Kaksi sairaalaan kevyessä kenttäammuskelussa

Yksintulleet afgaaninuorukaiset laittoivat keskiviikkona iltapäivällä Tukholman keskustassa ison vaihteen päälle. Kaksi saatiin ammuttua sairaalaan suuressa joukkotappelussa Östermalmilla.

Afgaaninuorukaiset olivat aiheuttaneet koko iltapäivän häiriötä Fältöverstenin ostoskeskuksessa. Kolmen jälkeen kolmikymmenpäinen joukkio siirtyi pihamaalle ja syntyi joukkotappelu.

Tässä yhteydessä kahta afgaanoa ammuttiin jalkaan. Tuli ns. polvitönkkö ja 110 metrin aitajuoksun voi unohtaa.

Kun poliisi saapui paikalle, niin toinen jorkki löydettiin pensaaseen kontanneena. Jorkki sairaalaan. Hetken päästä toisesta pensaikosta löydettiin vielä yksi nuorukainen, jolle varattiin aikaa tekonivelleikkaukseen.

Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni, sillä poliisilla on täysi työ saada kiivaina käyvät afgaanot hiljaiseksi.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.