Viime aikoina pikku ammuskeluja – hetki sitten ammuttiin mies kuntosalilla

Ympäri Ruotsia on ollut pienempiä ampumisia viimeisten päivien aikana, tosin mitään erityisen radikaalia ei tällä rintamalla ole tapahtunut. Sitä samaa väsyttävää moodia, jota se on ollut jo kauan.

Maanantain ruokatunti alkoi Tukholman cityssä Vasastanissa, kun Odenplanilla sijaitsevalla kuntosalilla tyhjennettiin lippaallinen lyijyä. Poliisin mukaan mies sai useita osumia ylävartaloon ja sitä myöten tila kriittinen.

Odenplanin ympäristössä on tällä hetkellä iso operaatio kun poliisi yrittää jäljestää tekijöitä. Mm. Odenplanin metroasema on toistaiseksi suljettu. Ampumapaikkaa Google streetviewissä.

 

Perjantaina Rinkebyssä poliisi oli suorittamassa tehtävää, kun jostain ammuttiin laukauksia. Tapahtumien kulku on epäselvä, mutta poliisin mukaan partiota kohti tai sinnepäin suunnattiin laukauksia.

Kaksi henkilöä on vangittu murhan yrityksestä. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut ammuskelussa.

Sunnuntaina päiväsellä Västeråsin pikkugangsterit kaivoivat pistoolit esille ja tavoittelivat itselleen rispektiä, sekä linnajätkän statusta. Yksi teini-ikäinen sai osumaa sen verran lujasti, että taju lähti ja sairaalareissu tuli. Vammojen kerrotaan olevan vakavia, mutta ainakin toistaiseksi vielä hengitettäviä.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Varma Voitto Ikuinen

pt-media=tukemisen arvoinen. ”oireilu=ihmisoikeus”

rautaa rajalle, ei saliin

Sillä oli oma mutka mukana kuntosalilla.
Göran, kemu vaiko Balkanin vahvistus ?

HyvaJatkaa

TODELLA UPEAA! Vihdoinkin kevät tuo vähän ihquuuuuu ja monikulttuurista sutinaa kylille! Kohta puskatkin heiluu ja neitokaiset siellä kirkuu ”rikkaudesta”. Vielä kunnon autogrillit, niin voisiko parempaa kevättä ollakaan?

Todella käy kateeksi humanitääristä suurvaltaa ja heidän ”rikasta” ilmapiiriä!!!

Perässä tullaan

Älä unohda ilmavaa riisiä. Ym upeeta safkaa ja seuraleikkejä.

Kaapo

Ja sikatuottoisa kaarnalaivabusiness.

natsipaavo

….

Last edited 2 vuotta sitten by Paavo Tajukangas
Qroquius Kad

Kannattaisiko olla hieman nopeampi?
Eihän tuo 20 vuoden jälkeen enää muista koko asiaa.

HyvaJatkaa

Sehän se juju onkin… Yllättäen auto tai talo on mennyt ”rikki” ja joutuu miettimään aikaa taakse päin kenelle tuli vääryyttä, niin 20 vuoden päähän saa kelata monta tapausta. Lopulta pää hajoaa, kun ei pysty selvästi tunnistamaan tekijää varmasti…

Sam Colt

Jatka mieluummin journalismia. Et kuitenkaan ehdi kaikkia kusipäitä puhuttelemaan, niitä kasvaa vihervasemmistossa lisää.

Mistä se tuli

Niinhän sitä itse kullakin, toisinaan. Ihmettelen kyllä tuota aloitusta kun se ei liittynyt mitenkään tähän kuntosalihommaan.

Mutta jos joskus tulet minun luo, niin tarjoan oluet. Ne olen jo aiemminkin luvannut.

parhaimillaan kylmänä

Ihan niinkuin ennen vanhaan. Ei silloin enty poliisille itkemään. Asiat hoidettiin kahden kesken. Ikävä kyllä aika entinen ei enää taida palata… siis yleisesti..

Daavidin poika

Höpö, höpö. Pt-media on se ainoa suomenkielinen media joka asettaa faktat esille, luettavaksi lukijoilleen. Sinun kannattaa olla tarkka mitä kirjoittelet julkisuuteen Pt-mediasta.!

h44

Projisoinin voi tulkita kuvastavan lähinnä esittäjänsä omia tekoja ja mieltymyksiä.

Harri

Ryssä on ryssä.Aika veikeitä,et Ukrainan pressa jude.Kait ne sun natsit diggaa judeja.Mut tietty kyl asioissa 2 puolta,mut Ryssään en ikinä luottais.mut tunnenmukavia ryssiö

Wittgenstein

Notta, se taas yksi vahva todiste siitä, että ”urheilija ei tervettä päivää nää”.
Urheilu on vaaraksi terveydelle…

Kukavaan

Ylävartaloon lukuisia luoteja ja mies edelleen hengissä. Viittaa pieneen kaliberiin .22 long rifle tai ehkä jopa 0.22 short. Viimemainittu kehitettiin USA:ssa 1800-luvulla itsepuolustukseen. Uhrit tapasivat silloin kuolla muutaman päivän kuluttua osumasta.

Onko tietoa käytetystä aseesta ja patruunasta.

Qroquius Kad

Tuohan on kuin NHL-terminologiaa, jossa mm. aivotärähdykset ovat ”ylävartalovammoja” ja vastaavasti esim. nilkan särkymiset ”alavartalovammoja”, vaikka kummatkaan eivät ole vartalon alueella.

Alkuperäiset termit ovatkin ilmeisesti ”upper body” ja ”lower body”, eli oikeammin ylä- ja alakeho.

Väärä kohde

jossain oli uutinen että kohde olisi vahingossa ollut väärä. No, toivottavasti oli kuitenkin uus-ruotsalaisia-

Rutale

Varmaankin PT-Media on natsien propagandaa. Helppoa on haukkua, mielestäni Media on ollut vain kerrontaa siitä, mitä on tapahtunut missä ja milloin. Natsikisi, putiniksiksi haukkuminen osoittaa kirjoittajan älyllistä vähemmyyttä ja todellisuuden ymmärtämättömyyttä.

Vajakki olet.

Asiaa tutkinut

Oliko aseveijarit ruotsalaisia vai ”ruotsalaisia”?

Swedustan

Ne ovat nyt ” ruotsalaisia ”. 20 – 40 v päästä ne ovat muslimeja, jotka ovat nimenneet ruotsin uudelleen.

Jarkko

Missä tämän päivän voittouutiset? Onko Ukraina jo vallannut Moskovan?

Vaarallinen harrastus

Rautaa nosteltiin, mutta lyijy oli liikaa.

Siirtomaatavarakauppa

Lyijymyrkytys vai ruokamyrkytys?
Malmön Rosengårdin ruokakaupasta löytyi yli 50 tonnia vanhaa sapuskaa. Vanhimmissa oli parasta ennen- päivämäärä vuodelta 2011:
https://sverigesradio.se/artikel/50-ton-gammal-mat-hittades-i-butik-kan-vara-ett-rekordfynd