Walla, kaksi hengiltä sunnuntain ammuskeluissa Tukholmassa

Sunnuntai on ollut Tukholman alueella lyijyä täynnä. Ainakin kaksi erillistä ammuskelua ja viimeisten tietojen mukaan molemmat kuolluttakin kuolleempia.

Södertäljen poliisi sai puolen yön jälkeen useita ilmoituksia joiden mukaan jossain Södertäljen kirkon ympäristöstä kuuluu villiä ammuntaa. Poliisi haravoi yöllä aluetta, mutta mitään ei löytynyt.

Vasta aamulla alkoi tapahtumaan. Omakotitaloalueella asuva isäntä oli lähdössä kuntosalille. Kun hän astui talon ovesta ulos, niin pihalla retkotti kuollut mies. Sinne se oli pihapensaan juurelle kuollut. Talon isäntä kertoo paikallislehti LT:ssä, että miestä oli ammuttu päähän ja verta oli kaikkialla. Mies myös kertoo, että kun kuuli yöllä laukauksia, niin hän oli katsonut ovesta pihalle, mutta ei silloin ollut huomannut pihalla ketään.

Jotakin kovanpuoleista kohtalon ivaa tässä(kin) tapauksessa. Suvussa halutaan tulla ammutuksi. Nimittäin nyt ammutun 21-vuotiaan isoveli ammuttiin kuoliaaksi tasan kuusi vuotta sitten samana päivänä, eli 10.4.2022. Viikatemies osaa keppostella.

Sitä ennen nyt ammutun kaksi setämiestä ammuttiin vuonna 2010.  Syyrialaista sukua.

 

Kuun Södertäljessä selvittiin aamusta, niin siirryttiin Tukholman puolelle. Puoli seitsemän aikaan illalla aloitettiin Skarpnäckin metroasemalla sotatoimet. Useita laukauksia ammuttiin. Kun poliisi saapui paikalle, niin torilta löydettiin yksi henkilö, jolla useita osumia.

Poliisin mukaan henkilö oli hengissä kun ambulanssihelikopteri saapui paikalle, mutta sen jälkeen ei ole kerrottu kohteen tilaa. Pt-median Skarpnäckin kirjeenvaihtajan mukaan henkilö on kuollut.

– Poliisi antoi ensiapua torilla, sitten saapui ambulanssihelikopteri. Sitten saapui ambulanssiauto. Kohde vietiin kuitenkin ambulanssiautolla pois, ilman vilkkuvaloja eikä helikopterilla. Ammuttu oli siis jo kuollut eikä ollut enää kiirettä helikopterikyydillä sairaalaan.

 

Luultavasti ammuskeluilla ei ole keskenään tekemistä. Skarpnäckin ammuskelussa on alamaailman huhun mukaan kyse Tukholman eteläpuolen Farsta/ Skarpnäckin jengien reviirikiistoista.

Södertäljen ammuskelussa kuollut oli kuluvan vuoden 19. ja jos Skarpnäckin ammuttu on kuollut, niin hän oli 20. kuollut.

 

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kansallismielinen

Monikulttuurisuus on kyllä hieno asia.

Tosi upeita kokkaushetkiä

Rasismista tämäkin johtuu. Valkoiset ruåtzalaiset saisivat hävetä.

mari

Farstassa aikanaan vietin koulujen kesäloman aikaan. 1 kk:n, joskus 2. Mutta jo tuolloin oli alueen ensivaiheen murros näkyvissä. Siitä huolimatta se oli siihen aikaan vielä kohtuu idyllinen ruotsalaisen työväenluokan lähiö jossa suurin osa kerrostaloista oli 3-5 kerroksia.

Sitten rakensivat sinne kukkulan päälle ne korkeat tornitalot jotka metroasemaltakin hyvin näkyy ja siitä se kai lähti ellei jo aikaisemmin..?). En itse enää siinä vaiheessa aikaa siellä viettänyt…

Vuosia myöhemmin kävin katsomassa huvikseni miltä seutu nykyisin näyttää ja olihan se muuttunut. Siinä metroaseman vieressä oli silloin vielä se iso virastotalo jossa oli kai kaikki palvelut ja sen kulmilla pyöri tätä matu/joutoväkeä ympäriinsä. Olipahan paljon muuttunut, en muuttaisi takaisin, en millään!

Sherlokki suvakko

Ai, ihan helikopteri näille keppostelijoille, eikös olisi hyvä vähän viivytellä…..

Sherlokki suvakko

Katoin Jotain puolalaista elokuvaa jossa jalkapallo huligaanijengit sopimuksesta tappeli eripaikoissa keskenään paremmuudesta. No, nämä Ruotsloiset ovat ottaneet aseet kätösiinsä ja roiskivat toisiaan. Ottaisivat samalla tavalla matsia toisistaan mettässä ja me kantikset pystytettäs kaljateltta sinne vedonlyöntikojuineen, nii eiku vetua lyömää voittajasta. Tosin on ne niin kieroo mulkkua, et ne ampus ensin kantikset yhteistuumin, joisivat kaljat ja sen jälkeen alkas selvittely miten rahat jaetaan.

Mr X

Suur juhla ! 2 PAVIAANIA vähemmän.