Useita ammuskeluja viikonlopun aikana

Loppuviikon aikana ilma on ollut taas lyijyä sakeampaa. Useita ammuskeluja vähän siellä sun täällä. Lähinnä kuitenkin ohiammuntaa.

Lauantai-iltana Västeråsin poliisi sai ilmoituksen eriskummallisesta ryöstöstä. Huoneistoon tunkeutui useampia naamioituneita ryöstäjiä. Syntyi käsikähmää ja tässä yhteydessä uhria ammuttiin. Ryöstäjät saivat saaliiksi kassillisen arvotonta tavaraa ja poistuivat paikalta sähköpotkulaudoilla.

Sandvikenissä ammuskeltiin lauantai-iltana. Kun poliisi saapui paikalle, niin pensaikosta löydettiin vakavasti loukkaantunut henkilö.

Sunnuntaina aamuyöstä aloitettiin Nynäshamnissa sotatoimet. Osumatarkkuus oli kuin entisen miehen panohommissa, reisille roiskui. Tässä tapauksessa ei henkilövahinkoja, mutta useista autoista kilahti ikkunat rikki.

Karlstadissa roiskaistiin perjantaina henkilöä pistoolilla. Pieniä ampumavammoja, mutta henki säilyi toistaiseksi. Niin ikään Nyköpingissä roiskaisua, pieniä pistoolivammoja perjantai-iltana, mutta hengen sai pitää.

Perjantai-iltana edelleen samanlainen ammuskelu Uppsalassa. Ilmoitus ampumisesta ja partio löytikin pensaasta jorkin haavoittuneena. Henki kuitenkin säilyi tässäkin tapauksessa.

Torstai-iltana ammuskeltiin Tukholman Farstassa. Alueelta löytyi hylsyjä, mutta pensaista ei löytynyt ammuttuja. Luultavasti ohiammuntaa.

Siinä loppuviikon saldo.