Eilisen jumppasaliampumisen uhri sivullinen

Niin siinä sitten kävi, että eilinen Tukholman jumppasaliampuminen meni panikoidessa aivan pieleen ja toimittiin kuin pikku gangsterit – ampuja ampui luultavasti aivan sivullisen henkilön.

Maanantai päivälllä ammuttiin Tukholman keskustassa sijaitsevalla kuntosalilla miestä. Puolen päivän aikaan ampuja ryntäsi sisälle kuntosalille ja tyhjensi lippaallisen toiseen mieheen. Poliisin mukaan useita laukauksia, mutta ainakin toistaiseksi mies on vielä hengissä.

Uhrista ei ole tietoa tarkasti kuka hän on, mutta poliisin mukaan väärä uhri. Alamaailman mukaan tekijä tavoitteli Bandidos-jäsentä, mutta tosiaan ampui väärän miehen. Oikea kohde on väitteen mukaan ruotsalainen.

 

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.