Ukrainalaiset tuhosivat Venäjän erikoisjoukkojen osaston

Kuvituskuva.
Venäläisjoukot ovat taas kokeneet kovan puoleisia menetyksiä. Tällä kertaa tuhottiin Venäjän kansalliskaartin osasto, joka on Putinin erikoisjoukkoja turvaamaan Putinin hallintoa, mutta joka voi ottaa osaa myös sotaan.

Kansalliskaartin eli Rosgvardiyan osasto tuhottiin viimeistä miestä myöten ja reilusti yli 30 ajoneuvoa lähti lunastukseen.

 

Sotilaat auttavat naisia, lapsia ja vanhuksia evakuoinnissa Irpenissä.

 

Kaikki kynnelle kykenevät ovat tehneet omia visioitaan miten sota ratkeaa. On rakenneltu hyvin monimutkaisia kuvioita Haagin sotarikostuomioistuimista ja sen sellaisista. Se kuitenkin on varmaa, että Putinia ei ihan noin vain Venäjältä haeta.

Yksi mahdollinen sodan lopetus voi olla Putinin yksinkertainen ilmoitus, että erikoisoperaatio on saatu päätökseen hyvällä menestyksellä ja elämä jatkuu. Joukot vedetään pois Ukrainasta ja sillä selvä.

Venäläisillehän ei tarvitse selittää yhtään mitään mitä Ukrainassa on tapahtunut eikä puhua menetyksistä. Venäläisillä on tarpeeksi mietittävää ihan henkilökohtaisen talouden kanssa kun pakotteet alkavat iskemään kunnolla. Putin tulee tässä tilanteessa soittamaan sitä ikivanhaa levyä vihamielisestä lännestä, jonka syytä on Venäjän muuttuminen takaisin Neuvostoliitto-simulaattoriksi.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
61 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Wesson

Kyllä siellä ainakin joku on huomannut, ettei hommat etene sunnitelman mukaan.
https://www.verkkouutiset.fi/moskova-myonsi-asevoimien-valtavat-tappiot/

X

Ludmila pääsee talvileirille Siperiaan 15 vuodeksi.

Tapiola

Hurjaa jälkeä. Onko tuo ensimmäinen kuva, jossa kumipyöräinen BTR otettu jostain vain kuvituskuvaksi? Se ei jotenkin mätsää tuon videon kanssa? Hurjaa jälkeä. Kyllä Putlerilla nyt housut tutisee.

Joppos123

Kuvassa on palanut “bemari” eli BMB 1 tai 2. Vaikea sanoa kun torni lentänyt huitvitilikkoon. Noissa palaa aina yksi jalkaväkiryhmä mukana. On siellä kyllä näkynyt jopa niinkin vanhaa kalustoa kuin BTR-60 :siä. Bensavehje johon pääsee sisälle tai ulos vain yläkautta. Kuolemanloukku. Sen ampuu tuleen ihan rynkyn valojuovilla.

ihmettelevä

Putte the sika voi ottaa ne ydinaseet käyttöön vähän ennen kuolemaansa ajatellessaan, että jos minä niin muutkin. Silloin on hurjan näköistä sille, joka (ehkä) vielä on hengissä. Putte pitäisi saada sitä ennen vartaaseen.

Mustamakkara

EU on, joka maksaa Ukrainan jälleenrakennuksen. Ryssille pitää tehdä selväksi, ettei taloussuhteita palauteta, ennen kuin maksavat kaiken takaisin.

Kultavarannot jne

Korkojen kera.

Washbrush

Ruplilla.

Rami

Ei taida olla toivoa, että Venäläiset perääntyisi.
Nyt on vasta poistettu vanhaa romu kalustoa.
Tuo Verkkouutiset on vasemmiston kannatus lehti.
JanneKejolta hyvä analyysi, siitä kuinka tähän on tultu:
https://tokentube.net/v/3690164366/Analyysi-ja-ennuste-Ukrainan-tilanteesta

terhomatti.hämeenkor

Tää on paras sotainfosivusto, jota katson päivittäin:-))) Iltalehdet ja -sanomat nyt ovat mitä ovat, vaikka kyllä niissäkin Putleri on Goljatti ja Ukraina Daaviddi. Mutta siltikin! Tack ska Du ha, Pate!

