Hautausmaailkivallasta tekaistiin mukava rasismi-fasismi-kortti, säälipisteet 10/ 10

Malmön itäisellä hautausmaalla on viime aikoina käynyt vandaaleita. Useita hautakiviä on kaadettu ja tai sotkettu. Ilkivalta on kohdistunut sekä kristittyjen että muslimien hautoihin.

On ymmärrettävää, että omaiset pahoittavat mielensä läheistensä hautakivistä, joita on vandalisoitu. Malmön itäisellä hautausmaalla ilkivaltaa viime päivien aikana on kohdistunut sekä kristittyjen että muslimien hautoihin, sillä hautausmaalla niitä on vierekkäin.

Tästä huolimatta Malmön muslimit ovat ottaneet tapahtumaan sen asenteen, että muslimien hautakiviä on rikottu tahallaan, koska eid-juhla on ollut päällä. Eli kyse on rasistien toiminnasta. Sosiaalinen media käy aivan kuumana ja muslimit kiihottavat toisiaan suoranaiseen kapinamellakkaan. Muutama otanta sieltä täältä:

– Nyt saa riittää hautojen vandalisointi ja koraanien polttaminen. Nyt on aika lähteä kadulle osoittamaan politiikoille, että tällainen peli ei enää vetele. Milloin he lopettavat luvan myöntämisen hautojen vandalisoinnille ja koraanien polttamiselle?

– Koraanien polttamisen jälkeen fasistit rikkovat hautakiviä. Mitä seuraavaksi?

– Edes kuolleet eivät jää rasisteilta rauhaan!

– Islamifobia on mennyt nyt liian pitkälle. Meidän on lähdettävä kadulle näyttämään, että nyt riittää!

– Islamifobian likaiset kasvot. Ensin poltetaan koraaneja, sitten vandalisoidaan hautoja.

– Korona on tehnyt fasisteista entistä hullumpia!

– Kaikki rasistit pitää tappaa!

Jne.

Uutinen on levinnyt jopa islamilaisten maiden eri medioihin, joissa asia käsitellään siten, että rasistiset ruotsalaiset ovat ilkeyttään ja rasistisuuttaan muslimien pyhän juhlan eid:in aikana ensin polttaneet koraaneja ja kaupanpäälle rikkoneet muslimihautausmaan hautakiviä.

Toisiaan kiihottavat muslimit jättävät kuitenkin aivan suvereenisti huomiotta faktan. Esim. SVT kirjoittaa, että sekä kristittyjen että muslimien hautoja on vandalisoitu. Hautausmaan työntekijöiden mukaan ilkivaltaa ei ole kohdistettu mitenkään erikseen ulkomaalaisiin tai ruotsalaisiin hautoihin eikä voida sanoa, että ilkivaltaa olisi kohdistettu erityisesti jonkun tietyn uskonnon hautoihin, kirjoittaa paikallislehti Skånskan.

Skånskanin mukaan vastaavaa ilkivaltaa on esiintynyt koko kevään useana yönä, eli ei vain juuri nyt kun muslimien eid-juhla oli päällänsä.

Näin saatiin taas parsittua kasaan rasismia. Jokainen ymmärtää, että omaisen hautaan kohdistunut ilkivalta aiheuttaa mielipahaa. Omalla mielipahalla taas voidaan tekaista palanen rasismia ja saada aivan erinomaisia uhriutumispisteitä.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Irmeli

Nyt on aika lähteä kadulle ja näyttää että nyt riittää….ja tilata taxi joka vie lähimmälle lentokentälle ja sinne ikiomaan maahan, onnelaan jossa ei ole ”ruotsalaisia rasisteja” Hyvää matkaa…

Stig Bakom

Islamofobia on islamorealismia, sillä sana ”fobia” tarkoittaa perusteetonta pelkoa ainakin kallonkutistustieteissä.
Äbäläväbälä-välttely ei ole suinkaan mitään perusteetonta.

Qroquius Kad

Oikeampi termi olisi ehkä misoislamismi, islamismin vihaaminen.

Stig Bakom

Aivan niin.
Mokuttajat ja kemuttajat käyttävät tuota ”fobia” sanaa tarkoituksella väärin vihjatakseen realistille että hän muka pelkää.

Eihän nyt kukaan halua mikään pelkuri olla !

