Kaksi sairaalaan kevyessä kenttäammuskelussa

Yksintulleet afgaaninuorukaiset laittoivat keskiviikkona iltapäivällä Tukholman keskustassa ison vaihteen päälle. Kaksi saatiin ammuttua sairaalaan suuressa joukkotappelussa Östermalmilla.

Afgaaninuorukaiset olivat aiheuttaneet koko iltapäivän häiriötä Fältöverstenin ostoskeskuksessa. Kolmen jälkeen kolmikymmenpäinen joukkio siirtyi pihamaalle ja syntyi joukkotappelu.

Tässä yhteydessä kahta afgaanoa ammuttiin jalkaan. Tuli ns. polvitönkkö ja 110 metrin aitajuoksun voi unohtaa.

Kun poliisi saapui paikalle, niin toinen jorkki löydettiin pensaaseen kontanneena. Jorkki sairaalaan. Hetken päästä toisesta pensaikosta löydettiin vielä yksi nuorukainen, jolle varattiin aikaa tekonivelleikkaukseen.

Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni, sillä poliisilla on täysi työ saada kiivaina käyvät afgaanot hiljaiseksi.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Bulbasaur
Bulbasaur
11.5.2022 23:00

Ei voi olla totta, hehän ovat kaikki koulussa opiskelemassa!!

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
11.5.2022 23:14
Vastaa...  Bulbasaur

Lisäksi monikaan ei ehdi ostareille notkumaan/velttoilemaan, kun ovat töissä. Tännekään niitä ei haluta, kun ne vie meidän työpaikat.

Tosi upeaa multikulttikesää, kun alkaa taas puskat täyttymään rei’tetyistä jorkeista. Toivotaan paljon pauketta ja autogrillien täyteistä kuumaa kesää humanitääriseen suurvaltaan. Natoonkaan ei Svedupettereiden tarvitse liittyä, kun ei ryssä halua kehitysmaan ongelmia lisää itselleen.

mari
mari
11.5.2022 23:02

30 tyyppiä ostoskeskuksessa. Voitte kuvitella millaisen mekkalan nämä saavat aikaan ilman riitelyäkin. Ei järin kaukana Karlaplanin T-asemalta. Tuolla alueella tullut käytyä kävelyllä usein itsekin, eli onko nykyään niin, että nämä jorkit pitelee seiniä pystyssä jo Östermalmillakin? Vaan taisinpa muistaa jotain. Oliko niin, että Tukholman kaupunki rakennutti Östermalmille parit komeat kerrostalot kähtäville joihin ei kantaruotsalaisella ole mitään mahdollisuutta päästä asumaan koska ne ovat tarkoitettu vain ”kaikkein haavoittuvimmille”? Kun ne niitä kinusi (vaati). Tietääkö PT-Media tai joku paikallinen tästä mitään? Ei oo mun sukulaiset Tukholmassa koskaan sanoneet mitään koko jutusta. Sair.hoitajana tiiän et osuma polveen on erityisen kivulias. Mut ei tipu sääliä.

Lööperin Lempipojat
Lööperin Lempipojat
11.5.2022 23:46
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Asuvat siellä luultavasti vanhainkodin entisissä lukaaleissa.

mari
mari
12.5.2022 02:28
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Joo, sehän on sama Karlaplanin t-baanan asema mistä sinne pääsee. Tarkoitatko hengailulla sitä ostoskeskusta vai niitä puistomaisia alueita? Mä tykkään etenkin siitä tosi pitkästä puisto-bulevardista…mikä katu siinä nyt kulkee keskellä, tais olla se Valhallavägen. Ollaan hengailtu samoilla kulmilla. Seuraavalla kerralla vien sut kaljalle jos satut mun kanssa samaan aikaan sinne nurkille 😅.

Lööperin Lempipojat
Lööperin Lempipojat
11.5.2022 23:45

Karlaplanilla/Fältöverstenissä ovat asuntojen hinnat huipussaan. Onko afgaanoille annettu kämppiä sieltä? Luultavasti. Fältöverstenin talossa oli aikoinaan vanhainkoti, onko siitä tehty afgaaniasuntola?

PS. Hallundassa k-peijaiset lauantaina, RP, enligt SVT.

Tämän voisi myydä NLlle
Tämän voisi myydä NLlle
12.5.2022 12:24