Oulun groomingista tulee ilmi koko ajan uusia tapauksia, joista ei ole saatu tietoa

Oulussa on vangittu viikon aikana kolme kehitysmaista tullutta miestä koskien alaikäisiin koskevaa seksuaalirikosta. Nyt poliisi on tehnyt lisää kiinniottoja ja juttu paisuu taas uusiin ulottuvuuksiin.

Kerroimme aiemmin vangituista uussuomalaisista: Lue tästä asiasta.

Nyt on selvinnyt, että aiemmin vangittiin myös neljä miestä ja nyt Oulun käräjäoikeus on vanginnut kolme uutta miestä lisää. Eli tällä hetkellä Oulussa on vangittuna 10 uussuomalaista miestä epäiltynä lapsiin kohdistuneista rikoksista. Viimeisimmässä vangitsemisessa kyse on lapsen raiskauksesta ja muista samankaltaisista rikoksista.

Odotellaan maanantaihin asti, että saamme oikeuden vangitsemispäätökset. Pt-media tiedottaa tästä asiasta suoraan.

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kysyn vaan

Pelkkä jäävuoren huippu. Jostain syystä nämä nyt tulevat, vain Oulusta ilmi. Johtuuko lokasta sekä wiikistä, jotka uskaltavat tuoda nämä esiin? Muualla ollaan niin turtuneita? Tms?

DeeQ

Eikös sitä puhuta että oulunseudulla on lestojen ansiosta ihan oma vaikenemisen- sekä salailukulttuuri hyväksikäytölle.

Tietenkään ei näytä sekään hyvältä jos asialla on työvoimapulanpaikkaajat.

Nepa

SAmoin julkisen puolen lestat pyörittää hyvä veli/sisko systeemiä julkinsen puolen hankinnoissa, tukien jakamisessa ja kaikessa mistä saadaan lahkolle rahaa ja muita etuja. (Saman tyylistä toimintaa mihin saksalaisilla ”paloi hihat” 30-luvun lopulla…)

paul

Laittakaas vähän linkkejä, missä kaikkialla Lokka nykyään operoi. Naamakirjassahan häntä ei ole näkynyt enää aikoihin ja toisaalta, ei jaksaisi katsoa niitä heidän useamman tunnin streemauksiaankaan.

Kukavaan

Lokkaa näkyy dlive.tv saitilla. Hakusana vpfm

Nyyrikki Saunaselkä

Viranomaiset eivät uskalla, koska he pelkäävät lainsäätäjää.
Uhrien omaiset eivät uskalla koska he pelkäävät viranomaisia.

Kuka uskaltaa ?

Missäs esimerkiksi Odinien tapaiset uskaltajat nyt piileksii ?

Qroquius Kad

No onhan tuolla naapuri-Ruotsissa ollut tällaisetkin kaverit kuin John ”Lasermannen” Ausonius ja Peter Mangs, mutta kovin vaatimattomaksi heidänkin uransa jäivät, eikä niillä ollut mitään vaikutusta kemumaturikollisuuteen.

Soldier

Nyyrikki on hyvä ja liittyy mukaan uskaltamaan.

https://soldiersofodin.fi/hae-jaseneksi/

Muiden elämä aatteen puol

”Turvapaikanhakijoiden vastaanottopisteessä, suomalaisessa hotspotissa, tummatukkainen esikouluikäinen, hieman lapsen pyöreä Ali ja hänen vuotta vanhempi isosiskonsa Halla (nimet muutettu) leikkivät.— Halla huolehtii pikkuveljestään, äiti ja isä ovat taaempana.

Suomi ei ole enää eristäytynyt Pohjolan kolkka viime kesän jälkeen.Olemme tästä eteenpäin monikulttuurinen maa, jossa elää rinnakkain erilaisista etnisistä oloista kotoisin olevia ihmisiä. 

Muiden elämä aatteen puol

Kylän raitilla ja kaduilla tölläämisen sijaan avoin ihmisten kohtaaminen vähentää ennakkoluuloja ja lisää turvallisuutta.