Antti Tifa

Ei sentään kenenkään haudalle ole paskottu ? Jos ei, niin sehän onkin asian valoisa puoli.
Suurta musulmanesotaa odotellessa voisi kiihdyttää pikku käytännön piloilla keharit sekopäisiksi raivosta. Tosin ovat sitä muutoinkin.

mari

”Nyt on aika lähteä kadulle osoittamaan politiikoille, että tällainen peli ei enää vetele”. Eli toisin sanoen, ”Nyt on aika lähteä kaduille pistämään kaikki paskaksi ja polttamaan kaikki mitä tulee eteen jotta oppivat tietämään paikkansa, nuo vääräuskoiset ruotsalaiset”. Mutta tuli mieleen tuosta koraanin polttamisesta. Onkohan Paludan kuinka turvassa noin niinkuin yleisesti ottaen? Asuuko heppu salaisessa osoitteessa vai onko kämppä löydettävissä ihan julkisista rekistereistä? Pilapiirtäjä Lars Vilks joutui kuolemaansa saakka asumaan salaisessa osoitteessa jatkuvassa poliisivartiossa. Jotenkin en usko että koraanin polttaminen olisi sen anteeksi annettavaa kuin mohamedin pilapiirrosten tekeminen. Miten lienee Paludanin turvallisuus. Kandidaatteja kaulankatkaisemiseen ei Ruotsista puutu.

Kukavaan

Jokin ulkopuolinen taho pyrkinee epävakauttamaan Ruotsia. Helppoahan se on nyt, kun maassa on muslimeja. Ehkä epävakauttajataho on ollut kaukonäköinen ja tukenut Ruotsin suistumista suvakkilandiaksi, joka kuvittelee olevansa humanitäärinen suurvalta.

Ilmeisesti Ruotsin mädättäminen on aloitettu jo 1945. Pitkäkestoinen hybridioperaatio!

Suomessa mädätys on myös käynnissä.

Särmääjä

Putinistit tai natottajat ei epävakauta mitään, mutta Putin ja Nato itsessänsä epävakauttaa kyllä Suomen tilannetta

Qroquius Kad

Ei vaan Putler yrittää epävakauttaa Suomen tilannetta, joka vakautuu heti Suomen liityttyä NATOon.

pöh

Jo vuosikymmeniähän on euroopassa opetettu muslimimamuille varsinkin, että kaikki vastoinkäymiset johtuu rasismista.
Ei ole töitä niin syy on rasismin, vaikka ei töitä kyllä hae tai edes huoli.
Ryösti raiskasi tai tappoi, syy on jälleen rasismin ja kehitysmaalainen onkin se oikea uhri…

mari

Koko prosessi alkaa mennä pieleen jo siinä vaiheessa kun aloitetaan (termi josta saan ihottumaa) kotiuttaminen. Mitä hlvttiä tuokin tarkoittaa? Ei minua tai ulkomaalaista isääni kotiuttanut Suomeen kukaan vaan kotiuduimme ihan itse. Minä painuin kouluun ja hankin ammatin, isäni tuskaili kielen kanssa mutta löysi kansainvälisestä firmasta hyvän työpaikan kun taukoamatta töitä etsi. Kenellekään ei ole salaisuus se, että ne joita kotiutetaan eniten, ovat muslimit ja afrikkalaiset. Näihin uppoaa käytännössä kaikki ”kotiuttamisen” resurssit, ja silti ei valmista tule, vaan ovat elätettävänä loppuikänsä. Jotkut hullut vieläkin uskoo, että tällä tienataan.

Kukavaan

Suomeen asumaan pääsyn edellytyksiin tulisi kuulua kyky kotoutua ilman ulkoista apua. Kieli pitäisi oppia omin päin ja opiskelun kustannukset tulisi maksaa omasta kukkarosta. Työpaikka tulisi osata etsiä itse. Viranomaisten tulisi varmistaa, että tulija hyväksyy suomalaisen kulttuuriin ja sitoutuu noudattamaan lakeja.

Jos maahanpyrkijöitä lellitään kuin pientä lasta. Heistä tulee taakka. Tulijat pysyvät yhteiskunnan hoivattavina lopun elämänsä ja pahimmassa tapauksessa he alkavat kuvitella olevansa sorron kohteina, joka sitten antaa heille oikeutuksen vihamielisyyteen.

