Göteborg: Puntteja ja luoteja

Viikonloppua kohti mennään taas ruudin käryisessä ilmastossa. Tukholmalainen vitsi kuuluukin, että on trooppinen ja subtrooppinen ilmasto ja Tukholmassa on ruutinen ilmasto. Puujalka.

Tukholman Hässelbyssä oli kuuden aikaan illalla todellinen kaupunkisota. Vihamieliset poolit kohtasivat kadulla, pistoolit kaivettiin esille ja sen jälkeen heittolaukausta heittolaukauksen perään. Tilanne alkoi yhtäkkiä ja oli yhtä nopeasti ohi.

Tällä hetkellä helikopteri rullaa Hässelby-Vällingby-Grimstan taivaalla ja poliisin ruumiskoira koluaa pensaikkoja, josko sieltä löytyisi Monoselle asiakkaita.

Göteborgissa taas pistooli kaivettiin esille kuntosalilla. Iltakuuden jälkeen – luultavasti hormoonitoimiset aivot rekisteröivät jotain, mitä, sitä emme voi tietää. Salilla ammuttiin kuitenkin laukauksia.

Sali oli kuuden aikaan tietenkin tupaten täynnä, ja ampumisesta aiheutui paniikin tynkää. Kun ruudin käry laskeutui, niin tietojen mukaan 25-vuotias gangsteri löydettiin salilta osumaa saaneena. Poliisi ei ole tiedottanut asiasta enempää, mutta Pt-median tietojen mukaan kohde olisi kuollut.

Sellainen kutina on, että saliampumiset tulevat lisääntymään. Salit ovat pieniä ahtaita paikkoja ja pakeneminen on vaikeaa, kun lattiat ovat täynnä painoja ja erilaisia laitteita.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
HyvaJatkaa

Ihanaa svedut, ihanaa svedut!!!

Aivan upeaa monikulttuurista “sutinaa” monessa kaupungissa näin kevään korvalla. Toivotaan koko sydämmestä, että tulee ikimuistoinen kesä:

  • autogrillaamista ympäri Ruotsin maata joka viikko
  • mellakoita ja reviirisotaa
  • ammuntaa ja raatoja puskissa
  • ammuntaa palvealan liikkeissä
  • lentoakkoja
  • pomminpauketta joka viikko, räjähtäneitä taloja, jne.

Ja kaikkea muuta ihanaa… Voiko enää muuta toivoa unelmien kesältä?

Last edited 2 vuotta sitten by HyvaJatkaa
Ohmygod

Voisi toivoa, että ruotsalaiset äänestäjät ymmärtäisivät, että on heidän vallassaan laittomuuden lopettaminen. Vaalit syksyllä.

mari

Kaikki merkit viittaavat siihen, että tästä saattaa tulla Ruotsissa “kaikkien aikojen kesä”. Ensi vuonna on Ruotsissakin vaalit. Voisiko olla edes pientä toivonkipinää siitä, että muut puolueet alkaisivat omaksumaan yhä enemmän SD:n linjaa vai onko ruotsidemokraatit edelleen niin pannassa ettei se nyt vaan käy päinsä? Kaikkien Pohjoismaiden, tai siis itseasiassa koko Euroopan pitäisi omaksua Tanskan linja ja ottaa tavoitteeksi tasan nolla haittamaahanmuuttajaa ja aloittaa kaksoiskansaisten palautukset (huom! Olen itsekin kaksoiskansainen, tosin uuden mantereen eteläosasta ja en ole koskaan perseillyt vaan opiskellut ja tehnyt töitä). Enpä tiedä, jotenkin toivottomalta tuntuu kun tuota Ruotsin menoa katsoo, toisaalta Tanska antaa hieman optimismia.

HyvaJatkaa

Tunnistan rasismia ja VIHAPUHETTA!!! Matukat&mutukat on rikkaus ja ne pelastavat kuihtuvat pohjolan valtiot on “virallinen ja oikea totuus”!!!

mari

No laita raporttia sille Taposelle. Saa tulla hakemaan mut täältä kaukaa.

mari

Joo, ja toki tajusin sarkasmin. Mut toi Taponen vaan on niin lutunen et mä haluisin nähdä kuinka se pärjäisi mun syntymäkaupungin kaduilla.

Qroquius Kad

Eihän Ylikomisario Pyllytär mikään katujepari ole, liekö koskaan ollutkaan.
Kirjoituspöydän takaa se vaan käskyttää kansalaisia ajattelemaan oikein.

Moonman

Murhaajat voisivat kyllä osoittaa sen verran uskonveljeyttä, että antaisivat uhrin käydä ensin pukuhuoneessa suihkussa. Kuka sitä nyt 72 neitsyen eteen haluaa joutua hikisenä verkkarit jalassa.

Suomi Finland

Mitäs mieltä Greta on ruuti-ilmastosta? Pitäiskö kysyä päättäjiltä, miten ne kehtaavat?

Ruudinsavua vielä mahtunee ilmaan, ja kun ruudinsavun vastusteleminen voi aiheuttaa rasismisyytöksiä, niin tuskin Greta uskaltaa ottaa asiaan kantaa.

Maailman poliitikoille on huomattavasti helpompaa huudella että how dear you, kuin epäillä maahanmuuttopolitiikkaa epäonnistuneeksi.

Qroquius Kad

Pieni Greta ei edelleenkään ole mikään maailmanjumalatar, vaan moniongelmainen ja vammainen pikkutyttö, joka on joutunut ennennäkemättömän härskin ja röyhkeän hyväksikäytön uhriksi.
Ruuti-ilmasto ei kiinnosta hänen hyväksikäyttäjiään.

Qroquius Kad

Pienen Gretan ongelma ei ole hän itse, vaan häntä härskisti hyväksikäyttävät narsistit, joihin lukeutuvat jopa oma äiti ja isä.

Suomi Finland

Enpä tiedä Gretan henkisistä ominaisuuksista mitään. Hänkin todennäköisesti tietää että how dear you ei vaikuta putlerin kaltaiseen mieheen.

Niin kauan kun Greta voi sanoa päättäjille how gear you, maailmalla on vielä toivoa.