemmälle eilisestä. Kyllä tästä vielä hyvä tulee kun annetaan kotoutua vielä tovin!
Lahjotetaan niille jotakin, mistä pitävät, jospa innostuisivat “kotoutumaan” vielä hieman lisää.

Vladimir Kuppa

Kyllä siitä kun islam lopulta voittaa svedunistanin paskamaan ja hoitaa vittumaiset vääräuskoiset, transhomolesbot jne ihmiskunnan jätteet pois.
Islam tulee ja tappaa se on varma, kuin raid puutarhassa!