Lähi tapahtumia voidaan odottaa jälleen!

Viimeiset vuodet ovat pakottaneet meidät tottumaan moniin uusiin asioihin. Tietenkin hyvin monet niistä ovat vaatineet erityisen paljon totuttelua, mutta yksi suurimmista asioista on erilaisten lähi tapahtumien kieltäminen. Kukapa ei olisi kokenut vähintään hieman surua, kun heidän lempi festivaali tai muu tärkeä tapahtuma peruttiin tilanteen takia.

Onneksi tämä on vihdoin muuttumassa. Uutisia lukemalla voit huomata, että monet suositut tapahtumat tullaan taas vihdoin järjestämään entiseen tuttuun tapaan. Tällä tietenkin tarkoitetaan sitä, että niihin päästään oikeasti osallistumaan fyysisesti. Tämä saa kenet vain innostumaan, mutta se nostaa esille hyvin tärkeän kysymyksen. Mihin tapahtumiin sinun oikein kannattaisi osallistua nyt kun vaihtoehtoja on taas paljon!

Löydä kiinnostavimmat tapahtumat läheltä ja kauempaa

Suomi on hyvin suuri maa. Todellakin, koossaan kotimaamme kuuluu Euroopan suurempien maiden luokkaan. Koska pinta-alaa on niin paljon, tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että on hyvin monia eri kaupunkeja ja kuntia, joiden erilaisiin tapahtumiin voidaan osallistua. Sen takia voi olla hieman vaikeaa löytää kaikki erilaiset mahdollisuudet.

Tähän tarkoitukseen kannattaa käyttää erilaisia kalentereita tai karttoja. Näin voit löytää kaikki parhaat tulevat suomalaiset tapahtumat helposti. Suomessa järjestetään myös hyvin monia pienempiä, vähemmän tunnettuja tapahtumia, mitkä ilahduttavat hyvin monia. Tämä tarkoittaa sitä, että on hyvin mahdollista, että jopa naapurikunnassa järjestetään joitakin hauskoja tapahtumia, joista et ole välttämättä edes ennen kuullut.

Uudet tapahtumat keräävät uusia vierailijoita

Suomessa järjestetään kaikista eniten erilaisia festivaaleja koko maailmassa. Siitä syystä vaihtoehtoja on todellakin lukemattomasti, minkä väliltä voit valita. Jo järjestettävien tapahtumien lisäksi uusia tapahtumia suunnitellaan koko ajan enemmän. Esimerkiksi Hämeenlinnassa tullaan järjestämään aivan uusi festivaali. Tämä tulee varmasti keräämään paljon uusia juhlijoita Linnapuistoon.

Varsin monet uudet tapahtumat ovat saaneet alkunsa pelkästä ajatuksesta. Toisin sanoen harrastajat ovat huomanneet, että tietynlainen tapahtuma puuttuu kokonaan valikoimasta, joten he päättävät korjata tilanteen itse. Tämä näkyy tapahtumassa, koska tietenkin muut harrastajat voivat huomata, jos tapahtuman takana on henkilöitä, jotka itse välittävät samasta aiheesta kuin he.

Monet löytävät heille sopivat tapahtumat sosiaalisen median avulla

Tunnetko jonkun ihmisen, joka tuntuu aina ottavan osaa kaikkiin innostaviin tapahtumiin, ja tiedät heidän ehdottavan sinulle mahtavia vaihtoehtoja, jos kysyt mitä tapahtumia tällä hetkellä on tulossa? Jos et ole itse yksi näistä ihmisistä, sinua saattaa mietityttää, miten he oikein voivat löytää kaikki parhaat tapahtumat niin helposti.

Oletettavasti he käyttävät sosiaalista mediaa apunaan. Nykyään hyvin monet tapahtumien järjestävät luovat tapahtuman sosiaaliseen mediaan, minkä avulla tapahtumasta kiinnostuneet voivat löytää tapahtuman helposti. Voit jopa käyttää sivustojen algoritmiä hyväksesi, klikkaamalla kiinnostunut aivan kaikkiin tapahtumiin, jotka kiinnostavat sinua. Näin sivusto oppii, minkälaisia tapahtumia sinulle kannattaa mainostaa.

