Rasmus Paludan järkyttää taas – viikonlopuksi odotetaan mellakoita

Vaikuttaa siltä, että viikonlopuksi voidaan taas odotella mellakoita. Sen verran kiivas oli meno Göteborgissa aamupäivällä, kun Rasmus Paludan kävi polttamassa koraanin ja provosoimassa herkästiprovosoituvia.

Koraaninpolttaja Rasmus Paludan saapui seurueineen Göteborgiin Frölundan torille. Paludan oli saanut poliisilta mielenosoitusluvan ja tapahtumaa olikin turvaamassa muutama kymmenen poliisia. Myös vastamielenosoittajia oli. Muutama sata muslimia huusi allahu akbaria ja joitakin äärivasemmistolaisia piti iskulauseenaan klassikkoa ”Inga rasister på våra gator”.

Alla lyhyt videonpätkä peijaisista.

 

Täytyy myöntää, että Paludanin välispiikit olivat melko… hmm… provosoivia. Itse en ehkä uskaltaisi lähteä julkisesti torille huutelemaan vastaavia. Paludan kertoi mm, että profeetta Mohammad oli valehtelija ja maailmassa on paljon ihmisiä, jotka uskovat edelleenkin Mohammadin satuihin. Edelleen Paludan kertoi, että profeetta Mohammad söi sikaa ja pekonia. Paludanin mukaan Mohammad söi jopa neljä kertaa päivässä sikaa. Edelleen Paludan sanoi, että Mohammadin äiti oli huora ja Mohammad itse pani sikoja. Moraaliton huikentelija tuo Mohammad.

Nuo Paludanin videot ovat kyllä oikeasti huvittavia katsoa. Itse katsoin livenä tuon videon aamulla, ja kahvinäppäriä tuli koko ajan. Ei mitään turhaa sössötystä vaan puhdasta suoraviivaista provosointia. Ja jos joku provosoituu, niin omapa on vika. Rasmus on kyllä niin meidän miehiä.

Filmi löytyy kokonaisuudessaan Stram Kurssin Facebookista.

Paludan kertoi lisäksi, että tulee loppuviikon aikana polttamaan koraaneja ainakin Boråsissa, Trollhättanissa ja Tukholmassa. Göteborgissa meno oli sen verran kiivasta, että melko varmasti kaupungissa, tai jossain toisessa kaupungissa, roihahtaa illan aikana mellakka. Yritetään saada Paludan haastatteluun, jos mies ilmestyy Tukholmaan.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jeppe

Noin vähän porukkaa keskellä päivää, taitaavat olla töissä nämä rikastuttajat

Sami

Kehikset olivat vielä nukkumassa tuohon aikaan.

Lallukka

Jep, ja yöllä pitävät kunnolliset kantikset unettomina älämölöllään.
Vaavit itkee ja muijjat saa turpiin…

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Toistan taas itseäni. On toi Rasmus vitun kova ÄIJÄ. Hyvä on vanhan katsoa , että nuorissa on tulevaisuus.

Matti Nykäsen fani

On sillä munaa, eipä muuta voi sanoa!

Umpio

Tosi hyvää ja suositeltavaa toimintaa. Kannustan kaikkia ilmaisemaan itseään samalla tavalla. Hauskanpitoa, yhdessä oloa ja kirjanliekki lämmittää mukavasti.

jorma

Kemut eivät näköjään usko syvästi opaskirjaansa. Eiköhän allah ja muhis hoitele Paludanin, jos siihen pystyvät. Mutta Rasmus vain jatkaa viikosta toiseen, niin jokin mättää.

joo

Kotham Halabi ibn Abbdullah oli terroristi, raiskaaja, varas , rasisti,valehtelija ja murhaaja.
Sekaantui adoptoidun poikansa vaimoon, nai 6 vuotiaan lapsen. Uskoi pakanajumaliin.

Harrasti
seksiä miesten kanssa ja kaikkien mahdollisten naisten. Omisti ja myi orjia.
Kaikki tämä löytyy islamin teksteistä.