Suomi Finland

Ryssän edustusto pois Ahvenanmaalta.

Kyllä – yläpeukku
Ei – alapeukku

Näin on

Sinne affenanmaalle pitäisi siirtää/perustaa varuskunta. Ja sillä demilitarisiointi sopparilla pyyhkiä takapuolta.

Qroquius Kad

Kun affenalaispojat vapautettiin asevelvollisuudesta heille määrättiin vastaavanlainen palvelus luotsi- tai majakkalaitoksen palveluksessa.
Kuinkahan moni heistä on sitäkään koskaan suorittanut?

Risto Jääskeläinen

Eipä taida Venäjän muutos pysähtyä Neuvostoliitoksi, vaan jos Putin saa määrätä, niin se menee aina Suur-Pohjois-Koreaksi asti.

Kerola-opisto

Pohjois-Koreakin taitaa olla parempi koska Kim on sentään Sveitsissä opiskellut.

Joppos123

Saas nähdä maistuuko kuvaamasi malli Venäjän kansalle. Ovat kuitenkin jo päässeet länsimaisen elämäntavan makuun. Nyt näyttää lähinnä siltä, että kansasta tehdään ryysyläisiä ja kleptokratian pomot vain lihovat.

basso balalaikka

melko humoristinen termi tuo “mennä lunastukseen” ehkäpäs putleri toivoo että olisi ottanut iso-kaskon kaikkiin ajoneuvoihin, mutta tuskin edes Ukrainassa voimassa olevaa (pakollista?) liikennevakuutusta. onneksi Nokian renkaiden tehtailla voidaan tehdä uusia kumipyöriä, niin saavat noista vielä neuvostotasoiset menopelit.

taisi siellä olla yksi Volvo tai Scania, ainakin yksi Iveco, eli ei kaikki ole kotoperäisiä vaan osin tuontitavaraa.

Kaapo

Lunastukseen ne menee. Joku vie ne joskus ja lunastaa rahat romumetallista. Onhan niissä myös Puutiaisen iso-kasko: Tehdas tekee uuden tilalle tai varikolta haetaan uusi lunastukseen menneen tilalle.

Särmääjä

Putin ei lopeta ennenkuin saa vaatimansa tuloksen, hänet syöstään vallasta tai tekee itsemurhan. Siinä on vaihtoehdot ton peruuttamattomasti eskaloituneen pakkomielteen lopputuloksesta.

Last edited 2 vuotta sitten by Särmääjä
Kirkas tulevaisuus

Kolmas vaihtoehto on että painaa punaista nappia kun huomaa kasvojensa menneen lopullisesti ja vie meidät kaikki mukanaan. 69v messiaskompleksin omaava pikkumies haluaa jäädä historiaan eikä poistua häviäjänä.. Sen luokan yksinvaltias diktaattori että on saanut halutessaan yksinoikeuden arsenaalin laukaisuun tai ainakin varsinaiset laukaisijat on omia aivopestyjä tottelijoita, joita on Ukrainan sodan kertoman mukaan suurin osa kukaan ei kyseenalaista pelosta suurta johtajaa, joten jos mennään niin mennään näyttävästi.
Risto E. J. Penttilät ja muut Natohaukat into piukalla että jees nyt saatiin pakotteilla Putin ja Venäjä viimein täysin polvilleen ja kuumimman kiiman hetkellä ne katsoo taivaalle suu menee auki ja katse vakavoituu ja kuuluu no niin.. Sen jälkeen välähdys ja jylinää..

Saapa nähdä

Jos Putin sekopäineen käyttää ydinasetta, se on taktinen. Eli kuten Hiroshima. Eri Asia kuin strateginen ydinase. Mutta sehän olisikin venäjän loppu. Vaikka nytkin ollaan menossa siihen suuntaan venäjän osalta, ilman ydinaseitakin.