Jos tapahtumien mainokset alkavat ärsyttämään, voit ottaa ne pois käytöstä helposti. Tämä voi olla tarpeellista, jos sinusta alkaa tuntua siltä, että mainokset tukkivat kokonaan syötteesi. Jos haluat silti etsiä tapahtumia, jotka kiinnostavat sinua, voit tietenkin aina etsiä niitä manuaalisesti sivuston tapahtuma haku palvelimen kautta.

Online tapahtumat voivat siirtyä hiljalleen syrjään

Viimeisten vuosien aikana hyvin monet meistä joutuivat tyytymään erilaisiin online tapahtumiin. Tietenkin jotkut niistä olivat varsin ilahduttavia, ja oli huomattavissa, että niiden järjestämiseen on käytetty paljon aikaa. Silti vaikka online tapahtuma olisi todella mahtava, se ei yksinkertaisesti voi voittaa lähi tapahtumaa. Siitä syystä me kaikki olemme hyvin ilahtuneita voidessamme vihdoin sanoa hyvästit näille tapahtumille.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.4.2022 17:06

Hämeenlinnan Linnapuistossa järjestettiin viime kesänä Keskiaikamarkkinat, kuten sitä edeltävänä ja edellen sitä edeltäneenä, keskellä körinähysteriaa.

Monet muut, kuten elomessujen järjestäjät jättivät järjestämättä, koska pelkäsivät kaupunkilaisten ja maalaisvieraiden kuolevan justiinsa körinään.
Keskiaikamarkkinoiden järjestäjät eivät lähteneet hysteriaan mukaan.
Ei ollut tarvettakaan;

ei ollut mitään viruslinkoa viime vuonna.
Eikä sitä edeltävänä.
Eikä sitä edeltävänä.

Järjestäjät olivat toki tyytyväisiä:
kävijöitä ja osallistujia riitti, kun suurin osa tapahtumajärjestäjistä jätti järjestämättä – ja mistä syystä?

Koska heidät oli hysterisoitu influenssaa lievemmällä räkätaudilla, jonka vaarattomuus todistettiin kolmena vuotena peräkkäin Keskiaikamarkkinoilla

Rullattu
Rullattu
4.4.2022 19:07

Yksi vain ei tapahtu koskaan.
Se että rättilampailla vaan maskit pysyy naamassa oli sitten tilanne mikä hyvänsä.
Sairastin itse koronan alle vuosi sitten, jopa lääkäri sanoi silloin suoraan että minulle tuli tuosta ikuinen vastustuskyky koronalle.
Eipä ole enää räkätautia näkynyt.

VMP
VMP
4.4.2022 21:18
Vastaa...  Rullattu

Niin naisten kyllä pitäisi lopettaa rättien käyttö ja teikäläiset lampaiksi haukkuvat pitäsi merkata jotta naiset voisi sen menkkaisen pillun pyyhkiä teidän vaatteisiin, kun yleensä idiootin tunnistaa kun se avaa suunsa mutta kun tekään ette kokoaikaa huutele..

Rullattu
Rullattu
7.4.2022 14:55
Vastaa...  VMP

Jotenkin tuo teidän piikitettyjen tuska paistaa läpi.
Eikös tunnu mukavalle olla orja koko loppuikäsi sille että joudut ottamaan noita geenipistoksia joille loppua ei tule ikinä.
Tällä kertaa on menossa jo 4 eräpiikitys, eli jippii, eiköhän juhannukseen mennessä vedätetä teillä jo viidettä erää, mikäli on enää kukaan edes teistä elossa sitä ottamaan.
Voi ja jos ryssä hyökkäisi suomeen ja sytyttäisi näinollen sodan, mistäs sitten saisitte rakasta geenipiikkiänne.