Viime aikoina pikku ammuskeluja – hetki sitten ammuttiin mies kuntosalilla

Ympäri Ruotsia on ollut pienempiä ampumisia viimeisten päivien aikana, tosin mitään erityisen radikaalia ei tällä rintamalla ole tapahtunut. Sitä samaa väsyttävää moodia, jota se on ollut jo kauan.

Maanantain ruokatunti alkoi Tukholman cityssä Vasastanissa, kun Odenplanilla sijaitsevalla kuntosalilla tyhjennettiin lippaallinen lyijyä. Poliisin mukaan mies sai useita osumia ylävartaloon ja sitä myöten tila kriittinen.

Odenplanin ympäristössä on tällä hetkellä iso operaatio kun poliisi yrittää jäljestää tekijöitä. Mm. Odenplanin metroasema on toistaiseksi suljettu. Ampumapaikkaa Google streetviewissä.

 

Perjantaina Rinkebyssä poliisi oli suorittamassa tehtävää, kun jostain ammuttiin laukauksia. Tapahtumien kulku on epäselvä, mutta poliisin mukaan partiota kohti tai sinnepäin suunnattiin laukauksia.

Kaksi henkilöä on vangittu murhan yrityksestä. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut ammuskelussa.

Sunnuntaina päiväsellä Västeråsin pikkugangsterit kaivoivat pistoolit esille ja tavoittelivat itselleen rispektiä, sekä linnajätkän statusta. Yksi teini-ikäinen sai osumaa sen verran lujasti, että taju lähti ja sairaalareissu tuli. Vammojen kerrotaan olevan vakavia, mutta ainakin toistaiseksi vielä hengitettäviä.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.