Qroquius Kad

Ei Putlerilla mitään Punaista Nappia ole, jota voisi yksin painaa.
Käskyn ja laukaisun välissä on niin monta väliporrasta, ettei se varmasti etene laukaisuun asti.

Ei niillä ydinsiilomiehillä ole mitään halua kuolla, vaikka Suuri Johtaja haluasikin.

pöh

Yksi mahdollinen sodan lopetus voi olla Putinin yksinkertainen ilmoitus, että erikoisoperaatio on saatu päätökseen hyvällä menestyksellä ja elämä jatkuu. Joukot vedetään pois Ukrainasta ja sillä selvä.”

Kyllä Putin jotain myönnytyksiä tarvii, muutenhan se on sama kuin muulle maailmalle myöntäisi tappion. Se Ukrainan tanssiva presidentti vain ei suostu mihinkään myönnytyksiin, odottaa että sota laajenisi ja tulisi USA ja eu maita mukaan, ja sitähän ei tule tapahtumaan. Eli tuho varmaan jatkuu niin kauan että on vaan kivikasa jäljellä..
Rauha tulee vain neuvottelulla tai sillä että toinen on täysin lyöty, ja neuvotellessa yleensä tarvitsee tehdä kompromisseja.

Kake

Niinpä, tuo Ukrainan pressa lisäsi rauhanehtoihin, että Venäjän on poistutava Krimiltä. Ei luulisi olevan altavastaajan vaatimuksia.

JuhoL

Kannatan Ukrainaa, mutta niiden pressa voi olla täysi jokeri, joka luottaa lännen apuun ja hyväksyy siviilien tappiot. Juutalainen koomikko haluaa kostaa Putinille kaikin mahdollisin ja mahdottomin keinoin…

Anonyym

Oisko nyt enää varttijuutalainenkaan? Eikä ees äitinsä puolelta kait. Voipi ilmoittautua useampaan kansaan

pöh

Näkemykset on aika kaukana toisistaan.
Venäjä taistelee mielestään natseja vastaan, onhan siellä Ukrainassa kai niitäkin joku ryhmä, mutta muut tässä kyllä kärsii kun natsit.

pöh

Ei kai siinä twiitissä sympannu venäjää?
Venäjän lähtystön viestiin Saksan lähetystön vastaus.
Siis tämä
https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/4503425

Suomi Finland

Tokentube linkit pitäisi blokata. En tosin itse tokentubeen olisi menossa minkään aiheen perässä.

Mustamakkara

Siinäpä onkin kysymys. Antaa periksi ja säästää muiden henki, vai jatkaa taistelua valloittajaa vastaan.

Kuka ukrainalainen edes haluaisi elää enää maassaan, jos se olisi venäläisten miehittämä ja liitettäisiin Venäjään?

Hyökkääjä voittaisi aina helposti, jos oma puoli ei kestäisi yhtään siviilitappioita.

Särmääjä

Ei Venäjä ja Ukraina hirveesti maina eroa toisistaan.

Jallu

Näitä videoita pitää katsoa aina tiettyjen lasien läpi, mutta jostain syystä Ukrainan ilmoittamat Venäläisten sodassa kaatuneet samoin, kun omatkin tappiot on ilmoitettu suurusluokaltaan paikkansa pitäviksi. Tämä erikoisjoukkojen korostaminen niin Venäjällä kuin Hollywoodin elokuvissa ei ratkaise sotaa yhtään millään tavalla. Oli se sitten kuinka hyvin koulutettu lähitaistelumies, niin lyijyä se tottelee samalla tavalla. Mitä olivat Suomalaiset kaukopartiomiehet, tavallisia äijiä, metsätyömiehiä, maanviljelijöitä, ehkä urheilutaustaisia, mutta kuitenkin henkilöitä, jotka ovat tottuneet liikkumaan maastossa ja selviytymään niillä taidoilla kuin sillä hetkellä omasivat. Tietysti Lauri Törni sai kovan maineen, mutta esim. Törnin varapäällikkö Pitkänen oli samanlainen mies.