Vittuuntunu Stadilainen

Rasmus saisi myös vihjata tulevansa Suomeen toistamaan performanssin.

”Hei mä haluun vaan herättää keskustelua uskonnoista, bro!”

mari

Ois se vaan mielenkiintoista nähdä kuinka meidän poliitikot ja viranomaiset suhtautuisivat Rasmuksen vierailuun. Millä tekosyyllä kiellettäisiin maahantulo jne. Mut hei, kaverihan on Schengen-maasta, sillähän on täysi oikeus tulla tänne.

Islam on syöpää

Ihanan härskiä vittuilua. Muslimit kilahtelee, veri kiehahtaa ja tekee mieli MURHATA kaikki ei-muslimit! Voi kunpa se ei vaikuttaisi sossurahoihin mitenkään.

T

Rasmus on paljon paremman näköinen kun on laihtunut.

Maukka

Kirjojen polttamien on typerää mutta siitä aiheutuva väkivaltainen mellakointi on suorastaan ääliömäistä.

Pököpäät Lainehilla

Uimataidottomat musut jopa hyppäävät jorpakkoon kun Paludan ilmestyy paikalle. Jorpakosta sitten huudellaan älykkäästi ”Allah Apuva Jalla Jalla Appuu Nyh Äcciä!!!”

Päivän sormet: https://www.expressen.se/nyheter/krim/hovratten-domer-abraham-sandy-for-mordet-i-husby/

mari

Lähinnä muslimimuijathan kuulostivat huutavan tuolla allahu akbaria ja kolistelevan mellakka-aitoja. Syntyikin mielikuva musumiesten ollessa vielä tuohon aikaan unten mailla. Väsyttäähän se kun kaiket yöt pitää juosta myymässä ja käyttämässä huumeita ja vielä ratkoa jengien välisiä riitoja, kellä on ’beeffiä’ kenenkin kanssa. Mut on tällä Rasmuksella pokkaa. Täytyy seurata herran ’kiertuetta’ tulevan vkonlopun aikana. Veikkaan että vähintään autogrilliä nähdään.

Qroquius Kad

Asennetta Rasmuksella piisaa, mutta hän olisi tehokkaampi pitäytymällä Muhammad-julistuksissaan tiukasti siinä, mitä Koraanissa ja haditheissa Muhiksesta sanotaan, koska sitäkin totisesti piisaa.

Siteeraamalla Koraanin sanovan Muhammadista näin, noin ja niin, tämän hadithin kertovan täten ja tuoten sekä kahden muun hadithin sellaista ja tällaista, muslimit eivät voisi kiistää:

hehän joutuisivat silloin kiistämään omat pyhät kirjansa!
Raivostua he toki voivat, koska eivät muuta voi.
Ja tässä tulee se pukinsorkka:

raivostumalla Rasmuksen heille siteeraamista Koraanin ja hadithien pätkistä he itse myöntävät ”uskontonsa” OLEVAN pedofilian ja muun saastan oppia, eikä parempaa.

joo

Valehtelu on sallittu islamissa. Pedarihommmat ovat ok. Koska rohveetta nai 6 vuotiaan. Lisäksi mitä tahansa hadidit sanoo , sen voi aina kätevästi kiistää ei luotettavaksi. Koraani ja koko uskonto on täynnä toisiaan kumoavia kohtia. Pääasia on kuitenkin oman sanoman ylivertaisuus ja muiden alistaminen. Islamin mukaan ei muslimit ovat likaisia eläimiä. Ne joko tapetaan tai alistetaan maksamaan suojelumaksu . Islam lännessä verhotaan sokerilla , mutta esim. Pakistanissa näkyy suoraan mitä islam on. Seuratkaa CP n Adam Seekerin David Woodin tai Rob Christianin kanavia .

Mr X

Rasmus sehr GUT ,islam & ähläm HARAM !

X

Paludan vierailulle Suomeen! Pitämään kurssia sananvapaudesta, nippu koraaneja ja tikut mukaan.