Ali,sinusta tulisi aikanaan hyvä poliisi, sinulla on ystävälliset silmät ja leveät hartiat ja osaat arabiaa. Suomi tarvitsee maahanmuuttajataustaisia viranomaisia. Halla sinusta tulisi varmaan hyvä opettaja niin kantasuomalaisille kuin maahanmuuttajille. Säilytä arabian kielen taitosi, vaikka puhutkin vuoden kahden päästä virheetöntä suomea, tarvitsemme sinunlaisiasi!” (Sauli Kuha, Oulun poliisilaitoksen päällikkö, kolummni Eristämisestä integraatioon!, Oulu-lehti, 31.10.2015

Näin toimii Oulun poliisi.

Lallukka

2015 oli koko paskan äiti.

Timppis

Ja ukrainansodan varjolla tulee lisää paskaa.joten olkaa hyvä vaan.sitä sa mitä tilaa.

Saatanan Saatana

Kyllä. Vituttaa.

pöh

Se muuten pitää ihan paikkaansa, että Ukrainan sodan varjolla tulee nyt porukkaa afrikasta ja lähi-idästä jotka ei ole koskaan käynyt lähelläkään Ukrainaa.
Niin se vaan on halusitte tai ette, miksi piti mennä avaamaan se ”tilapäisen suojelun” portti. Kun ihan varmasti kaikki tiesi mihin tää johtaa.

Rullattu

Jos 2015 Suomi ei olisi päästänyt yhtään ”syyrialaista” ai juu, eihän niitä päästetty kun ei tullut syyrialaisia kuten mediat hehkutti, tulijat tuli kaikki irakista ja afghanistanista, tuotakaan raiskausvyyhtiä ei olisi ollut oulussa.
Puhumattakaan tuhansista muista rikoksista mitä nuo feikkipakolaiset on tässä maassa tehneet.

Petturit

Niin. On huvittavaa, miten joku Milan Jaff saa huomiota valtamediassa. Siis täysin pelle. Toki vaarallinen sellainen. Palefacen kaveri luultavasti. Räppiä kehiin ja Halosen myötä ryssille myötätuntoa. Minusta on jäänyt huomioimatta, se että , Halonen & paleface ovat olleet , sekä poseeranneet muslimien kanssa, jotka ovat tehneet raskaita rikoksia. Eli johtopäätös?

Hgzvh

Tässä jo tovin seurannut ja huomannut seuraavaa.
etuövi. com:ssa on aivan pirusti koko ajan myynnissä ok-taloja Oulussa verrattuna muuhun Suomeen. Mikähän tämän liikekannan aiheuttaa🤔

Kaapo

Sekin voi vaikuttaa että Oulu on suosinut kaavoituksessa omakotiasumista erittäin paljon. Muut kaupungit kerrostalolääviä, kun niistä saa gryndereiltä reilusti lahjarahaa.

Vasen Voima

Ihanan monikulttuurista! Islam on rakkaus. Rakkaus on elämää.

jami

Montako näitä on ollut jo Oulussa ja vain Oulussa. Päivänselvää että muissa kaupungeissa nämä jutut on pimitetty. Mitään ei ole opittu.
https://quillette.com/2018/03/14/britains-grooming-gang-crisis/

Last edited 2 vuotta sitten by jami
pöh

Sitä tässä vaan taas ihmettelee, että kenen tahansa lapsi kun joutus tommosten rikosten uhriksi, niin missä on ne isät? Ensimmäisenä pitäisi sen isän olla ettimässä ne tyypit ja hoitaa se asia.
Olkoon kuinka alkukantasta vaan, niin ei meillä ”oikeuslaitos” oikeammin vääryyslaitos, tässäkään anna mitään oikeita tuomioita.
Jos ihmiset ei suojele lapsiaan edes, niin kuka niitä suojelee? Kaikki perusarvot on hylätty ilmeisesti.

Qroquius Kad

Missäkö ovat ne raiskattujen isät?
Todennäköisimmin istumassa kotonaan korvat häpeästä kuumottaen, muistamassa jokaisen kerran kun uhosivat:
”Jos minun tyttärelle joku tekisi jotain niin minä…”.

