Tukholmassa 11 jengien ammuskelumurhaa kuluvan vuoden aikana

Ampumistahti on tällä hetkellä Tukholmassa taas sen verran kovanpuoleinen, että poliisiin on perustettu joitakin erikoisyksiköitä kevään koitoksia varten. Monet merkit viittaavat siihen, että keväästä tulee haudankaivajalle erityisen kiireistä aikaa.

Jos tekee kuluvasta kuusta lyhyen listan, niin:

10.4. Murha ampumalla, Södertälje.

10.4. Murha ampumalla, Tukholma, Skarpnäck.

9.4. Ammuskelu, Tukholman Beckombergassa ammutaan kymmeniä laukauksia kerrostalohuoneiston ikkunasta sisälle. Ei osumia.

6.4. Murha ampumalla, Botkyrka.

30.3. Murha ampumalla. Ns. Jumppasalimurha, Tukholma.

15.3. Ammuskelu, Kista. Kerrostalon huoneiston ikkunasta ammutaan rynkyllä sisälle.

15.3. Ammuskelu, Sollentuna. Sama kuin yllä. Kummassakaan ei osumia.

9.3. Ammuskelu, Nacka. Huoneiston ikkunoista ammutaan sisälle ja yksi saa lievää osumaa.

5.3. Murha ampumalla, Haninge. Mies ammutaan Brandenbergenissä.

22.2. Murha ampumalla, Södertälje.

14.2. Murha ampumalla, Tukholma, Skarpnäck.

10.2. Murha ampumalla, Fisksätra.

10.1. Murha ampumalla, Järfälla.

25.1. Murha ampumalla, Botkyrka.

29.1. Murha ampumalla, Järfälla.

 

Listalla murhat ja muutama tärkeä ammuskelu. Kaikki nämä jutut ovat uusruotsalaisten jengien keskinäisiä juttuja, paitsi eilisen sunnuntain ammuskelu Skarpnäckissä saattoi olla ruotsalaisten pikkugangsterien juttu.

Kun ammuskeluja siirtää kartalle, niin voi huomata, että Rinkeby–Tenstassa ei ole vielä ammuttu ketään hengiltä. Toisaalta siellä oli viime kesänä ja syksynä niin kova tahti, että luultavasti ammuttavat on ammuttu tai pystyyn on saatu jonkunlainen aselepo.

Botkyrka erottuu selvästi listalta. Botkyrkan ampumiset tapahtuvat yleensä Hallunda-Norsborg-Fittjan ”Bermudan kolmiossa”. Toisaalta monet ennustavat, että Tukholman Skarpnäck–Farsta-akselilla tulee myös tapahtumaan. Södertäljeäkään ei sovi unohtaa, jossa tapetaan tasaiseen varmaan tahtiin.

Ruotsissa on laitettu pystyyn jo veto, että montako saadaan ampumalla hengiltä. Valtakunnallisesti ammuttuja on tällä hetkellä 20. Eli mukana ei ole puukkomurhat tms. pikkupoikamurhat.

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

”Ruotsissa on laitettu pystyyn jo veto, että montako saadaan ampumalla hengiltä.”

Onko vedonlyönnin organisoinut jokin yritys. Ruotsin murhamarkkinat olisivat uhkapeliyritykselle mahdollisuus. Etuna olisi, että saataisiin väestön keskuuteen murhatilanteeseen perehtyneitä ihmisiä. Voitot vienevät todennäköisimmin asiantuntevimmat vedonlyöjät.

Tietysti pitäisi tarkkaan määritellä, minkälaiset murhat kelputetaan vedonlyönnin kohteiksi.