Oulun groomingista tulee ilmi koko ajan uusia tapauksia, joista ei ole saatu tietoa

Oulussa on vangittu viikon aikana kolme kehitysmaista tullutta miestä koskien alaikäisiin koskevaa seksuaalirikosta. Nyt poliisi on tehnyt lisää kiinniottoja ja juttu paisuu taas uusiin ulottuvuuksiin.

Kerroimme aiemmin vangituista uussuomalaisista: Lue tästä asiasta.

Nyt on selvinnyt, että aiemmin vangittiin myös neljä miestä ja nyt Oulun käräjäoikeus on vanginnut kolme uutta miestä lisää. Eli tällä hetkellä Oulussa on vangittuna 10 uussuomalaista miestä epäiltynä lapsiin kohdistuneista rikoksista. Viimeisimmässä vangitsemisessa kyse on lapsen raiskauksesta ja muista samankaltaisista rikoksista.

Odotellaan maanantaihin asti, että saamme oikeuden vangitsemispäätökset. Pt-media tiedottaa tästä asiasta suoraan.