Sitten se tapahtui, eikä isukista ollutkaan tekemään mitään mistä oli uhonnut;
vain istumaan hiljaa häpeä sisuskaluja korventaen.

pöh

Voi olla taas väärin sanottu jonkun mielestä.
Mutta jokainen vähänkin tunnelämältään järkevä ihminen hoitaisi oman lapsensa raiskaajan niin että siitä ei kuultaisi enää ikinä mitään.
Niin se vain on.
Mutta ilmeisesti Suomessakin on miehistä tehty niin tussukoita ettei ne enää pysty tekemään mitään.

ernesti_loosonen

Hienoa, että on kemuille turvallinen Oulu, että pystyvät kenenkään häiritsemättä jatkamaan toimintaansa. Ainoa, joka olisi auttanut olisi ollut kemujen karkottaminen. Hankkeeseen käytetyillä rahoilla olisi saanut ainakin 2800 menolippua takaisin kehitysmaihin. Se olisi ollut hyvä alku.

Suomi Finland

Ei tuota kyllä ymmärrä. Luulisi, että nuorten tyttöjen suojelu olisi korkealla prioteetillä, mutta ei. Yksi on jo tehnyt itsemurhan, joten ei voi kuin ihmetellä.

Suomi Finland

Löysin kuntosalilta mukavan ja hyvännäköisen nuoren naisen. Asiassa on vaan yksi mutta. Hän on muslimi. Joudun ehkä kääntymään islamiin asian vuoksi, mutta se on pienempi paha tässä yhtälössä. Pelkään nimittäin, mitä hänen vanhempansa ajattelevat seurustelustamme. Ettehän ole minulle tästä syystä vihaisia?

Qroquius Kad

Jos olet tosissasi kääntymässä islamiin etkä aprillaa, kannattaa harkita todella tarkoin.
Siitä ”uskonnosta” kun ei enää sitten erotakaan, vaikka rakkaus lopahtaisi.

Suomi Finland

No aprilliahan tuo oli. Heti ensimmäisellä rivillä tuli jo paljon paskaa puhuttua. Ja juttu vaan menee levottomammaksi seuraavalla. Aprillipäivä on vaan kerran vuodessa.

Anti-Islam

Joo mikäs sen mukavampaa kun sitten joka päivä saa jännittää kun naisen hullut sukulaismiehet yrittävät puukottaa selkään. Olisi oven takana actionia, ja työpaikalla. Puhelinkin soisi aika tiuhaan. Vähän käy kyllä sääliksi musliminaisia jotka yrittävät islamista eroon, heillä on aikalailla lisälastia. Ihan helvetin paska sauma mennä noilla eväillä löytämään länsimaista kumppania. Kaipa semmoinenkin ihme on joskus jopa jossain tapahtunut.. Ruotsissa aikoinaan oli se tunnettu malliesimerkki Fatimeh, joka nyt on ruotsalaisen miehensä kanssa ollut kuolleena jo aika kauan. Hyvin meni.

Suomi Finland

Joo. PT-Median pitkäaikaisena lukijana minulle on täysin selvää, että muslimeihin ei sekaannuta koskaan muuten kuin äänestämällä tahoja, jotka ovat oikeasti tolkuissaan ja toimivat tietynlaista muuttoliikettä ehkäisevästi.

Kulttuurien törmäys tuottaa niin paljon pahaa, ettei sitä voi millään sivuuttaa politiikassa. Ja jos jostain löytyykin kotoutuneita kemuja, on heillä taipumus lahjakkaasti unohtaa vähemmän kotoutuneiden kolleegojensa taipumus perseillä, kun he itse valittavat kohtaamastaan rasismista.

Kaitsu

Kun näillä muslimiraiskaajilla nyt sattuu olemaan pakolaisen status ja valtiovallan myöntämä erityinen asema mallia ” me suojelemme teitä poloisia kaikelta, koskee myös työntekoa”, niin kusessahan näiden kanssa ollaan.

Päättäjät peittelevät omia mokiaan ja suunnatonta sinisilmäisyyttään yrittämällä pimittää ja lakaista koko paskan matonalle.
Viime hädässä, kun on sitten pakko jotain tehdä, niin annetut tuomiot ovat mallia yhtä tyhjän kanssa ja sotivat kansan oikeustajua vastaan pahasti.

