Ukrainalaiset tuhosivat Venäjän erikoisjoukkojen osaston

Kuvituskuva.
Venäläisjoukot ovat taas kokeneet kovan puoleisia menetyksiä. Tällä kertaa tuhottiin Venäjän kansalliskaartin osasto, joka on Putinin erikoisjoukkoja turvaamaan Putinin hallintoa, mutta joka voi ottaa osaa myös sotaan.

Kansalliskaartin eli Rosgvardiyan osasto tuhottiin viimeistä miestä myöten ja reilusti yli 30 ajoneuvoa lähti lunastukseen.

 

Sotilaat auttavat naisia, lapsia ja vanhuksia evakuoinnissa Irpenissä.

 

Kaikki kynnelle kykenevät ovat tehneet omia visioitaan miten sota ratkeaa. On rakenneltu hyvin monimutkaisia kuvioita Haagin sotarikostuomioistuimista ja sen sellaisista. Se kuitenkin on varmaa, että Putinia ei ihan noin vain Venäjältä haeta.

Yksi mahdollinen sodan lopetus voi olla Putinin yksinkertainen ilmoitus, että erikoisoperaatio on saatu päätökseen hyvällä menestyksellä ja elämä jatkuu. Joukot vedetään pois Ukrainasta ja sillä selvä.

Venäläisillehän ei tarvitse selittää yhtään mitään mitä Ukrainassa on tapahtunut eikä puhua menetyksistä. Venäläisillä on tarpeeksi mietittävää ihan henkilökohtaisen talouden kanssa kun pakotteet alkavat iskemään kunnolla. Putin tulee tässä tilanteessa soittamaan sitä ikivanhaa levyä vihamielisestä lännestä, jonka syytä on Venäjän muuttuminen takaisin Neuvostoliitto-simulaattoriksi.

 

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.