Suomi on yhteiskunta, jonka syntyyn nykyisenlaiseksi on vaikuttanut ÄO100 väestö. Jos maahan päästetään väkeä merkittävästi alhaisemman keskimääräisen älykkyyden maista, syntyy ongelmia.

Bombersson

Jos maahan päästetään väkeä merkittävästi alhaisemman keskimääräisen älykkyyden maista LISÄÄNTYMÄÄN, syntyy ongelmia. Kirjaimellisesti.

mari

Ehdottomasti samaa mieltä. Tosin virhe tehdään jo siinä, että tämän kansainvaelluksen annetaan tapahtua. Euroopan pitäisi pistää portit kiinni tai muuten koko eurooppalainen kulttuuri – sellaisena kuin sen tunnemme – tuhoutuu lopullisesti. Seppo Oikkonen on tästä kirjoittanut loistavasti. Itse kun opiskelin niin tein samalla parhaimmillaan jopa kolmea eri työtä, jäi ne opintotuet aika vähiin. Mut ei haitannut. Itse tienattu raha tuntuu paljon mukavammalta.

Bombersson

Väkisinkin tulee mieleen että nyt tekaistaan mikä vaan syyksi kiihottaa muslimit ruotsalaisia elättäjiään vastaan. Kapinahenkeä, ikäänkuin oltaisiin kovinkin sorrettuja orjia jotka vaan haluavat vapauden elää. Tämä on alkulaukaus muslimien vallanotolle jota on jo odotettukin, aivan kuten laskettu on kun heitä on tarpeeksi niin näin siinä käy. Ruotsi on menetetty. Ruotsi on tuhottu jo 20 vuotta sitten. Ruotsilla on syöpä ja Ruotsi kuolee nyt.

Qroquius Kad

Ei nyt eikä huomenna, mutta ei tuo kauaa enää kestä tällä menolla.
Sitä ei välttämättä huomaa
:
Ruotsi on todellakin kuin elinvoimaa uhkunut ihminen, joka sairastaa nyt terminaalivaiheen syöpää.
Kivut, kouristukset ja pahoinvointikohtaukset pahenevat päivä päivältä, mutta potilas kiistää ne itseltään ja muilta pyrkien parhaansa mukaan peittämään ne.

Kyllä ne ovat silti nähtävissä vierestä seuraajille.

Äänipavelle

Kun nyt lintilän lanttupää kertoo suomalaisille että mitenkä tässä nyt joudutaan vyötä kiristämään tulevaisuudessa nin se sitten suomennettuna tarkoittaa sitä että se tulevaisuus on se aika mikä menee matorankaisilta poliitikoilta siihen että voidaan kääntää kelkka ja luopua ilmastovalheista ja maailman pelastuksesta (vaatii sen että tilanne menee huonoksi) joihin nämä jotkut hourupäät uskovat jo ihan oikeasti JOS omistat rullamitan rullaa metri auki ja katso sitä ensimmäistä milliä siinä on suomen kaikki päästöt ja sillä perustellaan kaikki rahankuppaus pikkulapset ei syö enää isintekemiä lihapullia kun koulussa kerrotaan miten lehmätpieree ja maapallo tuhoutuu. TURVE KÄYTTÖÖN NYT HETI JA vitusti kiitoksia kaikille kanssa suomalaisille jotka aina äänestää kuten isi ja äiti ja aate on tärk

Särmääjä

Miten muslimeilla ja kristityillä voi olla hautoja vierekkäin samassa paikassa? Luulin että niille pitää olla ihan omat islamilaiset hautausmaat.

Ohmygod

Saattavat olla aika vanhoja hautoja, ajalta ennen isompaa kansainvaellusta.

Voi olla niinkin, että sunnien haudat närästävät shiialaisia ja päinvastoin.

Moonman

Jos pelkästään kristittyjen hautoja olisi tuhottu, uutinen olisi korkeintaan pieni sivujuttu paikallislehdessä. Nyt kun muslimihaudat ovat kuviossa mukana, niin on kuin kristittyjen hautoja ei olisi koskaan ollut olemassakaan. Tai ainakaan niillä ei ole väliä.

timo

– Kaikki rasistit pitää tappaa!
Kieltämättä maailma olisi paljon parempi ilman pahimpia rasisteja ja sortajia eli islamia ja sen kannattajia.