Surkuhupaisintahan tässä on se, että vihervasemmisto haluaa yhä lisää näitä kultamunia tänne kulttuuria rikastamaan.

tapani

maasta pois takasin sinne mistä on tullutkin kärsikööt tuomionsa siellä

Qroquius Kad

Ei Suomen kansa halua niin tehtävän, koska taas ensi vuoden keväänä äänestää viherkommunistitytöt jatlkamaan tätä samaa touhua.

No No Sqare ei toiminut?

This is my no no sqaure ei sitten toiminut?

Qroquius Kad

Jotenkin se siltä vaikuttaa, vaikka on vaikea ymmärtää miten näin kertakaikkisen jykevän intersektifempsainen tiedotus ei voisi uppoutua syvälle kohdistettuun yleisöön täsmäiskuna:

https://www.youtube.com/watch?v=SvIQaIgKiO4

Eihän tuollaiseen tarkkuuteen pysty edes Bayraktar!

Riku Laine

Mitähän musuhusut miettii siis sisällä päässään vai miettiikö mitään?
Vaikuttaisi että täysin halujensa vietävissä olevia vähäjärkisiä, ylimielisiä, väkivaltaisia hulluja jotka luulee että kaikki on heille sallittua. Sitten se heidän ns. uskontonsa joka mielestäni vaikuttaa kultilta ja hullulta sellaiselta ja kai he sen perusteella myös katsoo että voivat tehdä mitä vaan ja erityisesti valkoisille ja muille ”vääräuskoisille”.
Esimerkkinä: ’Ohho jätkällähän on upea takki ja kellokin joten minäpä haluan ne itselle ryöstän sen ja hakkaan kaupan päälle.’ tai sitten: ’Ohho tuossahan on nätti likka ja nuorikin joten tietysti se pitää raiskata’. Näin musuhusut kai ajattelee?
On myös paljon muutakin juttua mutta kommentista tulisi aika pitkä…

Nih

Sipilän suvakkihallitus, juudas soini mukaan lukien, saavat syyn näistä läpsytteljöiden ottamisesta maahan ja Suomlaisen yhteiskunnan ja nuorten elämien pilaamisella. Tosin selkäragattomat nukkuvat yönsä siitä huolimatta hyvin.

Qroquius Kad

Kukaan ei vaadi heitä tilille, vaan Petturi Urpo on todennäköisesti seuraavan hallituksen päägangsteri.

ZzZ

Joskus muinoin oli ylen kommentointiin lipsahtanut mielenkiintoinen anonyymi kommentti: Siinä suhteellisen uskottavasti kerrottiin kuinka 2015 tapahtumat oli sovittu kun Stefan Löfven vaalien alla vaati että suomen pitää kantaa osansa. Sitten stubb laittoi silloisen puolustusministerinsä carl haglund sopimaan asian ruotsalaisten kanssa. Kuntalehti uutisoi 2015 helmikuussa että suomen pitäisi varautua 80000 tulijaan. Vaalit ehtivät tulla ja hallitus vaihtua. Sitten heinä-elokuussa noita alkoi tulla…

Helmiä asioille

Voisiko joku kertoa, miksi lakiin piti saada pykälä * raiskauksesta? Raiskaushan tarkoittaa turmelemista, raiska taas esimerkiksi roskaa tai jätettä. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että viime vuosina eräät tahot ovat kitisseet siitä, että raiskauksen kriteerit ovat liian tiukat, koska siinä oletetaan, että uhri on pakotettu väkivallalla tai sillä uhaten.

Seksuaalinen hyväksikäyttöhän ei tekona sisällä sitä asetelmaa, että uhri olisi pakotettu väkivallalla tai sillä uhaten. Toisin sanoen oli olemassa toimiva määritelmä teolle, joka ei sisältänyt pakottamista. Se ei kuitenkaan Ilmeisesti kelvannut eräille ideologiseen ja omaan paremmuuteensa uskoville maailmanparantajille.

Risto Koponen

tähän kamelikuskien raiskaamisen himoon on onneksi olemassa lääke joka parantaa. kerralla ja pysyvästi. Se on Lapuan lääketehtaan valmistama 8 mm burana. Vain kerta annos ja kamelinajaja on pysyvästi parantunut raiskaamisen halusta

Qroquius Kad

Enää ei puutu kuin lääkkeen annostelija ja jakaja.

Kevin

Löytyikö vangitsemispäätöksiä?