Eskilstunassa kolmena päivänä peräkkäin ammuskelua

Kuluvan kuun aikana Eskilstunan uusruotsalaisilla on ollut kovanpuoleista menoa. Joillekin se on tarkoittanut ikuista etukenoa. Jotkut ovat olleet onnekkaita ja meno on jäänyt sivukenoksi.

Ammuskeluja on ollut nyt kolmena päivänä peräkkäin. Neljän aikaan iltapäivällä pahimpaan ruuhka-aikaan aloitettiin sotatoimet Bellmanninkadun koulun välittömässä läheisyydessä. Poliisi löysi pensaikosta loukkaantuneen noin 25-vuotiaan miehen, joka kuoli hetken päästä.

Pt-median tietojen mukaan kohde oli saanut useita osumia päähän. Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä, mm. lapsia ja nuoria, jotka olivat viettämässä aikaa koulun vapaa-ajan kentällä. Kunta on järjestänyt kriisiapua tarvitseville.

Poliisi otti nopeasti neljä henkilöä kiinni epäiltynä murhasta.

Sunnuntai-iltana kaupungin toisella puolen Årbyn asuinalueella oli niin ikään ammuskelua. Toistaiseksi ei tiedetä ketään loukkaantuneen, mutta jotain erikoista tapahtumassa oli, sillä paikalle saapui poliisin erikoisjoukot (vrt. karhu-ryhmä). Tapahtumapaikka oli keskellä kerrostaloaluetta ja silminnäkijöitä myös runsaasti.

Tämän ammuskelun kulku oli suurinpiirtein se, että 3-5 henkilöä avasi tulen toisiaan kohtaan, mutta heittolaukauksilla mentiin ja sihti oli huonon puoleista.

Lauantain puolella klo 01.00 aikaan ammuskeltiin Råberstorpin asuinalueella. Kommandopipoihin sonnustautuneet henkilöt tulittivat toisiaan. Tässäkin sihti vähän huono, sillä kukaan ei tiettävästi saanut osumaa.

Tänään kuollut oli 30. ammuskeluissa kuollut kuluvan vuoden aikana.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
K J

Jo 30. kuollut! Se on aika paljon. Joskus joku sanoi, että kulttuuri näistä kultakimpaleista ei lähde kulumallakaan. Mielenkiintoista kuitenkin näiden valtava halu eutanasioida toisiaan. Ruotsinhan sanottiin olevan väkivaltaisin hyvinvointiyhteiskunta heti Romanian jälkeen. Mitähän voisi tehdä turismikomitea, jos maat yksitellen varoittaisivat kansalaisiaan matkustamasta näille sotatoimialueille…

Tässä näkee Suomenkin tulevaisuuden.

mari

Täytyy sanoa, että multa ei sympatiaa heru tippaakaan näille uhreille. Senkus tappavat toisiaan. Mut jo 30. aseella kuoliaaksi ammuttu uhri eikä vuosi ole edes vielä puolessa välissä. Tällä menolla tämän vuoden aikana uhreja tulee siinä 60-70 kappaletta pelkästään tuliaseilla tehtynä. Stubb: ”Ruotsi on maailman turvallisin maa”.

Feministisk Sossepolitik

Helsingborgin keskustassa iso paukku! Talo saanut vaurioita.

kippo-Hampus

”Tänään kuollut oli 30. ammuskeluissa kuollut kuluvan vuoden aikana.”

Ja ä’ e’ BLATTE… o’ nu Ja ä’ i DÖD BLATTE FÖRRÅD!

Makkaranakki

Missäköhän kunnossa noi laittomat aseet on kun ei osu millään.
Miten nää pärjää sodassa ku hutikuteja tulee aikalailla.

Suomi Finland

Oikeusvaltiossa kaikki tarvitsevat saavat kriisiapua. Ainakin paperilla. Ei tähän pelleilyyn ikuisesti voi olla resursseja.