Useita ammuskeluja viikonlopun aikana

Loppuviikon aikana ilma on ollut taas lyijyä sakeampaa. Useita ammuskeluja vähän siellä sun täällä. Lähinnä kuitenkin ohiammuntaa.

Lauantai-iltana Västeråsin poliisi sai ilmoituksen eriskummallisesta ryöstöstä. Huoneistoon tunkeutui useampia naamioituneita ryöstäjiä. Syntyi käsikähmää ja tässä yhteydessä uhria ammuttiin. Ryöstäjät saivat saaliiksi kassillisen arvotonta tavaraa ja poistuivat paikalta sähköpotkulaudoilla.

Sandvikenissä ammuskeltiin lauantai-iltana. Kun poliisi saapui paikalle, niin pensaikosta löydettiin vakavasti loukkaantunut henkilö.

Sunnuntaina aamuyöstä aloitettiin Nynäshamnissa sotatoimet. Osumatarkkuus oli kuin entisen miehen panohommissa, reisille roiskui. Tässä tapauksessa ei henkilövahinkoja, mutta useista autoista kilahti ikkunat rikki.

Karlstadissa roiskaistiin perjantaina henkilöä pistoolilla. Pieniä ampumavammoja, mutta henki säilyi toistaiseksi. Niin ikään Nyköpingissä roiskaisua, pieniä pistoolivammoja perjantai-iltana, mutta hengen sai pitää.

Perjantai-iltana edelleen samanlainen ammuskelu Uppsalassa. Ilmoitus ampumisesta ja partio löytikin pensaasta jorkin haavoittuneena. Henki kuitenkin säilyi tässäkin tapauksessa.

Torstai-iltana ammuskeltiin Tukholman Farstassa. Alueelta löytyi hylsyjä, mutta pensaista ei löytynyt ammuttuja. Luultavasti ohiammuntaa.

Siinä loppuviikon saldo.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Ryöstäjät saivat saaliiksi kassillisen arvotonta tavaraa ja poistuivat paikalta sähköpotkulaudoilla.”

😀 😀 kunnon gangstereita

Jeppe

Luulis normisvedujen kyllästyvän tohon idioottimaisuuteen, ja kai siellä niitäkin maahanmuuttajia on mitkä ei respektoi 24/7 tai siis sillon kun sattuu oleen respektikamaa nokassa

Qroquius Kad

Kyllähän monikin medelsvensson on epäilemättä varsin kyllästynyt kulttuurinrikastukseen, mutta ovat veltostuneet kykenemättömiksi tekemään asialle yhtikäs mitään edes äänestyskopissa.

pöh

Ranskalaisetkin on ollut vuosia kyllästynyt Macroniin ja islamisteihin maassaan, ja sitten päättävät äänestyspäivänä äänestää….Dadaa! Macronia ketäpä muutakaan..

Kaapo

Samahan se on täällä suomaassakin. Samat kansan kusettajat valitaan joka vaaleissa uudestaan. Kansa on onnellisimpia idiootteja maan päällä ja vero-orjuudessa ei työstä jää mitään itselle ”käteen”.

Lallukka

Pyssy sanoo tatam, totesi muuan mustafa.