Espoon poliisi tutkii BMW-merkkisiin autoihin kohdistuneita murtoja

Vaikuttaa siltä, että viime vuoden aikana mm. Botkyrkassa pyörinyt BMW-liiga on siirtynyt Suomeen. Espoon poliisi nimittäin tutkii aivan vastaavankaltaista rikoskokonaisuutta kuin Ruotsissa koko viime vuoden, mutta joka nyt on vähän rauhoittunut.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Espoossa ja Kauniaisissa meneillään olevaa rikossarjaa, jossa BMW-merkkisistä henkilöautoista on varastettu turvatyynyn sisältäviä ratteja. Lisäksi ajoneuvoista on varastettu ajovalo-umpioita, navigaattorin näyttöjä sekä muita erikoisosia.

Rikokset ovat ainakin toistaiseksi kohdistuneet vain BMW-merkkisiin, mutta useisiin eri mallisiin autoihin. Murtojen kohteiksi joutuneet autot ovat olleet uudehkoja, vuosimalleiltaan 2008−2018. Ne ovat olleet pysäköityinä omakotitalojen ja taloyhtiöiden parkkipaikoilla.

− Poliisin tiedossa on tällä hetkellä kymmenkunta edellä kuvatun kaltaista murtoa. Teot ovat tapahtuneet 17.−25.4. välisenä aikana Espoon Kuurinniityssä, Olarissa, Viherlaaksossa sekä Mankkaalla. Lisäksi tutkinnassa on yksi murto Kauniaisista. Tietoomme on myös tullut yksi vastaava tapaus Vantaalta, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Ilmari Hallamaa.

Rikokset ovat tapahtuneet öiseen aikaan, ja monesti samalla alueella on tapahtunut usea teko saman yön aikana. Autoihin on tunkeuduttu ikkuna rikkomalla. Kahdessa jutussa murron kohteena on ollut avoauto, jonka kangaskatto on viilletty rikki.

Lue lisää:

Rattivarkaudet viime syksyn suuri ongelma, loppuivat yhtäkkiä

Jos Bemariasi on kohdeltu kaltoin, niin otappa kuva ja lähetä Pt-mediaan: ptmedia@pt-media.org

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Bmw kuskit mielletään jostain syystä melko jormiiksi. Joku lammas ehkä siksi kokee vihaa kys. merkkiä kohtaan – ja nyt sitten vihaa täynnä paukkii niihin sisään ja toteuttaa itseään kikkeli tapissa.
Itseä ei bmw merkki nappaa. Design ei vaan herätä hilpeyttä kiinnostua kys. bensarosvoista.
Ylihintaisia katiskoja.

VMP

Sori ne on tappikikkelit joilla on asenne/luonne/seksuaalisia/aivotoiminnan ongelmia jotka lampaina, pässeinä, mulkkuina, nilkkeinä ostaa bmween ja pärisyttelevät sitten tapit kikkeleissä, korvissa, perseessä ja aivoissa jotkut yrittävät peitellä tuota viimeistä ongelmaa myös lippalakilla ajaessaan jollan mulkku kertaa viidellä.

VMP

Sori se kun on niin vanha niin, et pääse tähän ryhmään voisit päästä jos sulla olisi nuoresta iästä johtuvaa kompensaatiota mutta kun ei ole niin sun audin tulisi olla max. 5vuotta vanha.

Qroquius Kad

Onko se sama käsite kuin peltoauto, että sillä Bemulla voi ajaa vain pihalla?

jorma

Lännestähän se yleensä kaikki sonta tänne valuu…Ei tosin itääkään voi kehua.

Olkaa hyvät

Jaaha. Sitä ihanaa monikulttuurisuutta Kauniaisissa. Paremmissa piireissä.

Särmääjä

Onse vaan rikkautta kun tota sakkia tulee nykyään jo kaikista ilmansuunnista ja sitten vielä EU:nkin mukana.

Eläkkeenpaikkaajakokokoko

Joo…

Last edited 1 vuosi sitten by Eläkkeenpaikkaajakokokoko
mari

Veikkaan, että menee varaosiksi tuonne Romani – Bulgaria akselille. Siellä paikalliset mafiosot tykkää ajella Bemareilla ja Mersuilla. Jopa hautakivissä saattaa olla bemarin tai mesen logo. Eräässäkin hautakivessä näin kaiverretun 90-luvun pyöreälamppuisen mersun johon murhattu gangsteri nojasi matkapuhelin näyttävästi kädessään. Näille Romania – Bulgaria sekä Balkanin gangstereille imago on tärkeää jopa kuoleman jälkeen.