Eilisen jumppasaliampumisen uhri sivullinen

Niin siinä sitten kävi, että eilinen Tukholman jumppasaliampuminen meni panikoidessa aivan pieleen ja toimittiin kuin pikku gangsterit – ampuja ampui luultavasti aivan sivullisen henkilön.

Maanantai päivälllä ammuttiin Tukholman keskustassa sijaitsevalla kuntosalilla miestä. Puolen päivän aikaan ampuja ryntäsi sisälle kuntosalille ja tyhjensi lippaallisen toiseen mieheen. Poliisin mukaan useita laukauksia, mutta ainakin toistaiseksi mies on vielä hengissä.

Uhrista ei ole tietoa tarkasti kuka hän on, mutta poliisin mukaan väärä uhri. Alamaailman mukaan tekijä tavoitteli Bandidos-jäsentä, mutta tosiaan ampui väärän miehen. Oikea kohde on väitteen mukaan ruotsalainen.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Tällaiseen rohkaistuu, kun poliisien resurssit ovat 150% kiinni jo muissa jutuissa.

Einarin murhaajat ovat vapaalla jne… ei mene Ruotsilla vahvasti.

HyvaJatkaa

kun poliisien resurssit ovat 150% kiinni jo muissa jutuissa.

Totta; vihapuhe, kansaryhmien kiihottuminen, mielipiteiden valvominen, mielensäpahoittumiset/kunnialoukkaantumiset, rasismi, syrjintä, transukulkueisiin osallistuminen, jne, jne. Eihän ole mitään järjeä alkaa selvittelemään jotakin yksittäistapaus ampumista, kun on PALJON tärkeämpää “agendan mukaista” tekemistä.

Pippi Kortstrump

Niin noh, ruotsissahan tapetaan pääministereitä taloissa ja puutarhoissa ja joka päivä muslimiloiset ampuvat toisiaan hengiltä..sekä 90 luvulla pärinäpojat ampuivat toisia helvettiin jopa singoilla. Niin että mites joku tämmöinen ihan normiruotsalainen pikku keppostelutapaus edes uutiskynnyksen ylittää on outoa. Ruotsissa on harvinaista että sinulle ei tapahdu mitään jos ulos uskaltaudut.

Färdiggymmat

Uhri kuulemma yritti mennä väliin kun näki mitä oli tapahtumassa.

Kukavaan

Nya Dagbladet julkaisi uutisen surmasta. Uhri oli sivullinen. Uutisessa kuva miehestä. Kolmen lapsen isä iältään 55 vuotta. Yritti pysäyttää pistoolimiehen. Ollut ravintolan portsarina.

Medborgerlig samling-politiker död efter gymskjutning
https://nyadagbladet.se/inrikes/medborgerlig-samling-politiker-dod-efter-gymskjutning/

Mitä me tästä opimme?