Neljän päivän gangsterisaldo: 6 ammuskelua ja 2 pommi-iskua

Ilma on ollut toukokuun loppupuoliskolla sakea, sakeutta siihen on tuonut lyijy. Sakeuden tuntua on lisännyt räjähdyspanosten kitkerä savu. Kuluvan vuoden ammutut: 31 henkeä.

Viimeiset neljä päivää ovat uusruotsalaisten rintamalla olleet kiivaita. Luodit ovat laulaneet kuin juoksuhaudoissa konsanaan ja ilmassa on ruudinkäryä räjähtäneistä pommeista. Alla listattuna ammuskelut ja pommi-iskut ma-ti väliseltä ajalta.

Ammuskelut:

20.5. Örebro: Perjantai-iltapäivällä ammuttiin velikulta hengiltä Örebrossa. Tapahtumaa edelsi todellinen kaupunkisota, useat henkilöt ampuivat päntöimenään kohti toisiaan ja lopulta yhteen saatiin osumaa hengen verran.

22.5. Kalmar: Sunnuntai-iltana ammuskeltiin Kalmarissa. Liekö kinaa Kalmarin Unionista vai mitä, mutta joka tapauksessa parikymppinen gangsterinalku pääsi hengestään. Samanikäinen jorkkendaali otettiin kiinni epäiltynä murhasta. Ampuminen tapahtui paikallisen koulun pihalla.

21.5. Eskilstuna: Lauantain aamuyöllä ammuskeltiin Eskilstunassa. Kommandopipoihin pukeutuneet henkilöt tulittivat toisiaaan. Ei tiettävästi kuolettavia osumia.

22.5. Eskilstuna: Sunnuntain iltana Eskilstunassa ammuskelua. Kerrostalon pihamaalla 3-5 henkilö ampui tulittamaan toisiaan, mutta ruumisautoa ei tarvinnut soittaa.

23.5. Eskilstuna: Maanantain iltapäivällä kilautettiin gangsteri hengiltä päähän kohdistuneilla useilla laukauksilla keskellä kylän raittia. Neljä otettiin kiinni tästä ampumistapauksesta.

24.5. Västerås: Tiistai-iltana ammuskeltiin Västeråsissa klo 18.30 aikaan. Tilanne on juuri tätä kirjoitettaessa päällä ja ainoa mitä tiedetään on se, että Gideonsbergin kaupunginosassa juoksenteli ampumisen aikaa mustia miehiä mustat kommandopipot päässään. Mistä muuten tietää, että kommandopipon alla on musta mies?

Kaikissa tässä listatuissa tapauksissa henkensä heittäneet tai haavoittuneet ovat uusruotsalaisia ja vaikka ampujia ei ole vielä ollut käräjillä, niin alamaailman tietojen mukaan jokainen tapaus liittyy uusruotsalaisten leikkeihin. Sillä varauksella, että Eskilstunan kuolinampumisessa saattaa jollakin tavalla olla osallisena suomalaistaustainen henkilö, mutta tästä ei ole vielä täyttä varmuutta.

Kuluvan vuoden ampumistapauksissa kuolleiden saldo on nyt siis 31 henkeä.

Pommi-iskut:

24.5. Helsingborg: Pommi-isku hotelliravintolaan. Suuria aineellisia vaurioita.

23.5. Malmö: Rosengårdin ongelma-alueella räjäytetään kerrostalon aula huit helvettiin.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Montakos on ollut siellä Unkarissa jota taas EU ja media urakalla haukkuu?

Tepi

Voiko kesä ihanammin alkaa? Ajatelkaa miten ihan upeaa monikulttuurisuuden rikkautta ja koko kesä on vielä edessä. Autogrillejä, reikäjorkkeja puskissa, matumelkakoita, lentoakkoja, puskaraikskaamista, jne, jne… Mikä rikas humaanisuuden suurvalta ja meillä Suomaassa vain pelkkää viher-kommari-femakko ulinaa päivästä toiseen. Syvästi taas kerran kadehdin naapurin Hannu-Hanhien onnistumista.

Yli-Ali

Seuraava vaihe lienee mielijohdekirurgian voimakas yleistyminen.

Missä Dan?

Rikosten määrä Ruotsissa senkun kasvaa eikä rikoksia saada selvitettyä vaikka Poliisille on annettu valtavasti lisää resursseja. Ampumiset ovat levinneet suurkaupungeista pikkupaikkakunnille joissa ei normaalisti ole merkittävää rikollisuutta (Leif GW).

Alkaa vaikuttaa siltä että rikspolischefen/valtakunnanpoliisipäällikkö Thornberg, entinen SÄPO-pomo, ei ole oikea mies hommaan myöskään.

Kohta haetaan vissiin takaisin Dan Eliasson, koipussista taas.

HyvaJatkaa

Eipäs ole vielä tälle keväälle monikulttuurisuus huipentunut parturipaukutteluun ja reikäpäiseen parturiasiakkaaseen.

mari

Eskilstunassa kolme ammuskelua ja kaikki peräkkäisinä päivinä. Ei voi oikein muuta vaihtoehtoa olla kuin ensimmäisen ammuskelun jälkeen on menty kostamaan. Kolmantena päivänä on tultu taas joko kostamaan tai viimeistelemään loppuun se mikä jäi kesken ekana päivänä. Sori vähän sekava selitys, mun pää meni vähän sekaisin kun Paavo käyttää usein sanoja joista mä en ymmärrä yhtään mitään, tässäkin jutussa oli sana ”päntöimenään”, eikä mulla olisi ollut hajuakaan mitä se tarkoittaa ellei se olisi tullut ilmi kontekstista. Missä päin Suomea tuota sanaa käytetään? Västeråsissa oli muuten viime viikolla jo jokin ampumistapaus ja meinasin vinkata siitä Paavolle mutta se nyt unohtui. Jutun luin SVT:n nettisivuilta. Osumaa oli tullut mut ei siinä vaiheessa kerrottu uhreista ja sit unohdin koko jutun.

Kukavaan

”Mistä muuten tietää, että kommandopipon alla on musta mies?”

Arvaus. Pipomiehet ovat olleet liikkeellä paljain käsin.

Saarinen

ilman kenkiä?

HyvaJatkaa

Kylpytakki/vastaava kaapu tai hame päällä ja liikkuivat aasilla tai kamelilla? Päässä rätti tai murokulhon näköinen kirjailtulakki. Älämölö kuului kymmenen korttelin päähän?

Huuhaa Innaselta

Tähyilevät mustista päistään käsin. (Kansainvälinen Seikkailia Joe Smith)

Arvailua

Pimeällä sitä ei tiedä, voi olla arabikin.

Udolf

Ruotsissa fyysisen väkivalta värittää katukuvaa. Joka matu kiinni ja ulos.

Lallukka

Onko ne sodassa sielläkin?