Spusset Tulee

Ne on kaikki erikoisjoukkoja noi rukiveerit. Lahden erikois. Hirveitä densoja, pirtuspesialisteja. Bakeliittijoukot.

Luusalmi

Kauheesti löytyy eri uutisia, luin tommosen USA everstin sanomisia..

Mut oli miten oli tilanne on helvetin huono..

Mustamakkara

Mikä vitsiniekka.

JussiIsopussi

Ukraina ottaa kohta Krimin takasin ja korkona valkovenäjän.

Minä

Oli kuulemma Putin tiukkana vaatinut, että ukrainalaisten tulee lopettaa vastarinta.

Ei kai kuulunut Putinin suunnitelmiin, että kohtaa tiukkaa vastarintaa. Vähissä on neuvot, kun tuollaisia vaatimuksia alkaa esittää.

NahkurinOrsille

Voisiko ryssien MV -lehden linkit pitää ihan omina tietoinaan. Jos et aiemmin tiennyt, niin kyseinen julkaisu on täyttä ryssien propagandaa, ylläpitäjänä Janus Putkonen, joka on saanut jo palkkansa pitkään ruplissa.

Mustamakkara

Tätä nykyä putkosen palkka paskapaperina.

Wittgenstein

Putin on juuri nimittänyt Janus “Otto Ville Kuusinen” Putkosen uuden Terijoen hallituksen sotaministeriksi 50.000 ruplan kuukausiliksalla, notta se on huikeat 475 euroa kuussa. Paljonkos se fattan perustoimeentulotuki olikaan täällä meillä?

Särmääjä

Putkosen palkkaduuni Donetskin propagandapäällikkönä loppu jo joskus 2018.

kanander

Eikö J. Anus ole Hortto Kaalo Marko Putkosen ja Tuovi Putkosen adoptoima mustalaispoika?

Joppos123

Meinaatko, että ryssä pitää jo voitonparaatia Kiovassa? Taitaa ryssän paraatit olka hautausmaalla. Teillä ryssänhoroilla on ankeat ajat.

NahkurinOrsille

Kyllä ne teidän Bäckmanin ja Putkoset levittää propagandaa. Ryssän propganda on ilmeisesti maanpettureiden puolesta sitä parempaa, oikeaa propagandaa.

Moonman

On putin-nuoret ja omat SS-joukot, mutta silti väittää että kiovassa on natsihallinto jota lähti kaatamaan pommittamalla siviilejä.

Bling Bling

Muistakaa käydä allekirjoittamassa kansalaisalaoitteella miinat takaisin Suomen Puolustusvoimille.

Puolueetonpena

Kyllä ne on tallessa vieläkin. Suomella muutenkin on tarkka kontrolli miinakentistään jos niitä tehdään. Purkaminen on sitten helppoa.

B2A

“Ne tuhottiin suomalaisella tehokkuudella vuoteen 2016 mennessä. Jonkin verran materiaalia saatiin sopimuksen mukaan jättää koulutus- ja tutkimuskäyttöön.”
https://www.reservilainen.fi/uutiset/hyppy-heikin_perillinen_luo_miinakauhua_taivaalta

Sota on syvältä

Ylilaudalla katselin kuvia, äiti siellä rynkky olalla saattoi noin ekaluokkalaista poikaansa kouluun, siinä sitä oikein lapsiperheen elinympäristöä kerrassaan.
Karmeeta katseltavaa, paha mieli tulee.

Qroquius Kad

Syytä Putleria.

Spusset Tulee

Onhan tällä sodalla hyviäkin puolia: korona katosi kuin tuhka tuuleen, teho-osastoilla ei ole ketään koronan kourissa eikä nyt tarvita rokotuksia ja baariinkin saa mennä! Hämmentävää.. Minne ne kaikki sairaat hävis????? Uutisia telkusta ilman Hanna Nohynekiä??????? MITÄ HELVETTIÄ???

