Ilma on ollut lyijyntäyteistä myös Ruotsissa

Ilma on ollut lyijyntäyteistä myös Ruotsissa

Ukrainan varjoon on jäänyt uusruotsalaisten joukko-osasto, joka on parhaansa mukaan viime päivien aikana lahdannut, tai yrittänyt lahdata toisiaan. Raatoa on tullut ja ilma on sakeaa lyijystä.

Tukholman luoteispuolella Upplands Brossa oli eilen aamulla kello 10 aikaan täysi rohina päällänsä. Poliisi sai soittoja ampumisesta kerrostaloasunnossa. Rynnäkön jälkeen sieltä löydettiin vakavasti loukkaantunut 25-vuotias mies.

Poliisilla oli iso operaatio ja päivän mittaan kuusi henkilöä otettiin kuulusteluun. Ammuttu kohde oli itse epäiltynä tuplamurhasta Upplands Brossa 2019, mutta ei vissiin ollut päätekijä, koska ei ole saanut syytettä. Ammuttu on suomalaistaustainen (!).

Örebrossa on ollut ilma sakeaa. Eilen ammuttiin konetuliaseella kohti omakotitaloa. Ihmeen kaupalla kehenkään ei osunut, vaikka talossa oli asukkaita ampuhetkellä. Toissapäivänä samoilla kulmilla ammuttiin nuorukaiselle polvitönkkö.

Salemissa Tukholman eteläpuolella poliisi sai ilmoituksen pahoinpitelystä. Asunnosta löydettiin kuollut nainen. Kalmarissa yksi henkilö sairaalaan ampumisen takia toissapäivänä. Gävlessä löydettiin nainen vakavasti loukkaantuneena ulkoa. Nainen kuoli sairaalassa. Tekoa tutkitaan murhana.

Niin ikään Söderhamnissa löydettiin pihamaalta kuollut henkilö. Epäselvät olosuhteet ja poliisi tutkii asiaa murhana.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.