Mustamakkara

Vitsejäkö veistelet?

juhaII

Kiina todennäköisesti silkan kiusan ilosta Yhdysvalloille ja Bidenille lähentyy Venäjää taloudellisesti.
Joka tapauksessa Yhdysvaltain välinpitämättömyys tai paremminkin heikkous tekee Kiinalle paljon houkuttavammaksi hyökätä Taiwaniin. Afganistan jo näytti “valkopääkotkan” kynsien tylsistyneen. Siis nytkö Suomen poliitikot ovat valmiita sitomaan heikkoon USA:an ja NATO:On, joka hyötyy Suomen jäsenyydestä sata nolla. Suomen asemoituessa viholliseksi, joka on vielä rajanaapuri ja Venäjä suurvalta.

Ukraina ei taistele itsenäisyydestään vaan siitä, että onko se Putinin piirissä vai läntisessä globalistien hallitsemassa blokissa. WEF, EU, Bilderberg, George Soros ja USA demokraatti-kommunistit. Vm. pitäessä republikaaneja “kotimaisina terroristeina”! Pikku-castro pitää totalitärismiä

juhaII

Kanadassa ryöstäen kaikki demokraattiset oikeudet piikki tyranniassaan.
Mihin muuten nyt hävisi kuin seinään korona?
Anthony Fauci jo kuulutti piikki haitat Ukrainan sodan syyksi, joita ovat mm. tuberkuloosi ja Aids.

Suomen lisöääntyneet sydänkohtaukset johtuvat valtamedian kertoilemana ihmisten “sydänsurut” ja “korkea sähköm hinta”.

Mitä tulee kuluvaan sotaan niin se kuin kaikki aikaisemmatkin sodat ovat karkeasti sotapropagandan värittämää vihan kylmämistä, jossa aito tiedottaminen on kaukana. Toki valtamedia on valehdellut suut ja silmät täyteen jo vuosikymmeniä rauhan vuosinakin. Siksi en luota siihen kovinkaan paljon, koska se pyrkii sensuroimaan EU:n sisäalueellakin kansalaiskeskustelunkin muualla kuin VALTAmediassa mukana hymistelyn.

Pah

Nuita pitkin Ukrainan silmänkantamattomia aroja halkoville maanteille tuhottuja tuhansia ja taas tuhansia panssarikolonnia ja muita ryssän romuja ihmetellessä herää kysymys jotta nuo tuusanpaskaksi tuhotut edelleen savuavat romutko tarkoittaa kaikissa näissä ryssän propagandakuvissa sitä että kyseinen alue on “vallattu”🤔

Jos noista romuista on joku ryssä onnistunut hengissä selviämään ja päässyt ryömimään jonnekkin syrjemmälle haavojaan nuolemaan niin ei niistä luulisi kovin suurta sotilaallista riskiä enää kenellekkään olevan. Nälkäiset sotilaskarkurit vaeltelevat palaneissa ryysyissään ruoan tähteitä etsimässä ja kauppoja ryöstelemässä.

https://pt-media.org/2022/03/02/venaja-ei-ole-vallannut-niin-suuria-alueita-kuin-monista-kartoista-saa-kuvan/

Pah

“Kaikki kynnelle kykenevät ovat tehneet omia visioitaan miten sota ratkeaa. On rakenneltu hyvin monimutkaisia kuvioita Haagin sotarikostuomioistuimista ja sen sellaisista. Se kuitenkin on varmaa, että Putinia ei ihan noin vain Venäjältä haeta.”

Ryssän täydellinen nuijiminen ja Ukrainen johtamien länsijoukkojen marssiminen ryssän omalle maalle aina Moskovaan myöten on ainoa keino saada tämä ryssän aloittama raukkamainen sota kunnialla päätökseen. Kyllä se isoin rottakin sieltä sitten lopulta jostakin kolosta kaivetaan vastaamaan sotasyyllisyysoikeudenkäyntiin. Ryssää ei saa päästää taas kerran kuin koiraa veräjästä vaan se on pistettävä kerrankin kunnolla vastuuseen ja korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Samalla on hyvä selvitellä tuon roistovaltion muutkin rikokset ja hoitaa nekin asiat.

Lallukka

Trabant on muuten harvinaine klassikkoauto.

ihmettelevä

Nyt tuli Paavolta taas asiaa. Näihän se lienee.